Találatok a következő kifejezésre: A volt van (9261 db)

Nektek mikor jött meg először a menstruációtok? Van akinek csak barna volt az első és nem tudott róla hogy menstruál?

Legjobb válasz: 12 évesen. elöttepár héttel volt egy barna folt. De sokaknak elöször csak barnázás van ez telejsen nomrális. nem kell aggódnod miatta. ird fel mindig egy naptárba amikor volt valami de amig nem élsz nemi életet nem kell ezzel többet foglalkoznod. Ha nem jön meg több mint fél évig vagy egy menzesz tovább tart 10 napnál akkor kell orvoshoz menni, egyébként nem kell aggódni semmi más miatt egyenlõre.

12 évesen. elöttepár héttel volt egy barna folt. De sokaknak elöször csak barnázás van ez telejsen nomrális. nem kell aggódnod miatta. ird fel mindig egy naptárba amikor volt valami de amig nem élsz nemi életet nem kell ezzel többet foglalkoznod. Ha nem jön meg több mint fél évig vagy egy menzesz tovább tart 10 napnál akkor kell orvoshoz menni, egyébként nem kell aggódni semmi más miatt egyenlõre.
A kérdező hozzászólása: köszi! :) amúgy 12 vagyok
Szia! 11 évesen jött meg, pont nyári szünet volt ugyhogy szerencsém volt. Én elõször reggel vettem észre, egy barna foltot a bugyimban, ezután kb. 2 órán át semmi sem jött, majd elkezdtem rendesen vérezni és kicsit átázott a nacim is, mert reggel cs tisztaságit raktam be. Majd lecseréltem a gatyát és a bugyit meg beraktam egy egészségügyit. Viszont én ezután négy hónapig nem menstruáltam tehát ha esetleg neked is megjött akk ne aggódj ha nem redszeres. Nekm viszon ezután minden hónapban megjött. Amugy nem tudom h azért kérdezed-e, mert megjött, vagy várod, h megjöjjön. De ha az utóbbi akkor azt tanácsolom h örülj amíg nem jött meg, mert a nõk nagy többsgének nagyon szokott fájni a hasa. És tesin sem a legkellemesebb dolog futni és minden mást csinálni miközben menstruálsz, fõleg ha betétet használsz.Vagy betétet cserélni a büdös lány WC-ben ahol még zár sincs. De ha azért tetted fel a kérdést, mert megjött akkor nagyon gratulálok. És adok még egy tippet, kérd meg az egyik barinõdet h kisérjen el WC-re ilyenkor mert sokkal egyszerûbb úgy cserélni ha vki fogja az ajtót, és h ilyenkor fekete nacit vegyél fel h ne érjen meglepetés. 13L :) )
12 éves voltam és reggel amikor elmentem wc-re akkor a bugyim teljesen barna volt, elõször nem értettem mi a rák az, azhittem besz*rt*m és bugyit csréltem de dél körül megint elmentem wc-re és akkor is olyan volt és én hülye akkor jöttem rá h megjött xdd furcsa volt mert már annyira vártam meg mindig néztem a bugyimat h megjött-e már , és amikor megjött akkor meg észre se veszem xd na mind1 vicces volt :DD 14/L
12 évesen jött meg.:) Hónapokkal elõtte volt barna folyásom, de amúgy egyáltalán nem számítottam a menzeszre, szinte elõjel nélkül jött meg...

Van itt olyan lány/nő aki anonim felvállalja hogy érdekből volt/van együtt a párjával?

az érdek lehet sokféle, esetleg részleteznétek azt is? 20/l

Legjobb válasz: egyszer érdekbõl voltam egy pasival együtt.. de aztán megszerettem.. szóval nem tudom.. az elsõ 1 hónap az érdekbõl volt.. ha érdekel leírom hogy mért volt privátban.

egyszer érdekbõl voltam egy pasival együtt.. de aztán megszerettem.. szóval nem tudom.. az elsõ 1 hónap az érdekbõl volt.. ha érdekel leírom hogy mért volt privátban.
A kérdező hozzászólása: igen olyan is jöhet ahol szerelem is volt a dologban persze :) érdekel igen, megirhatod :)
Az exemmel egy ideig, miután már nem szerettem. Ok: a családjának dolgoztam, szóval a szakítással a munkám is ugrott, és mivel együtt éltünk, a lakhatásom is. Családom nem lévén csak akkor szakítottam, amikor már megvolt az új munkám és az új lakásom. Lehet rám kígyót-békát kiabálni, de ha újra ilyen helyzetben lennék, újra csak ezt tenném. Mert így nem kerültem szó szerint a híd alá a szakítás után.
Eleinte úgy kezdtem, igen.. aztán beleestem mint ló a gödörbe... és nem fogadtam el a segitségét.

Akinek volt/van méhnyakrákja: mi volt az első tüneted? Ultrahangon már látszódott valami vagy csak a levett mintából derült ki?

Legjobb válasz: Minta után kapsz felszólitást! De egyébként ha évenként eljársz szûrésre, akkor megakadályozható! Éllitólag valami szemõlccsel kezdõdik, de van akinél tünetmentes, épp ezért aljas betegség! Évenként elmész dokihoz akkor úgyis modja ha gond van.

Minta után kapsz felszólitást! De egyébként ha évenként eljársz szûrésre, akkor megakadályozható! Éllitólag valami szemõlccsel kezdõdik, de van akinél tünetmentes, épp ezért aljas betegség! Évenként elmész dokihoz akkor úgyis modja ha gond van.
Nálunk NEM KÜLDENEK felszólítást! Itt fel is dobhatod a talpad, ha nem mész (vagy nincs módod visszamenni) vissza idõben az eredményért.sok tünete lehet, de ha már a tünetek jelentkeznek, akkor az már nagyon nagy baj!

Volt/van fogadott orvosod? Milyen volt a szülése, akinek nem volt, és milyen volt annak, akinek volt? Nekem most nincs, és nem tudom eldönteni, hogy legyen-e. Felmerül a kérdés, hogy mi van ha nem ér rá, stb?

De azt a pénzt szívesebben költeném a gyermekemre.Az els? kisfiamnál volt fogadott dokim, de semmi jó tapasztalatom nem volt. Csak negatív. Tanácsok?

Legjobb válasz: Szia Nekem volt magándokim,de a szüléshez nem fogadtam fel. Nálunk a kórházba sajnos kevés,2 orvos van aki rendes a többi sz*rba se veszi az embert.Az épp ügyeletesnél szültem és szerencsém volt nagyon,a szülésznõ és a doki nagyon édesek,türelmesek voltak.Azon a napon csak én szültem az osztályokon se volt nagy tömeg húsvét elõtt,közel 4 órát töltöttem a szülõszobán a doki végig mellettem volt,nyugtatott,biztatott,szórakoztatott.Szülés után mindig bejött beszélgetni hozzám.húsvétkor egy kis tojást kaptam tõle,varrat szedésnél is rettenetesen kedves volt,pedig pénzt nem kapott.Egy hétig voltunk bent,indulás napján bejött elköszönni és pár tanáccsal ellátni.Azóta is ha összefutunk valahol pár percet mindig beszélünk. Ha az összes orvos ilyen lenne......

Szia Nekem volt magándokim, de a szüléshez nem fogadtam fel. Nálunk a kórházba sajnos kevés, 2 orvos van aki rendes a többi sz*rba se veszi az embert.Az épp ügyeletesnél szültem és szerencsém volt nagyon, a szülésznõ és a doki nagyon édesek, türelmesek voltak.Azon a napon csak én szültem az osztályokon se volt nagy tömeg húsvét elõtt, közel 4 órát töltöttem a szülõszobán a doki végig mellettem volt, nyugtatott, biztatott, szórakoztatott.Szülés után mindig bejött beszélgetni hozzám.húsvétkor egy kis tojást kaptam tõle, varrat szedésnél is rettenetesen kedves volt, pedig pénzt nem kapott.Egy hétig voltunk bent, indulás napján bejött elköszönni és pár tanáccsal ellátni.Azóta is ha összefutunk valahol pár percet mindig beszélünk. Ha az összes orvos ilyen lenne......
Ezt neked kell eldöntened. Szerintem mindkettõnek van pozitív és negatív oldala is. Nekem pl volt fogadott dokim, 38+6 hetes voltam mikor megindult a szülés, reggel 6-kor estem be a kórházba, az ügyeletes megvizsgált, felvette az adataimat, ctg-re kötött és már ott is volt a fogadott dokim. Délutánra lett meg a kisfiam, a doki végig mellettem volt... mármint intézte a dolgait, de sûrûn jött, vizsgált, ellenõrzött, szülésnél a fejemnél ült és simogatta a buksim, nyugtatgatott. A kórházi napokon minden nap bejött, kérdezgette mi újság, van-e tejem, hogy van a baba stb... Varratszedés, 6 hetes kontroll.. minden rendben volt, végig kedves volt. DE barátnõmnek nem volt szerencséje, a dokija kikötötte, hogy 120 ezret kér a szülésért, a szülés hamarabb indult meg, doki külföldön. Barátnõm nem akarta odaadni így neki a pénzt, a doki meg azt mondta akkor nem adja ki az igazolást, ami az anyaságihoz kell. Szóval igazán okosat nem tudtam mondani, ezt neked kell érezned, hogy ha most is magándokihoz jársz mennyire bízol meg benne, mennyire szimpatikus stb.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok Kedves utolsó válaszoló. Jó egészséget kívánok Nektek!
Fél napos kisfiú apukája vagyok! Ma délben született Gyõrben a kisbabánk nem volt fogadott orvosunk, szülésznõnk sem. Ennek ellenére minden simán ment mindenki kedves volt a doki is. Sokat segített párommal is kedves volt pedig 9 óra vajúdás volt. Csak jó tapasztalatot tudok a szülésrõl mondani.:-)) Egyébként mi is azt gondoltuk hogy azt a pénzt értelmesebb a gyerekre elkölteni, úgy is teszünk :-)
Szia! A terhesség alatt magándokihoz jártam, de nálunk csak úgy lehet orvost fogadni, hogy nem hívják be. Csak akkor engedik be a szülõszobára, ha a szülés a munkaidejében történik. Vagy pont ügyeletes. A végén a fõorvos szikéje alatt kötöttem ki. És ez volt a legjobb dolog, ami a mi helyzetünkben történhetett. Ha nem így történik, a kisfiam már nem élne.
Én fogadtam orvost, mert utáltam volna, ha mindig mások vizsgálnak és nagyon rendes volt mert biztosította számomra azt a komfort érzetet, amit akartam. Végig minden vizsgálatot õ végzett és mindenrõl rendesen tájékoztatott, aztán segített megszülni a kisfiam. A tarifája úgy tudom 60e ft, de mi többet adtunk neki, mert nagyon elégedettek voltunk. A szülésznõk elõtt is le a kalappal, mert nagyon rendesek és segítõkészek voltak. A veszprémi kórházban szültem 3 hete.
Nekem volt fogadottdokim, akivel maximálisan elégedett vagyok. Azt mondta, csak akkor nem lesz ott a szlésemnél, ha külföldön tartózkodik. Itthon volt, és amint hívták hogy szülök jött. Már attól megnyugodtam, hogy belépetta szülõszobába, mikor én már egy ideje ott vajúdtam. Egyszerûen megnyugtatott, hogy van ott valaki, akit már isemerek, és még ráadásul szakember is.
12.41: igen az a doki szemét volt. És sajnos én még tudok cifrább eseteket is. Sajnos a környezetemben levõ kismamák nem mindig tudtak normális orvost kifogni. Csak nem akartam ezzel traktálni a kérdezõt. Elõtted válaszoló voltam.
MAgándokihoz jártam és a 26.héten meg is fogattam.jól tettem 24 órát volt mellettem a "nagy"nap.dokija válogatja:)
Ez a legutóbb említett doki egy szemét.
Szia! Nem volt fogadott orvosom, sem szülésznõm, de mindeni tök rendes volt! Kedvesek, segítõkészek, normálisak. Jól tettem, hogy a babára költöttem azt a pénzt... Miskolc.

Tegnapelőtt majdnem ugyanolyan erős volt a két csík az ovu teszten. Tegnap elfelejtettem csinálni, ma pedig jóval halványabb volt. Van rá esély, hogy tegnap volt ovum? Vagy már korábban volt, mert a hőm 3 napja emelkedik?

Ma vagyok a ciklusom 15-dik napján. 28 naposak szoktak a ciklusaim lenni.

Legjobb válasz: Igen van rá esély, hogy tegnap volt szerintem. És az pont a középidõ.

Igen van rá esély, hogy tegnap volt szerintem. És az pont a középidõ.
Volt. De túljutottam, túljutottunk rajta :)
igen, volt, az elmúlt két év folyamatosan, 2013 pedig maga a pokol. az elmúlt egy hónap mutat javulást, még kicsit hitetlen vagyok, de egyelõre úgy tûnik, meg lehet oldani mindent, ha mindkét fél akarja. a lényeg a mindkét fél. én akartam lépni, de nem mertem, meg titkon reménykedtem, hogy nem lehet igaz, hogy fel kell adnom.
Igen, volt, most is ilyen van. El akartunk válni, és mertem nem elmenekülni, hanem megmondtam neki, hogy ennek ellenére szeretem és hülyeséget csinálunk. Õ is belátta. Szóval menekülni könnyebb, inkább harcolj. Ne ellene, hanem érte.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, harcolni... ezt tesszük lassan 1 éve, szerencsére mindketten akarjuk, hogy jó legyen. Nem akarunk elválni, mert belül érezzük, hogy együtt kell lennünk és együtt is akarunk lenni, csak olyan nehéz. Sokszor volt, hogy feladom ennyi volt, vége, de rájöttünk, hogy nem futamodhatunk meg. Megteszünk mindent amit kell és ha akkor sem lesz rendben akkor talán jöhet a következõ lépés, de addig nem.
Nekem volt/van, de nem emerek lépni a kisgyermekeim miatt. Veletek mi történt?
az attól függ, h kezeled ki. Nekem kb 1 hét volt.

Nektek milyen érzés volt szembesülni azzal, hogy a volt párotoknak már van valakije?

Arra gondolok,mikor hosszú ideig együtt vagytok,szeretitek,majd véget ér.

Legjobb válasz: he nem szeretem akkor nem számít semmit sem,sõt ha rossz vége volt akkor nem is érdekel. :) Próbálj mással foglalkozni és ne rá gondolni :)

he nem szeretem akkor nem számít semmit sem, sõt ha rossz vége volt akkor nem is érdekel. :) Próbálj mással foglalkozni és ne rá gondolni :)
Az elsõt azért cáfolnám. Sokáig együtt voltam az exemmel, de a végén már nem szerettük egymást, nem voltunk boldogok, szakítottunk. Már nagyon régen túlléptem, mikor megtudtam, hogy van barátnõje és mégis elkezdtem zokogni, mert valamiért rettentõen fájt. Fogalmam sincs miért, mert nem akartam visszakapni, sem akkor, sem korábban, de akkor is nagyon rossz volt, kb. 1 napig. Mindemellett mi békében váltunk el, én õszintén örültem a boldogságának és reméltem, hogy mielõbb talál valakit maga mellé és most is nagyon örülök, hogy rendben van vele minden.
Sajnáltam szegény pasit, ki kifogta magának az exemet..

A volt MÁV kórházban mikor van szülésfelkészítő?

A szül?szoba látogatáson mondják el a dolgokat vagy van róla külön el?adás?

Legjobb válasz: Régen (3 éve) szerdánként volt 2-tõl, havi 4,tehát heti 1. Egy külön elõadó teremben volt, lehetett kérdezni is - közben is és a végén is - és az egyik felkészítõ végén volt a szülõszoba látogatás (nem bizto hogy azon amikorra ki volt írva, mert ha pl tele volt az összes szülõszoba, akkor áttették a következõ hétre). De egyeten 1 perces telefonnal ki lehet deríteni egyébként,hogy mikor van.

Régen (3 éve) szerdánként volt 2-tõl, havi 4, tehát heti 1. Egy külön elõadó teremben volt, lehetett kérdezni is - közben is és a végén is - és az egyik felkészítõ végén volt a szülõszoba látogatás (nem bizto hogy azon amikorra ki volt írva, mert ha pl tele volt az összes szülõszoba, akkor áttették a következõ hétre). De egyeten 1 perces telefonnal ki lehet deríteni egyébként, hogy mikor van.

Volt már olyan, amikor beteg voltál, vagy volt/van valamilyen szépséghibád és amiatt kapósabb vagy (voltál) a lányoknál?

Tudom, hogy hülye kérdés, de a következ? elméletemb?l indulok ki: Ismertem egy vak srácot kommunikáció- és médiaszakon, aki ránézésre 26 körül volt, és volt barátn?je! Ma meg mesélte nekem egy ismer?söm msnen, hogy ? szintén egy vak sráccal ismerkedett össze, a férfinak volt állása, felesége. Tesóm azt mesélte, hogy egy évfolyamtársa focizás közben eltörte a lábát, és amikor gipszben volt, sorban álltak a csajok az ágya mellett, simogatták, kényeztették, közös jöv?t tervezgettek, de amikor a srác felépült, mindez elmúlt, a csajok le se sz*rták. Valamint ismertem egy lányt, aki asztmás volt, és ? mondta nekem, hogy amikor egészséges volt, átbaszták a fejét, amióta meg befullad, azóta jobbnál-jobb pasik igyekeznek a kedvébe járni. Hát, ha ezen múlik minden, és ez a boldog párkapcsolat titka, akkor szívesen lennék bennfekv?n, mondjuk 1 hónapig, aztán ha belekóstoltam a jóba, akkor 1-2 év kóma? Na jó, ez már tényleg meredek :) 21/F

Legjobb válasz: Nem, ez az emberi gondoskodásból ered. Segítesz azon,akinek szüksége van rá és miközben segítesz meg is ismered:)

Nem, ez az emberi gondoskodásból ered. Segítesz azon, akinek szüksége van rá és miközben segítesz meg is ismered:)
Vannak emberek, akiknek az a fontos h fontosnak érezzék magukat és ha egy beteget ápolgatnak akkor hasznosság és jótékonyság érzése járja át õket
A kérdező hozzászólása: Lányok! Fáj a szám, fáj a fogam, a torkom, fáj a hátam, a lábam, fáj a fejem, a szemem, köhögök, szédülök, hányingerem van, lázas is vagyok, valaki ápolgatna?
A kérdező hozzászólása: Elkeltem!
Ez gyors volt :D
Gratula :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!