Találatok a következő kifejezésre: A zselé a porcelán műköröm a (6 db)

Mibe jobb, és mibe rosszabb a porcelán műköröm a zselénél? A zselé vagy a porcelán jobb?

Legjobb válasz: Szia, nekem régebben volt porcelán, most zselés van. A porcelán elég merev, gyakran egy óvatlan mozdulatra megrepedt (pl. véletlenül odavágtam valahová). A zselé sokkal rugalmasabb, a színtelen teljesen átlátszó és természetesebb mint a másik.

Szia, nekem régebben volt porcelán, most zselés van. A porcelán elég merev, gyakran egy óvatlan mozdulatra megrepedt (pl. véletlenül odavágtam valahová). A zselé sokkal rugalmasabb, a színtelen teljesen átlátszó és természetesebb mint a másik.
Mindenképp a porcelánra esküszöm:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm.. nekem most zselés van és csak ez volt idáig.. de most új körmösöm lesz, õ foglalkozik mindkettõvel és kiszerettem volna próbálni.. :) köszi a választ
Szia! Egyik válaszoló aki a porcira esküszik! Érvek?:)
Helyesen: MibeN. Alt isk. anyag.

Melyik a tartósabb műköröm? A zselé vagy a porcelán? És ha gyenge a körmöm, akkor tip-et kérjek alá? A zselét vagy a porcelánt könnyebb leszedni? Melyik tart tovább?

Legjobb válasz: Mindkettõ egyformán tartós, ha jól van feltéve. A körmös majd eldönti, mit rak. Jó esetben.. A tip-et felejtsd el, régen elavult technika. A porcelánt könnyebb leszedni, mert le lehet oldani. A zselé pedig csak reszelhetõ. A melyik tart tovább mire vonatkozik? Az elkészítési ideje általában a porcinak gyorsabb. Mivel egyforma tartósak, 4-6 hétig fent kell, hogy legyen.

Mindkettõ egyformán tartós, ha jól van feltéve. A körmös majd eldönti, mit rak. Jó esetben.. A tip-et felejtsd el, régen elavult technika. A porcelánt könnyebb leszedni, mert le lehet oldani. A zselé pedig csak reszelhetõ. A melyik tart tovább mire vonatkozik? Az elkészítési ideje általában a porcinak gyorsabb. Mivel egyforma tartósak, 4-6 hétig fent kell, hogy legyen.
jaj hogy én hogy birom amikor a körmösök azt hiszik h agysebészek :-) a körmös tanfolyamot ma már az végzi aki akarja úgyhogy nem nagy cucc ne legyetek már bekébzeltek mert a körmösök túlnyomó többsége v túlreszeli a körmöt papírvékonyra v nem készíti elõ rendesen így gomás lesz vagy felhólyagosodik stb. Akkor csinálok mûkörmöt amikor akarok és nem kell beleszólni egyébként csak kiskorú vagyok nem hülye h ne tudnám mi az a C-ív
Ez de szép volt Gabriel! :) Amúgy hagyd, addig gyerek, amíg játszik :D Vicces, hogy milyen öntelt :D
Na azért álljon meg a menet kishölgy! Válogasd meg a hangnemet, mert nem ovodásokkal, hanem felnõtt emberekkel beszélsz! Akik tanulják, tanulták a szakmát.Halvány lila gõzöd sincs arról mi minden kell hozzá!Bõrgyógyászat, ortopédia, anatómia. Emellett nem mindegy, hogyan alakítod ki a körmöt, tudod mi az a c ív?Szakmabeli emberekkel beszélsz, 12 éves barbizz még egy kicsit, vagy építs otthon magatoknak körmöt, de ne itt oszd az észt mintha értenél hozzá!
azonnal szólok ígérem egyébként nem porcizhatok itthon anyának barátnõnek? még egyik se szólt: hé gombás lett a körmöm, elvékonyodott ja figyu a tempomba elromlott a harang nincs kedved hozzáértõ szemmel megvizsgálni? megadjam a címét?
12 évesen még iskolába kell, hogy járj, szóval majd szólj, ha túl vagy a kötelezõ idõn, utána beszélhetünk róla.
ha nem hiszed nem hiszed, ennyi megadhatnád a számod hogy közös üzletet csináljunk. :-) :-)
Jaja. Nekem is. Mi lenne, ha együtt hobbiznánk? Én harang, te köröm? hmm?
nem kell leszólni ha nem tudod hogy télleg tudok e egyébként nagyon vicces a harangos hasonlat csak nem is hasonít egyébként tudok saját szettem van
hát persze, hogy tudsz :DD én is tudok harangot önteni.
kikérem magamnak én tudok porcelánozni nagyon szépen nem kontár módon saját szettem van és csak 12 vagyok. egyépként jó meglátás a porci mert aki kicsit ügyesebb otthon is le tudja szedni és nem kell érte pénzt adni
jó döntés.. mostmár csak olyan köröst kell keresnek, aki tud porcelánozni, és nem kontár szinten. ez lesz a nehezebb. Nagyon kevesen porcelánoznak, mert nem értenek hozzá általában a körmösök.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindeninek a válaszokat! Én porcira szavazok, nem tetszik nekem a reszelgetõs módszer, így is eléggé hajlékonyak a körmeim.. És nem vagyok allergiás az acetonra. :)
a helyesen elkészített tipes mûköröm szintén bírja 5-6 hétig. nekem a porcelán a macerásabb és pontosan azért mert csak oldással jön le...a zselét könnyen le lehet reszelni, sõt géppel még gyorsabb. A porcelánt tipoldóba kell áztatni és eléggé sokáig. közben a vendég ujjai teljesen összeaszalódnak tõle, plusz ki is szívja, sõt van aki allergiás rá..
szivesen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon hasznos válasz volt :)
nem akartam rosszat az elsõ válaszommal csak nem olyan ritka a porcizós körmös mint a fehér holló ahogy beálítottátok a cristal nails körmösei közül is sokan porciznak csak egyszerûen elmodtam h nem lesz olyan nehéz találni ha nem egy elhagyatott falucskában él hagyjátok lécci a piszkálódást mert megtanulhattam a nyári szübetben anya körmös barátnõjétõl az egészet na és mivan ha most alapozom a körmös világbajnoki címemet (egyébként nem)

A zselé vagy a porcelán műköröm a jobb?

Elég gyenge körmeim vannak, nem akarok nagyon hosszú mkörmot, mivel kisbabám van, de mindenképp legyen tartós és dekoratív. Mi az, hogy tpp, ill. épített? Mit ajánlotok?

Legjobb válasz: Tipp ha csak "mûanyag körmöket" ragasztanak az igazi körmödre- olyat, amilyet drogériákban is láthatsz, de az nem tartós. Épített, ha a tippre zselé, vagy porcelán réteget vonnak, és úgy alakítják ki a formát. Nekem zselés van, és az is volt mindig, én csak ajánlani tudom! Egyébként azt olvastam, hogy akik babáznak,egyáltalán nem káros a mûköröm, sõt, azzal legalább nem tudják megmarni a picit :) Ezt mondjuk nem tapasztalatból mondom, csak így olvastam :) Csináltass szép körmöket, és tök jó tudni, hogy ilyen anyukák is vannak, mert én is mûkörmös anyuka szeretnék lenni majd egyszer... :)

Tipp ha csak "mûanyag körmöket" ragasztanak az igazi körmödre- olyat, amilyet drogériákban is láthatsz, de az nem tartós. Épített, ha a tippre zselé, vagy porcelán réteget vonnak, és úgy alakítják ki a formát. Nekem zselés van, és az is volt mindig, én csak ajánlani tudom! Egyébként azt olvastam, hogy akik babáznak, egyáltalán nem káros a mûköröm, sõt, azzal legalább nem tudják megmarni a picit :) Ezt mondjuk nem tapasztalatból mondom, csak így olvastam :) Csináltass szép körmöket, és tök jó tudni, hogy ilyen anyukák is vannak, mert én is mûkörmös anyuka szeretnék lenni majd egyszer... :)
Hát nekem elsõnek porcelán volt és nagyon vigyázztam rá de 4 nap alatt kezdet letörni picsi darabok és 1 hét alat lejött az egész és én úgy tudom meg a bnõmnek is zselés van és az neki 2 hétig fent marad majd újra feltöltik mert nekem még a porcelánnal az volt a baj h idõ múlva a köröm ágynál feljött alá ment a víz és bubis lett és a porcelánt fel kell feszíteni h leszethesd.Onnan tudom mert családom nõi tagjának mind2 volt.Szerintem a "kockás" zselé jobb.Meg a zselébe több mintát színeket rakhatsz.
Nekem a zselé jobban bevált, a pocelánra nagyon kellett vigyáznom. Beütöttem az asztal sarkába, és kettétört az egész...
elõzõ vagyok, nekem volt olxan vendégem, akinek 2 hetente csináltam a zselét/és nem vagyok kezdõ/, majd áttértünk aporcelánra és azóta 4 hetente jár...és ugyan ez történ fordítva is.Rábeszéltem a porcelánra, nem jött be neki és a zselé azóta nagyon bírja neki
hello!ÉN KÖRMÖS VAGYOK!!!Nem értek egyet az elõttem szólóval!!!NEM A KÖRMÖSÖN MÚLIK!!!Teljesen egyén függõ, kinek mi a jó, porcelán vagy zselé!Ha babód van akkor is mindegy melyiket választod....az a lényeg, hogy ne legyen hosszú De javaslom a saját köröm megerõsítését neked, mert akkor nem hosszabítják a körmöt, csak a kívánt anyagot ráhúzzák és olyan mint a mûköröm, csak nem hosszú
Az, hogy melyik a jobb, csak a körmösön múlik. Kérdezz meg olyat, aki ahhoz jár, akihez te szeeretnél, vagy vkinek, akinek jó körme van kérdezd meg, kivel csináltatta. Nekem majdnem egy évig volt porcelán, egyszer tört csak le, mikor 2 hónapig nem volt már töltve, rettentõ hosszú volt és elmentem egy kalandtáborba.:-) De az én körmösöm országos bajnok mûkörömépítõ volt (meg is volt az ára). A barátnõim, akik kezdõkkel csináltatták... hát 2 hétnél nem nagyon bírt többet a körmük... Szóval minden csak azon múlik, kivel csináltatod.
Számomra sokkal jobb a porcelán köröm. Elõször nagyon húzódoztam tõle, de bejött! Nem olyan vastag, mint a zselés köröm, ezért nekem sokkal jobb :) De kinek-kinek ízlése szerint. Tetesd fel, amelyik szimpatikusabbnak tûnik, és most mondok egy csodát: ha pl feltetettél porcelán körmöt, és nem jött be, nem kell leszedetned, hanem egyszerûen fel lehet tölteni zselével, lenõ egy idõ utána procelán, és zselés körmöd lesz :)
A kérdező hozzászólása: Kockát szeretnék, az ovális nekem sem nagyon tetszik :) Köszi mindenkinek a válaszokat!!!
porcelán nekem mindig tört, pedig vigyáztam rá. Kicsit odakoccant már tört. Az meg hogy mi a divat mi nem .... hát nem hiszem hogy e szerint kéne körmöt csináltatni... Nekem kocka van, oválissal ki lehetne zavarni a világból, de ha tetszik rakass olyat. Biztos szép lesz:)
szerrintem a zsele ...nekem is mukormom volt es egyketore leestek...
Nekem kb.10 évig volt zselés, és kockakörmöm.Mûkörmöst váltottam, aki azt mondta, hogy nemááár, zselés körmöm van? Az már nem divat. Azt mondtam, hogy jó, próbáljuk a porcelánt. Bejött! Szebb, tartósabb, egyszerûbb.Sokszor levált a tipp, a zselé felhólyagosodott, nem mindig volt jó. Szépen megcsinálták, de ha véletlen beütöttem valahova, máris megrepedt, vagy levegõs lett.A procelánnál nincs ilyen gondom, ráadásul a kockakörömnél jobb a mandulaformájú:) )) De csak ajánlani tudom, hogy csináltasd meg!
Szia! Nekem épített zselé van (tipp nélkül), már egy éve és még egyszer sem tört le. Elõször tippeset csináltattam amire ráhúzták a zselét, na az egy hét után elkezdett leesni magától. Szerintem a zselé a legjobb és a legtartósabb.
ja még annyit, hogy a zselés körmömmel én mindent csinálok, de szó szerint, és mindent kibír:) ))
Nekem zselés van már évek óta . (De nincs alatta tipp, nem tudom ezt akkor hogy hívják, én azt hittem, hogy ez az épített köröm.) volt nekem is tipp egy évig, de utáltam, mert mikor lenõtt nagyon azt ugye cserélni kell, és akkor ugyanazt az összeget kell kifizetni mintha teljesen új körmöt rakna.Ezt meg csak havonta töltetem. Na meg nekem nem is volt olyan szép a tipp, mint a zselé. Egyébként van olyan megoldás, hogy saját köröm erõsítése zselével.Googleba beütöd, meg fogod találni. Akkor a körmös egy réteg zselét húz a saját körmödre. Én ilyet csak egyszer láttam, teljesen olyan mintha természetes köröm lett volna, nekem tetszett.
Ezt a körmös majd megoldja. De nekem úgy van, hogy elõször felragasztotta a tippet, megfelelõ hosszúságúra reszelte, aztán felkente a zseléréteget, szóval a tipp mindenképpen kell. A zselé állítõlag nem törik le olyan könnyen mint a porcelán (de én elfogult vagyok, én vagyok az elsõ válaszadó :) )
A kérdező hozzászólása: Akkor a zselé a jobb választás? Nekem az a szimpatikusabb. De akkor tippeset, vagy építettet csináltassak?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ!
Az én mûkörmösöm azt mondta, hogy a tip csak akkor kell, ha a saját körmöd nem elég hosszú ahhoz, hogy a sablont be tudja rakni alá. Amikor én mentem, mondtam neki, hogy tip nélküli épített zseléset akarok, de mivel full rövid volt a körmöm, azt mondta, kell a tip, mert nem tudja hova berakni a sablont, és így nagy az esélye, hogy esetleg letörik. Szóval még fent van a tip, de most megyek jövõ héten hozzá, mert váltani akarok, hogy csak a saját körmöm legyen megerõsítve zselével, úgyhogy le lesz szedve a tip. Kicsit félek, azt mondják, fáj, amikor lereszelik :S


Milyen műkörmöt válasszak? Melyik tartósabb? Mi a különbség az épített, és tip, illetve zselé és porcelán között? Átlagosan mennyibe kerül?

Még soha nem volt m?köröm,de most szeretnék csináltatni,viszont semmit nem tudok a m?körmökr?l.

Legjobb válasz: Köszönöm szépen,hogy válaszoltál:)

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, hogy válaszoltál:)

Műköröm építésről lenne szó. Milyen alapanyagokat ajánlotok hozzá, melyek azok a technikák amik jobban megérik és milyen árat lehet elkérni egy-egy munkáért? Tipp-zselé, zselé, porcelán és gél lakkozás.

Az Opit és a Crystal Nailst ajánlották, de nagyon drágának találom, a Moirát pedig lehúzták nagyon, pedig az fele olyan árban. Mi a véleményetek? Kezd? vagyok, minden tanács és válasz nagyon jól jönne, köszönettel veszem.

Legjobb válasz: Aki lehúzta a moyrát, az idióta. A moyra kb pont olyan jó, mint a cn. nyugodtan vegyél. és csináld azt a technikát, ami a legjobban megy.

Aki lehúzta a moyrát, az idióta. A moyra kb pont olyan jó, mint a cn. nyugodtan vegyél. és csináld azt a technikát, ami a legjobban megy.
a tip-et felejtsd el! Jó körmös nem használja. Egyébként az egész alapja a jó oktatás, onnan már a többi majdnem könnyû
A kérdező hozzászólása: Köszönöm és Boldog Karácsonyt Nektek :)

Melyik a legtermészetesebb kinézetű műköröm, nem mintára értem/ hogy francia vagy stb. / hanem a techika ahogy csinálják! Porcelán, épített zselé, . Vagy melyik?

Legjobb válasz: Teljesen mindegy, csak értsen a szakmájához a körmös. nails.hu-n tudsz keresni a lakhelyed szerint

Teljesen mindegy, csak értsen a szakmájához a körmös. nails.hu-n tudsz keresni a lakhelyed szerint


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!