Találatok a következő kifejezésre: A zselé a porcelán műköröm a jobb (2 db)

Mibe jobb, és mibe rosszabb a porcelán műköröm a zselénél? A zselé vagy a porcelán jobb?

Legjobb válasz: Szia, nekem régebben volt porcelán, most zselés van. A porcelán elég merev, gyakran egy óvatlan mozdulatra megrepedt (pl. véletlenül odavágtam valahová). A zselé sokkal rugalmasabb, a színtelen teljesen átlátszó és természetesebb mint a másik.

Szia, nekem régebben volt porcelán, most zselés van. A porcelán elég merev, gyakran egy óvatlan mozdulatra megrepedt (pl. véletlenül odavágtam valahová). A zselé sokkal rugalmasabb, a színtelen teljesen átlátszó és természetesebb mint a másik.
Mindenképp a porcelánra esküszöm:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm.. nekem most zselés van és csak ez volt idáig.. de most új körmösöm lesz, õ foglalkozik mindkettõvel és kiszerettem volna próbálni.. :) köszi a választ
Szia! Egyik válaszoló aki a porcira esküszik! Érvek?:)
Helyesen: MibeN. Alt isk. anyag.

A zselé vagy a porcelán műköröm a jobb?

Elég gyenge körmeim vannak, nem akarok nagyon hosszú mkörmot, mivel kisbabám van, de mindenképp legyen tartós és dekoratív. Mi az, hogy tpp, ill. épített? Mit ajánlotok?

Legjobb válasz: Tipp ha csak "mûanyag körmöket" ragasztanak az igazi körmödre- olyat, amilyet drogériákban is láthatsz, de az nem tartós. Épített, ha a tippre zselé, vagy porcelán réteget vonnak, és úgy alakítják ki a formát. Nekem zselés van, és az is volt mindig, én csak ajánlani tudom! Egyébként azt olvastam, hogy akik babáznak,egyáltalán nem káros a mûköröm, sõt, azzal legalább nem tudják megmarni a picit :) Ezt mondjuk nem tapasztalatból mondom, csak így olvastam :) Csináltass szép körmöket, és tök jó tudni, hogy ilyen anyukák is vannak, mert én is mûkörmös anyuka szeretnék lenni majd egyszer... :)

Tipp ha csak "mûanyag körmöket" ragasztanak az igazi körmödre- olyat, amilyet drogériákban is láthatsz, de az nem tartós. Épített, ha a tippre zselé, vagy porcelán réteget vonnak, és úgy alakítják ki a formát. Nekem zselés van, és az is volt mindig, én csak ajánlani tudom! Egyébként azt olvastam, hogy akik babáznak, egyáltalán nem káros a mûköröm, sõt, azzal legalább nem tudják megmarni a picit :) Ezt mondjuk nem tapasztalatból mondom, csak így olvastam :) Csináltass szép körmöket, és tök jó tudni, hogy ilyen anyukák is vannak, mert én is mûkörmös anyuka szeretnék lenni majd egyszer... :)
Hát nekem elsõnek porcelán volt és nagyon vigyázztam rá de 4 nap alatt kezdet letörni picsi darabok és 1 hét alat lejött az egész és én úgy tudom meg a bnõmnek is zselés van és az neki 2 hétig fent marad majd újra feltöltik mert nekem még a porcelánnal az volt a baj h idõ múlva a köröm ágynál feljött alá ment a víz és bubis lett és a porcelánt fel kell feszíteni h leszethesd.Onnan tudom mert családom nõi tagjának mind2 volt.Szerintem a "kockás" zselé jobb.Meg a zselébe több mintát színeket rakhatsz.
Nekem a zselé jobban bevált, a pocelánra nagyon kellett vigyáznom. Beütöttem az asztal sarkába, és kettétört az egész...
elõzõ vagyok, nekem volt olxan vendégem, akinek 2 hetente csináltam a zselét/és nem vagyok kezdõ/, majd áttértünk aporcelánra és azóta 4 hetente jár...és ugyan ez történ fordítva is.Rábeszéltem a porcelánra, nem jött be neki és a zselé azóta nagyon bírja neki
hello!ÉN KÖRMÖS VAGYOK!!!Nem értek egyet az elõttem szólóval!!!NEM A KÖRMÖSÖN MÚLIK!!!Teljesen egyén függõ, kinek mi a jó, porcelán vagy zselé!Ha babód van akkor is mindegy melyiket választod....az a lényeg, hogy ne legyen hosszú De javaslom a saját köröm megerõsítését neked, mert akkor nem hosszabítják a körmöt, csak a kívánt anyagot ráhúzzák és olyan mint a mûköröm, csak nem hosszú
Az, hogy melyik a jobb, csak a körmösön múlik. Kérdezz meg olyat, aki ahhoz jár, akihez te szeeretnél, vagy vkinek, akinek jó körme van kérdezd meg, kivel csináltatta. Nekem majdnem egy évig volt porcelán, egyszer tört csak le, mikor 2 hónapig nem volt már töltve, rettentõ hosszú volt és elmentem egy kalandtáborba.:-) De az én körmösöm országos bajnok mûkörömépítõ volt (meg is volt az ára). A barátnõim, akik kezdõkkel csináltatták... hát 2 hétnél nem nagyon bírt többet a körmük... Szóval minden csak azon múlik, kivel csináltatod.
Számomra sokkal jobb a porcelán köröm. Elõször nagyon húzódoztam tõle, de bejött! Nem olyan vastag, mint a zselés köröm, ezért nekem sokkal jobb :) De kinek-kinek ízlése szerint. Tetesd fel, amelyik szimpatikusabbnak tûnik, és most mondok egy csodát: ha pl feltetettél porcelán körmöt, és nem jött be, nem kell leszedetned, hanem egyszerûen fel lehet tölteni zselével, lenõ egy idõ utána procelán, és zselés körmöd lesz :)
A kérdező hozzászólása: Kockát szeretnék, az ovális nekem sem nagyon tetszik :) Köszi mindenkinek a válaszokat!!!
porcelán nekem mindig tört, pedig vigyáztam rá. Kicsit odakoccant már tört. Az meg hogy mi a divat mi nem .... hát nem hiszem hogy e szerint kéne körmöt csináltatni... Nekem kocka van, oválissal ki lehetne zavarni a világból, de ha tetszik rakass olyat. Biztos szép lesz:)
szerrintem a zsele ...nekem is mukormom volt es egyketore leestek...
Nekem kb.10 évig volt zselés, és kockakörmöm.Mûkörmöst váltottam, aki azt mondta, hogy nemááár, zselés körmöm van? Az már nem divat. Azt mondtam, hogy jó, próbáljuk a porcelánt. Bejött! Szebb, tartósabb, egyszerûbb.Sokszor levált a tipp, a zselé felhólyagosodott, nem mindig volt jó. Szépen megcsinálták, de ha véletlen beütöttem valahova, máris megrepedt, vagy levegõs lett.A procelánnál nincs ilyen gondom, ráadásul a kockakörömnél jobb a mandulaformájú:) )) De csak ajánlani tudom, hogy csináltasd meg!
Szia! Nekem épített zselé van (tipp nélkül), már egy éve és még egyszer sem tört le. Elõször tippeset csináltattam amire ráhúzták a zselét, na az egy hét után elkezdett leesni magától. Szerintem a zselé a legjobb és a legtartósabb.
ja még annyit, hogy a zselés körmömmel én mindent csinálok, de szó szerint, és mindent kibír:) ))
Nekem zselés van már évek óta . (De nincs alatta tipp, nem tudom ezt akkor hogy hívják, én azt hittem, hogy ez az épített köröm.) volt nekem is tipp egy évig, de utáltam, mert mikor lenõtt nagyon azt ugye cserélni kell, és akkor ugyanazt az összeget kell kifizetni mintha teljesen új körmöt rakna.Ezt meg csak havonta töltetem. Na meg nekem nem is volt olyan szép a tipp, mint a zselé. Egyébként van olyan megoldás, hogy saját köröm erõsítése zselével.Googleba beütöd, meg fogod találni. Akkor a körmös egy réteg zselét húz a saját körmödre. Én ilyet csak egyszer láttam, teljesen olyan mintha természetes köröm lett volna, nekem tetszett.
Ezt a körmös majd megoldja. De nekem úgy van, hogy elõször felragasztotta a tippet, megfelelõ hosszúságúra reszelte, aztán felkente a zseléréteget, szóval a tipp mindenképpen kell. A zselé állítõlag nem törik le olyan könnyen mint a porcelán (de én elfogult vagyok, én vagyok az elsõ válaszadó :) )
A kérdező hozzászólása: Akkor a zselé a jobb választás? Nekem az a szimpatikusabb. De akkor tippeset, vagy építettet csináltassak?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ!
Az én mûkörmösöm azt mondta, hogy a tip csak akkor kell, ha a saját körmöd nem elég hosszú ahhoz, hogy a sablont be tudja rakni alá. Amikor én mentem, mondtam neki, hogy tip nélküli épített zseléset akarok, de mivel full rövid volt a körmöm, azt mondta, kell a tip, mert nem tudja hova berakni a sablont, és így nagy az esélye, hogy esetleg letörik. Szóval még fent van a tip, de most megyek jövõ héten hozzá, mert váltani akarok, hogy csak a saját körmöm legyen megerõsítve zselével, úgyhogy le lesz szedve a tip. Kicsit félek, azt mondják, fáj, amikor lereszelik :S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!