Találatok a következő kifejezésre: A windows makerral készült (6 db)

Miért nem játssza le a dvd-m a windows movie maker-rel készült fényképeimből készült kisfilmet?

Legjobb válasz: A WMM -ben a szerkesztés végén, a mentésnél beállítható, hogy milyen minõségben, méretben stb, mentsen. Itt az "egyébb beállítások" -at kell választani, majd a legördülõ menüben vannak a lehetõsége, hogy milyen célra szánod a videót. Ha asztali játékoson akarod nézni, akkor a DV-AVI (PAL) formátumot kell választani, ami .avi fájlt fog eredményezni, egy elég hosszú folyamat végére. (géptõl függ, meg film hosszúságtól, de akár órákig is eltarthat a mûvelet, hiszen képenként kell átkonvertálnia az anyagot. Az ablakban alul láthatod, hogy kb. mekkora lesz a fájl, bal oldalt meg a felbontást, birtátát, stb. Ha szgépen akarod csak használni, akkor több méret, és beállítási lehetõség is van itt, akkor .wmv -be fogja menteni.

A WMM -ben a szerkesztés végén, a mentésnél beállítható, hogy milyen minõségben, méretben stb, mentsen. Itt az "egyébb beállítások" -at kell választani, majd a legördülõ menüben vannak a lehetõsége, hogy milyen célra szánod a videót. Ha asztali játékoson akarod nézni, akkor a DV-AVI (PAL) formátumot kell választani, ami .avi fájlt fog eredményezni, egy elég hosszú folyamat végére. (géptõl függ, meg film hosszúságtól, de akár órákig is eltarthat a mûvelet, hiszen képenként kell átkonvertálnia az anyagot. Az ablakban alul láthatod, hogy kb. mekkora lesz a fájl, bal oldalt meg a felbontást, birtátát, stb. Ha szgépen akarod csak használni, akkor több méret, és beállítási lehetõség is van itt, akkor .wmv -be fogja menteni.
Azt elfelejtettem az elõbb, hogy gyorsabb a konvertálás, ha nem eleve 5 -6 megapixeles képekkel dolgozol, hanem átméretezed elõtte , hogy egyik oldala se legyen nagyobb a 720x 576 méretnél, a végén úgyis ekkorára számolja át a program. Megnéztem, és alapból nincs kint a legördülõ menü, hanem a "több lehetõség megjelenítése" -re kell klikkelni, és utána az "egyébb beállitások" -ra. Tuti menni fog.

Hogy tudom a Windows Movie Maker-be készülő videóhoz szerkesztgetni a zenéket?

Úgy értem, hogy több zenét szeretnék egymás után tenni és nem úgy, hogy az elejét?l kezd?djenek, hanem mondjuk a refrénnél. Hogy lehet megvágni ezt?

Legjobb válasz: Az idõvonalon rákattintasz,megragadod a szélét és visszahúzod,ameddig kell.

Az idõvonalon rákattintasz, megragadod a szélét és visszahúzod, ameddig kell.
A kérdező hozzászólása: Hm.. oké:D És miért van az, hogy behúzok egy 3 perces zenét és az idõvonalon meg 8 percnek mutatja, újból kezdi a zenét, pedig a történet is csak 3 perces. Tudom azt úgy le lehet vágni, de olyan zavaró.
A kérdező hozzászólása: Egy ennél fontosabb kérdés!:D Hogy tudom megcsinálni, hogy a képek ugyanannyi idõ után váltsanak? Itt most 5 másodpercenként vált, de ennél rövidebbet szeretnék minden képnél. Egyesével kell rövidebbre húzni minden képet??
A kérdező hozzászólása: Rájöttem!:D
Egyenként is lehet, vagy módosítható az alapbeállítás: Eszközök Beállítások Speciális fül alatt
A 8 perc azért lehet, mert nem jól kezeli azt a formátumot.Hozzáadás elõtt érdemes wav formátumba konvertálni, úgy stabilabb a mûködése.


A windows movie makerben készült "videóban" miért akadozik a hang?

Képekb?l csináltam videót, alátettem 3 hangfájlt, amit kicsit egymásba csúsztattam, hogy gördülékeny legyen az átmenet. Amikor avi-ba konvertálom és lejátszom, csak az els? zenét játsza le, azt is akadozva. Mi lehet a baj? Segítsetek, fontos lenne, hogy péntekig elkészüljön! Köszönöm szépen!

Legjobb válasz: Azt elfelejtettem írni, hogy a hangfájlok is bs.player formátumúak...

A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem írni, hogy a hangfájlok is bs.player formátumúak...
bs.player formátum miatt, próbáld meg átkonvertálni mp3-ba, azt tuti jól megeszi a Movie Maker.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ, de most jobban megnéztem, és bár az intézõben azt írja, hogy bs.player, amikor elindítom a videót, a kezelõablakban azt írja, hogy mp3. Ami igaz is, mert yt-ról töltöttem le és átkonvertáltam mp3-ra. Azt már valahogy elértem, hogy mind a három zene hallható, de még mindig akadozik, és nagyon zavaró. Ajándékba lesz, de így nem akarom kiadni a kezembõl. Más ötlet esetleg? Nagyon köszönök minden felvetést!
A kérdező hozzászólása: :( Köszönöm az eddigi segítséget, de nem sikerül megcsinálnom. Ezek szerint nincs is megoldás. Ez van.

Miért nem engedi a windows movie maker, hogy betegyem a kamerámmal készült videóimat? (avi formátumúak)

Legjobb válasz: Szerintem frissíts a MM2-re, és ezen az oldalon nézz körbe>> http://www.microsoft.com/hun/AWE/moviemaker/default.mspx

Szerintem frissíts a MM2-re, és ezen az oldalon nézz körbe>> http://www.microsoft.com/hun/AWE/moviemaker/default.mspx
A kérdező hozzászólása: KÖszönöm a válaszokat, megoldódott a probléma
Szia! Ez engem is érdekelne mert énsem tudom bele rakni. Segítenél ha neked már sikerült?

A windows movie makerral készült filmemet a végén hol tudom átállítani úgy hogy a dvd-m is lejátsza?

Nem megy az átállítás wmw fájlból avi-ba.

Legjobb válasz: Ha te kérdeztél itt korábban, akkor nem értem miért nem megy, én direkt megnéztem a progiban, hogy mire kell kattintani. Azóta új gépem van (köszi Jézuska!) ezen már nincs fent a muvimaker, de a mentésnél ki kell írnia a válsztási lehetõségeket. Valamit alapból felajánl, de te az egyébb lehetõségek- et válaszd, és van egy legördülõ menüsor, ott vannak a formátumok. Különbözõ méret, minõség, stb. Neked a PAL AVI kell. Ráklikk és kész. Vagy lehet, hogy neked valami régebbi verzió van, sajnos most nemtudom a régi gépemen megnézni a verziószámot, de az enyém sem a legújabb gondolom. Wmv- bõl lehet átkonvertálni más programmal is avi. -ba, de azt le kell töltened, biztos van ingyenes is. Amúgy ha már elmentetted a múvimékerbe, Wmv -ként, akkor nem tudod már AVI- ba konvertálni, eleve abba kell menteni.

Ha te kérdeztél itt korábban, akkor nem értem miért nem megy, én direkt megnéztem a progiban, hogy mire kell kattintani. Azóta új gépem van (köszi Jézuska!) ezen már nincs fent a muvimaker, de a mentésnél ki kell írnia a válsztási lehetõségeket. Valamit alapból felajánl, de te az egyébb lehetõségek- et válaszd, és van egy legördülõ menüsor, ott vannak a formátumok. Különbözõ méret, minõség, stb. Neked a PAL AVI kell. Ráklikk és kész. Vagy lehet, hogy neked valami régebbi verzió van, sajnos most nemtudom a régi gépemen megnézni a verziószámot, de az enyém sem a legújabb gondolom. Wmv- bõl lehet átkonvertálni más programmal is avi. -ba, de azt le kell töltened, biztos van ingyenes is. Amúgy ha már elmentetted a múvimékerbe, Wmv -ként, akkor nem tudod már AVI- ba konvertálni, eleve abba kell menteni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!