Találatok a következő kifejezésre: A whiskason más (2 db)

Ha regisztrálni szeretnék a whiskas weboldalára akkor miért kötelező megadni a lakcímet? És ha meg adom más is látni fogja?

Legjobb válasz: más nem fogja látni. Küldenek szülinapkor, karácsonykor levelet, meg ha kismacskának regisztrálod a cicádat, akkor kap kezdõcsomagot is.

más nem fogja látni. Küldenek szülinapkor, karácsonykor levelet, meg ha kismacskának regisztrálod a cicádat, akkor kap kezdõcsomagot is.
Nem fogja, viszont tényleg küldenek mintát : )
bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok, de ez érdekelhet: 10 tévhit macskatáplálás ügyben, részletes magyarázattal, logikus érvekkel. http://rockingcooncats.com/hu/wordpress/?p=35 kérdések és válaszok: http://rockingcooncats.com/hu/wordpress/?p=11
A kérdező hozzászólása: Értem hogy ezzel arra akarsz célozni , a házikoszt sokkal táplálóbb mint a tápok, de az én cicám olyan mint egy átlag ember!A chips egészségtelen, de finom a fõzelék egészséges, de hát nem annyira finom, tehát a chipset választják.Szerinte meg a táp a finomabb ezért azt választja.Adtam neki házikosztot nem ette meg utána adtam a tápot és azt megette.Mivel a Whiskas drága jól jön az ingyen termék.

A whiskason kívül más macskaeledelből is van junior?

Legjobb válasz: persze.Kitekat,Friskies,Hill's,One..stb A One egyébként száraztáp

persze.Kitekat, Friskies, Hill's, One..stb A One egyébként száraztáp
van. még Teszkósból is^^
van csak esetleg nem ugy irják rá, hogy junior, hanem kitten
Szerintem mindegyikbõl van:-)
Sõt, van amelyiknek nem csak a neve a junior, hanem valóban úgy is van összerakva... A whiskas nem prémium minõségû táplálék, mégis prémium árban adják, ha a cicádnak jót akarsz, adj neki pl. IAMS tápot, Eukanubát vagy Hill-t (csak hogy ne legyek részrehajló) :) Pár hónap után meg fog látszani a cica szõrzetén, hogy minõségi táppal eteted! Arról nem is beszélve, hogy a vesebetegségre hajlamos cicáknál igencsak nem mindegy, hogy mit adunk neki enni!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!