Találatok a következő kifejezésre: A wimbledoni legrangosabb tenisztorna (1 db)

A wimbledoni a legrangosabb tenisztorna? Ha nem, akkor melyik?

Legjobb válasz: Szerintem a Wimbledoni.

Szerintem a Wimbledoni.
A Grand Slam-tornák a legrangosabb teniszversenyek. Összesen négy van belõlük minden évben: Ausztrál Open – Melbourne, Ausztrália, kemény pálya Roland Garros – Párizs, Franciaország, salak Wimbledon – London, Nagy-Britannia, füves pálya US Open – Flushing Meadows, Egyesült Államok, kemény pálya Történelme, valamint nagy hagyományai miatt ezek közül is Wimbledon a leghíresebb és sokak szerint a legkiemelkedõbb. Forrás: Wikipédia
a melbourne-i az nem salak?
A US open
A Lorand Garros és a Wimbledon a leghíresebb, de híres az US Open és az Ausztrál open is. Mind a 4 kb. ugyanolyan rangos.
Ahogy az elsõ válaszoló leírta úgy van


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A 16-osra miért van felfestve az a kis körív ( a fociban)?

4

Mit szoktak beszólni sporinak, ami miatt sárgát vagy pirosat ad? Te kaptál már lapot/eltiltást? Miért?

A spori mit mond, amikor nyugtatgat?

1

Nagyon gáz ha valaki egy fél szezon után visszatér az előző csapatába?

Elhívtak a foci klubbotmól, de mivel nem éreztem jól magam a másik csapatban ezért 2 hónap után vissza akarok menni. Nagyon gáz? Csak értelmest választ szeretnék.

0

Az, hogy lehet hogy a Videoton FC hivatalos Facebook oldalát pakisztáni lakosú emberek is lájkolják? Pakisztánban is vannak vidisták?

Néhány fotónál, cikknél és posztnál szoktam látni pakisztániak lájkjait. Konkrétan megnéztem a profiljaikat és az igazolványképeik alapján nem tűntek magyar származásúaknak – sőt! még romáknak sem –, illetve pakisztáni települések vannak beállítva lakhelyeknek és születési helyeknek.
Az tény, hogy a világ számos pontján van vidista, mint például Japánban (is) van vidista: De az, hogy Pakisztánban is élnek olyan emberek, akik a magyar labdarúgás, azon belül a Videoton FC iránt érdeklődnek az már kicsit furcsa. Nem? Egyáltalán Pakisztánban van-e labdarúgás? Meghonosodott egyáltalán ott ez a sport? Egyáltalán van-e labdarúgó-válogatottja Pakisztánnak?
Szerintetek mennyi pakisztáni vidista lehet?
Jó lenne, ha a vidi.hu publikálna megint egy olyan statisztikát az egyik cikkében, mint 2010. december 14-én:

1

A Fradiban milyen nyelven beszélnek egymással?

Ez azóta érdekel mióta mindenféle ember van a Fradiban. Gondolom itt nem az a gyakorlat mint egy nagyobb spanyol vagy angol klubbnál, hogy az idegenlégiósok megtanulják az adott ország nyelvét, viszont amennyire tudom az angolt nem beszéli a legtöbb magyar, de a külföldiek közül sem mindenki, például Mateos.

5

Nike vagy Babolat teniszcipő a jobb?

Ára persze kulonbozik, a nike szep feher rozsaszin, 15ezer,mig a babolat feher-fekete-piros 25ezer. Szerintetek?!

2

Kezelt-hónapok óta rohammentes-epilepsziás kaphat sportorvosi engedélyt?

3

14 évesen lehetek-e még profi futballista?

KB. 171 cm és 50-55kg vagyok; nemrég csatlakoztam egy harmadligás csapathoz és tulajdonképpen arra lenék kíváncsi,hogy szerintetek felhívhatom-e még magamra egy nagyobb gárda figyelmét.Ha nem, ne kímeljetek és mondjátok meg(csak ne legyetek túl kemények).

4

Hogy tudnám erősíteni a karom hogy messzebre tudjam dobni a kosárlabdát?

a középtávolikkal nincs semmi bajom azok jól mennek de a 6,25-ös környékéről már nehezen találom el a gyűrűt (a szabályos hamloktól indított dobással ( ha a hasamtól indítom nincs gond)) és ha el is találom mindig rövid a dobás
nos milyen gyakorlatokkal és milyen izmokra eddzek hogy jobban Menjen?
nyáron má edzegettem tricepszre és érzem is hogy erősödött de ez még mindig kevés

1

Kik szerepelnének minden idők legjobb magyar válogatottjában szerinted?

Mostaniak közül beférne valaki? Ki lenne a szöv.kap.?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!