Találatok a következő kifejezésre: A volt van egy lány aki (104 db)

Van egy lány aki megkeresett, hogy járok-e vele, de páran azt mondják, hogy csak szivat. Akik ezt állítják, azok a volt barátnőmék, mit tegyek?

Legjobb válasz: Találkozgass azzal a lánnyal, aki járni akar veled és beszélgess vele sokat. A beszélgetés stílusából sokminden kiderül (pl. ha nagyon erõltetett, amiket mond, akkor nem mond igazat...)Viszont a volt barátnõdék lehet, hogy csak szivatnak, nem akarják, hogy túllépj az elõzõ kapcsolatodon. De azért ne nagyon éld bele magad ebbe a lányba, mert mi van, ha tényleg csak szédít? Akkor nagyon fog fájni a dolog... Az elején viszonyulj úgy a dologhoz, mint egy játékhoz. Ha csak szórakozik vele a végén neki fog rosszul esni, hogy nem tudta végrehajtani a tervét, nem sikerült megszívatnia téged.

Találkozgass azzal a lánnyal, aki járni akar veled és beszélgess vele sokat. A beszélgetés stílusából sokminden kiderül (pl. ha nagyon erõltetett, amiket mond, akkor nem mond igazat...)Viszont a volt barátnõdék lehet, hogy csak szivatnak, nem akarják, hogy túllépj az elõzõ kapcsolatodon. De azért ne nagyon éld bele magad ebbe a lányba, mert mi van, ha tényleg csak szédít? Akkor nagyon fog fájni a dolog... Az elején viszonyulj úgy a dologhoz, mint egy játékhoz. Ha csak szórakozik vele a végén neki fog rosszul esni, hogy nem tudta végrehajtani a tervét, nem sikerült megszívatnia téged.
tedd azt amit elõttem író írt amúgy volt szerencsém a kérdés moderálatlan változatához, ezenkívül szerezz be egy helyesírási szótárt!! de komolyan!!
biztos hogy nem szivat, ha jobban belegondolsz. mivel pont a volt barátnõdék mondják, valoszinû épp azért mondják mert nem akakrják hogy járj vele
ha az exed foglalt akkor az szemétség lenne sztem hogy elveszed attól akivel van.
Egyszerû a dolgod. Keress egy másik nõt. Ennyi.
A volt barátnõd is érez valamit irántad?Mert ha igen akkor jöjjetek össze.Lehet hogy van pasija de ha te õt szereted õ meg téged akkor az lenne a szemétség hogy hülyítenétek/hülyítitek a másik csajt/pasit.
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, hogy õ is szeret csak van egy lány aki szerelmes belém, de nem akarom megbántani+ az exem pasija a haverom óvoda óta ismerem :D(komolyan)nem akarok senkit megbántan mit tegyek??
Gyere össze azzal a lánnyal, aki szerelmes beléd. :)
A kérdező hozzászólása: DE épp ez a baj mind a kettõnek tetszem(szerintem9 de nem akarom az egyiket sem megbántani!
Volt köztetek valami azzal a lánnyal, aki szerelmes beléd? Most van köztetek valami? Mert ha nincs, akkor ha szerelmes, ha nem, nincs köze ahhoz, hogy mit és kivel csinálsz.
A kérdező hozzászólása: nem volt vele kapcsolatom
Ha a volt csajoddal egyszer szakitottatok valami miatt akkor annak a kapcsolatnak újra szakítás lesz a vége, de ha azzal a lánnyal jössz össze aki szerelmes beléd akkor az tovább tarthat, és õ biztosan szeret, mert ha az xed-nek van pasija de mégis tetszel neki akkor ha össze jössz vele lehet téged is így dob majd.

Van egy lány akit nagyon szeretek, és össze is jöttem vele. Volt egy kisebb szünet a kapcsolatunkban egy hete, most pedig szakított velem. Mit tegyek hogy visszakapjam?

Nem értem, hisz nem tudja a szemembe mondani hogy nem szeret. Nem tudok nélküle élni. Valaki segítsen.

Legjobb válasz: Elõször próbáld meg kideriteni hogy miért is szakitott veled. Csak igy fogod megtudni hogy érdemes e visszaszerezni. De szerintem jobb ha elfelejted. Énis visszaakartam szerezni volt barátnõmet, de õ elõször akarta aztán mégse. Csak nekem volt rosszabb. Inkább csak maradjatok barátok egyelõre, találkozgass ismerkedj másokkal, és majd kiderül hogy tudtok e egymás nélkül élni, és hogy tényleg oylan jó volt e eggyütt nektek!

Elõször próbáld meg kideriteni hogy miért is szakitott veled. Csak igy fogod megtudni hogy érdemes e visszaszerezni. De szerintem jobb ha elfelejted. Énis visszaakartam szerezni volt barátnõmet, de õ elõször akarta aztán mégse. Csak nekem volt rosszabb. Inkább csak maradjatok barátok egyelõre, találkozgass ismerkedj másokkal, és majd kiderül hogy tudtok e egymás nélkül élni, és hogy tényleg oylan jó volt e eggyütt nektek!

Van egy lány aki 19 éves és állítása szerint nem volt szűz, és megtörtént a szex és vérzett és az elején fájt neki, az ujjazás is elég nehézkesen ment nagyon szűk volt. Néha beszúr neki vagy mitcsinál és kicsit pisilésnél csíp neki. Ez mitől lehet?

Erre kérnék javaslatokat h mi lehet? Csak azért nem értem mert elvileg a szűzeknél szokott vérzés lenni meg fájdalom, jó nem mindenkinél van vérzés.

Legjobb válasz: Lehet, hogy hazudott, de az is, hogy még csak egyszer feküdt le valakivel (egyéjszakás, mikor elvesztette) és a pasinak kicsi volt a szerszáma :D Sok lánynak csak több alkalom után szakad át, mert nyúlékony.

Lehet, hogy hazudott, de az is, hogy még csak egyszer feküdt le valakivel (egyéjszakás, mikor elvesztette) és a pasinak kicsi volt a szerszáma :D Sok lánynak csak több alkalom után szakad át, mert nyúlékony.
Többen írták, hogy nem volt elégé felizgulva, nos ez egyáltalán nem biztos. több mint 1 éve élek nemi életet, minden alkalommal baromira fel vagyok izgulva mégis ugyanolyan szûk vagyok és az eleje mindig kicsit nehézkesebb...gondolom alkati dolog, ahogy látom másoknál is van ilyen :) mondjuk vérezni nem szoktam.
4 éve élek nemi életet és még mindig szûk vagyok. Az elsõ párommal kb fél évig fájt, és a mostani párom (2. srác akivel lefeküdtem, többet nem is szeretnék) azt hitte szûz vagyok
Akkor nem volt eléggé felizgulva. Nem szed esetleg fogamzásgátlót? Mert nekem volt olyan, mialatt szedtem, hogy nem nedvesedtem eléggé, annak ellenére, hogy rendesen fel voltam izgulva. Ha ez a baj, akkor síkosító, ha nem akkor több elõjáték.
Sok-sok türelem és gyengédség! Lehet, hogy egy kicsit mellõzni kellene a behatolós részt, beleértve az ujjazást is. Szimpla simogatás, csókok ide-oda, amíg nem oldódnak a gátlások, amibõl egy kapcsolat elején (gondolom ott vagytok) van épp elég. Semmiképp se erõltesd a dolgot, mert a teljesítménykényszertõl csak rosszabb lesz a helyzet. Esetleg rá is kérdezhetsz, hogy mi miatt aggódott, mert ha nem betegségrõl van szó, akkor biztosan stresszelt valamin.
ez mai napig elõfordul velem is hogy fáj.. Lehet csak túl szûk velem is ez van.. izgasd többet ..
A kérdező hozzászólása: hát az ujjazásnál furcsa volt mert tényleg nagyon nehezen ment bele egy ujjam is , utánna nehezen ment bele a szerszám is és az elején fájt neki, mondtam hagyjuk abba de rajtam maradt eltelt kb 5 perc és ment neki de még közben is megállt mert fájt neki és benne sem voltam teljesen ( nem rendelkezem 20cm is szerszámmal nem kell erre gondolni :D )
Lehet, hogy az „elég nehézkesen ment” volt a hiba. Ha nincs eléggé rád hangolódva, akkor simán fájhat neki, teljesen mindegy, hogy elõtte hányszor volt már dolga férfival. Ha nem eléggé csúszik a dolog, kisebb-nagyobb sérüléseket okozhatsz, ettõl lehet a csípés, vagy akár vérzés is. Szerintem menjen el dokihoz, biztos, ami biztos, mert ha mégis valamilyen fertõzés van a dolog mögött, azt kezelni kell még mielõtt komolyabb baj lesz belõle. Ha nem talál semmit, akkor csak több türelem és romantika kell (+ esetleg egy kis síkosító) , ha meg talál, azt ált. pár tabival/krémmel kikezelik és jöhet a mehet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a hasznos válaszokat :)
Egyébként milyen volt? Mármint az csak feltûnt volna ha nagyon tapasztalatlan.
Szerintem ha azt mondta akkor az is. Az ellenkezõjérõl többen hazudnak :D Szerintem az lehetett az ok, hogy túl keményen csináltátok.
2-es vagyok / 6 éve élek nemi életet és mindíg nagyon szûk vagyok .Idõ kell mire nem fáj..
szia ha sokat ujjazod attól van a csípés, vagy egy nagyobb, hevesebb kaland után nekem is szokott ...:D attól ne tarts, de a szûz témát beszéld meg vele
Szia nekem pár évig volt állandó párom , és amikor össze jöttem a második párommal elsõ alkalommal én is véreztem és nagyon furcsa érzés volt .. nemtudom. én sem hogy mitöl lehetett..
A kérdező hozzászólása: még annyira az elején vagyunk h még együtt sem vagyunk :) 2hete ismerem átjött filmet nézni közben meg megtörtént :) igen szed fogamzásgátlót köszönöm a válaszokat :)

Hogyan tovább? Van egy lány, akivel két éve egy táborban találkoztam. Nagyon szép lány.Táborban nem sokat beszéltem vele, mert a körömben elég szótlan volt, na meg én is:)

A lány egyre szebb lesz:)Mostanában MSN-en szoktam vele beszélgetni.Nagyon jó fej csaj,és úgy érzem ? kell nekem.Próbálok közeledni feléje...úgy érzem,hogy bejövök neki,mivel érdekl?dik rólam...sztem ez egy jel lehet.Elég jókat szoktunk dumálni.Eddig csak egy sima Sziával köszönt el,most már egy puszi is odacsúszik,na meg kezdeményez beszélgetést.

Legjobb válasz: Szerintem ha beszélgettek akkor észrevétlenül arra terelhetnéd a témát, hogy lenne esetleg kedve találkozni. Ha elsõre esetleg nemet mond, akkor sincs még semmi elveszve, lehet, hogy csak fél. Nem szabad feladnod, egy találkozót mindenképpen ki kell belõle csikarni:D Ha ez megvan, akkor menjetek mondjuk moziba, de úgy hogy legyen idõ beszélgetésre is, a film elõtt és után. Vagy csak szimplán sétálgassatok, beszélgessetek, üljetek be valahova. Beszélgetés közben apró jelekkel tudasd, hogy te többet szeretnél, mint barátság. A reakciójából biztosan tudni fogod, hogy mit szeretne. Remélem nem írtam sok hülyeséget és segíteni is tudok:) Lillu

Szerintem ha beszélgettek akkor észrevétlenül arra terelhetnéd a témát, hogy lenne esetleg kedve találkozni. Ha elsõre esetleg nemet mond, akkor sincs még semmi elveszve, lehet, hogy csak fél. Nem szabad feladnod, egy találkozót mindenképpen ki kell belõle csikarni:D Ha ez megvan, akkor menjetek mondjuk moziba, de úgy hogy legyen idõ beszélgetésre is, a film elõtt és után. Vagy csak szimplán sétálgassatok, beszélgessetek, üljetek be valahova. Beszélgetés közben apró jelekkel tudasd, hogy te többet szeretnél, mint barátság. A reakciójából biztosan tudni fogod, hogy mit szeretne. Remélem nem írtam sok hülyeséget és segíteni is tudok:) Lillu
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Lilliu:)
A kérdező hozzászólása: Azért várok még ötleteket:)
nem akarsz pofára esni, jó. de akkoris meg kell próbálni, hogy késõbb ne azt mondogasd, hogy "meg se próbáltam, mi lett volna ha összejön?!". úgyhogy szerintem hívd el valahova kávézni, teázni, beszélgetni, sétálni, és max nem jön össze. naés? legalább megpróbáltad...

Van egy lány akit szeretek jártunk de ő szakított, és túl is lépet rajtam nem tudtam vissza szerezni, van még esély hogy ebben az életben újra össsze jövűnk nekem ő volt a nagy ő?

Legjobb válasz: Figyelj, ha tényleg egymásnak vagytok teremtve, akkor a sors össze fog titeket hozni újra. De ha nem, akkor ez van. De semmiképp se várj rá. Ez csak egy eshetõség. Lépj túl te is, és nézelõdj. Vannak még azért rajta kívül páran.:)

Figyelj, ha tényleg egymásnak vagytok teremtve, akkor a sors össze fog titeket hozni újra. De ha nem, akkor ez van. De semmiképp se várj rá. Ez csak egy eshetõség. Lépj túl te is, és nézelõdj. Vannak még azért rajta kívül páran.:)

Mit csináljak? Van egy lány, aki a barátnőm volt. Õ nagyon szerelmes volt belém, de sajnos én nem annyira. Két évig voltunk együtt, ő tényleg sokmindent megtett a kapcsolatért, talán túl sokat is. ->

Engem annyira akkor nem érdekelt, utólag visszagondolva tényleg bunkó voltam sokszor. Most mással van, fél éve, aki(elvileg) nagyon szeret. Tudom mit érzett, lreztem már més iránt én is u.ezt. Nemrég találkoztunk véletlenül vele, meg a sráccal, de egyikük se köszönt. Nem szeretnék rosszba lenni vele.

Legjobb válasz: Hát ezt akkor buktad elsõ körbõl. 2. round: Ha a párod volt bizonyára tudsz elérhetõséget szerezni, ugyhogy tedd is meg. Ha más nem iwiw vagy myvip. Írj rá hogy villám csapott beléd mikor újra megláttad, hogy egyszerre volt jó érzés és rossz. Hogy rossz volt hogy mással láttad. Hogy szeretnéd megváltoztatni azokat a pillanatokat melyekben a gõgöt büszkeséget sértõdéseket vagy a bunkóságot választottad az õ nevetése és ölelõ karjai helyett. vagy ez túl erõs?:S Nem tudom mit akarsz tõle. Nem rosszban lenni, vagy újra meghódítani? Jakomo25F

Hát ezt akkor buktad elsõ körbõl. 2. round: Ha a párod volt bizonyára tudsz elérhetõséget szerezni, ugyhogy tedd is meg. Ha más nem iwiw vagy myvip. Írj rá hogy villám csapott beléd mikor újra megláttad, hogy egyszerre volt jó érzés és rossz. Hogy rossz volt hogy mással láttad. Hogy szeretnéd megváltoztatni azokat a pillanatokat melyekben a gõgöt büszkeséget sértõdéseket vagy a bunkóságot választottad az õ nevetése és ölelõ karjai helyett. vagy ez túl erõs?:S Nem tudom mit akarsz tõle. Nem rosszban lenni, vagy újra meghódítani? Jakomo25F
A kérdező hozzászólása: Hallod, ezt szépen leírtad! De sajnos túl erõs... Gondoltam írok neki iwiw-en, mert telefont nem hiszem h felvenné. Most igyekszik nagyon utálni...
Akkor tedd meg hogy bocsánatot kérsz tõle. Néha adni kell valamit hogy a másik fél legalább rákészüljön hogy kinyissa elõtted az ajtót:D Vagy bírd ki egy kis ideig kb 3 hónapig és próbáld újra. Nem kell túl erõsen vagy nyomulósan. Törd a jeget akár fogpiszkálóval. Pl: használd a mélt, tudd meg a mélcimét ha nem tudod és tölts le pps-eket vagy vicces képeket csatold egy mélhez és küldd el legalább 5-8 embernek, és persze címzett legyen õ is. Így ha mélt néz, és nem ír vissza hogy vedd le a címlistából akkor szokni kezdi hogy eszébe jutsz legalább akkor mikor a mélt nézi...ezzel már megkezdted a jégtörést...aztán jöhet a képvéleményezés iwiw-en és hasonló ilyen kis apróságok. Ha látod õket akkor pl mosolyogj rájuk és köszönj rájuk vidáman és aranyosan. Lassan talán eljöhet az idõ mikor eszébe jut hogy talán megváltoztál és nem kell játszania a jégkirálynõt. És nagyobb teret enged. Ha így áll hozzád egy lány akit valaha megbántottál. Készülj rá hogy küzdened kell. Ha erre nem vagy hajlandó már most akkor el se kezdd. Csak lépj tovább, mert ez lassú folyamat. Jakomo 25F
A kérdező hozzászólása: Ez jó ötlet, köszi a választ! :) Sok idõ kell hozzá az a baj.
ez bukó ecsém...
*tudtad
Szia. Nem tudom, hogy tudtaf elrontani a szájrapuszit...de mind1...szerintem ha egy csaj azért szakít veled, mert "elrontottál" egy sz.puszit vagy egy csókot, akkor az a lány egy nagy se*gfej, mindenki követhet el hibákat, ilyen esetben is, esetleg azért mert "kezdõ" vagy és nem vagy benne még annyira jó, (de nyugii majd belejössz) szoval szerintem hagyd a csajt, biztos találsz másikat :) L/13
Hogy lehet elrontani a szájrapuszit?
Ne keresd, ha kellesz neki úgyis keresni fog, ha nem hát nem.. Szar lesz, de jön másik;)
Sajnállak:S Hát igen..=/szerintem szakíts vele és keress egy normális csajt..vagy egyáltalán ne is járj senkivel:D
nem vesz komolyan. Férfi kell neki nem BALF*SZ!
hogy rontottad el ?
hagy a p*csába jóó..mondjuk nem tehetsz róla hogy nem vagy olyan gyakorlott... hány éves is vagy?
Béna vagy öcsém.Semmit ne tegyél tanulj meg csókolózni meg ne 10 évesen csajozz kisapám.

Hogyan kezdjem el az egészet elölről? Van egy lány akivel anno még chaten ismerkedtünk meg, ugy egy éve csaptam neki a szelet rendesen, de akkor még volt pasija és hát igy reménytelennek tünt az egész..

Nem rég szakitott vele ugy 2-3 hete és hát itt az ideje ujból elkezdeni ezt az egészet.És lehet hogy már nem emlékszik rám azt se tudja hogy kivagyok szoval segitségeteket kérném ebben hogy hogyan is kezdjek bele?

Legjobb válasz: Szia! XY vagyok, tudod akivel chateltél ... (errõl meg arról). Újból megkerestelek mert pont rád gondoltam, hogy tök jókat beszélgetni. Ráérsz most? Ha a válasz "igen", akkor van benne érdeklõdés. Ha a válasz "nem" csak így simán nincs benne érdeklõdés. Ha a válasz most nem, mert .... , akkor beszélj meg vele egy idõpontot amikor mindkettõtöknek jó.

Szia! XY vagyok, tudod akivel chateltél ... (errõl meg arról). Újból megkerestelek mert pont rád gondoltam, hogy tök jókat beszélgetni. Ráérsz most? Ha a válasz "igen", akkor van benne érdeklõdés. Ha a válasz "nem" csak így simán nincs benne érdeklõdés. Ha a válasz most nem, mert .... , akkor beszélj meg vele egy idõpontot amikor mindkettõtöknek jó.

A volt középiskolámban van egy lány aki tetszik. Látásból biztos ismer még tavalyról... így félig ismeretlenül hogyan közeledhetnék felé?

Érettségi óra nem láthatott, és én sem láttam ?t. Vélemények ?

Legjobb válasz: Ha utcán összefuttok mosolyogj rá... szólítsd le, és kérdezd meg, hogy emlékszik-e még rád... merthogy ide meg oda együtt jártatok stb... :) Ha szimpi vagy neki, úgyis kialakul köztetek egy jó kis beszélgetés, utána meg sok más, ha meg nem, akkor nem.

Ha utcán összefuttok mosolyogj rá... szólítsd le, és kérdezd meg, hogy emlékszik-e még rád... merthogy ide meg oda együtt jártatok stb... :) Ha szimpi vagy neki, úgyis kialakul köztetek egy jó kis beszélgetés, utána meg sok más, ha meg nem, akkor nem.
A kérdező hozzászólása: és ha nem megoldható a "véletlen" összefutás személyesen ?
Nem tudsz "véletlenül" arra járni, amerre Õ? Ha nem, akkor tudakold meg mástól a számát, és hívd fel... találj ki valami okot! ;) Sok sikert! Az elõzõ válaszadó! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!