Találatok a következő kifejezésre: A windows kezelő (29 db)

Jobb, ha a windows kezeli a lapozófájl méretét?

Vagy állítsak át magamnak egy nagyobb méretet?

Legjobb válasz: És miért?

A kérdező hozzászólása: És miért?
Ha értesz hozzá, akkor állítsd be állandóra, a kezdeti és a maximális méretet egyformára. Így nem kell állandóan átméreteznie és nem fog töredezni -valamivel gyorsabb lesz. Én személy szerint külön partíciót szoktam kijelölni a swapnak, nem a rendszerterületbõl adok neki.
majd a win kezeli
Igen. Kezelje az oprendszer, mert felesleges túl nagyot beállítani, mert csak a helyet foglalja a vinyón, ha meg kicsit állítasz be, akkor is rinyálni fog...

Felpontozlak! A számítógépemen Wi-Fi-s USB van. (arról megy a net). Hogyan tudom beállítani azt, hogy a hálóatokat a Windows kezelje?

Mert ha pl rá akarok csatlakozni a Wi-Fire, akkor a rendes Windowsos internetes beállítassal nem tudok, hanemmeg kell nyitnom azt a Realtek programot. Hogyan lehetne ezt megoldani?

Legjobb válasz: Lépj ki a programbol http://ugyfelszolgalat.upc.hu/app/answers/detail/a_id/366/~/.. és igy

A kérdező hozzászólása: köszi. de ha én kilépek a progiból, azt irja ki, hogy a Windows nem talált hálózatot
A Realtek elvileg programba be lehet állítani, hogy a Windows Zero Configuration (WZC) kezelje a Wi-Fi csatlakozásokat és ne pedig a Realtek kezelõ programja.
A kérdező hozzászólása: de hol??
Ahhoz elõttem kéne hogy legyen, fejbõl biztos nem tudom neked megmondani, fõleg hogy semmit sem tudok az ottani környezetrõl, alkatrészek típusáról, stb..
A kérdező hozzászólása: fú. halli írd le mit írjak le a géprõl... esetleg van egy progi, amivel könnyedén át tudnál jonni a gépembe...
Rakd fel a TeamViewer -t: http://www.teamviewer.com/hu/index.aspx Küld el a hozzáférési adatokat pü. -ben.

Windows xp ém van és a virtuális memória beállításánál van egy olyan hogy a rendszer kezelje a lapozófálj méretét eszt be állíthatom nem tesz e kárt a windowsban?

Legjobb válasz: Nem. Az sem tesz kárt benne, ha állítod be rosszul, maximum lassabb lesz. Hagyd, hogy a windows kezelje!

Nem. Az sem tesz kárt benne, ha állítod be rosszul, maximum lassabb lesz. Hagyd, hogy a windows kezelje!


A laptopom 2 magos. De a windows csak egyet kezel. Hogy kell megcsinálni, hogy mind a 2 magot használja a windows?

win7 (32bit)

Legjobb válasz: Az utolsó OS ahol ezzel még "dolgozni" kellett az a Windows 2000 volt, hogy az egészet újra kellett telepíteni több proci vagy procimag esetén. Ott valami más probléma lesz.

Az utolsó OS ahol ezzel még "dolgozni" kellett az a Windows 2000 volt, hogy az egészet újra kellett telepíteni több proci vagy procimag esetén. Ott valami más probléma lesz.
A kérdező hozzászólása: ami a laptopon van matrica, arra az van írva, hogy intel celeron duo
Tegyél fel egy 64 bites rendszert.. látni fog mindent ;)
Mi a procid típusa?
A kérdező hozzászólása: Ezt mondom, hogy ez a retek windows csak 1 magot lát...
A kérdező hozzászólása: Akkor amikor a BIOSBAN megnézem (amikor megnymom a gép bekapcsológombját, akkor egy f12) ott mutatja h 2 magos szal nem értem...
Az elsõ képen mint látod nem a Biosz van, hanem a Feladatkezelõ. Nem tudom ebbõl te hol látod a két magot, mert ezen csak egy található. Szóval a géped jól mûködik, de a CPU-d csak egy magos.
A kérdező hozzászólása: Amikor megnézem a BIOS-ban, akkor ott mutatja, hogy 2 mag. http://kepfeltoltes.hu/130207/907410233N_vtelen_www.kepfelto.. Ennél a minialkalmazásnál meg mind a 2 magot ki kellene mutatnia. http://kepfeltoltes.hu/130207/554314394K_pkiv_g_s_www.kepfel..
Mibõl gondolod, hogy a laptopod CPU-ja két magos? Mibõl gondolod, hogy a win csak egyet használ?
Feladatkezelõben a Teljesítmény fülön hány kis ablakocska van a "CPU használat visszamenõleg" alatt egy sorban?
azt úgy hívják, hogy valódi egymagos, mert a másik az logikai mag
Csak kíváncsiság végett, integrált gpu van vagy diszkrét kártya?
A kérdező hozzászólása: A hibát orvosoltam. Msconfig-boot-advanced options alatt a maximum memory volt a ludas......Mostmár minden okés :)

Mit jelent az a windows xp ben a teljesítmény beállítások nál és ott a lapozófálj mérezémél az hogy a rendszer kezelje a lapozó fálj méretét? Azt beállíthatom?

Legjobb válasz: Ha a rendszer kezeli, az idõvel egyre több helyet foglalhat el. Ha te kézzel adod meg, akkor fixen a beállított keretek között mozog. Ha mindkét helyre ugyanazt a számot írod, akkor pedig csak annyi lesz amennyit megadtál. A lapozófájl a merevlemez tárterületét használja fel, így a szabad-foglalt hely arányát is módosítja ha szükség van a használatára.

Ha a rendszer kezeli, az idõvel egyre több helyet foglalhat el. Ha te kézzel adod meg, akkor fixen a beállított keretek között mozog. Ha mindkét helyre ugyanazt a számot írod, akkor pedig csak annyi lesz amennyit megadtál. A lapozófájl a merevlemez tárterületét használja fel, így a szabad-foglalt hely arányát is módosítja ha szükség van a használatára.
Kezelje a rendszer, mert ha fixet állítasz be, akkor rinyálhat hogy kevés a virtuális memória, míg ha õ kezeli ilyen hibaüzenetet nem fogsz kapni...

Apple Macbook Air-en a Windows 7 kezeli-e a mac control gombját windows gombként?

Sajnos kénytelen vagyok feltelepíteni a windows-t is, és akkor már fontossá válik ez a funkciógomb.

Legjobb válasz: a trackpadet értetted a contol gomb alatt? amúgy csak egy pár funciót pl. görgetés, semmi extra pl. mission control etc.

a trackpadet értetted a contol gomb alatt? amúgy csak egy pár funciót pl. görgetés, semmi extra pl. mission control etc.

A Windows 7 valóban nem kezeli az 5.1-et?

Az 5.1-es hangfalszettem nem műxik rendesen Win7 alatt, és utánanéztem a neten mi lehet... Láttam, hogy XP-n megy rendesen... A 7-esen meg azért nem mert nem kezeli... Hogyan tudnám megoldani hogy menjen a 7-esen? HD Audio programot szedtem már le, de nem ment. Az alaplaphoz kapott driver packot is átböngésztem, de amit sikerült fel tennem, érdekes mód, nem volt kompatibilis... Ha valaki már járt így, kérem írjon... THX!

Legjobb válasz: persze, 5.1-es hangfalrendszert pc-hez meg viccbõl árulnak :) milyen alaplap, milyen hangkártya?

persze, 5.1-es hangfalrendszert pc-hez meg viccbõl árulnak :) milyen alaplap, milyen hangkártya?
Rendesen csatlakoztatva vannak? Esetleg a kábel vagy a hangszóró nem sérült?
A kérdező hozzászólása: Beállítottam egy programmal hogy menjen a Media Playerben az 5.1 hang. (AC3Filter) Most az a gond, hogy a hátsó 2 hangszóró furán szól, (zene közben nem hallatszik belõle a beszéd, és a zene is csak nagyjából, és folyton változik a hangszín) hogyan tudnám ezt megoldani? Valami ötlet?
A kérdező hozzászólása: Hát, az alap Windows Media Player (ami a Win7-hez járt) van fent, nem tudom hogy mire képes, nem értek ehhez a részéhez. De valószínû az lesz hogy be kell állítani az 5.1 módot, mert már kérdeztem máshol is.
Zenelejátszón be van kapcsolva az 5.1, vagy képes rá egyáltalán?
A kérdező hozzászólása: Nem ment az alaplaphoz járó sem. A Bundle-Pack-ban lévõ sem. Az sem, amit leszedtem hozzá.
A kérdező hozzászólása: De ha az nem megy, akkor hogyan?
Hangkártya Driver-nél be tudod állítani.
A kérdező hozzászólása: Na most ott tartok, hogy a GTA SA-ban rendesen szól, csak a mélynyomója nem szólal meg.
A kérdező hozzászólása: Külön hangkártyám nincsen.
A kérdező hozzászólása: Asrock M3N78D
A kérdező hozzászólása: nem sérült. ha játék alatt rendesen ment, akkor nyilván nem rossz egyik se

A Windows XP kezel 4 GB RAM-ot?

Legjobb válasz: Igen ha 64 bites rendszer van rajta.

Igen ha 64 bites rendszer van rajta.
Igen kezel 4 Gb RAM -ot. De értelem szerûen ebbe minden beletartozik (Video RAM, a hátértárak cache memóriái, stb.) Magyarul ha van egy 1 Gb-os VRAM-al rendelekezõ videokártyád, akkor a rendszermemóriából már 3 Gb-t tud csak megcímezni vagyis használni. Szóval ha 4 Gb vagy több rendszermemóriával rendelkezel mindenképp célszerû 64-bites Windows-t telepíteni. Bár a XP-nek is van 64-bites változata a használata mégsem ajánlott, szóval inkább 64-bites Windows Vistát vagy 7-et telepíts.
Igen +ba még ha 64bit es akk többet is :)
Nem, 3.3gb-ig.
van 64 bites xp is? nem semmi
Van. Windows XP Professional x64 Edition névre hallgat, sajnos a Microsoft hamarabb nyugdíjba küldta mint a 32-bites XP-t. Már a Service Pack 3-at sem adták ki hozzá. Elsõsorban a szoftveres támogatottság hiánya miatt bukott meg. A driver ellátottsága is siralmas volt. Én használtam anno az SP2-es változatát, semmi problémám nem volt vele, stabil volt. A vírusokat is kevésbé szedte össze a 32-bites változathoz képest. Az Unreal Tounament és a Far Cry 64-bites változatával teszteltem, mivel a különbség sem sebességben sem megjelenítésben nem gyõzött meg, így letöröltem. A használatát csak azért nem ajánlom, mert a elsõsorban a játékgyártók nem tesztelik a szoftvereiket alatta.
Kezeli, de megbízhatatlanul. Tegyél fel 64 bites Windows 7-et, minden szempontból jobb, mint az XP.
A 32 bites(x86) max 3, 3-at.

A windows 7 az i3at 4magként kezeli?

Legjobb válasz: mivel minden i3-as 4 magos kivéve ami 2 :D az i5-ös sem azért kapta a nevét mert 5 magos, ott is van 2 és 4 magos, sõt az i7-bõl is van 4 és 6 magos fajtája is

mivel minden i3-as 4 magos kivéve ami 2 :D az i5-ös sem azért kapta a nevét mert 5 magos, ott is van 2 és 4 magos, sõt az i7-bõl is van 4 és 6 magos fajtája is
A kérdező hozzászólása: I3 2, 1ghz, nvidie gt5250, 6gb ram vinne minden ujatekot fullon vagy kozepesen??
A kérdező hozzászólása: Gt525m a vidi kartya elirtam bocs
Minden 4 magosként kezeli HT miatt régi Pentium 4 es is van HT vel és ugy 2 magosként kezeli logikailag 4 magos az i3 jobban mondva 4 szálas processzor
Igen, négymagosként látja és kezeli. http://kepfeltoltes.hu/120625/i3-2100_4core_www.kepfeltoltes..
A kérdező hozzászólása: Dell inspirion n5110 a laptop neve
proci picit gyenge de ha nem túlzod el a grafikai beállításokat, akkor


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!