Találatok a következő kifejezésre: A volt van egy (2801 db)

A könyvben volt egy tudós. Áthelyezeték egy kutatóintézetbe, amely egy nagy erdõben volt? A kutatás és a kutatói élet unalmas volt napközben eljárt futni? Egy ilyen alkalommal vette észre, hogy a kutatóintézetnek van egy tiltott része

Sziasztok. Kb. 15 éve olvastam egy könyvet a segítségeteket kérem, író és/vagy cím ügyben. A könyvben volt egy tudós (fiatal ha jól emlékszem). Áthelyezeték egy kutatóintézetbe, amely egy nagy erdõben volt? A kutatás és a kutatói élet unalmas volt napközben eljárt futni? Egy ilyen alkalommal vette észre, hogy a kutatóintézetnek van egy tiltott része, ahova nem szabad bejutnia, (fegyveresek õrzik?). Másik alkalommal észrevett egy nagy szellõztetõt, ami a föld gyomrába vezetett. Elhatározta belopódzik. Amikor leért meglátta, hogy a föld alatt emberek élnek egy érdekes civilizációban. Lemászott közéjük és Istennek hitték. Akkor rájött, hogy a kutató intézetben civilizáció fejlõdést tanulmányoznak élõ alanyokon. Többször is lement. Nagyvonalakban ennyire emlékszem. Remélem valaki tudna segíteni író, és/vagy könyv címmel. Elõre is köszi minden segítséget. Szép napot!

41 éves vagyok! Babát szeretnék a párommal, van egy 7 éves fiunk hely hiány miatt nem tudtunk vállalni hamaráb, tavaly szeptemberben volt egy spontán vetelélésem, van még esélyem teherbe esni nem egésszéges életett élünk komoly válaszokat várok?

Legjobb válasz: Mi az hogy nem egészséges életet élünk? vagy rosszul olvastam? Esély mindig van. A két fiam után szerettünk volna egy harmadikat, de nehezen jött össze, egy spontán vetélés után évekig nem estem teherbe, talán lelkiek miatt, így én is 40 elmúltam, mire megfogant a lányunk, számunkra igazi csoda volt. Azt tudnod kell, hogy 40 körül már gyakoribb lehet a spontán vetélés, nõ a fejlõdési rendellenességek, különösen a Down kór kockázata, de azért lehet egészséges gyermeket szülni. Amit tehetsz, az leginkább az, hogy te egészséges legyél, és minél jobb fizikai állapotban legyen a szervezeted. Tehát egészséges táplálkozás, vitaminok, mozgás káros szenvedélyek kerülése, és akkor jöhet a babaprojekt. Én elmentem minden szûrõvizsgálatra, még amniocentézisre is, így nyugodtabban voltam, hogy egészséges babám születik, és kíméltem magam-meg a környezetem is. Mindent megtettünk a baba érdekében. Kívánom neked is, hogy sikerüljön!

Mi az hogy nem egészséges életet élünk? vagy rosszul olvastam? Esély mindig van. A két fiam után szerettünk volna egy harmadikat, de nehezen jött össze, egy spontán vetélés után évekig nem estem teherbe, talán lelkiek miatt, így én is 40 elmúltam, mire megfogant a lányunk, számunkra igazi csoda volt. Azt tudnod kell, hogy 40 körül már gyakoribb lehet a spontán vetélés, nõ a fejlõdési rendellenességek, különösen a Down kór kockázata, de azért lehet egészséges gyermeket szülni. Amit tehetsz, az leginkább az, hogy te egészséges legyél, és minél jobb fizikai állapotban legyen a szervezeted. Tehát egészséges táplálkozás, vitaminok, mozgás káros szenvedélyek kerülése, és akkor jöhet a babaprojekt. Én elmentem minden szûrõvizsgálatra, még amniocentézisre is, így nyugodtabban voltam, hogy egészséges babám születik, és kíméltem magam-meg a környezetem is. Mindent megtettünk a baba érdekében. Kívánom neked is, hogy sikerüljön!
Én nekem a 2. baba elõtt volt egy vetélésem ami mûszeres befejezéssel ért véget és utána 1 hónapra rá terhes lettem. A kislányom azóta 10 hónapos múlt és makk egészséges. Most a 3. babánkat várom és 20 hetes terhes vagyok, 39 éves. Miért ne eshetnél teherbe? Habár nem tudom mit értesz azon, hogy nem éltek egészséges életet?
A kérdező hozzászólása: bocsánat el írtam, egésszéges életett élek, nem dohányzom nem kávézom nem fogyasztok alkoholt, :-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ remêlem hamar teherbe esek! :-)
2. vagyok. Szerintem nem lesz gond. Ugyanúgy teherbe eshetsz majd. Szurkolok.
Ne hallgass azokra, akik szerint túlkoros vagy! Nem vagy az!!! Mielõbbi teherbeesést, jó egészséget, sok boldogságot kívánok!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm hogy ilyen aranyosak vagytok! :-)

Nektek mi volt a szöveg az esküvői meghívótokon? A neten van egy csomó de nem tudok választani.

Legjobb válasz: Azt hiszem, nagy szégyennek éreztem volna, ha még a saját esküvõi meghívómra is mástól kellett volna gondolatokat lopkodnom. De persze ezt mindenkinek a saját önbecsülése dönti el. Nekünk valami kis versike volt, ha jól emlékszem, valahogy így szólt: "Ha ráérsz majd és szeretsz minket Vagy ha nekünk jót akarsz, Üdvözöld a boldogságunk S gyere mindig, nem zavarsz." (De ilyent bárki le tud írni magától, szerintem.) Attól nem lesz különb az esküvõ, hogy neves költõtõl vagy írótól csenünk hozzá gondolatot. Az az övé volt, ez meg az enyém.

Azt hiszem, nagy szégyennek éreztem volna, ha még a saját esküvõi meghívómra is mástól kellett volna gondolatokat lopkodnom. De persze ezt mindenkinek a saját önbecsülése dönti el. Nekünk valami kis versike volt, ha jól emlékszem, valahogy így szólt: "Ha ráérsz majd és szeretsz minket Vagy ha nekünk jót akarsz, Üdvözöld a boldogságunk S gyere mindig, nem zavarsz." (De ilyent bárki le tud írni magától, szerintem.) Attól nem lesz különb az esküvõ, hogy neves költõtõl vagy írótól csenünk hozzá gondolatot. Az az övé volt, ez meg az enyém.
Idézet: Hogyha szeretsz add a kezed, és ne kérdezd, hogy ki vetet. És ne kérdezd, hogy hova megyünk. Csak azt kívánd, hogy örökre együtt legyünk. Eljött a nap mit annyira vártunk, kéz a kézbe az oltárig meg sem állunk. Elmondjuk egymásnak amit eddig is tudtunk, ezzel megpecsételjük további sorsunk. A nagy izgalomra együnk igyunk egyet, sok szeretettel várunk benneteket......hol miko stb...
Sorsomat veled megosztom, bánatod legyen bánatom. Ha öröm ér, ha fájdalom, felét magamra vállalom.
Te vagy a lélegzet s minden szívdobbanás, te vagy a születõ gondolat, a magamba zárt vallomás. Te vagy a vágy, ami ébren tartja az álmokat. S ami nem én vagyok, minden más is te vagy! /Kirsch Péter/
jah, szöveg kellett, nem idézet. bocsi :D
Itt van, eljött végre a nagy nap, Mikor szív a szívnek hûséget fogad. Legyetek hát tanúi ezen eseménynek, S jelenlétetekkel tiszteljetek meg minket. X.(év) Y (hónap) Z (nap)-én ... órakor fogadunk egymásnak örök hûséget, a ... Polgármesteri Hivatal házasságkötõ termében. Szeretettel meghívunk ezen eseményre, majd az ezt követõ ünnepélyes ebédre a ... Étterembe.


Ti mit tennete a helyemben? Van egy fiu, aki nagyon tetszik nekem. Mar mar szerelmes vagyok bele. ( ami nalam nem igazan volt meg! ) de viszont nagyon ritkan latom mostanaba.

Sokszor ha megyek boltba nezem a hazukat hatha kint van e, de csak egyszer lattam, akkor is kocsibol. :/

Legjobb válasz: Az egy Kerti Törpe és nem él!!!

Az egy Kerti Törpe és nem él!!!
Szerintem kimondottan tetszel neki, s kerlek probalj meg kommunikativabb lenni, legyen batorsagod elkerni egy telefonszamot tole, foleg, ha mar segitseget kert toled, pl. azzal a kifogassal kerd el a szamat, h talan valamikor neked is szukseged lenne az o segitsegere. Ne szalaszd el az eselyt, mert en is mindig feloskodtem, aztan 19 evesen lett emiatt baratom.
A kérdező hozzászólása: Nagyon koszonom a valaszokat! :) )
A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem irni, hogy elhataroztam hogy el fogom neki mondani hogy tobbet erzek iranta mint baratsag.. ( nem pont igy ) csak ha meglatom rogton ledermedek nagyon felek ://

Mi a véleményetek? Van egy 3mm es vesekövem a bal vesében alsó kehelyben. Soha eddig nem volt, ez is véletlenül derült ki. A többi részlet alul.

Elsősorban azt szeretném kérdezni, hogy mennyi az esélye, hogy feloldódik magától? Mennyi ideig tartózkodik a vesében egy kő? Mitől függ, hogy megindul e a távozása? Ha megindul, milyen módokon tudom csökkenteni a fájdalmat? Előrre is köszönöm.

Legjobb válasz: Hát nem tudom az esélyeket ezeknek utána tudsz nézni. Igyál sok folyadékot.... Nekem évente 1 2 okoz problémát valószínûleg sokkal több van csak nem tudok róla, de tapasztalatból mondom fájdalom enyhítésére nincs módszer...ügyelet és szuri de sokszor az sem segít semmit....nospa, Algopyrin (injekcióban is adják) és mostanában kaptam izomlazítót is, de nagyon nagy volt a kövem, az jót tett de ezt az orvos ítéli meg.....

Hát nem tudom az esélyeket ezeknek utána tudsz nézni. Igyál sok folyadékot.... Nekem évente 1 2 okoz problémát valószínûleg sokkal több van csak nem tudok róla, de tapasztalatból mondom fájdalom enyhítésére nincs módszer...ügyelet és szuri de sokszor az sem segít semmit....nospa, Algopyrin (injekcióban is adják) és mostanában kaptam izomlazítót is, de nagyon nagy volt a kövem, az jót tett de ezt az orvos ítéli meg.....
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Megkérdezhetem , hogy mekkora volt a köved? Köszi
Attól függ melyikre gondolsz :D a legnagyobb ami kijött az 8.5 mmm volt nagyon sok izomlazító vagy hasonló gyógyszert szedtem rá meg is lepõdtem hogy meglett pedig mentem volna törésre.... átlagban 4-5 mm szokott lenni ami már megszenvedtet a kisebbeknél csak ilyen gyors pár perces görcsrohamaim vannak...

A combomon van egy kb 1 mm átmérőjű pigmentfolt ami régebben barna volt, most inkább feketés. Lehet belőle baj? 18/F

Legjobb válasz: Mutasd meg bõrgyógyásznak, mert nem jó, ha egy anyajegy színe megváltozik.

Mutasd meg bõrgyógyásznak, mert nem jó, ha egy anyajegy színe megváltozik.

Foglalkoznátok továbbra is olyan személlyel, aki szexuálisan megfertőzött? A srácnak van egy vírusos betegsége, és átterjedt rám is. Szeretem őt, neki sem, és nekem sem volt más, nem léptünk félre. Mit tennétek?

Legjobb válasz: Ha nem lépett félre egyikõtök sem, hanem csak elkapott valami vírust, amit nem nehéz nyilvános wc-knél, akkor min gondolkozol? Veled is elõfordulhat bármikor, menjetek el orvoshoz.. vagy szerinted ki kéne dobnod, mert megfertõzõdött..?

Ha nem lépett félre egyikõtök sem, hanem csak elkapott valami vírust, amit nem nehéz nyilvános wc-knél, akkor min gondolkozol? Veled is elõfordulhat bármikor, menjetek el orvoshoz.. vagy szerinted ki kéne dobnod, mert megfertõzõdött..?
Ezek szerint még elõtted kapta el valakitõl. Ezért akarod otthagyni?
Haveromnak volt iylen szituja h a csajtól elkapott valamit és a csaj sem lépet félre :) Ilyen gombás fertõzéseket ellehet kapni uszodákba szinte bárhol wc ben :) Mennyetek el dokihoz vegyetek kenõcsöt és kezeljétek le magatokat :) EZ miatt ne mennyen szét egy kapcsolat :)
Ha simán gyógyítható lenne, nem okozna több gondot, akkor miért ne? Persze csak abban az esetben, ha nem tudott róla. Ha tudott a betegségérõl, de nem szólt, akkor kirúgnám a fenébe.
Senkid.
Ja, és édesanyád apjának nem unokái, hacsak nem õ volt a testvére feleségének elõzõ férje, hogy tovább bonyolítsam a dolgot :) . Egyszóval édesanyád nagybátyjának (nem pedig az apjának) az unokáiról írsz.
A zavart az okozza, hogy a kérdésedbõl nem derül ki, a nagypapád testvére az apja vagy csak a mostohaapja a felesége lányának. Ha õ az apja, akkor a fiúk az õ unokái, neked pedig másodunokatestvéreid. Ha a feleségének (nagyapád sógornõjének) másik kapcsolatából való a lány (a fiúk anyja), akkor nem vér szerinti rokonaid a fiúk. Ettõl még nevezheted õket másodunokatestvérnek, ha erõs a családi összetartás.
Te magad is anyád apjának az unokája vagy! Ettõl még lehetne unokatesó is.A nagyapa testvérének unokái a másodunokatesóid, Velük a déditek közös. Ugyan azok a dédszüleitek.
Másodunokatestvéred. Rokonaid, ezen belül a másodunokatestvéreid. Én tartom a kapcsolatot az én másodunokatestvéreimmel.
Basszuuus. Most jól összekevertél. Ha anyád apjának az unokái akkor a te papádnak az unokái vagyis akkor a másodunokatesóid. Ha anyukád apjának( elméletben a te papád?) testvére akkor neked az senkid( rokonod annyi oké) de ha a feleségének van egy lánya akinek két fia van akkor azok neked távoli rokonaid. De, megismétlem, a papád testvérének van köze ahhoz a lányhoz vagy nincs? Mert ha nincs akkor nem rokonod a két fiú.
A kérdező hozzászólása: de csak rokonom ha az anyám apjának az unokáiról van szó...
Sose fogom megérteni az ilyen kérdéseket, már a leírásból is látszik hogy neked semmi közöd nincs hozzájuk. "Neki van egy felesége. A feleségnek van egy lánya." Akkor anyud apjának nincs is köze a gyerekekhez? Mert ha van akkor azt kellett volna írd hogy van egy lányuk, neki pedig két fia... De, teljesen mindegy mert semmi közöd nincs hozzájuk. Max ha családfát csinálsz akkor megemlítheted õket.
a másodunokatestvéreid (szerintem) mert a nagypapád testvérének a gyereke az anyukád unokatestvére és a gyerekei pedig akkor a te másodunokatestvéreid
A kérdező hozzászólása: Igen az anyám apja testvérének és feleségének az unokáirol van szó mármint a lányuk gyerekeiröl...

Miért kruppoltunk? Tegnap este rohama volt a lányomnak. Van egy 9 éves fiam, ő is az volt, tehát tudom, hogy ez az, és hogy mivel jár.

Igazából azt nem értem, hogy a fiamnak soha nem volt a nyár kell?s közepén rohama. Szerintetek? Egyébként, így, hogy kruppolt, de mellette semmi baja, mennétek vele ide-oda? Játszótér, strand stb.

Legjobb válasz: Nekem van egy tippem, de az nem jó hír.Nem lehet,hogy allergiás?Elõjöhetett most is, bármi ami ingerli a gégéjét összeszûkül és már kész is a baj:S Az,hogy mehettek-e, hát persze,hogy igen:)A gyereket nem kell a 4fal közé zárni ezért:) Adok egy jótanácsot.Vidd el õket száraz sóterápiára:)Pestiek vagytok?Akkor tudok helyet ajánlani.Drága de tényleg megéri.Annyiszor mondtam már itt, biztos azthiszik reklámozok, ami igaz is mert a gyerekek érdekében nyomom a pr-t:)AREC terápia a neve, hidd el csodákra képes.

Nekem van egy tippem, de az nem jó hír.Nem lehet, hogy allergiás?Elõjöhetett most is, bármi ami ingerli a gégéjét összeszûkül és már kész is a baj:S Az, hogy mehettek-e, hát persze, hogy igen:) A gyereket nem kell a 4fal közé zárni ezért:) Adok egy jótanácsot.Vidd el õket száraz sóterápiára:) Pestiek vagytok?Akkor tudok helyet ajánlani.Drága de tényleg megéri.Annyiszor mondtam már itt, biztos azthiszik reklámozok, ami igaz is mert a gyerekek érdekében nyomom a pr-t:) AREC terápia a neve, hidd el csodákra képes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Strandra is kimennél vele? Ilyenkor az nem árt, úgy hallottam, de nem vagyok benne biztos.
a hálózatot valszeg be kell állítani.
A kérdező hozzászólása: azert irtam hogy sose volt ilyennel dolgom, hogy picit konkretizaljatok a dolgokat...tehat kerek valakit, barkit hogy irja le az egesz folyamatot. nagyon kellene, koszonom:)
A kérdező hozzászólása: es a gepem nem is erzekeli a routert. lehet itt van a gond
A beállítás módja leginkább a routertõl függ, kell lennie egy gyorsbeállításnak a leírásban. Itt nem fog tudni segíteni senki, annál sokkal hosszadalmasabb megcsinálni.
hát hálózati kapcsolatok varázsló, ez a tippem start-beállítások-hálózati kapcsolatok
A routert kell konfigurálnod, van leírást ami tartalmazza hogyan, a szolgáltatótól kapott felh. ill jelszót kell megadni
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy bekötöm ahogy mondtad és nem tudok konnektálni az asztali géprõl sem...a WAN miniporttal van baj...nem tud csatlakozni:S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!