Találatok a következő kifejezésre: A yorki hogyan kell gondozni (2 db)

A yorki kutyust hogyan kell gondozni?

Vagyis nemsokára kölykök születnek és láttam olyan képeket ahol a fülét beragasszák. Ez hogyan m?ködik? Meg eggyáltalán

Legjobb válasz: Létszíves segítsetek!!!!!!

A kérdező hozzászólása: Létszíves segítsetek!!!!!!
Szíja!Nekem 2 yorki leányom van:) Egyik 1, 5 éves a msik 9hónapos.Nem minden estbe kell kötni a fülüket de ha kell, úgy kell csinálni, hogy vágsz le akkora ragtapaszt, ami a kiskutya füle tövét 2x be lehet körbe tekerni.Mindig arra figelj ne legyen túl szóros a kötés, mert akkor eltörik a porc!Elöszõr meg próbálja a kicsi leszedni a fülérõl a kötés, de pár nap mulva meg szókja.Ha írsz nekem küldök Moncsikámról olyan képet ahol fel van kötve a füle.A kisebbik kutyámnál nem kellet felkötni felállt magától.Minden képpen kell neki cálcium, és multivitaim tabletta "Algás.Minden nap meg kell fésülni, a bundusát, és vegyél kutya pelust, hogy nepisilja össze a lakást.2 havonta kutya kozmetika, ahol meg csinálják, a tappancsok közötti szõr kivágását, és a fülébõl kiszedik a felesleges szõrt!
A kérdező hozzászólása: kösszönöm szépen :-)
Szia Zsuzska.(elsõ válaszoló)Móni vagyok a klubból.:-) sztem vedd meg a Yorkis könyvet, minden benne van.a fülkötözés nem egyszerû, inkább kérj meg egy tenyésztõt, v orvost, h mutassa meg.

Hogy kell a yorkit gondozni, stb?

Szeretném jól nevelni,és jól gondoskodni a yorkimról, aki(ugyanis még mindig él?lényr?l beszélünk) fiú,és nagyon játékos, életkedvvel teli,jól színlel mindent,és valaki elmondaná részletesen hogy gondoskodjak róla?

Legjobb válasz: oldalakat tudnék neked írni errõl.van egy nagyon jo könyv,amibe minden benne van.Varga Mónika:Yorkshire terrier.a fressnapfba tuti van.1700körül van.de a neten is sok jo fórum,oldal van. pl. yorkshire-terrier.lap.hu

oldalakat tudnék neked írni errõl.van egy nagyon jo könyv, amibe minden benne van.Varga Mónika:Yorkshire terrier.a fressnapfba tuti van.1700körül van.de a neten is sok jo fórum, oldal van. pl. yorkshire-terrier.lap.hu
ja és ha pontos kérdésed van, irj privátot nygodtam.itt nagyon hosszu lenne mindent leírni.2yorkim van, és a fajta szerelmese vagyok!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi a segítséget mindkettõtöknél^^


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!