Találatok a következő kifejezésre: A volt vagy az (4253 db)

Volt már vki olyan bírósági tárgyaláson, ahol a bíró vagy az ügyész nagyon helyes volt?

N?k válaszait várom, természetesen

Legjobb válasz: Bíró vagy ügyész nem, ellenben az egyik václott... Lennének ötleteim... :)

Bíró vagy ügyész nem, ellenben az egyik václott... Lennének ötleteim... :)
A kérdező hozzászólása: :) )))
Én a biróságon dolgozom , és van egy annyira helyes biró , hogy nem tudok a tárgyaláson másra is figyelni
A kérdező hozzászólása: Hú, az jó lehet :)
A kérdező hozzászólása: Nincs róla képed? Priviben?
Nem nincsen (Sajnos) de hogy el tud képzelni , hasonlit Ben Anffleckre csak helyesebb és kék a szeme

Csajok, volt már veletek olyan h nem volt orgazmusotok az aktus során, viszont isteni volt a sex. Vagy az orgazmus elengedhetetlen a jó sexhez?

Legjobb válasz: Persze, hogy volt ilyen. Nõknél orgazmust okozni szerintem nagyon nagyon kevesen tudnak, fõleg úgy,hogy a nõk egy része nem is képes rá.

Persze, hogy volt ilyen. Nõknél orgazmust okozni szerintem nagyon nagyon kevesen tudnak, fõleg úgy, hogy a nõk egy része nem is képes rá.
Nekem sokszor nincs orgazmusom, de attól még élvezem. Bár örülnék, ha minden szex teljes kielégüléssel végzõdne, de nálam ez nehezen elérhetõ. Így nem mindig van. De attól a szex lehet jó. 21/L
nekem azt hiszem van enyhe hüvelyi orgazmusom, csikló orgazmust csak a kezeimmel tudok elérni, szex közben, miközben bennem van a párom, illetve sokkal jobb a szex, ha egy bizonyos ideig nem vagyunk együtt és akkor ki vagyok éhezve rá :) igen, sokszor volt isteni a szex orgazmus nélkül, és egyáltalán nem zavart, hogy nem mentem el, mert nem az a lényeg, mert ha erõltetném csak rosszabb lenne, lehet orgazmus nélkül nem elégülök ki teljesen, de valamennyire igen, és nincs is annál jobb érzés, hogy szeretem a társam és ismeri a testem! :)
Nekem életemben 3x volt olyan, h nem tudtam elmenni, amúgy 4 éve élek szexuális életet.Amikor olyan volt, h nem tudtam elmenni, akkor nekem nagyon jó volt, csak hát hiányzott az, h elmenjek, meg bennem maradt az az érzés, h nem vagyok kielégülve.De persze, van ilyen, attól még lehet jó.:)

Mennyire is vakok az emberek, mikor azt mondják, felemelte a Fidesz, vagy az MSZP a minmiálbért? Azon miért nem gondolkodik el az ilyen, hogy mekkora volt a 20 év inflációja?

Miért is kellene hálásnak lenni ezeknek a korrupt tolvaj bandának? Hogy nem zsigereltek ki még jobban? Mennyire is vakok az emberek, mikor azt mondják, felemelte a Fidesz, vagy az MSZP a minmiálbért? Azon miért nem gondolkodik el az ilyen, hogy mekkora volt a 20 év inflációja? Miért is kellene hálásnak lenni ezeknek a korrupt tolvaj bandának? Hogy nem zsigereltek ki még jobban? Az egész parasztvakítást hangosan kikacagom, és ha józanul gondolkodsz, akkor te is ezt teszed! Mintha hálásnak kellene lennünk azért mert, a reálkeresetünk elérte az 1980 as szintet! Tényleg akkora jót tettek velünk, hogy ma majd 1,5× annyi munkáért nem jutsz annyi jövedelemhez mint 1980ban. Hiszen akkor dolgoztál 8ó nagyon lazán „ mint a Riga lánc” és megéltél vidáman. Ha még ráhúztál 2-3-4 ó-t akkor meg látványosan haladtál. Ma dolgozol amennyit csak bírsz, és nézel ki a fejedb?l „ mint éhes tyúk a takonyra” hogy sehová nem haladsz!

Legjobb válasz: Ne kezdjék el a károgók „ akkor kommunizmus volt, és állás volt nem munka” Ugyanis szocializmus volt, és 1970-1990 ig 20e milliárd € adósságunk lett. 1990-2010ig meg + 60e milliárd, meg az eltékozolt + 60e milliárd állami vagyon!

A kérdező hozzászólása: Ne kezdjék el a károgók „ akkor kommunizmus volt, és állás volt nem munka” Ugyanis szocializmus volt, és 1970-1990 ig 20e milliárd € adósságunk lett. 1990-2010ig meg + 60e milliárd, meg az eltékozolt + 60e milliárd állami vagyon!
"miközben az "átlag, a megélhetéshez kötött" árak meg a 15× ére nõttek?" ez még sokáig igy fog maradni sajna:(
Aki fideszes vagy MSZPs azt ki kell végezni.
A kérdező hozzászólása: Hogy akkor most, hálásnak kellene lenni, hogy nem 12000Ft-t keresünk hanem 120 000 et, miközben az "átlag, a megélhetéshez kötött" árak meg a 15× ére nõttek?
Konkrétan mire akarsz rávilágitani ezzel a kérdéseddel?
Semmi, hagyjuk, hadd beszéljen :)
Akkor most mi is a kérdés?
Ez itt egy kérdésfeltevõs oldal. Ha nincs kivel beszélgetned és hiányzik az elismerés, akkor ajánlom a chatet meg a fórumokat. Esetleg egy kocsmát.
A kérdező hozzászólása: Látjátok a Görögöket? Kb ez lesz, Portugáliába, Spanyolországban, Az Olaszok kétségesek, de K-Eu 100%! Akkora lufi fog mos eldúrranni hogy sokan még meg sem álmodják. A nemzetközi nagytõke, nagyot [email protected] a palacsintába, és most velünk akarja megetetni! De nem fog menni, hatalmas botrány lesz az EU ba egy éven belül. Minden esély meg van rá hogy belõl, mert ez az EU, NEM tartható!
Hehehe...
hát most itt van az uj messiásunk hátha Te is megnyugodsz.
ha eleve eldöntöd ki mit írjon, és azt gondolod neked van igazad, minek dobod fel a kérdést megvitatásra? Ennyire kötekedhetnéked van? hiányzik a kis életedbõl valami?Hiányzik hogy elismerjenek? Önbizalomhiányod van? otthon nem hallgatnak meg?
"20e milliárd €" Te melyik bolygón is élsz?


Valamelyik nap olvastam a szellemekről, aznap olvasás után a folyosón 1 fehér foltot láttam elsuhanni, kb 1 pillanat alatt, olyan volt mint 1 szellem, az volt vagy az olvasás miatt képzeltem?

Legjobb válasz: Hát állítólag ha sokat foglalkozunk ilyenekkel,nagyon beleássuk magunkat, akkor jobban rá áll az agyunk,és azt hihetjük mindenre..paranoia:D Énis ha szellemekrõl olvasok,azon kezdek parázni hogy valaki van a hátam mögött XD. De amúgy nem tudom,hogy szellem volt e vagy csak illúzió amit láttál :/

Hát állítólag ha sokat foglalkozunk ilyenekkel, nagyon beleássuk magunkat, akkor jobban rá áll az agyunk, és azt hihetjük mindenre..paranoia:D Énis ha szellemekrõl olvasok, azon kezdek parázni hogy valaki van a hátam mögött XD. De amúgy nem tudom, hogy szellem volt e vagy csak illúzió amit láttál :/
A kérdező hozzászólása: Aha értem én is erre gondoltam kössz a választ ! Más is küldhet :D
Ha sokat beszelsz a kajakrol akkor meg ehes leszel es csorog a nyalad:D Persze, szerintem is kepzelodsz :D Minenkinek van ufos korszaka, en is lattam gyerekkoromban, amikor ilyenekkel foglalkoztam :D
Nem léteznek szellemek, nõj fel.
Ezt te lehet h csak beképzelted magadnak, de viszont léteznek! Az a hülye aki ezt nem tudja!
úúú..az az érzés hogy valaki van a hátam mögött nagyon rossz...egyébként léteznek de csak kamerán keresztül látni õket..ne erõlködj...tom h hülyének néztek...de én hiszem az ilyenekben...am ráállt az agyad :3

Volt, hogy szex közbe kicsúszott nálatok a szeretlek vagy az imádlak szó? Szokott közbe vmi elismerő szó vagy mondat elhangzani?

Legjobb válasz: 1 férfinél volt ilyen-de csak a szeretlek. Imádlak-mint szót útálom, és sosem használom..

1 férfinél volt ilyen-de csak a szeretlek. Imádlak-mint szót útálom, és sosem használom..
2-és a nõ nem lökött le magáról? szerencséd van...
Hogyha érzelgõs szex van, akkor szoktam mondani, hogy szeretlek. De am nem igazán. :)
3-Te miért ordítasz? Ez valami csatakiálltás ?:DD
XDDDD
Nem, ahhoz túlságosan élvezte
A szeretlek kb. 2-szer volt. Viszont dicsérni sokszor szoktam. Meg is érdemli, jó szolgálatot tesz :P :D L
Elismerõ szavak is szoktak lenni, és az imádlak szó, amit nem tudok hova tenni.

Három éve vagyunk együtt a párommal. Nemrég ismertem meg a volt feleségét. Az általam tapasztaltak sokkoltak. Azóta nem térek napirendre afelett, hogyan élhetett egy ilyen csúnya és buta nővel. Volt már másnak is ilyen tapasztalata?

Legjobb válasz: Persze a felszínes emberek nem túl intelligensek. Beleértve téged is, mivel pontosan a felszín alapján ítéled meg az exfeleséget. Azt, hogy "inadequat" pedig magyarul úgy írjuk, hogy inadekvát. Egyébként igen, nekem is volt egy párom és az exe minden volt, csak világszépe nem. Ráadásul egy hisztis nõszemély volt. De elfogadtam, hogy a páromat egykor megfogta benne valami, az elõnytelen külseje és labilis viselkedése ellenére talált benne valami pluszt. Innentõl pedig lezártnak tekintettem a kérdést és a közös jelenünkkel foglalkoztam. Tedd te is azt.

Persze a felszínes emberek nem túl intelligensek. Beleértve téged is, mivel pontosan a felszín alapján ítéled meg az exfeleséget. Azt, hogy "inadequat" pedig magyarul úgy írjuk, hogy inadekvát. Egyébként igen, nekem is volt egy párom és az exe minden volt, csak világszépe nem. Ráadásul egy hisztis nõszemély volt. De elfogadtam, hogy a páromat egykor megfogta benne valami, az elõnytelen külseje és labilis viselkedése ellenére talált benne valami pluszt. Innentõl pedig lezártnak tekintettem a kérdést és a közös jelenünkkel foglalkoztam. Tedd te is azt.
Gondolom a volt feleség meg most pont azon gondolkodik: "Hogyan tud egy ilyen csúnya és buta nõvel élni utánam?"
Szerintem túl sok szabad idõd van hogy ilyen értelmetlen marhaságokon jár az agyad, bár érthetõ, hisz nõ vagy.
es ismet egyetertek az elottem szoloval... :)
Tipikus reakció, amikor az ostoba ember rájön, hogy nincs igaza: agresszióval válaszol! 1., Itt nem az én múltam volt a téma, de ha úgy vagy nyugodt: nem cseréltek semmilyenre (cserélgetni az olyanokat szokták mint Te), nincs utódom :-P! Aki egyszer megkapott, nem akar mást :-P :-D :-D LOL!! 2., Szövegértelmezési gondjaid vannak: én nem szóltam semmit a sznobizmusodból adódó helyesírási újraértelmezésedre. Más volt aki kijavított, úgyhogy oda célozd az észrevételeid. Bár a szememet szúrja az ilyesmi - és unintelligens feltûnési viszketegségnek tartom csak -, de azért kihámoztam (elhanyagolható mûveltségemmel! - ami valóban elhanyagolható, de neked egy élet során nem fog megadatni), hogy mit akartál írni. 3., Bármit tett is a párod ex-e, egyvalamit érdemes ilyenkor nem elfelejteni: a párod valamikor Õt szerette! Vajon miért? Miért Õt ölelte valamikor? Mi motiválta, amikor elvette, amikor közös jövõt tervezett vele?!? 4., Én értelmesen válaszoltam a primitív kérdésedre, amennyire lehetett. Nem voltam a válaszomban agresszív, vagy unintelligens - mint Te! Ha Te ebbõl negatív véleményét vontál le rólam - és egyáltalán ennyibõl megítéltél -, akkor ismét magadat minõsítetted!
velem biztosan nem fordul ilyen elo, mert en nem vagyok olyan nagykepu es gonosz, mint te. :)
A kérdező hozzászólása: adla7176! Elõször tudálékos okos tojásnak nevezel, eztán meg kioktatsz. .. korrekt. Még egyszer... azok véleményét kértem, akik hasonló cipõben jártak, v. járnak, nem pedig malignus kommenteket.Kérem, ha építõ hozzászólást nem tudtok produkálni, ne bíráljatok. Még veletek is történhet hasonló.
hogy te milyen egy tudalekos, rosszindulatu okostojas vagy! Hat lehet, h a pasid meg visszasirja a volt feleseget melletted. Egyebkent meg a magyar nyelv rendkivul sok latin eredetu szot hasznal, megsem az eredeti irasmod szerint irjuk. Nem tunik fel, h mkinek ugyanaz a velemenye a kerdesedrol? Te jo eg, en a pasid helyeben sirva menekulnek toled.
A kérdező hozzászólása: Kedves Mac8! Gondolom téged is fiatalabbra, szebbre, vagy mindenképpen "elõnyösebbre" cseréltek. Nagyon helyesen.Talán ezért ez a nagy kompetentia érzésed. Megj: a kompetentia és az inadequat latin eredetû szó, latin helyesírással írva. Gondolom elhanyagolható latin mûveltséged ezek ismeretét kizárja. Az, hogy nem ismerem jól az exet nem helytálló. Pont ez történt. Nem találkoztam vele. Ismerõsök, közeli és távoli rokonok, és egy édesanya negatív véleményét meghallgattam, de nem hittem, azt gondolván, hogy meg akarnak nekem felelni. Majd tapasztalva azt, hogyan lopott, dorbézolt, hazudott, és zsarolta a volt férjét, még mindig azt gondoltam, ezek ellenére biztosan-legalább szép szép lehetett, hogy vele volt a párom. Talán ezért sokkolt a látvány és a többi. Sztem hasonló karakter lehetsz te is....feltételezem.
"Beleértve téged is, mivel pontosan a felszín alapján ítéled meg az exfeleséget." Tehát kedves kérdezõ, ezt megválaszolták helyettem is :-P Még annyit hozzá, hogy a bicska kinyílik a zsebemben az ilyen hozzáállástól. Nem mindegy neked? Elváltak, külön folytatják az életük. Te 3 év után ismerted meg az exet, közöd nem volt hozzá és gondolom nem is kellett, hogy legyen. Mi a jó francért foglalkoztat, hogy hogy néz ki??? Na ez a szegényes és visszataszító! Egyébként volt! Amikor valamelyik kapcsolatom elkezdett érdeklõdni a volt nejem felõl, hogy hogy nézett ki, meg milyen volt, ott fejeztem be azt a kapcsolatot ... a fenti indok miatt ...
biztos varázspunija van
A kérdező hozzászólása: Mac8! Azt gondolom nem igazán értetted a kérdést! Azt kérdeztem, volt e vkinek ilyen tapasztalata. Nem arra voltam kiíváncsi, hogy én milyen vagyok, én ismerem magamat, te nem ismersz engem. Gondolom a realitáson alapuló véleményalkotás nem az erõsséged. Persze a felszínes emberek nem túl intelligensek. Köszönöm a hozzászólásaidat, látom tûzbe hozott a téma- mégis kérlek kímélj meg aza inadequat válaszaidtól!
Hülyeség a múltat bolygatni:) Ami volt elmúlt;) Jelennek kell élni, és a ti esetetekben egymásnak, a régi dolgokat pedig el kell felejteni:)
Ennyi az igénye a párodnak.Ezek szerint te se vagy jobb:)
Volt számára valami plusz az exfeleségében, amit te nem érthetsz. Mellesleg könnyen lehet, hogy õ meg rólad gondolja ugyanezt.
nem teljesen mindegy neked, h elotted kivel elt egyutt? Annyira piszkal a dolog, h meg ide is kepes vagy kiirni? Egyszeruen nem ertem, h a noknek miert maniajuk a pasijuk regi elete. Pedig en is no vagyok, de pont lesz.arom, h elottem kivel es mit csinalt. Most velem van, engem szeret, engem kivan. Kit erdekel, h milyen szep vagy ronda, okos vagy csunya csaja volt elottem. Inkabb a jelenre koncentralj es ot meg foleg ne cseszegesd ezzel. Egyebkent meg siman lehet, h rad ugyanezt mondja egy exed mostani csaja.
Megj: a kompetentia és az inadequat latin eredetû szó, latin helyesírással írva. Gondolom elhanyagolható latin mûveltséged ezek ismeretét kizárja. Hogy teljes legyen a híres "latinos" mûveltséged, elmondom, hogy ilyen esetben magyar írásmóddal írjuk. Vagy szerinted ez is véletlen, hogy még a primitív internetes helyesírás-ellenõrzõ is aláhúzza azt, hogy inadequat az inadekváttal ellentétben? A te esetedre szokás azt mondani, hogy nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik vagy a hülye okoskodik. Egyébként hidd el, hogy nálad sokkal inkább tudom, hogy az inadekvát és a kompetencia latin eredetû, mert veled ellentétben (egyetemi) nyelvszakot végeztem. (Csak a miheztartás végett...)

Zalaegerszegen szült anyukák! Ki segített a szülésnél többet, a szülésznõ vagy az orvos? Fogadott vagy ügyeletes volt? És ki volt a szülésznõ, orvos? Elégedettek voltatok velük? Van lehetõség gátvédelemre, állva szülni stb?

Legjobb válasz: Szia! Fogadott orvosom volt és szülésznõt is fogadtam, Az orvos óránként megvizsgál és kész, a szülésznõ van ott veled, és õ veszi ki a babát. Általában az orvosok vágnak, egy orvos van, aki pártolja a gátvédelmet. Ha fogadsz szülésznõt, akkor vele meg tudod beszélni a gátvédelmet. Állva szülésre nincs lehetõség, amikor eltûnik a méhszáj, akkor fel kell feküdni és a lábadat kengyelbe rakják. Én januárban szültem, gátvédelemmel.

Szia! Fogadott orvosom volt és szülésznõt is fogadtam, Az orvos óránként megvizsgál és kész, a szülésznõ van ott veled, és õ veszi ki a babát. Általában az orvosok vágnak, egy orvos van, aki pártolja a gátvédelmet. Ha fogadsz szülésznõt, akkor vele meg tudod beszélni a gátvédelmet. Állva szülésre nincs lehetõség, amikor eltûnik a méhszáj, akkor fel kell feküdni és a lábadat kengyelbe rakják. Én januárban szültem, gátvédelemmel.
Nekem a legtöbbet a szülésznõ segítette, nagyon jó kapcsolatom volt vele már szülés elõtt is. Fogadott orvosom és szülésznõm is volt. Indított szülésem volt, az orvos burkot repesztett aztán jött bizonyos idõközönként nézni hogy állunk majd a kitolástól végig bennt volt, volt gátmetszésem is, meg varrt. A szülésznõ szinte végig ott volt, bíztatott fogta a kezem ha kellett maszírozta a hátam. Vajúdásnál végig rajtam volt az nst szóval vagy feküdtem vagy labdára lehetett még kiülni. Én nagyon elégedett voltam az orvosommal és a szülésznõvel is, az osztályon is többször megnéztek hogy vagyunk a picivel. Azt mondják az orvosok nem nagyon foglalkoznak itt a gátvédelemmel, nem tudom igazából az volt a legkisebb bajom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Neveket tudnátok írni, akár privátban is?
4 gyermekemet szültem meg a Zalaegerszegi kórházban, hármat ugyan annál a fogadott orvosomnál, a 4.-et másik fogadott orvosnál, 3 spontán szülésem volt, a negyediket indították 13 óra vajúdás után lett sürgõsségi császár, a másik háromnál vágtak, fel sem merült a gátvédelem, sõt a negyediknél is akart vágni az orvos, ha sima szülés lett volna, elõre mondta. Elõkészítenek, borotva, beöntés, zuhanyzás Fel kell feküdni a szülõ ágyra Oxtitocin minden mennyiségben, megrepesztik a burkot, ha elõtte nem reped meg, végig az ágyon kell feküdne, fel nem kellhetsz, csak egyik oldalról a másikra engednek fordulni. A szülésznõ az aki ott van és õ segít többet, a dokik csak óránként bemennek és megnézik hogy áll a méhszáj!
Elsõ vagyok Ha van fogadott szülésznõ akkor nem kell az ágyon feküdni. Felkelhetsz és labdán is lehet vajudni. Nagyon jó, gyorsabban tágulsz, mert a baba feje is nyomja a méhszàjat
Második vagyok én is felkeltem, kiültem a labdára.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Elsõt 2010-ben szültem ügyeletben. Beöntés, borotválás, aztán bekötötték az oxit, burokrepesztés, végig feküdni kellett, elég szar volt. Gátvédelem abszolút a szülésznõn múlt, a doki már vágott volna. Másodikat 2012-ben szülten, akkor megfogadtam a szülésznõt akivel az elsõt szültem. Teljesen más volt az egész, végig velem volt (csak miattam jött be, szóval rá is ért szerencsére), beszélgettünk, egyeztettük, mit szeretnék és abból mit enged a kórház "szokása". Még a borotválást is megúsztam, mert megígértem, hogy nem kell majd vágni. :) Labdán is ülhettem a folyamatos CTG ellenére, de az a burokrepesztés után már nem esett jól, úgyhogy végig álltam a vajúdás alatt, csak akkor feküdtem le ha vizsgáltak. Oxi sajnos itt is volt. Gátvédelem tökéletes lett, a doki szó szerint két dolgot csinált össz-vissz: burkot repesztett, aztán miután megszületett a lányom, odanyújtotta a szülésznõnek a tálat, amibe a méhlepényt tették. :) A szülésznõt most a harmadik várandósságom elején is megkértem, hogy "szüljünk együtt", nyár végére várjuk a babát. Szülni sajna nem engednek máshogy, csak leszíjazott lábakkal, háton fekve. Ha akarod, szívesen megírom a szülésznõ nevét, tiszta szívbõl ajánlom. És azt is gondolom, ki az a nem kedves szülésznõ, akit valamelyik válaszoló említett. A dokikat is megírom ha gondolod, mivel a kórházba jártam/járok be sztk-s rendelésre, így már minden dokival találkoztam, kb minden hónapban más vizsgál meg...
" És azt is gondolom, ki az a nem kedves szülésznõ, akit valamelyik válaszoló említett" Senki nem említett " nem kedves szülésznõt"

A középiskola vagy az egyetem/főiskola volt jobb? Hol éreztétek magatokat jobban, hol volt jobb a közösség, hol talált rátok a szerelem?

Legjobb válasz: Hát, nagyban függ attól, hova jársz, milyenek az ottani emberek, és milyen típusú ember vagy te magad. :) Van, akiknek mindenhol nehéz érvényesülni, van akik egy perc alatt összehaverkodnak bárkivel. Nekem a középsuli egy nagy szívás, elég szar a közösség, úgyhogy kíváncsian várom, milyen lesz az egyetem/fõsuli.

Hát, nagyban függ attól, hova jársz, milyenek az ottani emberek, és milyen típusú ember vagy te magad. :) Van, akiknek mindenhol nehéz érvényesülni, van akik egy perc alatt összehaverkodnak bárkivel. Nekem a középsuli egy nagy szívás, elég szar a közösség, úgyhogy kíváncsian várom, milyen lesz az egyetem/fõsuli.
Fõsuli, egyértelmû.
Egyetem. A legjobb éveim voltak.
én most megyek 10.-be és imádom a gimit. az általános egy kalap szar volt mindennap mindenkit terrorizáltak a cigók úgyhogy néha össze is verekedtem velük. ehhez képest a gimiben mindenki jófej, jóban vagyok a csajokkal, van sok haverom, bulik, jófej tanárok, mindenki felszabadultabb, tehát nem tom még milyen lesz az egyetem, de a gimit imádom.:)
Fõsuli, egyetem, ez egyértelmû..
hm érdekes kérdés. Én szerettem a középsulit. Nagyon nagyon, viszont az egyetemet is nagyon szerettem, de másért. Ha választani kell akkor viszont azt modnom, hogy a középsuli. Azért szerettem talán picit jobban, mert nem volt annyi gondom mint egyetemi évek alatt (összejött pár dolog sajnos, amikre nem szívesen gondolok vissza). Viszont ott ismerkedtem meg barátnõmmel....ááá nehéz kérdés :)
Nekem a fõsuli. A gimis osztályom elég széthúzó volt, megvoltak a klikkek, a miss p*csák érvényesültek mindig, amit én nem szerettem. Egyetemen egyszerûbb a dolog. Ha valakiket nem bírok, azokat eltudom kerülni és többnyire már nem az érvényesül, akinek nagyobb az arca. :) Nekem könnyû a döntés, mert a középsulis osztályom brutálisan rossz volt, ellenben a fõiskolán jól érzem magam. :)
Nekem is a Fõsulim :) Eleinte mikor középsuliba mentem oda meg vissza voltam az osztályért, meg a közösségért, a végére rájöttem, hogy egy raklap kaksi volt az egész. Bohóckodás felsõfokon. Most a fõiskola, és vele a kollégium, hát életem eddigi legnagyobb élménye :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a valaszokat:) mar alig varom h egyetemista legyek:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!