Találatok a következő kifejezésre: A yahoo hogy (123 db)

Az lenne a bajom hogy újra lett telepítve a gép és valamiért a google chrome nál nem a google az alapértelmezett keresõ motor hanem a yahoo. Hogyan állítsam vissza?

A googlenak egyáltalán nincs meg a keresõ motorja.

Legjobb válasz: A böngészõ eszköztárán kattintson a Chrome-menüre: Chrome menu. Válassza a Beállítások lehetõséget, és keresse meg a „Keresés” részt. Kattintson A keresõmotorok kezelése parancsra. Keresõmotor hozzáadása: görgessen a párbeszédpanel aljára, és töltse ki a mezõket a keresõmotor beállításához.

A böngészõ eszköztárán kattintson a Chrome-menüre: Chrome menu. Válassza a Beállítások lehetõséget, és keresse meg a „Keresés” részt. Kattintson A keresõmotorok kezelése parancsra. Keresõmotor hozzáadása: görgessen a párbeszédpanel aljára, és töltse ki a mezõket a keresõmotor beállításához.
[link]
A kérdező hozzászólása: Igen ezt már próbáltam de nem jó.
Akkor valamit rosszul csinalsz.
Kitörlöd a mostani chrome-ot, leszeded a hivatalos oldalról újra és fölrakod azt.
A kérdező hozzászólása: Már csináltam nem jött be hozzá adni se tudom nem adja be az alapértelmezés opciót.
A kérdező hozzászólása: Vissza állítottam az egész böngészõt alap értelmezetre és úgy néz ki hogy most jó.

Honnan tudhatom, hogy le vagyok torolve a mas listajarol a YAhOO MESSENGEREN?

mi a kulonbseg, hogy ha az illeto invizibilbe tesz vagy letilt?

Legjobb válasz: ha beállítja az invisible-t akkor vagy senki (vagy csak bizonyos személyek nem látják õt), de ha írsz neki megkapja :) ha letiltott akkor bizony írhatsz neki mert a Yahoo ki sem jelzi neki, hogy üzenete érkezett tõled. szerencsére neten vannak yahoo státusz kijelzõk,tehát a következõ linken beírod az illetõ yahoo Idjét (@yahoo.com NÉLKÜL!) és rákattintasz a CHECK re és ha online-t ir és nálad offline, akkor bizony van invisible re rakott vagy tiltott! ha minkét helyen offline/online akkor semmi para :) http://www.invisiblestatus.ro/

ha beállítja az invisible-t akkor vagy senki (vagy csak bizonyos személyek nem látják õt), de ha írsz neki megkapja :) ha letiltott akkor bizony írhatsz neki mert a Yahoo ki sem jelzi neki, hogy üzenete érkezett tõled. szerencsére neten vannak yahoo státusz kijelzõk, tehát a következõ linken beírod az illetõ yahoo Idjét (@yahoo.com NÉLKÜL!) és rákattintasz a CHECK re és ha online-t ir és nálad offline, akkor bizony van invisible re rakott vagy tiltott! ha minkét helyen offline/online akkor semmi para :) http://www.invisiblestatus.ro/
A kérdező hozzászólása: Ezt a cselt ismerem jol, van egy dolog amitolvastam egy oldalon, hogyha rakattintok mintha irni akarnak neki es latszik az avatarja vagy a kepe, minek nevezzem akkor nem torolt ki.Maskep nem tudom ellenorizni


A Yahoo-n, hogyan lehet nevet változtatni?

"Yahoo groupozás" közben vettem észre, hogy más mindenkinek a rendes neve szerepel a "küld?" résznél, csak nekem az azonosítóm a nevem is egyben. Hol tudom megváltoztatni, vagyis tulajdonképpen beírni a teljes nevem? És hol tudom beállítani, hogy hol lakok stb?

Legjobb válasz: lépj be a yahoo ba majd nyisd meg a http://profiles.yahoo.com oldalt válaszd a my profile azon belül edit profile részt.

lépj be a yahoo ba majd nyisd meg a http://profiles.yahoo.com oldalt válaszd a my profile azon belül edit profile részt.

Letoltottem a yahoo ujabb verziojat, hogyan tudok vissza lepni a klaszikus yahoo-ra? Amit eddig is hasznaltam

Legjobb válasz: Mindenek elõtt töröld le a frissített verziót. Ha van szerencséd, akkor külön van telepítve. Startmenü, programok telepítése, eltávolítása. Ha nincs külön a friss verzió, akkor töröld le a yahoo messengert és telepísd újra a régit. NEM MINDIG JÓ DOLOG LEFRISSÍTENI A RÉGI, MEGSZOKOTT, BEVÁLT PROGRAMOKAT!!!! NÉHA MARADNI KELL A BEVÁLT CUCCNÁL, AZ A BIZTOS...

Mindenek elõtt töröld le a frissített verziót. Ha van szerencséd, akkor külön van telepítve. Startmenü, programok telepítése, eltávolítása. Ha nincs külön a friss verzió, akkor töröld le a yahoo messengert és telepísd újra a régit. NEM MINDIG JÓ DOLOG LEFRISSÍTENI A RÉGI, MEGSZOKOTT, BEVÁLT PROGRAMOKAT!!!! NÉHA MARADNI KELL A BEVÁLT CUCCNÁL, AZ A BIZTOS...

Hogyan tudok a Yahoo Messengerre ismerősöket felvenni, akiknek NEM Yahoo, hanem Windows Live Messenger (MSN) profiljuk van?

Nem megy a gépemen a WLM (MSN), tehát olyan válasz, hogy "miért nem telepíted az MSN-t?" nem érdekel, köszi. ellenben tudok arról, hogy a Yahoo Messenger kompatibilis a Windows Live Messengerrel, csak azt nem tudom, hogyan. Hogyan tudok felvenni ismer?st a Yahoo Messengerre az MSN-esek közül, illetve hogyan tudnak ?k felvenni, egyáltalán megtalálni engem az MSN-en keresztül?

Hogy tudom torolni a yahoo idm?

koszi a valaszokat

Legjobb válasz: talan a www.yahoo.com-on nezz utana:D

talan a http://www.yahoo.com-on nezz utana:D

Hogyan lehet a yahoo.com postaládámra érkezett leveleket letölteni?

A yahoo-n szerkesztettem saját mappákat, de nem tudom, hogy hogyan kell egy bizonyos mappát a tartalmaival együtt letölteni (lementeni) a saját számítógépemre. Ami a freemailt illeti, ott tudom, hogyan lehet, de a yahoo-n még nem tudom.

Legjobb válasz: yahoo ingyenes változatában nem lehet pop3, imap protokollokat használni. Így nem tudod a leveleket sem letölteni.

yahoo ingyenes változatában nem lehet pop3, imap protokollokat használni. Így nem tudod a leveleket sem letölteni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Tehát nincs más választásom, mint a leveleket egyenként CTRL+C - CTRL+V mûveletekkel átmásolni a WORD-ba.
Vagy esetleg csinálsz egy gmail fiókot és a leveleidet továbbküldöd arra a címre. Sajnos egyszerre csak 1 levelet lehet továbbítani, de gmail-rõl már le lehet tölteni bármelyik levelezõklienssel a leveleket.

Tenyleg letezik olyan program amellyel lathatod ki van invisible-ban a yahoo messengeren? Ha van letszi irjatok meg, hogy hol lehet leszedni.

Legjobb válasz: Én nem tudok róla, de ez nem jelenti azt hogy nincs is, keress rá googleben pl: Yahoo invisible checker vagy ilyesmi néven, msnre 3000 ilyen program van kb. sztem van erre is valami, csak vigyázz ne vírust fogj ki, szal olyan böngészõvel szedd le, aminek jó a vírus szûrése

Én nem tudok róla, de ez nem jelenti azt hogy nincs is, keress rá googleben pl: Yahoo invisible checker vagy ilyesmi néven, msnre 3000 ilyen program van kb. sztem van erre is valami, csak vigyázz ne vírust fogj ki, szal olyan böngészõvel szedd le, aminek jó a vírus szûrése
http://www.ydetector.com/ ez online van beírod az illetõ ID-jét és kiirja h Ivizible, Online vagy Offline... ennyi nagyon egyszerû :D
A kérdező hozzászólása: Koszonom a segitseget :)
Ha esetleg nem mindig mukodne az elotted szolo linken az invisible/offline statusz akkor probald ki a Messenger Invisible Yahoo Detectort http://www.messenger-invisible.com/

Hogy vehetném fel a kapcsolatot a yahoo-val vagy a flickr-rel?

Van egy galériám a flickr-ön, amit még vagy 2-3-4-éve kezdtem el, és sajnos elfelejtettem a jelszavamat, de nem tudják elküldeni a kódot, hogy megváltoztassam, mert a yahoo e-mail fiókom jelszava ugyanaz volt, amit a flickr-é, és nem tudok belépni. Vagy egy fél évig nem léptem be, és ezért nem emlékszem rá. Ha írnék nekik, hogy valahogy igazoljam magam (személyi igazolvány bescannelve, vagy valami) akkor szerintetek tudnának segíteni?

Legjobb válasz: én itt próbálkoznék https://edit.yahoo.com/forgotroot?done=http%3A%2F%2Fmail.yah..Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!