Találatok a következő kifejezésre: A youtube-ra videókat hogy (41 db)

Hogyan készíthetek otthon olyan videot amit a youtube-ra és videa-ra szoktak feltenni?

Legjobb válasz: lehet nem látom a lényeget,de úgy értem azt kérdezed,hogyan? -kamerával,telefonnal,videófelvevõs fényképezõvel..stb tudsz videókat felvenni.ezt bluetooth sugárzóval,vagy kábellel ráteszed a számítógépedre-szükség esetén konvertálod a megfelelõ formátumba, majd beregisztrálsz az adott oldalra és feltöltöd.remélem ezt kérdezted?! :D

lehet nem látom a lényeget, de úgy értem azt kérdezed, hogyan? -kamerával, telefonnal, videófelvevõs fényképezõvel..stb tudsz videókat felvenni.ezt bluetooth sugárzóval, vagy kábellel ráteszed a számítógépedre-szükség esetén konvertálod a megfelelõ formátumba, majd beregisztrálsz az adott oldalra és feltöltöd.remélem ezt kérdezted?! :D

A youtube-ra feltett videókat hogy szerkesztik meg hogy valami zene legyen a videóval együtt?

szóval hogy lehet megcsinálni melyik progival hogy ha vki egy zenét akar szerkeszteni,úgy hogy megy a zene is meg a video is egyszerre... ?

Legjobb válasz: A NERO CD/DVD író programban is van videó szerkesztési lehetõség, de vannak spec ilyen célra írt programok is. Pl.:SonyVegas (én ezt használom). De ORIGO.HU Szoftwerbázis, vagy Honositomuhely.hu oldalakon is szétnézhetsz, rengeteg programot fogsz találni.

A NERO CD/DVD író programban is van videó szerkesztési lehetõség, de vannak spec ilyen célra írt programok is. Pl.:SonyVegas (én ezt használom). De ORIGO.HU Szoftwerbázis, vagy Honositomuhely.hu oldalakon is szétnézhetsz, rengeteg programot fogsz találni.
Nekem a Windows Movie Maker is bejött. Ez a windows xp tartozéka.

Hogyan kell fraps-el felvett videókat feltölteni a youtube-ra?

Az alap probléma az, hogyha felveszek valamit fraps-el, akárha 1-2 perces is máris 2 gigánál tartok amit az életben nemfogok feltölteni a youtube-ra. Nemtudok ezzel a hatalmas fájl mérettel valamit csinálni? Láttam más profik akik frapsel vesznek fel több mint 10 perceket nekik alig 200-300 mb. Ja igen és ha valami programot ajánlotok, lécci magyarázzátok el hogy használjam :D

Legjobb válasz: Format Factory, átkonvertálod vele a nyers videót valamilyen Youtube által támogatott tömörített formátumba.

Format Factory, átkonvertálod vele a nyers videót valamilyen Youtube által támogatott tömörített formátumba.
A kérdező hozzászólása: <3
A kérdező hozzászólása: Legalábbis megpróbálom :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, pontosan így gondoltam :) másfél perc 60 mega lett a 2, 2 gigából. Kösz még1-szer szia.


Ha a youtube-ra valaki szándékosan, valakit személyében sértő videót tesz fel akkor, a videó levételének mi a módja? Vagyis hogyan lehet kitörölni, milyen technikai lépésekkel?

Legjobb válasz: kitörölni nem, csak kitörölTETni lehet. A videó alatt van a flag, ott tudod jelenteni, csak az a baj, hogy ahhoz angoltudás kell és megfelelõ erõsségû szöveg, amit írnak nekik. ha itt jelented, akkor sajna minimum 1 hét míg átnézik. (úgy tudom) Próbálkozz azzal, hogy keresel valami elérhetõséget, ahol személyiségi jogokra hivatkozva lehet náluk panaszt tenni és akkor lehet hogy hamarabb törlik. Ha jól megírod a szöveget, akkor tuti hogy leveszik, de mondom- szerencse kérdése. Keress egy olyat aki jól tud angolul.

kitörölni nem, csak kitörölTETni lehet. A videó alatt van a flag, ott tudod jelenteni, csak az a baj, hogy ahhoz angoltudás kell és megfelelõ erõsségû szöveg, amit írnak nekik. ha itt jelented, akkor sajna minimum 1 hét míg átnézik. (úgy tudom) Próbálkozz azzal, hogy keresel valami elérhetõséget, ahol személyiségi jogokra hivatkozva lehet náluk panaszt tenni és akkor lehet hogy hamarabb törlik. Ha jól megírod a szöveget, akkor tuti hogy leveszik, de mondom- szerencse kérdése. Keress egy olyat aki jól tud angolul.
esetleg még azt tudod hogy regelsz és felveszed a kapcsolatot a feltöltõvel (ha nem tudod hogy ki volt), hogy ha nem veszi le akkor jogi lépéseket fogsz tenni.

Hogyan törölhetem a nekem nem tetsző kommentet a Youtube-ra feltöltött videóm alól?

Legjobb válasz: Túlságosan hízelgõek? :) Szerintem csak a videó törlésével lehet,legfeljebb felteszed újra.

Túlságosan hízelgõek? :) Szerintem csak a videó törlésével lehet, legfeljebb felteszed újra.
A kérdező hozzászólása: Nem hízelgõnek, inkább antiszemitának mondanám. :(
:( Azért nem lehet jelenteni ott valahogy, talán törölnék.
Ja és egy linket nem tennél be?Megnézném......
A kérdező hozzászólása: A link: http://www.youtube.com/watch?v=ZReEKD7LuLU

Hogyan lehet a YouTube-ra feltett videómat törölni?

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/my_videos kipipálod a törlendõt, majd a mûveletek menüt lenyitva: törlés

http://www.youtube.com/my_videos kipipálod a törlendõt, majd a mûveletek menüt lenyitva: törlés
1. youtube-ra belép 2. jobb felsõ sarokban név melletti nyilacskára kattint 3. megjelenõ lehetõségek közül videók kiválaszt 4. a nem tetszõ videó elé pipát rak 5. videók felett mûveletek menübõl törlést kiválaszt
A kérdező hozzászólása: Sikerült! Nagyon köszönöm!

AVS Video Editor 6.1-ben hogyan lehet videót úgy elmenti, hogy fel tudjam tölteni egyből a youtube-ra?

Már egyszer onnan sikerült feltölteni, csak mikor megnéztem, akkor egy apróbetűs piros szöveg virított a videó közepén egész végig, így "köszi, nem", ez nem kéne oda. Hogyan lehetne úgy elmenteni? Köszi előre is a gyors válaszokat! :)

Hogyan tölthetek fel akár egy órás videókat a Youtube-ra?

Legjobb válasz: Ha 20 GB-nál nagyobb, akkor Java feltöltéssel.

Ha 20 GB-nál nagyobb, akkor Java feltöltéssel.
a youtubeon van egy csomó olyan hogy vidneve x.rész és feltöltik részekben(én pl nem néznék egyben lévõ videót 1 óráig mert ha leáll akkor mehet elölrõl)
Ja és ha felmész a feltöltõ oldalra akkor az egyik részen írja hogy feltölthetsz hd videót bármilyen formátumban max 15 perc és ott van mellete hogy limit kikapcsolása vagy increase this limit vagy valami ilyesmi. Aztán meg kell add a mobilszámod(ezzel nem fizetsz elõ emelt díjas sms elkre csak hogy tudják hogy te vagy) majd elküldenek egy kódot amit be kell írj és máris fel tudsz tölteni bármilyen hosszú videót!

LÁNYOK! Megmondaná valaki hogyan lehet a YouTube-ra feltöltenni zenét úgy hogy csak egy kép van benne a videóban?

Legjobb válasz: Basszus, én olyan szívesen segítenék, de sajnos fiú vagyok!

Basszus, én olyan szívesen segítenék, de sajnos fiú vagyok!
Én is segítettem volna, de szintén nem tehetem mert én sem lány vagyok...
Így jártunk :(
Na ez valami jó kis idézetes "videó" lesz.
Feltehetõen olyan zenével amire ugrani fog a youtube, hogy copyrightság van.
én is segítenék, de nem vagyok lány ... micsoda diszkrimináció ez?!
A kérdező hozzászólása: FIÚK IS ÍRHATNAK :D
Elég triviális a válasz: olyan videót csinálsz amiben csak egy két van, és addig tart a lejátszás amíg a zene szól. Windows Movie Makerben ez kb. 10 kattintás, betallózod a képet és a zenét, megadod hogy addig játssza le amíg a zene tart, majd videóként mented. A Win7-es verzióban közvetlenül Youtube-ra is lehet feltölteni. Ha a zene nem a te tulajdonodban van vagy nincs engedélyed a terjesztésre, el fogják némítani vagy törlik.

Azzal, hogy felteszek youtube-ra videókat, már azt a hatást váltom ki, hogy 'híres akarok lenni'?

Zenélek, és saját feldolgozásban játszott videókat szeretnék feltenni youtube-ra, erről már azt gondolják az emberek, hogy híres akarok lenni? Vagy mit gondoltok arról, aki videót tölt fel?

Legjobb válasz: Miért kéne bármit is gondolni róluk? Ha meg akarod mutatni másoknak és nem akarsz a Megaszarba menni, igenis tedd fel jutábra!

Miért kéne bármit is gondolni róluk? Ha meg akarod mutatni másoknak és nem akarsz a Megaszarba menni, igenis tedd fel jutábra!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!