Találatok a következő kifejezésre: A volt ugy szakitott velem,hogy azt (3 db)

A volt barátom ugy szakitott velem, hogy azt monta van másik csaja, de közbe nincs is másik csaja söt nem is volt rajtam kivül. Most üzenget hogy szeret és járni akar velem. Megbocsálcsak neki, vagy kocoltasam le?

nem tudom mit csináljak. mért monta hogy van másik csaja?

Legjobb válasz: valószínûleg bezárva érezte magát a kapcsolatban, egyszerûen nem volt neki jó. Azért mondta, hogy van neki másik, mert ez egyértelmû szakítási ok. Valószínûleg úgy gondolta így gyorsan ki tud belõle lépni. És így magyarázkodnia sem kellett nagyon.

valószínûleg bezárva érezte magát a kapcsolatban, egyszerûen nem volt neki jó. Azért mondta, hogy van neki másik, mert ez egyértelmû szakítási ok. Valószínûleg úgy gondolta így gyorsan ki tud belõle lépni. És így magyarázkodnia sem kellett nagyon.
Én nem bocsátanák meg neki, mi az, hogy bezárva érezte, akkor most megint összejönne veled, aztán egy idõ után megint sok neki. Sztem ha túlléptél rajta, hagy a fenébe. Barátnak azért megmaradhattook.
Felmelegítve csak a káposzta jó! Ha egyszer már nem kellettél neki, ráadásul egy ilyen béna indokkal rázott le, hogy másik csaja van, akkor szóba se állj vele- fõleg, ha már egyszer túlléptél rajta.
nem éri meg. hagyd a francba...
Engem is így dobtak...elsõ pasim volt...de 9 hónap szenvedés után találtame yg nála nagyon sok milliárdszro jobbat!!!Nem éri meg...uyganezt eljátszotta velem is, de mondtam neki hogy nem..
Arra nem gondoltál, hogy a féltékenységeddel vetetted egyáltalán vele észre a csajt, mint lehetséges partnert?
1 válaszoló jó volt :D:D:D:D:D:D:D:D:
Nem értem, hol itt a probléma. Szakított veled, mert ok nélkül féltékenykedtél. Megjegyzem ezt hosszú távon senki sem viseli el. Mivel már nem vagytok együtt, semmi közöd hozzá kivel találkozgat, ahhoz meg fõleg nem, hogy esetleg több van-e köztük. Az utolsó mondattal pedig ne verd a melled, mert nem úgy találkozik a csajjal, hogy együtt vagytok, hanem már úgy, hogy nem vagytok együtt, tehát mint már említettem, semmi közöz hozzá. De ha ezt nem vagy képes felfogni, akkor nem csak féltékeny, de hülye is vagy. A srác helyében én biztos, hogy nem állnék le magyarázkodni, hogy csak egy puszi volt, hanem elküldenélek a p.csába, hogy mire fel számoltatsz el, ha már nem is vagyunk együtt. Látod, még ezután nem tudtál megváltozni.
A kérdező hozzászólása: Amikor jártunk, folyton beszéltek, flörtöltek, együtt aludtak. Azért nem gondolom, hogy én váltottam ki
Egy k*csög a volt barátod, aki hazudgált.Felejtsd el!
Azért ezt korábban is leírhattad volna.

Nekem kell a szívdobogás és az, hogy megőrüljek valaki iránt. Így szakított velem a volt barátom. Nincs ok rá haragudni, ugye?

Legjobb válasz: Én megértem a srácot. Pont szakítás elõtt állok, hasonló ok miatt. sajnos rájöttem, hogy unalmas a srác.. vagy a kapcsolatunk, fenesetudja. :( de nem érzem már azt, amit a kapcsolatunk elején... ami viszont nekem borzasztóan hiányzik.

Én megértem a srácot. Pont szakítás elõtt állok, hasonló ok miatt. sajnos rájöttem, hogy unalmas a srác.. vagy a kapcsolatunk, fenesetudja. :( de nem érzem már azt, amit a kapcsolatunk elején... ami viszont nekem borzasztóan hiányzik.
Nincs rá okod ezek az érzések sokszor maguktól jönnek. Tenni ellene nem sokat tudsz hosszú távon. Lehet, hogy nem illettetek össze, majd találtok mást magatoknak. Velem is volt már hasonló.
A szerelmet nem lehet eroltetni!En is ket hete vagyok a baratommal es meg nem igazan erzek semmit iranta, de most szuksegem van arra h valaki szeressen:Dtalan en is megfogom szeretni csak ido kell amig bevallom magamnak!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!