Találatok a következő kifejezésre: A volt vagy (10905 db)

Volt már olyan, hogy a volt vagy jelenlegi párotokról olyat kamult valaki nektek, hogy megcsalt?

Nekem múltkor ez történt.Egy osztálytársam váltig állította,de kiderült,hogy csak kamult a srác és fogalmam nincs miért.. ez miért jó nekik?Én már az exemmel akkor 3 napja szétmentem,tudta,hogy szingli vagyok,szóval még csak azért se mondhatta,mert szét akart volna minket választani.

Legjobb válasz: ilyet csak egy lány tud csinálni azoknak meg alapból nem hiszek el semmit

ilyet csak egy lány tud csinálni azoknak meg alapból nem hiszek el semmit
Igen volt már ilyen.CSAK nem az osztályban...Hány évesek vagytok? MAugy nemtudom mire jo...Én is kiváncsi lennék rá...
A kérdező hozzászólása: Én 20, az exem 27.Több napig nem tudtam aludni, de addig nem nyugodtam, míg ki nem derítettem az igazságot.:)
kamult????O.o Úgyérted Kamuzott?! Amúgy volt ilyen, kicsit jobban figyeltem, de ennyi nem foglalkoztam vele(és nem osztályban történt)
Kamult????? o_O Kecskepózt ismeritek-e?

Utazásaitok során a tapasztalatotok szerint a Volán vagy a MÁV szokott többet késni?

Legjobb válasz: Egyértelmûen mindenki a MÁV-ot fogja mondani. Ott van infrastruktóra a megállóban ott bemondják a késést, szinte azonnal feltûnik már 1-2 perc is. Volánnál sok megállóban a maximális infrastruktúrát az út mellé leszúrt tábla jelenti... Nekem eddig jóval több bosszúságot okozott a volán a meg nem álló busszal, zsebre dolgozó sofõrökkel, késésekkel, nulla megállókkal mint a máv...

Egyértelmûen mindenki a MÁV-ot fogja mondani. Ott van infrastruktóra a megállóban ott bemondják a késést, szinte azonnal feltûnik már 1-2 perc is. Volánnál sok megállóban a maximális infrastruktúrát az út mellé leszúrt tábla jelenti... Nekem eddig jóval több bosszúságot okozott a volán a meg nem álló busszal, zsebre dolgozó sofõrökkel, késésekkel, nulla megállókkal mint a máv...
Változó, az útvonaltól függ, meg a körülményektõl.
A MÁV. A Volán nem szokott késni, pedig 10 éve járok vele.
Ha csak a késéseket nézzük, a Volán jobb. De az is tény, hogy ha egyszer mégis késik a busz, akkor pisloghatsz a pusztában amíg elõkerül, mert nincs utastájékoztatás.
A MÁV többet szokott késni de amikor az Alföldön a semmi közepén már 3 órán át vártam a buszt a menetrend meg össze volt hányva graffitivel igencsak szidalmaztam a Volánt hogy semmi tájékoztatás csak egy elolvashatatlan menetrend az oszlopon.
Hat évig jártam Volán-busszal dolgozni. Majdnem mindig pontos volt, persze egy busznál 5 perc késés szerintem normális. Vonattal 19 évig jártam munkába, majdnem mindig pontos volt (Borsod megye!) Mindkét esetben voltak kivételek nagy hó, váltólefagyás, vezetékszakadás, ónos esõ miatt. Viszont: 4-szer voltam vonattal a Balatonon az utóbbi 6 évben, és a négy közül két alkalommal egy órát késett hazafelé a vonat.
Ha a rekordokat nézzük akkor busz.Vonattal a legtöbb amit eddig késtem az 2 óra, busszal 3.De egyébként kábe ugyanannyit késik mind a busz, mind a vonat.
A busz a rosszabb, mert nehcsak késhet, hanem korábban is elmehet. Egyszer azért késtem le, mert 8 perccel korábban jött, már a végállomásról is korán indult!
#8: Ilyet már én is tapasztaltam, egyszer 2 perccel korábban elindult a sofõr a végállomásról, valaki éppen elérte az utolsó pillanatban, és a sofõr még el is magyarázta, hogy azért indul hamarabb, hogy az atzonos idõben (de persze máshova) induló busszal ne kelljen a megállókban egymást kerülgetniük (városon belül még együtt mentek). Arra nem is gondolt, hogy valaki esetleg le is késheti, és azon a vonalon õ volt aznap az utolsó busz. Egyszer vonaton is tapasztaltam ilyet, egy azóta már bezárt kis mellékvonalon, ahol 3-4 utasnál több nem volt az adott szakaszon, bjött a vonat 10 perccel a mementrendi idõ elõtt, és várakozás nélkül menesztették is tovább, szerencse, hogy hamarabb kint voltunk az állomáson, érdekes lett volna, ha megjelenek, hogy az 5 perc múlva induló vonatra kérek jegyet, az meg már elment, visszahívták volna vajon? Az is utolsó vonat volt aznap.

Szerelmesen elmenni a /volt vagy majdnem/ szerelmed esküvőjére?

Szerelmes voltál olyan valakibe, aki máshoz ment férjhez vagy más n?t vett el és hivatalos voltál az esküv?re.Ha valakivel történt hasonló, akkor megosztaná?

Legjobb válasz: Én nem mentem el.

Én nem mentem el.
Nem. Minek? Ez mindkét félnek, mind a házasulandó párnak, mind a volt szerelemnek nagyon kellemetlen. Minek rontanám el másnak az esküvõjét, ami élete legjobb napja, nemcsak nekik, hanem az egész családjuknak nagyon fontos, és valószínûleg rengeteg pénzt fizettek érte? Minek szúrnék ki magammal? A feketébe öltözés meg kifejezetten bunkóság. Nekem is van olyan ember, aki nem szimpatikus, de nem megyek oda, hogy elrontsam az esküvõjét, csak hogy utána tetszeleghessek magamnak, hogy mekkora arc vagyok.
08.34 folyt.: Esküvõre csak akkor menjen szerintem valaki, ha szívbõl sok boldogságot tud kívánni a házasulandó párnak, rosszmájúságból, képmutatásból, "majdénjólmegmutatomnekik"-bõl nem kell.
Nem voltam szerelmes, csak jó haverom volt, aki elvett egy hülye szipirtyó hárpiát. Elmentünk az esküvõjükre barátommal és beöltöztünk feketébe, aztán megmondtuk, hogy temetjük a fiatal korát, nem botos, h értette a célzást, de mindegy is. Szegény srác, azóta egy papucsférj, én sajnálom.
Engem az exem(akivel én szakítottam, mert párszor megütött) meghívott az esküvõjére, bár én nem voltam szerelmes belé. Nem keltett rossz érzést bennem, hogy más nõtt vitt az oltár elé, inkább csak furcsa volt látni, nem tudom miért. Valahogy olyan erõltetettnek tûnt az egész, mintha "muszájból" vette volna el a nõt, s a nõ arcán is kirajzolódott, hogy csak azért megy hozzá, mert másnak nem kell. Inkább szánalmas volt az egész.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom melyik lenne neki a rosszabb meghívni vagy nem meghívni?
A kérdező hozzászólása: Az egyik lányismerõsöm meghívta az exét, aki szerelmes volt belé. A srác illembõl elment és az ajtóból sírta végig az esküvõt... A másik, hogy van a családunknak egy nagyon jó barátja, aki nem közömbös irántam, de ez a szekér már elment. A kedvesemmel felmerült az esküvõ gondolata és nem tudom, hogy meghívjam-e vagy sem.
A barátnõm esküvõjén ott volt a volt barátja, de Õk már nem szeretik egymást, a fiúnak is menyasszonya van. Én nem hiszem, hogy el tudnék menni.
ilyen még nem volt, de ha lenne, és már nem szeretném(hisz már ex és azóta csak kiheverném), akkor elmennék, de amúgy meg nem, ha még õ lenen álmaim pasija.
hála isten mi az esküvõ után két héttel találkoztunk ugyhogy nem kellett ott lennem!de biztos nem mennék el! csak ha mazohista vagyok!
biztos nem mennék el! fordított esetben, õt se hívnám el az én esküvõmre.
Kérdezõ, szerintem hívd meg, aztán majd õ eldönti, hogy épp halaszthatatlan munka/betegség miatt nem tud elmenni, vagy elmegy. Ha viszont talál kifogást, ne erõltesd.


A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
szia! A Volánbusz Zrt. helyi és helyközi autóbuszjáratai dec.31én tanítási szünetes munkanap szerint közlekedik. üdv

Most akkor ha egy hetero fiú kipróbálja fiúval a csókot és bejön neki utána már nem hetero fiú? Vagyis akkor meleggé válik? Vagy hogy van ez? Mert pl előtte nem izgatta csak kivi volt, vagy fogadásból pl.

Legjobb válasz: Ha már elõtte is kíváncsi volt rá vagy belement ilyen idióta fogadásba, akkor elõtte se volt már teljes mértékig hetero. Látens buzernyák.

Fehérgyökérezzen az aki akar. Az vagyok, és? A buzernyák meg buzernyák. Melyik állítás a hazugság?
Nem a tettõl leszel meleg....
Ha már elõtte is kíváncsi volt rá vagy belement ilyen idióta fogadásba, akkor elõtte se volt már teljes mértékig hetero. Látens buzernyák.
oké xdd
a négert nem rosszindulatból hívom négernek. a bu-zit se azért. csak nevén nevezzük a dolgokat
Kivi volt. XD Ez már melegség fiam.
A kérdező hozzászólása: Na most hagyd abba! Nem b uzizunk. másokat sért. mit szolnál ha jönne egy néger és elkezdene, hülye fehérgyökérnek hívni? vagy valami másnak? csúnyának?
m. a szk-al is spol még a szavakkal is spórol
A kérdező hozzászólása: most a kivin nevetsz? nem akartam leírni h kíváncsi mert hosszú. -.-
tehát veled megtörtént. semmi buzulás!
hát ha valamiért kipróbálja és élvezi de emellett a lányok is be jönnek neki akkor biszex ha már csak a fiúk akkor meleg ha pedig semmi nem izgatja fel : ") (gondoltam ezt is leírom ) akkor meg asszexuális
szerintem onnantól számít vki melegnek, amikor már pasikról is fantáziál. de a leírtak alapján én nem nevezném azt a vkit melegnek
100% os hetero nem élvezné fiúval a csókot.. ilyen egyszerû, aki élvezi az már nem full hetero, inkább bi... De százalékosan kifejezhetõ mindenkirõl hogy ki hány százalékban hetero és meleg, van rá teszt... Ugyanígy az a meleg sem full meleg aki élvezi lánnyal is a csókot...
Szerintem nem vagy meleg, és még ha kivi is lennél rá, hogy milyen egy pasival a csók, az a te magánéleted, ahoz senkinek semmi köze nincs. Amúgy meg hogy meri akárki megítélni a meleg srácokat, és a leszbi lányokat meg nem. De most komolyan.
Azt lehet látni közben is meg utána is
Szex után jön az összebújás. :) Az én párom meg szokta tõlem kérdezni hogy 'legalább jó volt?' vagy hogy 'jól csináltam?'. Természetesen ilyenkor az igazságnak megfelelõen válaszolok is. :D Viszont ugyanez igaz fordítva is. Ha én érzem szükségét, akkor én kérdezem meg hogy élvezhetõ volt-e. :)

Szerintetek is volt szellem a való világban? Vagy csak valami optikai csalódás volt, vagy valami hasonló? Video lent

http://www.utos.me/valovilag-5-szellem-a-villaban/

Legjobb válasz: ja stól buci volt

ja stól buci volt
adobe after effects Amúgy is milyen mû ahogy megy..:D
A kérdező hozzászólása: xD
Persze, még zombik is voltak benne.
Ez pont úgy néz ki mint amikor a tv "áthúz", vagyis átlátszik egy másik csatorna.Erre mondják is hogy szellemképes a tv.

Volt már hokis pasitok? Édik vagy nagyképűek? Durvák-e, mint a sportban? Vagy tudnak érzelgősek is lenni?

Nekem már volt dolgom hokissal... nagyon érdekelne kinek milyen élményei vannak hokis pasikkal? :D

Legjobb válasz: Hát pasim még nem volt, de "dolgom" nekem is volt :D Ráadásul nem is magyarokkal, még 2-3 éve jöttek városunkba Ifi bajnokságra, és minden gimibõl toboroztak pár lányt "kísérõnek". Aztán mi vittük õket bulizgatni, várost megmutatni. Voltak köztük nagyképûek és bunkók, de akivel én összeismerkedtem, az rendes volt, bár a pályán se volt egy durva típus.

Hát pasim még nem volt, de "dolgom" nekem is volt :D Ráadásul nem is magyarokkal, még 2-3 éve jöttek városunkba Ifi bajnokságra, és minden gimibõl toboroztak pár lányt "kísérõnek". Aztán mi vittük õket bulizgatni, várost megmutatni. Voltak köztük nagyképûek és bunkók, de akivel én összeismerkedtem, az rendes volt, bár a pályán se volt egy durva típus.
Leuven.
Szia! Én egy hokis csaj vagyok, és a hokis fiúk egyáltalán nem durvák:) õk is ugyanolyan fiúk mint a többiek, csak sztem vagányabbak, és jobban benne vannak minden hülyeségben :D volt olyan amikor egymás ellen volt edzõmeccsünk (külön egyeslüetbe jártunk) és nem volt durva, nem kent fel a palánkra XD õk is tudnak érzelgõsek lenni de ezt általában nem mutatják a külvilág felé...a fiú csapattársaim is nagyon jó fejek, sõt még a felnõttek is ;) nekem csak jó dolgok jutnak eszembe... :) 15/L
en hokis pasi vagyok. Rendesen, normalisan tudok viselkedni ugy ahogy tanitottak es ahogy megtanultam, tarsasagba be tudokk illeszkedni a nokkel jol banok a baratnom nekem azt mondja h a palyan olyan vagyok mint egy allat de az eletben mintegy szeliditett allat aki fel mindentol en ilyen vagyok lehet h masok maskepp vannak buszkek h ok hokiznak s feszegetik az izmokat de a palyan nagy nulla
A kérdező hozzászólása: És hová valósiak voltak a pasik?:D
szerintem nem kell általánosírtani, õk is olyanok mint a többi pasi, lehet köztük ilyen is, olyan is...

Van itt valaki, akinek aszexuális vagy legalábbis nagyon minimális igényű szex terén a párja, vagy volt ilyen kapcsolata? Sikerült megoldani valahogy? Ha igen, hogyan?

Legjobb válasz: Volt. A minimálist, úgy értsd, hogy kb hetente egyszer szerette. Ezzel nem volt semmi baj egy ideig,mert mindenkinek más az igénye. Viszont egy idõ után sajnos keveselltem . Viszont meg tudok beszélni, hogy ezen javítani szeretnénk. Próbáltam romantikus hangulatot teremteni. Gyertyák, amennyit el tudsz képzelni, vacsora stb. Ez kicsit dobott rajta. De igazából nem sok változott. Neki ennyi elég volt, nem lehetett mit tenni. Tudtam beszélni barátnõivel, õk is azt állították, hogy soha nem volt annyira a szexért. Van ilyen, lány és fiú verzióban is.

Volt. A minimálist, úgy értsd, hogy kb hetente egyszer szerette. Ezzel nem volt semmi baj egy ideig, mert mindenkinek más az igénye. Viszont egy idõ után sajnos keveselltem . Viszont meg tudok beszélni, hogy ezen javítani szeretnénk. Próbáltam romantikus hangulatot teremteni. Gyertyák, amennyit el tudsz képzelni, vacsora stb. Ez kicsit dobott rajta. De igazából nem sok változott. Neki ennyi elég volt, nem lehetett mit tenni. Tudtam beszélni barátnõivel, õk is azt állították, hogy soha nem volt annyira a szexért. Van ilyen, lány és fiú verzióban is.
A kérdező hozzászólása: Nálunk havi egy. Azóta együtt vagytok még? Ha jól értem már nem...
Havi 1 az tényleg kevés. Attól függ fiú/lány vagy. Mi már nem vagyunk együtt :) . Nem mûködött, szakítottam, mert nem akartam megcsalni, de nagyon kevés volt. Azóta is szingli vagyok :) néha megbánom amit tettem, mert még mindig szeretem. De láttam rajta, hogy zavarja ez, és ez engem is idegesített egy bizonyos mértekben
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok. Igen, én is szeretem, de nem tudok mit kezdeni ezzel a dologgal. És a baj, hogy teljesen elzárkózik a változástól, mondván, õ ilyen típus, õ így elvan teljesen.
Az lehet, hogy õ elvan, de neked ebben semmi örömöd. Amit tehetsz, hogy megpróbálsz egy kicsit szexibb lenne. Esetleg egy csini fehérnemû, vagy valahogyan próbáld meg felkelteni benne a vágyat. Ha ez sem mûködik a saját érdekedben felesleges folytatnod. Mivel ha neked fontos a nemi életed, és tõle nem kapsz meg mindent, nem tudsz mit tenni. Keresned kell valakit, akivel jobb lesz.
A kérdező hozzászólása: Igen, ilyenek már megvoltak, semmit nem értem el vele. Köszi azért a segítséged!
Az utolso hozzaszolonak nagy igaza van, kerdezo. Es uzenem neki, hogy jol tette, hogy otthagyta azt a csajt. Ne banja, semmi ertelme. EGy olyan kapcsolatban lenni, amelyben nem vagy elegedett, kiengyesulyozott, nem erdemes lenni. Kerdezo: keress magadnak egy hozzad illo sracot, aki nem mamlaszkodik ennyit. Az utolso valaszolo meg ne adja fel, ne maradjon a multban, keressen egy jobban hozzaillo csajt. Ha egyedul maradtok ez nem valtoztat a dolgon. En most ezt tapasztalom. Egyszeruen nem tudom elfelejteni. Lehet el kell kezdenem egy kapcsolatot valahogy. Sok sikert! N
hat en is pont ebben vagyok. de en orulnek ha legalabb havi egy lenne. es persze nem csak vmi " maszatolas" lenne az az egy . 2 eve semmi max kezzel egy parszor. sztem ez a gaz!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utolsó két hozzászólást is.

Volt már olyan pasitok akinek méreten aluli volt a farka vagy elcseszett alakja volt? Probléma volt?

Legjobb válasz: Szóval , neked most olyan pasid van akinek méreten aluli illetve "elcseszett alakja" van ?

Szóval , neked most olyan pasid van akinek méreten aluli illetve "elcseszett alakja" van ?
Nekem tetraéder alakú de még nem szóltak érte
most a pasinak volt elcseszett alakja? vagy a farkának?
nekem nem mert fiú vagyok de nem méreten aluli és szép is meg egyenes :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!