Találatok a következő kifejezésre: A volt vagy (11313 db)

Volt már olyan, hogy a volt vagy jelenlegi párotokról olyat kamult valaki nektek, hogy megcsalt?

Nekem múltkor ez történt.Egy osztálytársam váltig állította,de kiderült,hogy csak kamult a srác és fogalmam nincs miért.. ez miért jó nekik?Én már az exemmel akkor 3 napja szétmentem,tudta,hogy szingli vagyok,szóval még csak azért se mondhatta,mert szét akart volna minket választani.

Legjobb válasz: ilyet csak egy lány tud csinálni azoknak meg alapból nem hiszek el semmit

ilyet csak egy lány tud csinálni azoknak meg alapból nem hiszek el semmit
Igen volt már ilyen.CSAK nem az osztályban...Hány évesek vagytok? MAugy nemtudom mire jo...Én is kiváncsi lennék rá...
A kérdező hozzászólása: Én 20, az exem 27.Több napig nem tudtam aludni, de addig nem nyugodtam, míg ki nem derítettem az igazságot.:)
kamult????O.o Úgyérted Kamuzott?! Amúgy volt ilyen, kicsit jobban figyeltem, de ennyi nem foglalkoztam vele(és nem osztályban történt)
Kamult????? o_O Kecskepózt ismeritek-e?

Utazásaitok során a tapasztalatotok szerint a Volán vagy a MÁV szokott többet késni?

Legjobb válasz: Egyértelmûen mindenki a MÁV-ot fogja mondani. Ott van infrastruktóra a megállóban ott bemondják a késést, szinte azonnal feltûnik már 1-2 perc is. Volánnál sok megállóban a maximális infrastruktúrát az út mellé leszúrt tábla jelenti... Nekem eddig jóval több bosszúságot okozott a volán a meg nem álló busszal, zsebre dolgozó sofõrökkel, késésekkel, nulla megállókkal mint a máv...

Egyértelmûen mindenki a MÁV-ot fogja mondani. Ott van infrastruktóra a megállóban ott bemondják a késést, szinte azonnal feltûnik már 1-2 perc is. Volánnál sok megállóban a maximális infrastruktúrát az út mellé leszúrt tábla jelenti... Nekem eddig jóval több bosszúságot okozott a volán a meg nem álló busszal, zsebre dolgozó sofõrökkel, késésekkel, nulla megállókkal mint a máv...
Változó, az útvonaltól függ, meg a körülményektõl.
A MÁV. A Volán nem szokott késni, pedig 10 éve járok vele.
Ha csak a késéseket nézzük, a Volán jobb. De az is tény, hogy ha egyszer mégis késik a busz, akkor pisloghatsz a pusztában amíg elõkerül, mert nincs utastájékoztatás.
A MÁV többet szokott késni de amikor az Alföldön a semmi közepén már 3 órán át vártam a buszt a menetrend meg össze volt hányva graffitivel igencsak szidalmaztam a Volánt hogy semmi tájékoztatás csak egy elolvashatatlan menetrend az oszlopon.
Hat évig jártam Volán-busszal dolgozni. Majdnem mindig pontos volt, persze egy busznál 5 perc késés szerintem normális. Vonattal 19 évig jártam munkába, majdnem mindig pontos volt (Borsod megye!) Mindkét esetben voltak kivételek nagy hó, váltólefagyás, vezetékszakadás, ónos esõ miatt. Viszont: 4-szer voltam vonattal a Balatonon az utóbbi 6 évben, és a négy közül két alkalommal egy órát késett hazafelé a vonat.
Ha a rekordokat nézzük akkor busz.Vonattal a legtöbb amit eddig késtem az 2 óra, busszal 3.De egyébként kábe ugyanannyit késik mind a busz, mind a vonat.
A busz a rosszabb, mert nehcsak késhet, hanem korábban is elmehet. Egyszer azért késtem le, mert 8 perccel korábban jött, már a végállomásról is korán indult!
#8: Ilyet már én is tapasztaltam, egyszer 2 perccel korábban elindult a sofõr a végállomásról, valaki éppen elérte az utolsó pillanatban, és a sofõr még el is magyarázta, hogy azért indul hamarabb, hogy az atzonos idõben (de persze máshova) induló busszal ne kelljen a megállókban egymást kerülgetniük (városon belül még együtt mentek). Arra nem is gondolt, hogy valaki esetleg le is késheti, és azon a vonalon õ volt aznap az utolsó busz. Egyszer vonaton is tapasztaltam ilyet, egy azóta már bezárt kis mellékvonalon, ahol 3-4 utasnál több nem volt az adott szakaszon, bjött a vonat 10 perccel a mementrendi idõ elõtt, és várakozás nélkül menesztették is tovább, szerencse, hogy hamarabb kint voltunk az állomáson, érdekes lett volna, ha megjelenek, hogy az 5 perc múlva induló vonatra kérek jegyet, az meg már elment, visszahívták volna vajon? Az is utolsó vonat volt aznap.

Szerelmesen elmenni a /volt vagy majdnem/ szerelmed esküvőjére?

Szerelmes voltál olyan valakibe, aki máshoz ment férjhez vagy más n?t vett el és hivatalos voltál az esküv?re.Ha valakivel történt hasonló, akkor megosztaná?

Legjobb válasz: Én nem mentem el.

Én nem mentem el.
Nem. Minek? Ez mindkét félnek, mind a házasulandó párnak, mind a volt szerelemnek nagyon kellemetlen. Minek rontanám el másnak az esküvõjét, ami élete legjobb napja, nemcsak nekik, hanem az egész családjuknak nagyon fontos, és valószínûleg rengeteg pénzt fizettek érte? Minek szúrnék ki magammal? A feketébe öltözés meg kifejezetten bunkóság. Nekem is van olyan ember, aki nem szimpatikus, de nem megyek oda, hogy elrontsam az esküvõjét, csak hogy utána tetszeleghessek magamnak, hogy mekkora arc vagyok.
08.34 folyt.: Esküvõre csak akkor menjen szerintem valaki, ha szívbõl sok boldogságot tud kívánni a házasulandó párnak, rosszmájúságból, képmutatásból, "majdénjólmegmutatomnekik"-bõl nem kell.
Nem voltam szerelmes, csak jó haverom volt, aki elvett egy hülye szipirtyó hárpiát. Elmentünk az esküvõjükre barátommal és beöltöztünk feketébe, aztán megmondtuk, hogy temetjük a fiatal korát, nem botos, h értette a célzást, de mindegy is. Szegény srác, azóta egy papucsférj, én sajnálom.
Engem az exem(akivel én szakítottam, mert párszor megütött) meghívott az esküvõjére, bár én nem voltam szerelmes belé. Nem keltett rossz érzést bennem, hogy más nõtt vitt az oltár elé, inkább csak furcsa volt látni, nem tudom miért. Valahogy olyan erõltetettnek tûnt az egész, mintha "muszájból" vette volna el a nõt, s a nõ arcán is kirajzolódott, hogy csak azért megy hozzá, mert másnak nem kell. Inkább szánalmas volt az egész.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom melyik lenne neki a rosszabb meghívni vagy nem meghívni?
A kérdező hozzászólása: Az egyik lányismerõsöm meghívta az exét, aki szerelmes volt belé. A srác illembõl elment és az ajtóból sírta végig az esküvõt... A másik, hogy van a családunknak egy nagyon jó barátja, aki nem közömbös irántam, de ez a szekér már elment. A kedvesemmel felmerült az esküvõ gondolata és nem tudom, hogy meghívjam-e vagy sem.
A barátnõm esküvõjén ott volt a volt barátja, de Õk már nem szeretik egymást, a fiúnak is menyasszonya van. Én nem hiszem, hogy el tudnék menni.
ilyen még nem volt, de ha lenne, és már nem szeretném(hisz már ex és azóta csak kiheverném), akkor elmennék, de amúgy meg nem, ha még õ lenen álmaim pasija.
hála isten mi az esküvõ után két héttel találkoztunk ugyhogy nem kellett ott lennem!de biztos nem mennék el! csak ha mazohista vagyok!
biztos nem mennék el! fordított esetben, õt se hívnám el az én esküvõmre.
Kérdezõ, szerintem hívd meg, aztán majd õ eldönti, hogy épp halaszthatatlan munka/betegség miatt nem tud elmenni, vagy elmegy. Ha viszont talál kifogást, ne erõltesd.


A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
szia! A Volánbusz Zrt. helyi és helyközi autóbuszjáratai dec.31én tanítási szünetes munkanap szerint közlekedik. üdv

Most akkor ha egy hetero fiú kipróbálja fiúval a csókot és bejön neki utána már nem hetero fiú? Vagyis akkor meleggé válik? Vagy hogy van ez? Mert pl előtte nem izgatta csak kivi volt, vagy fogadásból pl.

Legjobb válasz: Ha már elõtte is kíváncsi volt rá vagy belement ilyen idióta fogadásba, akkor elõtte se volt már teljes mértékig hetero. Látens buzernyák.

Fehérgyökérezzen az aki akar. Az vagyok, és? A buzernyák meg buzernyák. Melyik állítás a hazugság?
Nem a tettõl leszel meleg....
Ha már elõtte is kíváncsi volt rá vagy belement ilyen idióta fogadásba, akkor elõtte se volt már teljes mértékig hetero. Látens buzernyák.
oké xdd
a négert nem rosszindulatból hívom négernek. a bu-zit se azért. csak nevén nevezzük a dolgokat
Kivi volt. XD Ez már melegség fiam.
A kérdező hozzászólása: Na most hagyd abba! Nem b uzizunk. másokat sért. mit szolnál ha jönne egy néger és elkezdene, hülye fehérgyökérnek hívni? vagy valami másnak? csúnyának?
m. a szk-al is spol még a szavakkal is spórol
A kérdező hozzászólása: most a kivin nevetsz? nem akartam leírni h kíváncsi mert hosszú. -.-
tehát veled megtörtént. semmi buzulás!
hát ha valamiért kipróbálja és élvezi de emellett a lányok is be jönnek neki akkor biszex ha már csak a fiúk akkor meleg ha pedig semmi nem izgatja fel : ") (gondoltam ezt is leírom ) akkor meg asszexuális
szerintem onnantól számít vki melegnek, amikor már pasikról is fantáziál. de a leírtak alapján én nem nevezném azt a vkit melegnek
100% os hetero nem élvezné fiúval a csókot.. ilyen egyszerû, aki élvezi az már nem full hetero, inkább bi... De százalékosan kifejezhetõ mindenkirõl hogy ki hány százalékban hetero és meleg, van rá teszt... Ugyanígy az a meleg sem full meleg aki élvezi lánnyal is a csókot...
Szerintem nem vagy meleg, és még ha kivi is lennél rá, hogy milyen egy pasival a csók, az a te magánéleted, ahoz senkinek semmi köze nincs. Amúgy meg hogy meri akárki megítélni a meleg srácokat, és a leszbi lányokat meg nem. De most komolyan.

Már lassan 40 hetes vagyok és még semmi jele hogy szüljek! Már annyira bosszant várom, hogy elfolyjon a magzatvíz vagy fájásaim legyenek de semmi! Volt már valaki így?

Legjobb válasz: Én igen, de nekem meg is mondta az orvos, hogy egy héten belül ne számítsak szülésre. Totál zárt voltam, fájásom se volt soha. Öt nappal késõbb volt programozott császárom.

Én igen, de nekem meg is mondta az orvos, hogy egy héten belül ne számítsak szülésre. Totál zárt voltam, fájásom se volt soha. Öt nappal késõbb volt programozott császárom.
Én nagyon együtt érzek vele. 40+4 hetes vagyok, és még semmi jele a szülésnek. Ma voltam NST-n ott jelzett fájásokat, de én nem éreztem abból semmit, így a dokim hazaküldött. Bár azt nem tudom, hogy ez, hogy lehetséges.
Azt tanacsolom inkabb elvezd ki. Nekem se volt semmi, 3 hete 1 ujjnyira nyitva voltam, azt hittuk elobb fog jonni. Elso lanyom a 38. het vegen szuletett, remeltem a masodik is hasonlo lesz. Kozeledett a kiirt idopont, en egyre idegesebb voltam. 26-ra voltam kiirva, mondta a dokim, ha addig nem szulok meg, magzatviz vizsgalat lesz. Hat en ugy be voltam tojva hogy minden praktikat bevetettem hogy elobb induljon meg. Mondanom sem kell, hogy semmire nem reagalt a kisasszony. Aztan szomoruan beletorodtem, hogy na akkor mar tok mindegy, igyis-ugyis meg fogjak csinalni azt a vizsgalatot. Erre most szombaton, kiirt datum ejjel elkezdett szivarogni a magzatvizem. Fajasom nem volt de menni kellett a korhazba. Beerkezestol szamitott 8 ora mulva megszuletett a kislanyom :-) Ma delelott engednek haza elvileg ha minden jol megy. Szoval addig is ne aggodj, nalad is barmi lehet ;-) konnyu es gyors szulest kivanok!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat akkor várok más választásom nincs!Elsõ babánk lesz és elképzelésem sincs milyen a szülés de hamarosan megtudom:)
a harmadik babámmal a kiírás napján elmentem biciklizni a városba(addig is bicikliztem minden nap)az ismerõsök megállítottak megkérdezték mikorra vagyok kiírva.Nevettem és mondtam nekik hogy mára:) Egybõl ment a szörnyülködés hogy miért bicózok mondom max megszülök....másnap bementem a dokimhoz hogy mi legyen jó sokat vártam nst-re meg még elküldött uh-ra stb.Jól elfáradtam a sok mászkálásba, megvizsgált és azt mondta biztos nem szülök még a hétvégén(péntek volt)Mikor beszálltam a kocsiba hogy hazamenjek éreztem a derekemben egy kis roppanásfélét és utánna egész délután mensiszerû görcsöket.Én már tudtam hogy éjjel szülni fogok.fél 12 kor folyt el a magzatvízem, éjjel behívtuk a dokit aki meg volt róla gyõzõdve hogy nem szülök meg a héten
Én ma vagyok 40. hetes. 3hete 2111 a méhszájam, és a nyákdugóm is elment már 3 hete.Folyamatos keményedéseim vannak. Mindenkit megcáfolt a babám, az orvos is azt mondta, h korábban fog jönni. Most egy esetleges indításról beszélgetünk mert kevesebb a vizem mint kéne. Szeretném ha magától indulna... még van 3nap talán beindul addig magától. Kitartást neked, tudom mit érzel!
Én us így voltam... Két napja hordtam túl a lányomat. Már naponta jártam ctg-re. Nagyon kész voltam már... Mondta a dokim, hogy három napot várunk, utánna indítás, de azért megvizsgál, hogy mi a "helyzet". Mindkettõnk meglepetésère 2 ujjnyira nyitva voltam. Azt mondta, hogyha aznapra nincs más programom, akár szülhetnék is. Mondtam, hogy rendben. Vizsgálat közben levált a burok a méhszájról, így gyakorlatilag magától beindultak a dolgok... Szóval onnantól kezdve, hogy lebiggyesztett szájjal bementem a vizsgálóba, hogy megbeszéljük, mikor lesz indítás, 5 óra múlva a kezemben volt a lányom :)
Egyik pillanatrol a masikra is beindulhat. En a masodikkal beultem meg a mozifilmre, es a film alatt kezdottek el a fajasok. A mozibol szulni mentem...
Ha jönni akar majd jön ne aggódj, tudom hogy ilyenkor már tûkön ül az ember.Szeretnél rajta túllenni.Dõlj le és tedd fel a lábad, élvezd a csendet, a nyugalmat.Pár nap múlva egy ideig ez a múlté marad.Én mind a 3 gyereket túlhordtam, kettõt betöltött 41 hét után indították.
én 41 hetesen szültem meg a fiamat burokrepesztéssel bementem a korházba másnap kaptam opt (fájásgenerálot) máestére megrepesztette a burkot és 18 ora mulva megszültem :)

Lányok, hölgyek valakinek volt már része 3-as szexben 2 férfi 1 nõ és az egyik a pasija volt vagy esetleg 2 idegen srác? Milyen volt?

Legjobb válasz: volt benne részem egyszer kétlányal, csak nem az igazi mert egyszere csak az egyikel tudsz foglalkozni , barátnök voltak folyton dumált nevetek meg hülyéskettek, szerintem egy lány nak izgalmasabb ha két pasi tolja neki

volt benne részem egyszer kétlányal, csak nem az igazi mert egyszere csak az egyikel tudsz foglalkozni , barátnök voltak folyton dumált nevetek meg hülyéskettek, szerintem egy lány nak izgalmasabb ha két pasi tolja neki
igen volt benne részem 2 pasival
Ez csak álom. :D Nekem jó lenne 2 csaj, egy srác és 2 srác egy csajos is. 00/L
Azt lehet látni közben is meg utána is
Szex után jön az összebújás. :) Az én párom meg szokta tõlem kérdezni hogy 'legalább jó volt?' vagy hogy 'jól csináltam?'. Természetesen ilyenkor az igazságnak megfelelõen válaszolok is. :D Viszont ugyanez igaz fordítva is. Ha én érzem szükségét, akkor én kérdezem meg hogy élvezhetõ volt-e. :)

Volt már olyan pasitok akinek méreten aluli volt a farka vagy elcseszett alakja volt? Probléma volt?

Legjobb válasz: Szóval , neked most olyan pasid van akinek méreten aluli illetve "elcseszett alakja" van ?

Szóval , neked most olyan pasid van akinek méreten aluli illetve "elcseszett alakja" van ?
Nekem tetraéder alakú de még nem szóltak érte
most a pasinak volt elcseszett alakja? vagy a farkának?
nekem nem mert fiú vagyok de nem méreten aluli és szép is meg egyenes :D

Szerintetek is volt szellem a való világban? Vagy csak valami optikai csalódás volt, vagy valami hasonló? Video lent

http://www.utos.me/valovilag-5-szellem-a-villaban/

Legjobb válasz: ja stól buci volt

ja stól buci volt
adobe after effects Amúgy is milyen mû ahogy megy..:D
A kérdező hozzászólása: xD
Persze, még zombik is voltak benne.
Ez pont úgy néz ki mint amikor a tv "áthúz", vagyis átlátszik egy másik csatorna.Erre mondják is hogy szellemképes a tv.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!