Találatok a következő kifejezésre: A yahoo hogy kell (19 db)

A Yahoo Messengerre, hogyan kell a webcamerát rátelepíteni?

Legjobb válasz: Szia Én is yahoo messengert használok,de nem kell külön telepiteni...vagyis nekem nem kellett...megnyitod a messengert és felül van h Mesenger lenyitod megkeresed a My webcam pontot katt rá...és már kéne irja a státuszodban h View my webcam,ezt a szöveget átirhatod egy másik menüpontban...ha valakinek el akarod küldeni a kamodat akkor megnyitod azt a ablakot ahol beszélsz vele,Actions-->More actions-->Invite to view my webcam... Remélem tudtam segiteni...:)

Szia Én is yahoo messengert használok, de nem kell külön telepiteni...vagyis nekem nem kellett...megnyitod a messengert és felül van h Mesenger lenyitod megkeresed a My webcam pontot katt rá...és már kéne irja a státuszodban h View my webcam, ezt a szöveget átirhatod egy másik menüpontban...ha valakinek el akarod küldeni a kamodat akkor megnyitod azt a ablakot ahol beszélsz vele, Actions-->More actions-->Invite to view my webcam... Remélem tudtam segiteni...:)
A kérdező hozzászólása: Ráléptem arra h My webcam, és elõhozott egy hibaablakot. Most mi legyen?
okézd le...:D elsõ voltam:)
Lehet lassú a neted?
A kérdező hozzászólása: neeem sõt
Neharagudj de nem tudom, még én is megprobáltam ujra telepiteni de nekem ugyan ugy ment minden ahogy elöbb leirtam...ténleg nem tudom...amugy ha a sajátgéppe megnyitod a kamod akkor ott megy rendesen?talán telepitési hiba...tippelni tudok csak:D
A kérdező hozzászólása: ha oda lépek akk sem megy elõhoz egy hibajelentést és abbol ha kilépek ujra idul a gépem am ezt csinálja ha valmeilyen képmappát inditok el is :S De azért köszi :D

Hogyan kell lementeni a Yahoo Messengerben a kapott és a küldött üzeneteket, hogy később is el tudjam olvasni azokat?

Legjobb válasz: Van ehhez egy remek program a neve Yahdecode meg tudja tekinteni a naplózott beszélgetéseket és menteni is tudja rtf formátumba. http://www.fileheap.com/download-yahoo-archive-decoder-41637..

Van ehhez egy remek program a neve Yahdecode meg tudja tekinteni a naplózott beszélgetéseket és menteni is tudja rtf formátumba. http://www.fileheap.com/download-yahoo-archive-decoder-41637..


Hogyan kell a Yahoo messengeren jelszót változtatni?

Legjobb válasz: 1.Jelentkezz be a meglévõ jelszavad segítségével a Yahoo fiókodba "Sign in". 2.Click "My Account" a lap tetején, ahol ezt látod: "Hi, Please sign in" 3.Írd be a felhasználóneved és jelszód, kattints a "Continue."-ra. 4.Ha beléptél, jobbra fent a te nevednél "HI, NÉV" lesz egy legördülõ menüt nyitó gomb. A menübõl válszd az "ACCOUNT INFO"-t. 5.Újból kéri a jelszót, add meg. 6.A kékkel aláhúzott "Change Password" -ra kattints. 7.A felsõ rublikába a régi jelszót, az alsó kettõbe az újat írd, majd katt a 'SAVE"-ra.

1.Jelentkezz be a meglévõ jelszavad segítségével a Yahoo fiókodba "Sign in". 2.Click "My Account" a lap tetején, ahol ezt látod: "Hi, Please sign in" 3.Írd be a felhasználóneved és jelszód, kattints a "Continue."-ra. 4.Ha beléptél, jobbra fent a te nevednél "HI, NÉV" lesz egy legördülõ menüt nyitó gomb. A menübõl válszd az "ACCOUNT INFO"-t. 5.Újból kéri a jelszót, add meg. 6.A kékkel aláhúzott "Change Password" -ra kattints. 7.A felsõ rublikába a régi jelszót, az alsó kettõbe az újat írd, majd katt a 'SAVE"-ra.

A yahoo.com-nal e-mailt szeretnek kuldeni de nem tudom hogyan kell kitolteni az ures sorokat, melyikhez mit kell irni, hogy eltudjam kuldeni? Legpontosabban azt szeretnem tudni, hogy mit kell irni a "to"-hoz, mit a "cc"-hez es mit a "subject"-hez!

Legjobb válasz: to: címzett cc: másolat, további címzettek hozzáadásának lehetõsége bcc: carbon copy vagy titkos másolat. Ha ide írod be õket, akkor nem látják egymást a címzettek. subject: tárgy

to: címzett cc: másolat, további címzettek hozzáadásának lehetõsége bcc: carbon copy vagy titkos másolat. Ha ide írod be õket, akkor nem látják egymást a címzettek. subject: tárgy
A kérdező hozzászólása: koszi szepen :)

Hogyan kell egyszerre az osszes beszelgetest, uzenetet ki torolni a yahoo mailon?

nagyon sok a yahoo mail fiokon az uzenetem es mar tobb ezer es maceras lenne meg 100-200 a saval is torolni es jo lenne ha volna lehetoseg ki uriteni egyszerre a posta fiokot van e ra mod

HOgyan kell használni a Yahoo messenger-t telefonon?

már letöltöttem de nem tudok új 'friedn-zeket' adni a 'contaktok-hoz' mert amint hozzáadok valaki egy másodperc múlva el is t?nik onnan.

Legjobb válasz: magunktól nem tudjuk kitalálni hogy milyen telefonon használod

magunktól nem tudjuk kitalálni hogy milyen telefonon használod
Van netes elõfizetésed?
3G biztos nincs rajta, maximum támogatja a 3G-t. Annak meg, hogy nem tudsz netezni 1000 oka lehet, a legvalószínûbb, hogy béna vagy.

Hogyan kell kiejteni a YAHOO szót?

Legjobb válasz: jaho

jaho
Jahúúú
Juhúúúú:D
jupy juhijuhuhuúúú


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!