Találatok a következő kifejezésre: A zöldhöz megy (155 db)

A zöld megy a kékhez (és a narancshoz)?

Legjobb válasz: Hát...nem kifejezetten. Attól függ hogy hol.

Hát...nem kifejezetten. Attól függ hogy hol.
A kérdező hozzászólása: Kék a szobám fala és van egy zöld szõnyeg amit nem tudom behozzak e. A függöny a narancs de azt akár le is tudom venni.
A zöld megy a kékhez. Vidd be a szõnyeget, és ha nem hánysz tõle és neked tetszik, akkor jó.
A kérdező hozzászólása: Miért hánynék, nem értem?

A szobamban festes lesz, es nemtudom milyen szinu legyen a falam. A butoraim zoldek, es en eros szinre gondoltam. Szerintetek mi megy a zoldhoz?

Legjobb válasz: A legtöbb szín megy a zöldhöz, de sokféle zöld van, és a textiliák, nyílászárók, padló színe is belejátszik az összképbe. Szerintem, ha bevállalós vagy és valami nagyon vidámat akarsz, akkor a sárga, narancssárga, terrakotta, rózsaszín, ha valami elegánsabbat, akkor egy másik féle zöld (pl. fenyõzöld vs. lime), az aranybarna, sötétbarna vagy a fekete lehet jó választás. A kékes-levendulás-türkizes árnyalatokból szerintem inkább csak a haloványabb vagy szürkésebb verziók mennek a zöldekhez. Kisebb felületen, pl. csak egy falon vagy csíkosban meg még akár a piros vagy bordó is jól mutathat, de ehhez már választanék valami halványabb színt (pl. egész világoszöldet) is párba.

A legtöbb szín megy a zöldhöz, de sokféle zöld van, és a textiliák, nyílászárók, padló színe is belejátszik az összképbe. Szerintem, ha bevállalós vagy és valami nagyon vidámat akarsz, akkor a sárga, narancssárga, terrakotta, rózsaszín, ha valami elegánsabbat, akkor egy másik féle zöld (pl. fenyõzöld vs. lime), az aranybarna, sötétbarna vagy a fekete lehet jó választás. A kékes-levendulás-türkizes árnyalatokból szerintem inkább csak a haloványabb vagy szürkésebb verziók mennek a zöldekhez. Kisebb felületen, pl. csak egy falon vagy csíkosban meg még akár a piros vagy bordó is jól mutathat, de ehhez már választanék valami halványabb színt (pl. egész világoszöldet) is párba.
A kérdező hozzászólása: Koszonom !:)

Zöld kabáthoz piros táska? Nagyon gáz? A zöldhöz milyen szín megy?

Nincs fekete táskám,pedig az ugye mindenhez jó lenne,viszont megtaláltam a kedvenc táskám.Csak az meg piros.Nagyon gáz?

Legjobb válasz: Attól függ, milyen zöld és milyen piros, a zöld a pirosnak pont ellentétes színe, úgyhogy ha pont kontrasztos a két szín, akkor kihangsúlyozzák egymást, nem gáz!

Attól függ, milyen zöld és milyen piros, a zöld a pirosnak pont ellentétes színe, úgyhogy ha pont kontrasztos a két szín, akkor kihangsúlyozzák egymást, nem gáz!
A kérdező hozzászólása: a piros az olyan "hagyományos" piros(nem bordós, nem is lilás).A zöld meg közepes zöld:) köszi a választ!
figyelj oda, hogy ne legyen rajtad túl sok szín, pl. zöld kabát, piros táska, fekete fölsõ, fekete cipõ, és akkor nem gáz!Amúgy ma már bármit fel lehet venni bármivel:D de ha küldesz linket úgy könnyebben tudnánk segíteni:)
Ha mondjuk piros sállal vagy/és sapkával (esetleg cipõvel is) veszed fel, egész jól is mutat! De amúgy egyetértek, manapság bármit fel lehet venni. A lényeg, hogy ne csak hordd, VISELD!
Ha az angol modelleknek szabad, akkor neked is! http://static.paulsmith.co.uk/images/width400/ss09-black-5-0.. Jó, feltûnõ. Ez harmónikus összeállítás, de nem visszafoott cseppet sem! Kéne még egy piros sapka vagy cipõ, vagy fülönfüggõ, azt ne higgyék , véletlen! Lábszárvédõ. http://www.thefrontgallery.com/images/spafford/spafford/Spaf..
fekete. barna. sokkal jobb összehatást keltesz mint egy piros táskával


26 színes golyó van. A sárga kétszerese a zöldnek. A barna és a kék száma egyenlõ, de mindkettõbõl kevesebb van mint a zöldbõl. A levezetés nem megy, az eredmény megvan? Sárga :12 Zöld:6 Barna:4 Kék:4

Legjobb válasz: s-z-b-k = színek kezdõbetûi a golyók száma Tudjuk, hogy s=2z b=k b<z és k<z s+z+b+k=26 tehát ez 3z+2b=26 erre 2 megoldás is van: Sárga:16, Zöld:8, Barna:1, Kék:1 Sárga:12, Zöld:6, Barna:4, Kék:4

s-z-b-k = színek kezdõbetûi a golyók száma Tudjuk, hogy s=2z b=k b<z és k<z s+z+b+k=26 tehát ez 3z+2b=26 erre 2 megoldás is van: Sárga:16, Zöld:8, Barna:1, Kék:1 Sárga:12, Zöld:6, Barna:4, Kék:4

Ez melyik filmben van? (Ha kitalálod megy a zöld)

Y: Rob!

Legjobb válasz: Aki a leggyorsabb annak megy a zöld.

A kérdező hozzászólása: Aki a leggyorsabb annak megy a zöld.
A kérdező hozzászólása: Autós filmben van benne. :)
Nem a Die Hard Legdrágább az életed?
A kérdező hozzászólása: Nem.
Halálosabb Iramban nem ?
igen abban, ott a roncsderbis résznél vagy mi volt az.
A kérdező hozzászólása: Igen az. :) Ment a zöld.
köszönöm :) )

Mi lehet ez a mandulámnál? (megy a zöld)

Na szóval 3 napja vettem észre a mandulámon ,hogy egyik olnalon a mandula elött egyb?l ottvan 1 fehér kis folt vagy somó..(kiemelkedik)a másik oldnalon a mandula mögött (hátsórészén) 1 nemis csmószerü hanem olyan fehér dudor van mintha 2 n?t volna egybe...de ezek fehérek...mik lehetnek ezek??Tüszös mandula gyulladás ilyen,denem fáj a torkom meg nincsis sok fehér pötty csak ez a 2 és nemis fáj a torkom csak néha úgyérzem mintha picit száraz lenne és enyhén fájis de ha nem erre figyelek nemis érzem...

Legjobb válasz: Köszönöm hogy válaszoltál!!! egyébként ebbõl lehet komolyabb bajom is??vagycsak ottvan és nemkell vele foglalkozni??mer olvastam hogy rossz szájszagot okoz,de nekem nem az ...legalábbis nemérzem és nemis mondják.. mégegyszer kösz,megy a zöld!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy válaszoltál!!! egyébként ebbõl lehet komolyabb bajom is??vagycsak ottvan és nemkell vele foglalkozni??mer olvastam hogy rossz szájszagot okoz, de nekem nem az ...legalábbis nemérzem és nemis mondják.. mégegyszer kösz, megy a zöld!
Komolyabb baj? Ez egy állandó gócforrás a szervezetben, tele kórokozókkal. Ezek innen szóródhatnak bármerre, különféle bajokat okozva, amelyekrõl nem is gondolná az ember, hogy mi is okozta. Szóval célszerû lenne fül-orr-gégész szakembernek megmutatni és vele megbeszélni a továbbiakat. Ezeknek a termelõdõ mandulaköveknek irgalmatlan rossz szaguk van, még ha te nem is érzed, mert a szaglásod már "elfáradt". Ez egyfajta besûrûsödött genny, fehérje. Ha egyszer kiköhögsz, vagy kinyomsz vattapálcikával egy ilyet, dörzsöld szét az ujjad között és szagold meg...Garantálom, hogy igyekezni fogsz megszabadulni ezektõl.

A zöld hintaágy vashoz hogy megy a lazurozott deszka? Vagy alapozzam csak le a deszkákat is vasra való alapozóval és azt is zöldre?

Legjobb válasz: Milyen lazúr? Én személy szerint zöld lazúrt használnék.... szerintem azzal szép lesz!

Milyen lazúr? Én személy szerint zöld lazúrt használnék.... szerintem azzal szép lesz!
Le van festve, avagy csak ez a festéked van?Érdemes meggondolni hogy milyen színû legyen mert te nézegeted egy jó ideig! mert így mást nem tudok ajánlani festõ létemre.....
A kérdező hozzászólása: A zöld festék adott.
Világosabb színt válassz akkor a zöldbõl! a zöldhöz nem sok minden megy ... ebben a formában! esetleg talán még a fekete lazúrt tudnám még hozzá elképzelni ami még visszaadja a faerezetét!vagy kend át a vázat másmilyenre ... kalapácslakkok elég szépek!
A kérdező hozzászólása: Na így néz ki a ronda zöldezett: http://www.jofogas.hu/fejer/Hintaagy_Elado_8531805.htm
Persze.... Bármelyik barkácsboltban vagy festékboltban kapható! egyébként most már bármilyet kilehet kevertetni!
A kérdező hozzászólása: Van olyan is, h zöld lazur?
A kérdező hozzászólása: A festék van meg. Amit rá fogok kenni! Miért nem veszek másikat? Számold ki mennyibe kerülhet ehhez a hintához a vasanyag, kampó, lánc, elektróda, flexkorong, deszka ráfordított idõ stb. Ilyenkor tudatosul az emberbe, hogy hiába tudja megcsinálni, nem érdemes... Nem kis összeg...

Zold szemhes es vilagos borhoz milyen hajszin illik? Megy a zold pacsi!

Vilagosabb a maniam, de ahhoz festeni kene, viszont szinezovel tetszik a sotetebb. Egyebkent vilagos barna hajam van.

Legjobb válasz: Sztem színezõvel próbáld ki a feketét. Könnyebb lesz eltávolítani, ha mégsem tetszik. Esetleg sötétbarna.

Sztem színezõvel próbáld ki a feketét. Könnyebb lesz eltávolítani, ha mégsem tetszik. Esetleg sötétbarna.
Szerintem meg pont nem lenne jó a sötét haj, inkább kicsit világosabb barna (nem egész világos, hanem olyan, aminek nem fekete/sötét hatása van)

Most mit kellene csinálnom? Ezért szólnom kéne vagy pofátlanság lenne, vagy dicsekedésnek számítana? (Aki válaszol annak megy a zöld kéz. ) (persze aki nem csak a zöld kézért válaszol, és nem hülyeséget)

(Már megvolt a GTA San Andreas régóta, de az tele volt modokkal egyik kérdésemben meg is kérdeztem, hogy töröljem-e, le mert, hogy tele volt moddal meg mindennel. és hát énis letöröltem volna,úgy láttam jobbnak és a válaszolók is. OKé letöröltem.) Újratelepítettem minden mod vagy akármi nélkül,csak sima Pc JÁTÉK MARADJon mondom én modok nélkül. Megfogadtam, hogy addig nem modolom amég végig nem játszom mégegyszer (mint régebben). Erre pár napja jött az egyik haverom aki amúgy is felszokott jönni hogyha már a gta san andreason játszok akkor már modoljam fel. Addig nem hagyott a bátyám meg ő amég fel nem lett modolva... Én szóltam de ne de ne de ne de ne ÉS NEE mert megint tele lesz minden sz*rral és nem fog beindulni játszhatatlan lesz. Tele kellett mindenféle gyilkos cápák moddal meg BKV vonatok meg autókkal rakni... Jó mikor elment a haverom meg a bátyám visszaengedett a géphez, belépek (ugye hogy folytatom a mentésem,) erre meg nem indul be, nem működik,nem tölt be se semmi. De hogy van ez hogy én lakok itt és ez van? Én nem vagyok az a visszaélős meg a dicsekedős meg a menőzős... De most már 55.küldetés felé jártam aztán most meg már mind1. Már rengetegszer végigjátszottam de nem így ahogy most erre most minden bele a ______-ba. most újra telepítsem vagy mit kezdjek vele? :(

Legjobb válasz: Start/Dokumentumok/GTA San Andreas User Files mappában vannak a mentések. Onnan kimásolod, újrarakod, visszamásolod :)

Start/Dokumentumok/GTA San Andreas User Files mappában vannak a mentések. Onnan kimásolod, újrarakod, visszamásolod :)
A kérdező hozzászólása: Ó ez igen, :) Ment a zöld kéz. Ez nem jutott volna eszembe :) Köszi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!