Találatok a következő kifejezésre: A volt van egy lány (222 db)

Senkid.
Ja, és édesanyád apjának nem unokái, hacsak nem õ volt a testvére feleségének elõzõ férje, hogy tovább bonyolítsam a dolgot :) . Egyszóval édesanyád nagybátyjának (nem pedig az apjának) az unokáiról írsz.
A zavart az okozza, hogy a kérdésedbõl nem derül ki, a nagypapád testvére az apja vagy csak a mostohaapja a felesége lányának. Ha õ az apja, akkor a fiúk az õ unokái, neked pedig másodunokatestvéreid. Ha a feleségének (nagyapád sógornõjének) másik kapcsolatából való a lány (a fiúk anyja), akkor nem vér szerinti rokonaid a fiúk. Ettõl még nevezheted õket másodunokatestvérnek, ha erõs a családi összetartás.
Te magad is anyád apjának az unokája vagy! Ettõl még lehetne unokatesó is.A nagyapa testvérének unokái a másodunokatesóid, Velük a déditek közös. Ugyan azok a dédszüleitek.
Másodunokatestvéred. Rokonaid, ezen belül a másodunokatestvéreid. Én tartom a kapcsolatot az én másodunokatestvéreimmel.
Basszuuus. Most jól összekevertél. Ha anyád apjának az unokái akkor a te papádnak az unokái vagyis akkor a másodunokatesóid. Ha anyukád apjának( elméletben a te papád?) testvére akkor neked az senkid( rokonod annyi oké) de ha a feleségének van egy lánya akinek két fia van akkor azok neked távoli rokonaid. De, megismétlem, a papád testvérének van köze ahhoz a lányhoz vagy nincs? Mert ha nincs akkor nem rokonod a két fiú.
A kérdező hozzászólása: de csak rokonom ha az anyám apjának az unokáiról van szó...
Sose fogom megérteni az ilyen kérdéseket, már a leírásból is látszik hogy neked semmi közöd nincs hozzájuk. "Neki van egy felesége. A feleségnek van egy lánya." Akkor anyud apjának nincs is köze a gyerekekhez? Mert ha van akkor azt kellett volna írd hogy van egy lányuk, neki pedig két fia... De, teljesen mindegy mert semmi közöd nincs hozzájuk. Max ha családfát csinálsz akkor megemlítheted õket.
a másodunokatestvéreid (szerintem) mert a nagypapád testvérének a gyereke az anyukád unokatestvére és a gyerekei pedig akkor a te másodunokatestvéreid
A kérdező hozzászólása: Igen az anyám apja testvérének és feleségének az unokáirol van szó mármint a lányuk gyerekeiröl...

28 napos ciklusnál a menzisz első napjától számolva a hatodik napon a mikroszkóp páfrányos volt. Van egy lányom ő is akkor fogant. Ez véletlen vagy ilyen vagyok?

Most nagyon szeretnénk babát és nem tudok mit gondolni.

Legjobb válasz: Szerintem a leírtakból arra lehet következtetni,hogy a mensid végefelé vagy fogamzóképes.Nézz utána a Jónás módszernek nagyon hasznos,a googl-ban megtalálod.Üdv

Szerintem a leírtakból arra lehet következtetni, hogy a mensid végefelé vagy fogamzóképes.Nézz utána a Jónás módszernek nagyon hasznos, a googl-ban megtalálod.Üdv

Van egy lány akit nagyon szeretek, és össze is jöttem vele. Volt egy kisebb szünet a kapcsolatunkban egy hete, most pedig szakított velem. Mit tegyek hogy visszakapjam?

Nem értem, hisz nem tudja a szemembe mondani hogy nem szeret. Nem tudok nélküle élni. Valaki segítsen.

Legjobb válasz: Elõször próbáld meg kideriteni hogy miért is szakitott veled. Csak igy fogod megtudni hogy érdemes e visszaszerezni. De szerintem jobb ha elfelejted. Énis visszaakartam szerezni volt barátnõmet, de õ elõször akarta aztán mégse. Csak nekem volt rosszabb. Inkább csak maradjatok barátok egyelõre, találkozgass ismerkedj másokkal, és majd kiderül hogy tudtok e egymás nélkül élni, és hogy tényleg oylan jó volt e eggyütt nektek!

Elõször próbáld meg kideriteni hogy miért is szakitott veled. Csak igy fogod megtudni hogy érdemes e visszaszerezni. De szerintem jobb ha elfelejted. Énis visszaakartam szerezni volt barátnõmet, de õ elõször akarta aztán mégse. Csak nekem volt rosszabb. Inkább csak maradjatok barátok egyelõre, találkozgass ismerkedj másokkal, és majd kiderül hogy tudtok e egymás nélkül élni, és hogy tényleg oylan jó volt e eggyütt nektek!

Van egy lány aki 19 éves és állítása szerint nem volt szűz, és megtörtént a szex és vérzett és az elején fájt neki, az ujjazás is elég nehézkesen ment nagyon szűk volt. Néha beszúr neki vagy mitcsinál és kicsit pisilésnél csíp neki. Ez mitől lehet?

Erre kérnék javaslatokat h mi lehet? Csak azért nem értem mert elvileg a szűzeknél szokott vérzés lenni meg fájdalom, jó nem mindenkinél van vérzés.

Legjobb válasz: Lehet, hogy hazudott, de az is, hogy még csak egyszer feküdt le valakivel (egyéjszakás, mikor elvesztette) és a pasinak kicsi volt a szerszáma :D Sok lánynak csak több alkalom után szakad át, mert nyúlékony.

Lehet, hogy hazudott, de az is, hogy még csak egyszer feküdt le valakivel (egyéjszakás, mikor elvesztette) és a pasinak kicsi volt a szerszáma :D Sok lánynak csak több alkalom után szakad át, mert nyúlékony.
Többen írták, hogy nem volt elégé felizgulva, nos ez egyáltalán nem biztos. több mint 1 éve élek nemi életet, minden alkalommal baromira fel vagyok izgulva mégis ugyanolyan szûk vagyok és az eleje mindig kicsit nehézkesebb...gondolom alkati dolog, ahogy látom másoknál is van ilyen :) mondjuk vérezni nem szoktam.
4 éve élek nemi életet és még mindig szûk vagyok. Az elsõ párommal kb fél évig fájt, és a mostani párom (2. srác akivel lefeküdtem, többet nem is szeretnék) azt hitte szûz vagyok
Akkor nem volt eléggé felizgulva. Nem szed esetleg fogamzásgátlót? Mert nekem volt olyan, mialatt szedtem, hogy nem nedvesedtem eléggé, annak ellenére, hogy rendesen fel voltam izgulva. Ha ez a baj, akkor síkosító, ha nem akkor több elõjáték.
Sok-sok türelem és gyengédség! Lehet, hogy egy kicsit mellõzni kellene a behatolós részt, beleértve az ujjazást is. Szimpla simogatás, csókok ide-oda, amíg nem oldódnak a gátlások, amibõl egy kapcsolat elején (gondolom ott vagytok) van épp elég. Semmiképp se erõltesd a dolgot, mert a teljesítménykényszertõl csak rosszabb lesz a helyzet. Esetleg rá is kérdezhetsz, hogy mi miatt aggódott, mert ha nem betegségrõl van szó, akkor biztosan stresszelt valamin.
ez mai napig elõfordul velem is hogy fáj.. Lehet csak túl szûk velem is ez van.. izgasd többet ..
A kérdező hozzászólása: hát az ujjazásnál furcsa volt mert tényleg nagyon nehezen ment bele egy ujjam is , utánna nehezen ment bele a szerszám is és az elején fájt neki, mondtam hagyjuk abba de rajtam maradt eltelt kb 5 perc és ment neki de még közben is megállt mert fájt neki és benne sem voltam teljesen ( nem rendelkezem 20cm is szerszámmal nem kell erre gondolni :D )
Lehet, hogy az „elég nehézkesen ment” volt a hiba. Ha nincs eléggé rád hangolódva, akkor simán fájhat neki, teljesen mindegy, hogy elõtte hányszor volt már dolga férfival. Ha nem eléggé csúszik a dolog, kisebb-nagyobb sérüléseket okozhatsz, ettõl lehet a csípés, vagy akár vérzés is. Szerintem menjen el dokihoz, biztos, ami biztos, mert ha mégis valamilyen fertõzés van a dolog mögött, azt kezelni kell még mielõtt komolyabb baj lesz belõle. Ha nem talál semmit, akkor csak több türelem és romantika kell (+ esetleg egy kis síkosító) , ha meg talál, azt ált. pár tabival/krémmel kikezelik és jöhet a mehet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a hasznos válaszokat :)
Egyébként milyen volt? Mármint az csak feltûnt volna ha nagyon tapasztalatlan.
Szerintem ha azt mondta akkor az is. Az ellenkezõjérõl többen hazudnak :D Szerintem az lehetett az ok, hogy túl keményen csináltátok.
2-es vagyok / 6 éve élek nemi életet és mindíg nagyon szûk vagyok .Idõ kell mire nem fáj..
szia ha sokat ujjazod attól van a csípés, vagy egy nagyobb, hevesebb kaland után nekem is szokott ...:D attól ne tarts, de a szûz témát beszéld meg vele
Szia nekem pár évig volt állandó párom , és amikor össze jöttem a második párommal elsõ alkalommal én is véreztem és nagyon furcsa érzés volt .. nemtudom. én sem hogy mitöl lehetett..
A kérdező hozzászólása: még annyira az elején vagyunk h még együtt sem vagyunk :) 2hete ismerem átjött filmet nézni közben meg megtörtént :) igen szed fogamzásgátlót köszönöm a válaszokat :)
ha az exed foglalt akkor az szemétség lenne sztem hogy elveszed attól akivel van.
Egyszerû a dolgod. Keress egy másik nõt. Ennyi.
A volt barátnõd is érez valamit irántad?Mert ha igen akkor jöjjetek össze.Lehet hogy van pasija de ha te õt szereted õ meg téged akkor az lenne a szemétség hogy hülyítenétek/hülyítitek a másik csajt/pasit.
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, hogy õ is szeret csak van egy lány aki szerelmes belém, de nem akarom megbántani+ az exem pasija a haverom óvoda óta ismerem :D(komolyan)nem akarok senkit megbántan mit tegyek??
Gyere össze azzal a lánnyal, aki szerelmes beléd. :)
A kérdező hozzászólása: DE épp ez a baj mind a kettõnek tetszem(szerintem9 de nem akarom az egyiket sem megbántani!
Volt köztetek valami azzal a lánnyal, aki szerelmes beléd? Most van köztetek valami? Mert ha nincs, akkor ha szerelmes, ha nem, nincs köze ahhoz, hogy mit és kivel csinálsz.
A kérdező hozzászólása: nem volt vele kapcsolatom
Ha a volt csajoddal egyszer szakitottatok valami miatt akkor annak a kapcsolatnak újra szakítás lesz a vége, de ha azzal a lánnyal jössz össze aki szerelmes beléd akkor az tovább tarthat, és õ biztosan szeret, mert ha az xed-nek van pasija de mégis tetszel neki akkor ha össze jössz vele lehet téged is így dob majd.

Van egy lány aki megkeresett, hogy járok-e vele, de páran azt mondják, hogy csak szivat. Akik ezt állítják, azok a volt barátnőmék, mit tegyek?

Legjobb válasz: Találkozgass azzal a lánnyal, aki járni akar veled és beszélgess vele sokat. A beszélgetés stílusából sokminden kiderül (pl. ha nagyon erõltetett, amiket mond, akkor nem mond igazat...)Viszont a volt barátnõdék lehet, hogy csak szivatnak, nem akarják, hogy túllépj az elõzõ kapcsolatodon. De azért ne nagyon éld bele magad ebbe a lányba, mert mi van, ha tényleg csak szédít? Akkor nagyon fog fájni a dolog... Az elején viszonyulj úgy a dologhoz, mint egy játékhoz. Ha csak szórakozik vele a végén neki fog rosszul esni, hogy nem tudta végrehajtani a tervét, nem sikerült megszívatnia téged.

Találkozgass azzal a lánnyal, aki járni akar veled és beszélgess vele sokat. A beszélgetés stílusából sokminden kiderül (pl. ha nagyon erõltetett, amiket mond, akkor nem mond igazat...)Viszont a volt barátnõdék lehet, hogy csak szivatnak, nem akarják, hogy túllépj az elõzõ kapcsolatodon. De azért ne nagyon éld bele magad ebbe a lányba, mert mi van, ha tényleg csak szédít? Akkor nagyon fog fájni a dolog... Az elején viszonyulj úgy a dologhoz, mint egy játékhoz. Ha csak szórakozik vele a végén neki fog rosszul esni, hogy nem tudta végrehajtani a tervét, nem sikerült megszívatnia téged.
tedd azt amit elõttem író írt amúgy volt szerencsém a kérdés moderálatlan változatához, ezenkívül szerezz be egy helyesírási szótárt!! de komolyan!!
biztos hogy nem szivat, ha jobban belegondolsz. mivel pont a volt barátnõdék mondják, valoszinû épp azért mondják mert nem akakrják hogy járj vele
jaj, majd én segítek az önbizalomyhiányodon.Úgyis ki vagyok már éhezve.. :S:DDDDD Hol laksz?:D
A kérdés nehéz, a választ meg csak te tudod rá. Mi csak tanácsokat tudunk adni. Elõször is mondjad meg honnan ismered, milyen viszonyban vagytok, láttátok-e már egymást élõben...
hát kevés az infó pl ki szomszéd ? sulibajár vagy?hol ismerted meg? és majd válszolok...
Keresd a társaságát, de ez mondjuk csak akk lehetséges, ha napi kapcsolatban vagytok pl. Vagy közeledj felé kedvesen, beszélj vele valami aktuális sulis témáról vagy valami akármi másról is. aztán majd kialakul vmi, és ha te is tetszel neki, akk azt ki fogja mutatni a lány, csak észre kell venni:) Sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: hétvégenként egy kocsmába szoktunk járni, de még nem mertem megszólitani nem tudok mit mondani
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek
Hogy-hogy nem tudsz mit mondani neki? Nem azt írtad, hogy megszeretnéd ismerni?
nem kell félni ugyanúgy beszélgess vele, mintha csak az egyik haveroddal beszélgetnél. attól is függ hogy honnan ismered, mennyi a közös ismerõsötök és hogy az érdeklõdési körötök is ugyan az e. Kérdezgetheted hogy mi érdekli, mert mint tudjuk a legtöbb ember szeret önmagáról beszélni és szeretik hogyha érdeklõdnek irántuk. azt pedig ne lássa rajtad hogy kevés az önbizalmad. olyan ruhát vegyél fel amibe jól érzed magad de azért ne erõlködj és add önmagad!
Hát szerintem elõször is csak legyél ott neki...hidd el ha nem is olyan nagy dolognak látszik, de az...
Figyelj, lehet, hogy a jelenlegi állapotában nem lenne a legjobb ötlet, hogy rázúdítod az érzéseidet. Most inkább hagyd békén ezekkel a dolgokkal, meglátogatni meglátogathatod, ajándékot is vihetsz, de az érzéseidrõl talán jobb, ha még hallgatsz. Szerintem inkább csak beszélgess vele, éreztesd, hogy a támasza is lehetsz, ha arra van szüksége, most szerintem éppen elég lehet neki feldolgozni a balesetet és a barátnõje halálát.
Ha kórházban van, küldj neki virágot, de nem tudom, hogy kíváncsi-e Rád. A vallomás most nem igazán idõszerû, vagyis rosszul venné ki magát. Lehet, hogy a csoki se érdekelné. Kicsit bõvebben, hogy hol van, hogyan hallottad ezeket a dolgokat, milyen kapcsolatban vagy vele, szerintem kihagyhatatlan szempontok, hogy jó válaszokat adjanak a válaszolók.

Van egy lányunk, és szeretnénk még egy babát, 2 hónapja próbálkozunk és semmi, a lányunk elsőre összejött, ez miért van, hogy a 2. baba nem akar sikerülni? Császárom volt emiatt lehet? Mi miatt nem sikerülhet a baba? Peteérésem van, a menses rendben.

Legjobb válasz: A baba lelke ott fent lakik, a többit ti adjátok hozzá, petesejt, hímivarsejt. De ha épp nincs aki pont hozzátok szeretne leköltözni, akkor várni kell. Én így gondolom.

A baba lelke ott fent lakik, a többit ti adjátok hozzá, petesejt, hímivarsejt. De ha épp nincs aki pont hozzátok szeretne leköltözni, akkor várni kell. Én így gondolom.
Szerintem ez azért van mert piszok szerencsétek volt a múltkor, hogy elsõre összejött. :) Én is csaszis vagyok, nekem az elsõ 9 hónap alatt jött össze a második 3 hónap alatt.
A kérdező hozzászólása: Köszi, a férjem azt mondta, a baba akkor jön amikor szeretne, csak én túlaggódom.
2 hónap próbálkozás után egyáltalán ne aggódj! Az még nagyon rövid idõ.
Basszus, már két hónapja, lehet, hogy még a tv-be is bekerültök ezzel a sztorival! :-) Ne már, hogy 2 hónap után kiakadsz!!! Örülj, hogy az elsõvel ekkora szerencséd volt, és nem kellett rá sokat várni, adj egy kis idõt, hogy jöhessen a kicsi!
Nincs semmi baj, ne aggódj. A szervezetünk nem egy gép, nem percre pontosan mûködik. Sikerülni fog, csak pici türelem. Én is császáros voltam, nekünk 14 hónapos a kislány, mi is szeretnénk másik babát, most kezdünk próbálkozni. Mi PG53 ovulációs mikroszkópot használunk majd most is, úgy mint elõször. Nyálból mutatja a termékeny napokat. 2500 Ft, korlátlanul használható. Ne keseredj el. Fel a fejjel és minden rendben lesz.
Szia nekem az elsõ elsõ hónapban sikerült a másodikat pedig 14 hónapja várjuk, szóval szerintem ez a két hónap még semmi.Ne aggódj....
ez bukó ecsém...
*tudtad
Szia. Nem tudom, hogy tudtaf elrontani a szájrapuszit...de mind1...szerintem ha egy csaj azért szakít veled, mert "elrontottál" egy sz.puszit vagy egy csókot, akkor az a lány egy nagy se*gfej, mindenki követhet el hibákat, ilyen esetben is, esetleg azért mert "kezdõ" vagy és nem vagy benne még annyira jó, (de nyugii majd belejössz) szoval szerintem hagyd a csajt, biztos találsz másikat :) L/13
Hogy lehet elrontani a szájrapuszit?
Ne keresd, ha kellesz neki úgyis keresni fog, ha nem hát nem.. Szar lesz, de jön másik;)
Sajnállak:S Hát igen..=/szerintem szakíts vele és keress egy normális csajt..vagy egyáltalán ne is járj senkivel:D
nem vesz komolyan. Férfi kell neki nem BALF*SZ!
hogy rontottad el ?
hagy a p*csába jóó..mondjuk nem tehetsz róla hogy nem vagy olyan gyakorlott... hány éves is vagy?
Béna vagy öcsém.Semmit ne tegyél tanulj meg csókolózni meg ne 10 évesen csajozz kisapám.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!