Találatok a következő kifejezésre: A windows előugrik (5 db)

Szewasztok, A problema az, hogy bizonyos programok, jatekok elinditasa utan elougrik egy "error" a windows tajekoztatja a microsoft problemarol, mi okozhatja a problemat? Van ra megoldas?

Legjobb válasz: driverek, direct x, windows és összetevõinek frissítése (media player, .net framework stb.) ha ezután sem jobb akkor windows újratelepítés

driverek, direct x, windows és összetevõinek frissítése (media player, .net framework stb.) ha ezután sem jobb akkor windows újratelepítés
A kérdező hozzászólása: kosz a segitseget

A windows inditásakor előugrik egy ablak. Bizonyos savedump. exe fájllal van baja. Mi lehet ez?

A következ?t írja ki:

Legjobb válasz: nekem is ezt írja ki, ha pl az iTunest vagy valamilyen játékot akarok megnyitni ! Ttudsz már valamit ? ja és nekem is tegnap óta

nekem is ezt írja ki, ha pl az iTunest vagy valamilyen játékot akarok megnyitni ! Ttudsz már valamit ? ja és nekem is tegnap óta


A kérdező hozzászólása: ja, és Win7
Örülj neki, mert ott semmi keresnivalója az svchostnak, úgyhogy azt vszeg a vírusirtód kikapta onnan, te meg a futtatás - msconfig-nál töröld az automatikus indítási bejegyzését (ha lehet, mert az sem biztos, a regedites megoldást meg most nem firtatnám), és akkor nem fog reklamálni.

Windows 7 telepítése közben előugrik egy ilyen hibakód:0x8007045D Mi lehet a hiba?

Általában a telepítés már 5-10 perce megy mikor el?ugrik, ha ez után újra akarom indítani a telepítést akkor meg már az SSD-t sem akarja felismerni, és nem tudom kiválasztani, hogy hova rakja fel a op. rendszert.

Legjobb válasz: Ahogy olvasgattam fórumokon ez hardverhibára utalhat, talán lemezolvasási hiba, hibás merevlemez(ssd), elsõként én megpróbálnám ssd nélkül(vinyóra ha van lehetõség), illetve pendrive-ról a telepítést vagy másik lemezzel, kábelcsere(ha nem laptop). Új gép vagy csak az ssd jött most a konfigba, ssd típusa?

Ahogy olvasgattam fórumokon ez hardverhibára utalhat, talán lemezolvasási hiba, hibás merevlemez(ssd), elsõként én megpróbálnám ssd nélkül(vinyóra ha van lehetõség), illetve pendrive-ról a telepítést vagy másik lemezzel, kábelcsere(ha nem laptop). Új gép vagy csak az ssd jött most a konfigba, ssd típusa?
Régi tulaj nem válaszolt még?
A kérdező hozzászólása: de, de állítólag nála ilyen probléma nem volt. Õ azt javasolta, hogy a partíciót töröljem és úgy telepítsek, nos hát ugyanúgy a második lépésnél, (talán fájlok kibontása) hibaüzenetet dobott ki. néha ezt dobja: 0x8007045D néha pedig ezt: 0x8007002 bár volt olyan is, hogy a partíció kiválasztásánál nem engedett tovább és ezt írta ki ( ha jól emlékszem) , rendszerpartíció nem hozható létre amúgy most úgy néz ki, hogy az xp jó lesz, de utána nem tudom, hogy rakjam majd fel a win7-et. csak simán rakjam fel? és akkor két op rendszer fut majd ami közül majd lehet választani ugye a gép betöltése közben de akkor a kérdés az számomra, hogy hogyan szabaduljak majd meg a xp-tõl ?? de addig míg telepít az xp addig eszek valamit....
Próbáld meg azt, hogy amikor telepíted a win7-et, nem hozol létre új particiót, csak simán formázod a meglévõt, tehát azt használod amit az XP létrehozott.
A kérdező hozzászólása: hát az xp is besült... nem tudom van így a linuxot kipróbálni? megpróbálom majd lehet, de lehet, hogy egybõl az asztalira kötöm az SSD-ét. de még várok ezzel, már fáradt vagyok és csak most állok neki a vacsimnak, kell az energy...
A kérdező hozzászólása: most telepítem a linuxot remélem jó lesz. ha nem akkor már csak honap fogok próbálkozni, mára elég volt. ha semmi sem fog sikerülni, akkor lehet, hogy az ssd a rossz, nem baj hiszen van rajta garancia
Talán ég az asztalival ki tudod próbálni az SSD-t.
A kérdező hozzászólása: Az már csak holnap fog kiderûlni...
A kérdező hozzászólása: hát linux telepítése közben ezt írja ki: input/output errro during read on /dev/sda
Sajnos elfogyott az ötlet, nézd meg Hard Disk Sentinel-el az ssd-t az asztali gépben, illetve, hogy az asztali gépen tudsz e rá telepíteni.
A kérdező hozzászólása: az lesz. amúgy ha vissza kellene vinnem a szervizbe akkor csak pusztán mondja azt, hogy hibás és nem lehet rá telepíteni a win 7-et?? és akkor adnak helyette jót?
A kérdező hozzászólása: most egy xp-et próbálok fel tenni (már ki volt írva egy cd-re így ezzel nem kell baszakodnom) , már 40 százaléknál tart. Közben asz asztalinál már írom ki a linuxot. ha az xp csõdöt mond akkor jön a linux, ha az is akkor kötöm rá az ssd-ét a az asztalira.
Ja igaz, ha megpróbálod az asztalival telepíteni, akkor csak az SSD legyen rákötve, a többire visszatérünk ha sikerül felrakni a rendszert, azért megpróbálhattál volna egy linuxot.
A kérdező hozzászólása: ha rossz az SSD akkor alapból nem kellet volna mûködnie, amikor még fent volt a win7, nem? Csökkentet módban, hogyan törlöm le? Amúgy amikor az asztalinál telepíteném az ott lévõt kivegyem és csak az SSD legyen bekötve, vagy esetleg van egy olyan megoldás is, hogy így menet közben rakjam rá fel a win7-et?
A kérdező hozzászólása: Ha DVD-rõl ha pendrive-ról csinálom ugyanaz a hiba. A gépet (laptop) használtan vettem és csak SSD volt benne hdd nem. Az SSD-én volt már egy win 7-et amit újra akartam tenni. Nem azért mert vírus vagy valami ilyesmi lett volna rajta. Pusztán egy újat, letisztult windows-ot akartam, hogy sajátomnak érezzem a gépet. Amúgy az SSD típusa: Ocztechnology Agility 3 (120 gb) Gondoltam rá, hogy az illesztõprogramját megkeresem és megnyitom majd a partíció kiválasztása elõtt de nem ismerte fel. De lehet, hogy rosszat találtam.... nem tudom
A kérdező hozzászólása: olvastam olyat egy angol lapon, hogy win xp-et kellene ilyenkor hamarabb telepíteni, majd azután ha fent van mehet a win 7 is. de ezt most nem igazából értem, hogy 2 op. rendszer lenne a laptopon, vagy késõbb meglehetne szabadulni a xp-tõl valahogy? mert ha win7 telepítése közben a partíciót leformázom és rákattintanánk a továbbra akkor (legalábbis szerintem) ugyanúgy elõjönne a hiba üzenet telepítésközben.
Ha van rá lehetõség a régi tulajt megkérdezném a telepítés neki simán ment e, bios-ban állítottál el valamit(sata mód AHCI?), illetve a driverre is szükség lehet, nincs egy linux lemezed, megpróbálhatnád azzal is, mert ha az felmenne, akkor biztos a driver a gond. A telepítõ felmásolja a fájlokat és ki is bontja utána fagy ki? Esetleg megpróbálhatnád ide módban telepíteni és utólag felrakni a drivert win alól és utólag visszaállítani AHCI-re(ehhez kell egy reg file).
A kérdező hozzászólása: na most elindult a telepítés mivel a gép a laptop kikapcsolásakor majd újra bekapcsolásakor már felismeri az SSD-et de telepítés most egy másik hibaüzenet miatt lépett ki ami ez lenne az: 0x80070002 állítólag a telepítéshez szükséges fájlok nem találhatóak. ezt eljátssza mind dvd mind pendriv-ról való telepítéskor.
A kérdező hozzászólása: az volt tulajnak már írtam, a válaszát várom. a bios-ban annyit állítottam, hogy pendrivról (ill. dvd-rõl) bootoljon akkor majd keresek egy linuxot majd megpróbálom azzal is. ugye telepítéskor ( ha jól emlékszem) 5 fázis van, nos nekem a másodiknál jön elõ, akkor amikor úgy 3- 20 %-nál jár. Az utolsó mondatodat elmagyaráznád? hogy kell IDE módban felrakni? és mi az a reg file?
http://hu.wikipedia.org/wiki/Serial_ATA Bios-ban lehet állítani, bár a laptopok bios-a elég szegényes, nem biztos, hogy van rá mód váltani, ide módban driver nélkül is fel kell mennie a rendszernek. A reg file pedig egy elõre szerkesztett beállítás ami hozzáadódik a Windows rendszerleíró adatbázisához:http://hu.wikipedia.org/wiki/A_Windows_rendszerle%C3%ADr%C3%..
A kérdező hozzászólása: azt megtudtam tenni, hogy az ACHi-it disable-re állítottam. ott ugye írta azt is, hogy driver nélkül telepíted az (itt.) windows xp-t akkor disable-re kell állítani.
És segített valamit, esetleg linux felment rá?
A kérdező hozzászólása: az achis dolog nem. most akarom beszerezni a linuxot amúgy ( lehet, hogy hülye gondolat) de azt nem lehetne, hogy kiveszem az SSD-et a laptopból, rákötöm az asztali gép alaplapjára és ott telepítem fel rá a win7et, majd ezután visszatenném a notebookba ?
Nem lehet, hogy rossz az SSD? A másik gépben való telepítéssel az a baj, hogy teljesen más hardverkörnyezet, mondjuk nekem már mûködött így egy laptopnál(rossz volt a cd, usb-rõl nem bootolt). Esetleg felrakod úgy és csökkentett módban letörlöd a drivereket amit felrakott a gépedhez és telepíted ami a laptophoz kell.
Ezt nem tudom megmondani, mert ugye telepítés elõtt mûködött, talán a HDsentinel majd több infót ad.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!