Találatok a következő kifejezésre: A yorki hogyan (239 db)

Kleptomániás a yorkink, hogyan szoktassam le róla?

Ami mozdítható és elbírja el lopja és viszi ahova csak tudja,pl zoknik,hajgumi,tejes doboz,flakonok.

Legjobb válasz: Letiltod. Ennyi. Mikor rajtakapod, hogy épp lop, erélyesen rászólsz.

Letiltod. Ennyi. Mikor rajtakapod, hogy épp lop, erélyesen rászólsz.

Harap a yorkim! Hogyan szoktassam le? A többi lent!

most lesz 3hónapos a fiú yorkim és harapdálja az ujjam és odakap,lehet hogy most csak játszik de ha nagyobb lesz akkor ebb?l baj is lehet!!hogyan szoktassam le???

Legjobb válasz: Picit csapj rá az orrára/fejére és közbe mondd, hogy "nem szabad!". Persze ne úgy, hogy nyüszítve meneküljön, csak hogy érezze, hogy rosszat csinált. Késõbb elég lesz annyit mondani, hogy "nem szabad", mert összekapcsolta, hogy az rossz, ráütni már nem is kell. Nekem bevált, de tényleg csak egy kicsit kell ráütni. :)

Picit csapj rá az orrára/fejére és közbe mondd, hogy "nem szabad!". Persze ne úgy, hogy nyüszítve meneküljön, csak hogy érezze, hogy rosszat csinált. Késõbb elég lesz annyit mondani, hogy "nem szabad", mert összekapcsolta, hogy az rossz, ráütni már nem is kell. Nekem bevált, de tényleg csak egy kicsit kell ráütni. :)
A kérdező hozzászólása: Oké!! megpróbálom!! kösszi
én is egyetértek, az én kisbabám már majdnem 3 és fél hónapos o.O és mindig próbálkozik, persze mostmár csak a "pfuj"-ra is abbahagyja (kivétel: amikor naaagyon izgága). És ebbõl nem sok bajod lehet, nem hiszem, hogy harapna, volt már egy pár kutyám és (*szégyenkezve elsüllyed*) mindegyiknek hagytam, hogy harapjon. Csak akkor fájt nagyon, amikor kölyök korukban nagyon megkaptak. Nagyobb korukban leszoktak errõl, ez korral jár ;)
Ismerõs:) az én yorkim egyszer véresre harapta a kezemet, azt hittem akkor, hogy egy idegbeteg kutyát vettem, de ez a legtöbb kölyöknél elõfordul. (utólag már tudom) Volt, hogy ültünk a nappaliban, õ meg berohant, és ráharapot a lábunkra, anyám már retteget tõle:D Fõleg azoknál jellemzõ, akiket 9-10 hetes kor elõtt hoztak el az alomból, vagy az anyakutya mellõl. Nem tanulta meg, hogy hol a határ a játékban. Ráadásul azokkal a tûhegyes tejfogakkal támadnak...kis bitangok. De ne aggódj, le fog róla szokni. Ha megharap, sikíts egy nagyot, úgy, hogy megijedjen. Vagy rázd meg úgy, hogy a tarkójánál fogva megfogod a bõrét, az anyakutya is itt fogja meg õket. Bár nálam ez soha nem vált be, annál jobban harapott, minél jobban megráztam:) Az én kutyám azóta sem harapott soha, és már 3 és fél éves. Kitartás! :)

Szereted a Yorkid? Hogy hivjak? Mennyi idos?

Legjobb válasz: Imádom!:) Nyafinak hívják épp most töltötte a 10 hetet!:)

Imádom!:) Nyafinak hívják épp most töltötte a 10 hetet!:)
Én nagyon szeretem a yorkim és Honey-nak hívják 1 évves és szerintem jó a honlapod is:)
A kérdező hozzászólása: csak kerdeztem szereted e a Yorkidat nem azt, hogy szereted a honlapomat. Csak ajanlottam, hogy ha szereti a yorkit talan tetszik az oldal neki.... nekem nem utalom, leis torlom de nem kertem, hogy a velemenyeteket irjatok meg rola
nem. merthogy nincs. én kutyát tartok, nem yorkit.
Egyébként ha az oldaladra a wikipédiáról másolsz ki mindent, legalább a forrást feltüntethetnéd... -.- És kicsit sem feltûnõ h csak azért tetted fel a kérdést, h reklámozd az oldalt.
nincs is yorkim. de ha lenne, sem biztos h szeretném, nem birom ezeket a mamusz kutyákat
Nem szeretem a yorkit.
Az zoldal egy nagy szar... meg fogaémazás gondok is vannak...
Ivaréret kanokról tudok csak nyilatkozni és lehet de fedeztetni csak 14 hónapos kortól lehet...
Bocs te h*lye vagy. Azt írod yorkiD. Mégis ki az az állat aki nem szereti a SAJÁT kutyáját? Ez nem kérdés...
A kérdező hozzászólása: nem tudom... van egy yorki fan oldalam... nem olyan jo de a segitsegetekkel jobb lehet, mivel ti is szeretitek a yorkikat: http://www.yorkieclub.ucoz.hu
Immádom az én kis Sammym:) 10 hónapos és 8 napos:) És a tied?
nekem a mamánál két yorki van imádom õket nagyon arik egyik Mylo 1éves másik Amira 2 éves férj és feleség:) most született kölykük:) egyébként lehet hogy egy 9hós kutya ivarérett legyen???
A kérdező hozzászólása: az jo nev
Annyira tetszenek a Yorkik.Már 10 éves korom óta szeretnék egyet.Mázlisták, biztos arik.:) Mivel lakásunk van most ez nem megoldható, de majd biztos lesz és én a Mia nevet szeretném adni neki. 17/L
Igen, én is imádom az enyémet :) Mazsi a neve :) 11 hónapos :)
Igen szeretem, és Pöttömnek hivom, 2 éves.^^
A kérdező hozzászólása: biztos aranyos. en is nagyon szeretem az entemet
Imádom. Mercinek hívjuk. 7 hónapos 2napos. :)


Hogy etessem a yorkimat, hogy ne legyen a súlya 4-5 kiló?

Jelenleg 3 kilós de megszeretném el?zni,hogy tovább hízzon.

Legjobb válasz: Mennyi idõs? Mindig annyi eledelt adj neki, amennyi energiát ebbõl felhasznál. Pl. Van két 5 kilós kutya. Az egyik lakásban nevelkedik, szinte alig mozog, a másik pedig rendszeresen futkározik a kertben, hiába ugyanannyi a súlyuk, az utóbbi kutya többet fog enni. Nem tudom, hogy most milyen rendszerben kapja az étket, de ha hízásnak indul, mellõzd az "uzsonnáztatást", azaz ne adj neki akkor kaját, amikor nem kellene. Egyen kétszer a kutya és mozogjon sokat.

Mennyi idõs? Mindig annyi eledelt adj neki, amennyi energiát ebbõl felhasznál. Pl. Van két 5 kilós kutya. Az egyik lakásban nevelkedik, szinte alig mozog, a másik pedig rendszeresen futkározik a kertben, hiába ugyanannyi a súlyuk, az utóbbi kutya többet fog enni. Nem tudom, hogy most milyen rendszerben kapja az étket, de ha hízásnak indul, mellõzd az "uzsonnáztatást", azaz ne adj neki akkor kaját, amikor nem kellene. Egyen kétszer a kutya és mozogjon sokat.
Ne a standardot és a kilókat nézd, hanem a saját kutyádat. Nekem pl. volt egy francia bulldogom, aki 5 kilóval nehezebb volt a fajtatársainál, mert egy nagyobb, izmosabb példányú kutya volt. Akkor ideális a súlya, ha a bordák nem láthatóak, de könnyen kitapogathatóak, a has és a derékvonala határozott. Ha nem akarod, hogy elhízzon mozgasd többet és ne kapjon naponta többször nasit. Nagyon fontos a minõségi (száraz)táp is. Amúgy remélem nem azért kérdezed, mert ölben és kistáskában akarod cipelni szerencsétlent és nem bírod el, ha ennél nehezebb....
Ha a génjei azt diktálják, hogy 4-5 kilós legyen akkor nem tudsz mit tenni, ugyanúgy nõni fog csak csontsoványra. Ha tudod mekkorák voltak a szülei akkor következtethetsz a felnõttkori súlyára és az alapján etesd, akkor annyi lesz a súlya ami az ideális.

Miért nem szeretik a kutyások a yorkit? Sokszor látom itt is, hogy rossz róluk a vélemény. Nem velük van baj, hanem a gazdák egy részével. Ne kössétek már össze a yorkit a plázacicákkal! Igen, önfejű, de kezelhető. Igen, terrier, de a westie sem más.

Rájuk is igaz az, hogy nevelés kérdése. Ha nem neveled gyereknek, nem Õ lesz a f?nök. Az enyém miért tudja, hol a helye, mikor jöhet, mikor nem????

Legjobb válasz: Szia! Én nagyon szeretem a kutyákat, mindegy milyen fajta, a keverékeket is imádom. A yorki az egyetlen amivel szemben fenntartásaim vannak, de emiatt nem a yorki a hibás hanem az emberek. Ahogy te is írod, hibásan párosítom a plázacicákkal és a divatkutya ténnyel, tudom hogy nem kéne, de mégis mindenhol ezt sugározzák az emberbe és hiába akarok máshogy gondolkodni róla, nem megy sajnos. Pedig a yorki is ugyanolyan kutya mint a többi, látod, mégis furcsa véleménnyel vagyok róla, csak azért, mert belém van rögzülve azok miatt amiket látok és hallok. Sajnálom, pedig elhiheted hogy próbálok reális maradni. 22L

Szia! Én nagyon szeretem a kutyákat, mindegy milyen fajta, a keverékeket is imádom. A yorki az egyetlen amivel szemben fenntartásaim vannak, de emiatt nem a yorki a hibás hanem az emberek. Ahogy te is írod, hibásan párosítom a plázacicákkal és a divatkutya ténnyel, tudom hogy nem kéne, de mégis mindenhol ezt sugározzák az emberbe és hiába akarok máshogy gondolkodni róla, nem megy sajnos. Pedig a yorki is ugyanolyan kutya mint a többi, látod, mégis furcsa véleménnyel vagyok róla, csak azért, mert belém van rögzülve azok miatt amiket látok és hallok. Sajnálom, pedig elhiheted hogy próbálok reális maradni. 22L
Szia! Én azért nem szeretem õket, mert ahánnyal találkoztam eddig, mindegyik vagy nekemjött, vagy ugatott mint valami vadállat és nekem akart jönni, vagy a gazdája mondta, hogy nem lehet megnevelni, és mindenhová bepisil, bekakál és nehéz megtanítani neki mindent. Nos, röviden ennyi oka van az ellenszenvemnek. Külsõleg sem a kedvencem, valamiért nem tetszik. Biztosan vannak normális Yorkik is, mint ahogy írod, a tiéd is jólnevelt. De sajna én eddig nem találkoztam, csak a neveletlen, harapós fajtájával. De hozzáteszem, minden kutyát szeretek azért, mert kutya. :) Ja és nekem tacsim van, nyugi, õt is lepatkányozzák, csudázzák a haverjaim is, de nem érdekel! Téged se zavarjon, te szereted az a lényeg!
Igazad van. Nekem személy szerint a yorkikkal nincs bajom, aranyos kutyusok. (nekem nem yorkim, hanem spánielem van). Viszont megemlítetted a westie-ket. Hát errõl a fajtáról nincs jó véleményem. 3 ismerõsömnek van westije, és mind a 3 kutya makacs, önfejû, buta kutya. Nem tudják hol a helyük, össze vissza piszkítanak a lakásban, stb. A 3 gazdi közül 2 hordta rendszeresen kutyakiképzõbe a kutyát, de már az oktató is feladta... egyszerûen túl vannak tenyésztve. De ne vedd a szívedre a rossz hozzászólásokat a yorkikkal kapcsolatban, az a lényeg hogy te biztos imádod a kutyusodat! Fel a fejjel, ne érdeljen más véleménye :-)
szia. nekem egyik kutyával sincs bajom 2.nak: nekem is van egy 10 hónapos westiem meg egy 2éves szintén westie. Hogy lehet az hogy az enyémek nem piszkítanak összevissza a házba, tudja hol a helye és csak ott fekszik és nagyon okos is mind2. Amiket te írtál hogy az ismerõsödé makacs, önfejû: ez azért van mert kiskorukban nem lett rászolva, nem lett nevelve.Ezt bárkitõl megkérdezheted, és uyganez van a yorkikkal. Ha kiskorukban nincsenek rendesen nevelve és a fõnök nem Te leszel, hanem a kutyád akkor persze hogy nem fog rád hallgatni, önfejû lesz és ezekbõl kiindulva buta is ami igazából nem igaz, csak õ te hiszed annak, mivel nem halgat rád így nem is fog semmit megcsinálni neked. Nemhiába ha egy rendes tenyésztõtõl veszed a westiedet alaposan ellát tanácsokkkal a neveléssel kapcsolatban fõlleg ha a kutya kiállításra fog menni, de egyébként is.
Nekem is yorkim van..az enyémben az a vicc, hogy a yorki mellet van még egy magyar vizslám is ..a yorki meg eltanulta szépen a vizsla szokásait..teljesen olyan mint egy vizsla egy yorki bõrébe bújva.....ezek a kutyák...:D:D
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló: igen, pontosan ez a bajom! A yorki sok kistestû kutyával szemben iszonyú okos...simán átveri a gazdit is, ha nem vagy résen...De abszolut kezelhetõ! 2. válaszoló: szeretettel várlak egy talira a kutyusommal:) meg fog változni a véleményed:)
* bocsi 1.nek írom
Édesem, ha rögtön válaszolsz is a kérdésedre még meg sem érkezett válaszokra, akkor kérlek inkább blogolj errõl vagy valami, de ne kérdezgesd. Én sem szeretem a yorkit, mert életképtelen fajtának tartom életképtelen gazdikkal. Ismerek kivételt is, rendes yorki rendes gazdival, de ritka, no. A pittbulról sem mondják, hogy besz*ri állat, csak nem van közöttük olyan. A legtöbb yorki valami ideggyenge elkényeztetett dolog, amit még a gazdái sem vesznek kutyaszámba, hát mitõl érezné õ magát annak?
azért azt ismerjük be, hogy a yorki és a westie közt van különbség.. tudom, hogy vannak jólnevelt yorkik, de mindenki tudja, hogy a többség elég gyenge idegzetû.. a környékünk televan yorkival, van vagy 15 db, abból 3at szeretek, mondjuk eleinte ebbõla 3ból 1 nekem akart jönni, amikor a westiem még csak 3 hónapos volt, mostmeg hogy lassan elérjük a 9 hónapot az utca végérõl rohan hozzánk... én személy szerint nem szeretem õket, mert túlvannak tenyésztve, ezért hisztisek, de vannak szeretnivalóak.
Nekem a yorkikról a plázacica gazdáik jutnak eszembe, szerintem tipikusan b-uzis kutyák. Én moszkvai õrkutyát tartok.
nekem wetiem van, és aho írták az elõbb minden nevelés kérdése. az én kutyám hallgat rám, szobatiszta, és naon okos, aranyos, imádom!!(: egyébként az is igaz ho a tenyésztõn sok múlik, mert igaz ho drágábban vettük, de nem agresszív, ha játék közben véletlenül félre csúszik a foga és engem "harap" meg nem a játékot, szégyenli magát és odabújik, nyalogat:D korán kell kezdeni a nevelését, szigorúan hiába aranyos, de mondjuk nem kell bántani és érdemes drágábbat venni, több helyen szétnézni és ak biztos ho jó tenyésztõtõl jó kutya kerül haza bármilyen fajtából yorkiból is(: ennyi(:

Hogy felejtsem el a yorkit?

2 kutyánk van én nem szeretm annyira ?ket,bele vagyok ?rülve a yorkiba.Szerintem a kutyáink nem szépek,és nem tudom nekik megadni azt amit szeretnék.A yorkinak megtudnám.Hogy fogadjam el a mi kutyáinkat?Hogy felejtsem el a yorkit???:S

Legjobb válasz: Neked kutya se való nem hogy yorki...nem tetszenek a saját kutyáid?Örülj neki hogy egyeltalán van kutyád, és hidd el a yorki ugyan olyan kutya mint a tied, csak kisebb, tapasztalatból mondom,nekem is yorkim van

Attól, hogy nem tetszik egy állat, még lehet õt is ugyanúgy szeretni, mint egy olyan állatot, ami tetszik. Szinte egyik állatomat sem úgy választottam, hogy tetsszen. Najó, az elsõ két hörcsögömet igen, illetve a félperzsa macskámat. A másik cica, a kutyám, a mostani 3 hörcsögöm, illetve a nyulam is nálam kötött ki. A macsek megmaradt, nem volt szívem odaadni a neki szánt gazdának, a kutyust hoztuk, mert az elõdje meghalt öregségben, illetve a höriket meg a nyuszit örökbe fogadtam, mert szükség volt rá. Én mindegyiket ugyanúgy szeretem, ugyanúgy foglalkozom velük. Egy állatbarát nem a kinézet alapján szeret egy állatot. Egy számodra ronda állat is lehet okos, ügyes és értelmes, míg egy neked tetszõ is lehet utálatos természetû. Ez rólad árulkodik, hogy eszerint választasz. Felületes ember vagy, valószínûleg még pelenkás, és nem tudod az állatok valódi értékét. Remélem felnõtt korodra változol, bár nem túl sok reményt fûzök hozzá. Ha meg 20+ vagy, akkor elég szégyen, hogy így gondolkozol. És hogy a kérdésre is válaszoljak. Úgy felejtsd el a yorkit, hogy a saját, meglévõ kutyáiddal foglalkozol, azok is vannak olyan okosak, mint a yorki (bár megkérdõjelezem, hogy a yorki értelmes, lehet csak én találkoztam rossz példányokkal).
Neked kutya se való nem hogy yorki...nem tetszenek a saját kutyáid?Örülj neki hogy egyeltalán van kutyád, és hidd el a yorki ugyan olyan kutya mint a tied, csak kisebb, tapasztalatból mondom, nekem is yorkim van
Élmény lehet egy kutyának olyan gazda, aki nem szereti. Az a baj, hogy a kutyák Téged ettõl még szeretnek.
Ha az alapján méred a szereteted a kutya felé, hogy mennyire szép, akkor inkább semmit ne akarj magadnak.
Inkább ajándékozd el azokat a szerencsétleneket olyan embernek aki megbecsüli és szereti õket! Az ilyen emberektõl, mint Te felfordul a gyomrom! Mit szóltál volna ha anyádnak nem tetszettél volna és így gondolkodott volna mint te? Szánalmas vagy!
ja persze várja a mostani kutyák halálát?? :O jó kis tanács :S amúgy a yorkie ki fog menni nem sokára a divatból (csak úgy említem) így mire oda juthatnál h lesz már nem lesz annyira divat szval ezt bebuktad
8:58 Ugyanez volt az elsõ gondolatom. Mindent leírtál.
09:05-ös vagyok még. Egy anya a gyerekét nem választhatja meg, DE egy ember megválaszthatja a kutya fajtáját. Nagyon buták vagytok, ilyen gyerekes példával!!!!
Nem értem miért piszkáljátok! Valószínû nem õ választotta azt a 2 kutyát. Én yorkit szerettem volna, de tudtam, hogy a Párom sose szerette volna úgy, mert neki azok matchboxok, Neki egy kutya térdtõl kezdõdik. Így van 2 amstaffunk:) Kérdezõ, nem tudunk semmit, hogy a szüleidnél laksz e vagy külön, Pároddal? Nem kell lemondanod a yorkiról, mert elõbb utóbb már nem lesznek a mostani kutyák, és akkor tudsz venni, persze TENYÉSZTÕTÕL, hogy rendes idegrendszerû kutyád legyen, és az 150ezernél kezdõdik, addig gyûjteni is tudsz.
Nem kell elfelejtened a yorkit. Én a németjuhászokért vagyok megõrülve, de kert híján yorkink van. Szerintem bármilyen kutyát lehet szeretni, szépnek látni. Próbálj foglalkozni, játszani a kutyáiddal, hogy megszeresd õket. Egy idõ után majd szépnek látod õket is.
a 9:25-ös válaszoló vagyok A kérdezõ úgy gondolja, hogy a yorkinak azért tudna megadni mindent, mert a yorki az szép.(bár szerintem nem, mert akkora szegény mint egy mókus, és még a széltõl is óvni kell, mert ha erõsebben megfogod, összeroppan..de ez egyéni vélemény)Szóval a kérdezõ azért tudna megadni mindent a yorkijának, mert szépnek találja, és gondolom el szeretné halmozni mindenféle édibédi rózsaszín ruhácskával stb....szégyen ez a kérdezõ komolyan !!
Az emberek nagyon fajtákban gondolkodnak, pedig a kutyák másképp mûködnek. Õk elsõsorban kutyák, csak másodsorban az adott fajta. Minden kutya ugyanúgy mûködik, ugyanarra vágyik, ha a mostani kutyáidnak nem tudod megadni amit szeretnének, akkor a yorkinak sem fogod tudni megadni, mert a yorki ugyanazt akarja. Ugyanolyan kutya, csak más méretben más kinézettel. A kutyának elsõsorban testmozgás, aztán fegyelem és mindezek után szeretet kell. Ez minden kutyára igaz.
Elõbb tanulj egy kis felelõsséget, aztán kelljen kutya. Ha ezeket nem szereted, ha megismered a yorkit, lehet azt se fogod. Akkor majd megint másik kell. Nem tárgyak, élõlények. Ahogy írták már, te nem szereted õket, õk viszont igen. Talán ismerd meg õket, foglalkozz velük, és megszereted õket.
Úristen ez a yorki mánia.Minek akarsz te olyan kutyát ami minden második embernek van???Divatból?????Vagy te is kistáskába szeretnéd õket cipelni mint a plázaribik?:) Amúgy meg most közlöm veled a tényt.A kis édibédi yorki PATKÁNYFOGÁSRA lett kitenyésztve, nem egy cukcsimukcsi plüssállatkának.Olyannak nem való kutya, aki azért szereti, mert tetszik neki.Aki szereti a kutyákat, az MINDEN kutyát szeret, és nem a kinézetük alapján válogat.Képzeld kérdezõ, én éjt nappallá téve kijárok a helyi menhelyre , és ott a zöme keverék, mégis imádom õket, mert szeretetre méltóak, és szegények azért nemtalálnak maguknak gazdit, mert mindenkinek a fajtatiszta kell, és a keverékeket lenézik!! Oké legyen fajtatiszta...de akkor legalább tenyésztõtõl vennék az emberek, és nem szaporítótól.Neked nemvaló kutya.Vegyél egy plüssöt.
De az a 2 kutya ott van, még élnek, milyen már a halálukat tervezgetni meg a következõt??? És ilyen hozzáállással ha meg lesz a yorki akkor majd beleszeret a csivavába és így tovább... A felelõs kutyatartás és szeretett ott kezdõdik hogy MINDEN kutyát tisztelsz és szeretsz, kortól, fajtától, kinézettõl függetlenül. Mond csak eltudnád mondani miért jobb egy yorki? ...a cuki külsején kívül? Merthogy kutyát nem külsõre választunk, minden fajtának más igényei vannak, sõt minden egyednek... Mi az amit a sajátjaidnak nem tudsz megadni és egy yorkinak igen?
Kit érdekel a divat? Amúgy az amstaff a divat nem a yorki. Bocsi! de az is tavaly óta lett felkapva!!!! De honnan veszitek hogy õ a gazda? Mivel nem írt semmit kár itélkezni!
Nem kell elfelejtened késõbb még lehet yorkid.
Az utolsó válaszoló áll korrektül a dolgokhoz, neked is így kellene kérdezõ. Szeretett volna egy yorkit, nem is ezzel van a hiba, hanem azzal, hogy a többi kutyád lenézed. A válaszoló velük is foglalkozott, majd saját erõbõl megvette álmai kutyáját. Így egyik kutya sem szenvedett hiányt. Ez a korrekt, több ilyen ember, és kevesebb olyan kellene, mint te kérdezõ.

Egy yorkit rá lehet szoktatni arra hogy ne keljen mindig hajnalban? Mert nagyon korán kel meg ha valaki felkel a családban kel ő is. Az a baj hogy fizikailag kicsit elfáradtam a sok össze vissza keléstől mert még nem szobatiszta és mennem kell utána.

És miért szeretnek a takaró alatt aludni a yorkik?

Legjobb válasz: Neked yorkid van vagy kutyád? Minden kutyát rá lehet szoktatni mindenre és minden kutyát le lehet szoktatni mindenrõl, ha KUTYAKÉNT kezelik! Ha te csicskaként pattansz a KUTYÁD minden nyafogására, akkor ne is csodálkozz, hogy szépen az alázatos rabszolgájává fog tenni téged! Olvass el egy pár könyvet és vonatkoztass el attól, hogy õ yorki. NEM yorki, hanem KUTYA! Tessék egy jó könyv, ebbõl sok mindenre rájössz, többek közt a problémádra is választ kapsz: ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

Neked yorkid van vagy kutyád? Minden kutyát rá lehet szoktatni mindenre és minden kutyát le lehet szoktatni mindenrõl, ha KUTYAKÉNT kezelik! Ha te csicskaként pattansz a KUTYÁD minden nyafogására, akkor ne is csodálkozz, hogy szépen az alázatos rabszolgájává fog tenni téged! Olvass el egy pár könyvet és vonatkoztass el attól, hogy õ yorki. NEM yorki, hanem KUTYA! Tessék egy jó könyv, ebbõl sok mindenre rájössz, többek közt a problémádra is választ kapsz: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kutya reggel ürít. Szokja meg, hogy nem mindig õ van központban
na am nekem is yorkim van. Miért szeretnek takaró alatt aludni jó kérdés...szerintem szeretnek elbújni az enyém is takaró alatt rögtön lefekszik és alszik...:) Hajnali keléssel nekünk is voltak problémáink amikor még nem volt szobatiszta. Most már az így csak néha-néha kell fell fõleg akkor amikor telihold van.
ajándékozd el -.-"
A kérdező hozzászólása: Én szeretem ezt a kutyust nem azért vettem hogy elajándékozzam...csak még szoknom kell hogy korán kelek hozzá.

Hogy gyűjtsek pénzt a yorkimra?

A szüleimmel azt beszéltük hogy nyári szünetre kaphatok yorkit ha összegy?jtöm a pénzt.Most van 10 000 Ft-om.Mivel szerezhetnék rá és majd miket kell hogy vegyek neki? 13/L

Legjobb válasz: Miért csak a yorkie jó? Egy keveréket nem lehet ugyanannyira szeretni? Bemész a menhelyre, 100 számra vannak kisméretû akár kölyök, akár felnõtt kutyusok, olyanok amilyen senkinek nincs. Összeszedsz még 100e ft-ot egy kutyára, azt etetni kell oltani, kozmetikázni: az elsõ évben ez még 100 e ft. Vagy veszel 20-30 e ft-ért szaporított kutyát, aki vagy hasonlítani sem fog egy yorkiera vagy beteges lesz és megint egy kisebb vagyont kell rá költeni hogy megmaradjon. Szerintem menõzésbõl ne akarj divatos yorkiekát, csak azért mert mindenkinek az van.

Miért csak a yorkie jó? Egy keveréket nem lehet ugyanannyira szeretni? Bemész a menhelyre, 100 számra vannak kisméretû akár kölyök, akár felnõtt kutyusok, olyanok amilyen senkinek nincs. Összeszedsz még 100e ft-ot egy kutyára, azt etetni kell oltani, kozmetikázni: az elsõ évben ez még 100 e ft. Vagy veszel 20-30 e ft-ért szaporított kutyát, aki vagy hasonlítani sem fog egy yorkiera vagy beteges lesz és megint egy kisebb vagyont kell rá költeni hogy megmaradjon. Szerintem menõzésbõl ne akarj divatos yorkiekát, csak azért mert mindenkinek az van.
kell majd venned neki kaját, nyakörvet, játékot(de nem muszáj) , pórázt , etetõtál , itatótál és persze maga a kutya . Én azt csináltam régen amikor teknõst akartam , hogy a szüleimet maszíroztam (pl.:hátukat , lábukat , combjukat ) és az valamennyibe került (pl, .: hát masszázs 80 ft.) . Lehet , hogy elég kevés pénznek tûnik de nagyon hamar összejön ha nem 10 ft-ot kérsz érte :D . De például vállalhatsz munkát a szomszédoknak , hogy : lenyírom a füvet vagy leviszem sétáltatni mindennap a kutyáját.. Meg ilyenek . Vagy(de ez elég gyerekes dolog) bábszínházat tartasz (: Ezer meg ezer dolog van amivel pénzt lehet szerezni.. Elmehetsz hétvégén dolgozni is . Vagy (egyik barátnõm is ezt cvsináélta) a szomszédban volt egy kisgyerek és amikor elmentek a szülei õ mindig vigázott rá és kapott pénzt. Vagy egy kicsit több házimunkát vállalsz és lehet , hogy több zsebpénzt kapsz! Örülök ha tudtam segíteni . Sok sikert a gyûjtéshez . 12/L
100ezer ft-tól kezdõdik egy yorki, plusz 20-30 ezret lehet számolni elsõ körre a felszerelésekre, kajára...szóval még pár hónapig gyûjtögethetsz...vagy válassz menhelyrõl egy aranyos kiskutyát, az ingyen van.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat eddig majd valamni házimunkát csinálok egyébként a cuccok már nagyjából megvannak meg arra adnak még pénzt Nem menõzésbõl csak nekem ez a fajta nagyon megtettszett sokat tanulmányoztam meg bennük valami megfogott és azért.Egyébként majd tenyésztõtõl veszünk
tenyésztõl megkapod kb 50-70ezer forintért. hirdetésekbe 40 ezerér is van.
Azért azt tisztázd a szüleiddel, hogy a késöbbiekben is kell majd a kutyusra kolteni.pl ha hirtelen megbetegszik. (Vajon mennyit kellene bábszinházaznom egy garzonért... :D)

Mi kell a Yorkinak? Úgy értem hogy milyen játék? Fekvőhely meg milyen dolgok kellenek?

Legjobb válasz: A mi yorkink 3 éves, kisfiú. Állandóan vele kell foglalkozni, simogatni, becézgetni.. Szeret duzzogni, megsértõdni és aztán szereti, ha kegyet gyakorolhat és kiengesztelhetjük egy kis babusgatással. Egyébként roppant éber, vidám, kiegyesúlyozott, idegenekkel szemben tartózkodó, gyors mozgású ebecske. A luxust nagyon szereti. Van saját kuckója, de mindig a fotelbe, este pedig az ágyba fekszik. A miénk válogatós az ételek terén. A rágcsákat (kutyaropi, stb..) viszont szereti. A miénk nem labdázik, pedig van neki, viszont szereti a huzi-voni játékot. Nagyon szeretjük, okos kiskutya. Jó választás lesz a yorki!! Sok örömet kívánok hozzá!

A mi yorkink 3 éves, kisfiú. Állandóan vele kell foglalkozni, simogatni, becézgetni.. Szeret duzzogni, megsértõdni és aztán szereti, ha kegyet gyakorolhat és kiengesztelhetjük egy kis babusgatással. Egyébként roppant éber, vidám, kiegyesúlyozott, idegenekkel szemben tartózkodó, gyors mozgású ebecske. A luxust nagyon szereti. Van saját kuckója, de mindig a fotelbe, este pedig az ágyba fekszik. A miénk válogatós az ételek terén. A rágcsákat (kutyaropi, stb..) viszont szereti. A miénk nem labdázik, pedig van neki, viszont szereti a huzi-voni játékot. Nagyon szeretjük, okos kiskutya. Jó választás lesz a yorki!! Sok örömet kívánok hozzá!
A mi yorkink most gyógyult meg, bronhitise volt. Kényes kis kutya, kutyaruha kell neki, mert nagyon fázós, (mondjuk ez érthetõ is, hiszen tél van). A hûtõbõl közvetlenül nem kaphat semmit, a torka miatt. Kozmetikába havonta járunk, de itthon is szoktam fürdetni, s lehet már kapni kutyáknak való parfümöt is, azt is használunk. A szõrét hetente 2-3x átfésülöm. Viszont a masnit a szõrében nem viseli el. :)
nekem két yorkim van.semmi extrát nem igényelnek. fekhely, játék:labda, csipogó, ilyesmi.van pulcsijuk, de csak nagy hidegbe adom rájuk. nem kell elmajmolni õket.a mieink velünk alszanak, ha nem akarod hogy veled aludjon, akkor ne engedd be az ágyadba, mert nehéz a kiszoktatás.az enyémek imádnak labdázni, sokat sétálni, kirándulni.
ja, kétnaponta fésülködés.kéthavonta kozmetika.sampont csak higitva használd, és havonta fürdesd, ne többször, mert én megjártam ezzel.ugy elrontottam a kutyám szõrét, hogy fél év volt mire helyrejött.(hetente fürdettem, és minden sza.t rákentem)elõzõ voltam.
nézz körül itt. http://www.petnet.hu mindent megtalálsz..és ha van közeldbe állatbolt fressnapf.azok a termékek vanna ebe a boltba, ami a neten..lehet pl:kék fekvõhely nincs pirosba..vagy valmi iesmi.meg parfümöt itt nem lehet kapni!
SZERETET, TÖRÖDÉS!!!! Puha és sípolós játék, textil fekvöhely, pelus, fésük, sampon, balzsam, póráz, hám, tálak, prémium táp. Petnet, fresnapf...

Mi az a lányoknál hogy ki van írva nekik hogy "NEW YORK ;D"?

msn-en ezzel basztatnak és nem vágom...

Legjobb válasz: Ezért van nekik ki irva: Ha szerelmes vagy ird ki, hogy PÁRIZS Ha szingli, ird ki hogy NEW YORK, Ha van baratod ird ki, hogy LONDON, Ha boldogtalanul vagy viszonzaltanul vagy szerelmes ird ki hogy FRANCIA Küld el ezt minden lány ismerõsödnek ,de FIUKNAK NE Ez azért van, hogy kicsit összezavarjuk a fiukat

Ezért van nekik ki irva: Ha szerelmes vagy ird ki, hogy PÁRIZS Ha szingli, ird ki hogy NEW YORK, Ha van baratod ird ki, hogy LONDON, Ha boldogtalanul vagy viszonzaltanul vagy szerelmes ird ki hogy FRANCIA Küld el ezt minden lány ismerõsödnek , de FIUKNAK NE Ez azért van, hogy kicsit összezavarjuk a fiukat
Jaj, ezt én is megkaptam...mindig kitalálnak valami hülyeséget pl. írd ki a melltartód színét...
ja ezek tök hülyeségek én lány vagyok és mégsem irom ki, az összes lány osztálytársamnak ki van írva hogy london meg new york stb.
Nem lesz szülinapod?Lehet egy új York-ot akarnak neked venni.Az meg lehet valami hiper-szuper új fejlesztésû p*ncimacerátor.:O
ezt én még nem láttam, de köszi.:D
A kérdező hozzászólása: köszi :DD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!