Találatok a következő kifejezésre: A volt ugy szakitott velem,hogy (11 db)

Hogyan ébreszthetnék szerelmet újra a volt barátomban? Szakított velem, viszont még mindig iszonyatosan szeretem. Hónapok óta ezen rágódok, nem tudok túllépni a szakításon, rendesen átgondoltam, és úgy érzem, mindkettőnknek ez lenne a legjobb.

F?leg olyanok válaszoljanak, akikb?l kiszeretett a barátjuk, de azért még szerette ?ket, és sikerült a dolgokat helyrehozni. Akik remélték, hogy jobb lesz minden, és az is lett.

Legjobb válasz: Olyan leszel és megadod neki mindazt ami miatt beléd szeretett. Ha ugyan olyan vagy most is mit régen (amit kétlek) akkor nincs esély. Ugyanúgy nincs esély akkor se ha csak pár hónapot voltatok együtt, mert az azt jelenti hogy "kipróbáltátok" egymást, és neki nem jössz be. Ha hosszú ideig voltatok együtt, de valamit elszúrtál és szakított veled, akkor talán még helyrehozhatod.

Olyan leszel és megadod neki mindazt ami miatt beléd szeretett. Ha ugyan olyan vagy most is mit régen (amit kétlek) akkor nincs esély. Ugyanúgy nincs esély akkor se ha csak pár hónapot voltatok együtt, mert az azt jelenti hogy "kipróbáltátok" egymást, és neki nem jössz be. Ha hosszú ideig voltatok együtt, de valamit elszúrtál és szakított veled, akkor talán még helyrehozhatod.
A kérdező hozzászólása: 1 évig voltunk együtt, nagyon szerelmes volt belém, de elszúrtam a dolgokat az utolsó 1 hónapban, és hát meglett az eredménye. Én helyre tudnám hozni a dolgokat, viszont a szakítás óta nem beszélünk, se internete, se élõben, sõt , még csak nem is láttam azóta. Nyomulni nem akarok, de valamit mégis tennem kell. De mit?
Hasonló cipõben járok. Nem vettem észre, hogy milyen hibákat halmozok egymásra. Sajnos vége lett mire észbe kaptam és mire kiderült már annyira túllépett, hogy kijelentette többet velem kapcsolatot nem. De barátként keres. Nekem itt az elõny. Neked ezt kéne elérni, hogy egyáltalán keressen gondoljon rád és beszéljen veled. Ne nyomulj, de ne is kard féltékennyé tenni. Nem fog mûködni. Ha õ szakított veled, pasizhatsz max k*rvának fog titulálni. Tudd meg miért szakított veled. Mi volt az ami 1 év után ide vezetett. Minden apróság fontos lehet. HA már tudod, találd ki hogy lehetne helyrehozni. NE KAPKODJ! Az ilyesmi nem egyik napról a másikra megy. Hetek sõt tán hónapok rosszabb esetben évek munkája! Tehát tudd meg mi volt a kiváltó ok és még mi minden játszott közre. Ezeket próbáld helyrehozni. De ne told az arcába hogy "Figyelj ezen is változtattam ezt is máshogy csinálom stb stb." Lássa magától. Légy szem elõtt, de ne nyomulj és lásson újra olyannak amilyennek megszeretett. Nehéz feledtetni a szarságokat, de nem lehetetlen. Sok szerencsét. Ha gondolod dobj rám egy mailt és dumálhatunk még errõl!
Elsõ lépésként érd el, hogy legalább beszéljetek és ha van a társaságotoknak közös része akkor néha egy társaságban legyetek. De ne lógj rajta, csak légy jelen.
A kérdező hozzászólása: Kösöznöm az eddigi válaszokat. :) Tudom, hogy miért szakított velem, csak az a probléma, hogy msn-en szakított, és nem is beszéltük meg rendesen.Nehéz idõket éltünk meg, és szerintem õ is meg én is rengeteg dolgot elrontottunk. Ott a baj, hogy bár egy településen élünk, nagyon ritkán látom, néha buszon esetleg, de akkor is csak egy pillanatra, és még köszönni se tudok, mert oda se tudok menni. Arra gondoltam, hogy egy ideig nem keresem, nem nyomulok, nem csinálok semmit, aztán pár hónap múlva esetleg írok neki egy levelet. Szerintetek ez jó ötlet? Ja és a másik dolog: megpróbálok mnndig nagyon jól kinézni, talán akkor érezni fog valamit irántam újra, vagy emlékeztetem a dolgokra.
Sehogyan, felejtsd el örökre, keress magadnak valaki mást, de csak ha tényleg túlleszel rajta.

A volt barátom ugy szakitott velem, hogy azt monta van másik csaja, de közbe nincs is másik csaja söt nem is volt rajtam kivül. Most üzenget hogy szeret és járni akar velem. Megbocsálcsak neki, vagy kocoltasam le?

nem tudom mit csináljak. mért monta hogy van másik csaja?

Legjobb válasz: valószínûleg bezárva érezte magát a kapcsolatban, egyszerûen nem volt neki jó. Azért mondta, hogy van neki másik, mert ez egyértelmû szakítási ok. Valószínûleg úgy gondolta így gyorsan ki tud belõle lépni. És így magyarázkodnia sem kellett nagyon.

valószínûleg bezárva érezte magát a kapcsolatban, egyszerûen nem volt neki jó. Azért mondta, hogy van neki másik, mert ez egyértelmû szakítási ok. Valószínûleg úgy gondolta így gyorsan ki tud belõle lépni. És így magyarázkodnia sem kellett nagyon.
Én nem bocsátanák meg neki, mi az, hogy bezárva érezte, akkor most megint összejönne veled, aztán egy idõ után megint sok neki. Sztem ha túlléptél rajta, hagy a fenébe. Barátnak azért megmaradhattook.
Felmelegítve csak a káposzta jó! Ha egyszer már nem kellettél neki, ráadásul egy ilyen béna indokkal rázott le, hogy másik csaja van, akkor szóba se állj vele- fõleg, ha már egyszer túlléptél rajta.
nem éri meg. hagyd a francba...
Engem is így dobtak...elsõ pasim volt...de 9 hónap szenvedés után találtame yg nála nagyon sok milliárdszro jobbat!!!Nem éri meg...uyganezt eljátszotta velem is, de mondtam neki hogy nem..
Semmit.
új kapcsolat. ennyi.
Ne találkozz vele többet. Ne kinozd magad azzal, hogy találkoztok.
Nyuig én 6, 5 év után sem tudok barátként nézni az elsõ igazira. Ha igazán szeretted ez nem is fog változni.


Hogyan emésszem meg? Jól tettem? Volt egy barátom aki szakított velem a volt bnője miatt, de mi ugyan úgy összejártunk..

Azért mentem bele, mert közbe hiteget h még bárhogy alakulhat köztünk, meg mert nagyon szeretem:( De tegnap mikor felmentem hozzá megtaláltam a bn?je háló ingét. (a csaj egyébként kint van külföldön, csak 3 havonta jár haza) Aztán megfogtam, hozzávágtam a háló inget és elrohantam. Aztán haza jöttem és írtam a csajnak iwiwen, kitálaltam mindent. Jól tettem? Vagy hiba volt? Soha többé nem akarom látni a pasit, mert naon fáj h ezt tette. Még a korát is letagadta, most tudtam meg h 4 évet letagadott:( én 18 vagyok egyébként.

Legjobb válasz: Szerintem jól tetted, de most már tényleg minden kapcsolatot szakíts meg vele!

Szerintem jól tetted, de most már tényleg minden kapcsolatot szakíts meg vele!
Érdekes mert én is hasonló cipõben vagyok:) A barátnõm szakitot velem és õ is hitegetett, karácsonykor elmondtam a pasijának mindent nagyon részletesen és azóta nem is akar látni.Szerintem ha ugyse akarod többet látni a srácot akkor jól tetted.Még ha szereted akkor is vannak következmények.lépj túl rajta, elöted az élet.F/18
Hát ha azt mondta, hogy az ex miatt hagy ott téged, akkor nem kéne problémáznod, hogy nála járt a lány, hisz megmondta, hogy õt akarja. De aljas dolog, hogy emellett téged is hiteget, hogy még összejöhettek. Ez nagy szemétség, mert te bízol benne... Ha logikusan gondolkozik, a csaj csak a szeretõje, hisz 3havonta taliznak. Te meg ott vagy neki rendszeresre... Ez meg veled szemben szemétség. Miután hazudott is neked, ez a pasi nem 100-as, úgyhogy jobban teszed, ha menekülsz ebbõl a kapcsolatból. De ez csak az én szerény meglátásom.
UGyen ebbe a cipoben voltam mint te! Csak én mikor lebuktunk falaztam a pasinak és egy kis takony 15 éves csaj osztott engem, azt hittem elsulyedek a szégyenbe. De utana megbántam amit tettem hogy falasztam a pasinak és másnap elkuldtem az osszes msn-en beszélgetéseket a csajnak, abban benne volt minden. Meg bántam-e ? Nem! Mert ha nem teszem meg mai napig huzodik a dolog koztem és a pasi kozott és o meg élvezi hogy egyszer két noje van!Csak egy valamit nem értek miért akadtál ki, hogy megtaláltad a csajnak a cuccát, hisz tudtad, hogy o is meg volt neki?! A pasi persze, hogy hulyétett, nem jo volt neki két csajjal foleg, hogy az egyik tud a másikrol ? Lehet mások szemémben gonosz vagyok de jol tetted hogy elkuldted a csajnak a levelet, legalább o is megtudja megilyen ember a pasija és a draga casanova is magyarázkodhat, hátha két székrol a foldre ul :-). Ne legyel lelkiismeret fuldalásod, o se foglalkozott vele, hogy te mit érzel!
mit írtál a csajnak?
Arra nem gondoltál, hogy a féltékenységeddel vetetted egyáltalán vele észre a csajt, mint lehetséges partnert?
1 válaszoló jó volt :D:D:D:D:D:D:D:D:
Nem értem, hol itt a probléma. Szakított veled, mert ok nélkül féltékenykedtél. Megjegyzem ezt hosszú távon senki sem viseli el. Mivel már nem vagytok együtt, semmi közöd hozzá kivel találkozgat, ahhoz meg fõleg nem, hogy esetleg több van-e köztük. Az utolsó mondattal pedig ne verd a melled, mert nem úgy találkozik a csajjal, hogy együtt vagytok, hanem már úgy, hogy nem vagytok együtt, tehát mint már említettem, semmi közöz hozzá. De ha ezt nem vagy képes felfogni, akkor nem csak féltékeny, de hülye is vagy. A srác helyében én biztos, hogy nem állnék le magyarázkodni, hogy csak egy puszi volt, hanem elküldenélek a p.csába, hogy mire fel számoltatsz el, ha már nem is vagyunk együtt. Látod, még ezután nem tudtál megváltozni.
A kérdező hozzászólása: Amikor jártunk, folyton beszéltek, flörtöltek, együtt aludtak. Azért nem gondolom, hogy én váltottam ki
Egy k*csög a volt barátod, aki hazudgált.Felejtsd el!
Azért ezt korábban is leírhattad volna.

Volt már úgy valaki hogy szakított vele a párja azért mert kiábrándult belőle de utána mégis visszaszeretett belé, rövid idő vagy akár évek múlva? Hogy történt, mi a helyzet most?

Legjobb válasz: :o Én még mindig így vagyok vele...van egy lány akivel már 10 éve ismerjük egymást...de aztán 3-4 hónap járás után szakítottunk(sok egyéb tényezõ miatt). Nos itt én vagyok az aki még mindig szereti....már van pasija, de szerencsére távol van szóval próbálom felejteni.

:o Én még mindig így vagyok vele...van egy lány akivel már 10 éve ismerjük egymást...de aztán 3-4 hónap járás után szakítottunk(sok egyéb tényezõ miatt). Nos itt én vagyok az aki még mindig szereti....már van pasija, de szerencsére távol van szóval próbálom felejteni.
Nekem az elsõ nagy szerelmet kell felednem... Úgy, hogy barátként meg nagyon jól elvagyunk már jóideje. De párja van, és szerintem kicsit megbánta a döntését, de annyira nem, hogy kirúgja a trónfosztómat... :S
Az ilyeneken csak az idõ segíthet.
Élj a hobbidnak, ismerkedj más emberekkel. Nemsokára már másba leszel szerelmes.
Sajnos igen az idõ
Az idõ a legjobb segítség. Menj el a barátaiddal ide-oda és legyél egy picit pár nélkül és ha sikerült kiheverned, akkor ha tetszik egy fiú, hódítsd meg! :)
Tényleg...legnagyobb gyógyír AZ IDÕ! én már sokmindenkibe belezúgtam, némely esetben határozottan azt gondoltam h soha de soha nem fogom tudni elfelejteni az illetõt! de idõvel egyre csak kezdtek elhalványulni az érzelmek, és végül sikerült :) kitartás!
A kérdező hozzászólása: Csakhogy én állandan rágondolok, rólla beszélek ..állandóan az õ adatlapját nézegetem meg a képeit...
Magaddal foglalkozz: tornázz, táncolj, énekelj, csajos programok, néhány új ruha, esetleg új frizu. Hidd el nekem bevált!:)

Nem tudom túltenni magam a barátomon. Vagyis a volt barátomon. Mert úgy váltunk el hogy szeret és mégis szakított velem. ?

egyszerûen nem tudom magam túltenni rajta... Valami tanács?:(

Legjobb válasz: Tedd túl magad rajta.

Tedd túl magad rajta.
Szakítós duma volt, ne dölj be.
A kérdező hozzászólása: De nem.. érzem hogy még mindig szeret. a barátainak is ezt mondja.. folyton néz , látom rajta hogy rosszabb a kedve mint régen.
üdv a klubban :)
Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de nem, nem szeretett. Nekem is ezt mondta az exem... hidd el, neked sincs szükséged egy gyáva férfire. Idõbe telt, de most már felfordul tõle a gyomrom, ha csak eszembe jut. Sokkal nagyobb fájdalmat okoznak, ha így szakítanak, de annyira nem képesek, hogy figyelembe vegyék mit okoznak ezzel a másikban. Ne szeress egy gerinctelen férfit. Nincs olyan, hogy szakított, de még szeret. Persze vannak kivételek, például, ha esetleg távkapcsolatban kellett volna folytatnotok...
A kérdező hozzászólása: Õszintén sajnálom..:) te mit csináltál? vagy te is tehetetlen vagy?
De ha egyszer annyira szeret, miért szakított veled?
A kérdező hozzászólása: mert azt mondta hogy megváltoztam és h nem ilyennek ismert meg..:/
Nálunk is hasonló volt azt kérte változzak meg legyek újra az akit megismert. Vonakodtam. Mire idõt kért, hogy átgondolja a dolgokat. Velem maradt. Én viszont kidobtam, mert éreztem, hogy nem szeret már és mondta is, hogy valami benne elmúlt. Én szerettem õt de nem akartam magamat bántani azzal, hogy olyan embert tartok magam mellett aki nem szeret. Borzalmasan fájt volna, ezért akármennyire is szerettem szakítottam vele. Remélem megtalálja a boldogságát! 25/L

Nekem kell a szívdobogás és az, hogy megőrüljek valaki iránt. Így szakított velem a volt barátom. Nincs ok rá haragudni, ugye?

Legjobb válasz: Én megértem a srácot. Pont szakítás elõtt állok, hasonló ok miatt. sajnos rájöttem, hogy unalmas a srác.. vagy a kapcsolatunk, fenesetudja. :( de nem érzem már azt, amit a kapcsolatunk elején... ami viszont nekem borzasztóan hiányzik.

Én megértem a srácot. Pont szakítás elõtt állok, hasonló ok miatt. sajnos rájöttem, hogy unalmas a srác.. vagy a kapcsolatunk, fenesetudja. :( de nem érzem már azt, amit a kapcsolatunk elején... ami viszont nekem borzasztóan hiányzik.
Nincs rá okod ezek az érzések sokszor maguktól jönnek. Tenni ellene nem sokat tudsz hosszú távon. Lehet, hogy nem illettetek össze, majd találtok mást magatoknak. Velem is volt már hasonló.
A szerelmet nem lehet eroltetni!En is ket hete vagyok a baratommal es meg nem igazan erzek semmit iranta, de most szuksegem van arra h valaki szeressen:Dtalan en is megfogom szeretni csak ido kell amig bevallom magamnak!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!