Találatok a következő kifejezésre: A volt ugy (3291 db)

Mit csináljak most? Úgy volt hogy június 20. körül megjött. Az volt a legelső. Másnapra más semmi sem volt. Ugy július 13. án szine egész nap barna folyásom volt, utánna még az nap este meg is jött. Már eltelt 4 nap azóta és még mindig vérzek.

De viszont mivel borotválom ott lent és néha begyulladnak a sz?rtüsz?k van rá ilyen fura popsikrémem és azzal esténként be szoktam kenni. Na de viszont utána reggelig nem jön semmi.De ugy reggel 11körül mindig visszajön vagy nem tudom de most ez normális? Mit tegyek? El fog mulni majd az ötödik napra?(holnapra)Ha nem, mit tegyek mert azt mondják 3-5napig tar!!! Nem akarok n?gyógyászt!!!! HELP!!!!!

Legjobb válasz: nincs olyan,hogy DE és VISZONT egyszerre,egymás után!!!!

nincs olyan, hogy DE és VISZONT egyszerre, egymás után!!!!
A kérdező hozzászólása: jolvan, nem az a lényeg-.-" inkább válaszolnál a kérdésemre!!! ja és csak hogy tud nem Magyarországon élek hanem Kanadában szoval már nem tudok olyan jól magyarul mit annó...=//
Akkor nem szóltam :) bocsi

Mennyit ér az emberi tartás ha szerelemről van szó? Úgy küldenék a volt barátomnk 1 szép verset de ő volt ki megbántott és így nem akarok de nagyon szeretem. Õ is küldött nekem de úgy gondolom h mivel h ő bántott meg ok.

Legjobb válasz: A tartás, a büszkeség,a méltóság szerintem MINDIG fontos, és ha az ember szerelmes, különösen kell ezekre ügyelni, mert akkor lehet õket legkönnyebben elveszíteni. Persze valakik átesnek a ló másik oldalára, és ennek nevében nem kényeztetik párjukat, nem mutatják ki érzelmeiket, nem mondják ki: "szeretlek" - ez nagy hiba; de az is, ha valaki feladja a büszkeségét, hagyja sárba tiporni az egóját. Attól függ, mennyire tartod megbocsáthatónak, amivel az exbarátod megbántott, illetve hoyg õ békülési szándékkal küldte-e a verset. Ha nem volt túl súlyos dolog (pl. nem megcsalt, netán bántott), és úgy érzed, elküldheted a verset. De mivel úgy érzed, a méltóságod van veszélyben, úgy érzem, súlyosabb dologról van szó. HA csúnyán viselkedett VEled, utólag ne dõlj be a szavaknak. Beszélni mindig könnyebb, fõleg utólag; mint megfelelõen viselkedni és megelõzni a bajt.

A tartás, a büszkeség, a méltóság szerintem MINDIG fontos, és ha az ember szerelmes, különösen kell ezekre ügyelni, mert akkor lehet õket legkönnyebben elveszíteni. Persze valakik átesnek a ló másik oldalára, és ennek nevében nem kényeztetik párjukat, nem mutatják ki érzelmeiket, nem mondják ki: "szeretlek" - ez nagy hiba; de az is, ha valaki feladja a büszkeségét, hagyja sárba tiporni az egóját. Attól függ, mennyire tartod megbocsáthatónak, amivel az exbarátod megbántott, illetve hoyg õ békülési szándékkal küldte-e a verset. Ha nem volt túl súlyos dolog (pl. nem megcsalt, netán bántott), és úgy érzed, elküldheted a verset. De mivel úgy érzed, a méltóságod van veszélyben, úgy érzem, súlyosabb dologról van szó. HA csúnyán viselkedett VEled, utólag ne dõlj be a szavaknak. Beszélni mindig könnyebb, fõleg utólag; mint megfelelõen viselkedni és megelõzni a bajt.
A kérdező hozzászólása: igazad van:( csak eddig én mindig a szivemre hallgattam és azt hittem ez most is jó lesz de igazad van:(
Fel a fejjel! Keress olyat, aki szeret, tisztel Téged, és nem bánt meg!
Hm...nekem az a véleményem, hogy hallgass a szivedre. ha most pillanatnyilag úgy is érzed hogy nem jó döntés, késõbb rá jössz hogy az volt a helyes... Tudod mennyit sirtam a barátom miatt? hányszor megbántott? ... És mégis mindig megtudtam neki bocsájtani mert tudom hogy nem volt szándékos, tudom hogy mindennél jobban szeret...ilyenkor elég egy hatalmas ölelés és kész:) persze ha megcsalás vagy fizikai bántalmazás(hû de szép szó) akkor ne bocsáss meg neki, mert akkor a méltóságod büszkeséed tényleg sérül, másik esetben viszont nem... Amúgy úgy vagyok vele hogy egy hosszabb idõ után lehet a megcsalást is lehet megbocsájtani, csak a bizalom meremeg olyankor. Remélem megoldjátok, ha szeretitek egymást semmiképp ne szakitsatok. Üdv

Miért van az hogy nem ugy látom a berendezésemet mint régen volt, ugy értem nem ment ugy vissza mint volt! Szülés után 6 héttel vagyok! Tuti lehet szexelni? Ja és hogyan mikor egyik nap megvan másik nap meg elmulik a menzim?

Legjobb válasz: Nálam 4 hónapos a baba. Én is furcsának éreztem az elején magamat, még a szextõl is tartottam nehogy valami baj legyen. De rendben volt és van minden. Az elsõ alkalom érdekes volt, de aztán ment minden mint a karikacsapás. Csak ne aggódj.Biztos minden rendben lesz.

Nálam 4 hónapos a baba. Én is furcsának éreztem az elején magamat, még a szextõl is tartottam nehogy valami baj legyen. De rendben volt és van minden. Az elsõ alkalom érdekes volt, de aztán ment minden mint a karikacsapás. Csak ne aggódj.Biztos minden rendben lesz.
Én olyat hallottam, h 3 hónap kb, amire nagyjából rendbe jön a nõ.

Hogyan álltok a volt pasitok szeme elé, amikor úgy hagytátok el hogy más választása nem volt, és kihasználtátok ráadásul van egy közös gyerek is akit mutatni kéne?

Hogyan lehetne elkerülni a hánytorgatásokat, a veszekedést a megaláztatást, hogyan álljak elé semmi védelem nélkül?

Legjobb válasz: Amúgy miért akarnál elé állni? Nem szenvedett még eleget tõled? Te pont megérdemelnél egy olyan pasit, aki naponta úgy megver, hogy pislogni sem tudsz...

Amúgy miért akarnál elé állni? Nem szenvedett még eleget tõled? Te pont megérdemelnél egy olyan pasit, aki naponta úgy megver, hogy pislogni sem tudsz...
3 "Ha õ nem hajlandó jönni és látni akkor nekem kell vinni." Tévedésben vagy. Senkit nem kell vinni. Fõleg nem egy gyereket, akit az apja látni nem akar, mert egyszerûen nem érdekli.
Ritka nagy szemétláda vagy.
"Megkaptunk mindent ami kellett dolgoznom nem kellett mellette ezért érezhetõ hogy kihasználtam. Annyira azé nem vagyok aljas! " De. Mert ha annyira rossz volt, akkor nem tartatod ki magad, hanem mész a gyerekkel, és önmagadra támaszkodsz, nem mással tartatod el magad.
"Hogyan lehetne elkerülni a hánytorgatásokat, a veszekedést a megaláztatást, " Sehogy, mert én mint számodra idegen ember is megvetlek.
A kérdező hozzászólása: És ez a kihasználás ez azon alapul, hogy õ nem akart minket elengedni, én mégis ott hagytam mikor alkalmam volt rá és vittem a gyermekünket is akit csak én neveltem õ egy pelenkát nem tudott kicserélni rajta. Megkaptunk mindent ami kellett dolgoznom nem kellett mellette ezért érezhetõ hogy kihasználtam. Annyira azé nem vagyok aljas! Csak már nem bírtam tovább mellette.
A kérdező hozzászólása: Ne érts félre engem nem vert az exem! És azért kellene vele találkoznom mert a gyerek apja és talán kíváncsi a gyerekére. Ha õ nem hajlandó jönni és látni akkor nekem kell vinni.
És mit követtél el ellene, ami miatt úgy érezted, hogy ott kell hagynod?
A kérdező hozzászólása: Hát figyelj, én kiábrándultam belõle , egyszerûen nem vett részt a gyermeknevelésben , a munkahelyén kivûl semmit nem dolgozott otthon egy villany körtét nem cserélt ki, lusta volt. Belefáradtam hogy semmiben nem számíthatok sem családjára sem rá. És gyermek mellett nem is tudtam volna elmenni dolgozni sem amíg nagyon kicsi volt. A volt párom a boltba lusta volt elmenni mert kerékpárra kellett ülnie. Ha nagy nehezen elment akkor egy csomó marhaságot vett és elköltötte a pénzt , és plusz játékgépezett erõsen. A gyermekét szereti azt írja , én is így gondolom de nem annyira hogy nevelné is. Mert volt róla már szó hogy el venné a gyermeket, de csak azért mondta hogy bosszantson.
Ok, értem. De, ha igaz, amit leírsz akkor miért érzed úgy, hogy kihasználtad? Õ hozta a pénzt, te vitted az egész háztartást meg a gyereknevelést. Ez így még a te oldaladra is billenti a mérleget. Ha elhagytad, elhagytad. De nem kell vinned hozzá a gyereket, fõleg , ha nem kíváncsi rád. És bocsánatot kérek az elsõ válaszomért. Ha mindezt leírod, már akkor ezt a választ kaptad volna.
Emiatt ne emészd magad. Mi is úgy jöttünk el apámtól, hogy épp nem volt otthon. Bár az ok más volt de ott is fõleg a szeretethiány. Léptél és kész. Ha tudsz találni egy szeretõ apát a gyereknek, akkor máris jót tettél vele. Ez a fickó nem tûnik túl életképesnek, ahogy leírtad.
A kérdező hozzászólása: Mert nem is életképes. És azért mert én elhagytam azért megnehezíti a dolgomat, és nem hajlandó semmibe beleegyezni ami esetleg jó lehet a gyereknek is, csak nehogy nekem jó legyen cím szó alatt. És még mindig ahhoz ragaszkodik hogy én vigyem neki a gyereket 2 hetente a saját költségemre. Mivel én költöztem el.

A volt barátom már randizgat más lánnyal. Úgy érzem nekem Õ az igazi. Mit tegyek, hogy visszajöjjön hozzám?

Nem tudom őt elfelejteni mert tudom nevetségesen hangzik de összetartozunk érzem.Ne mondjátok hogy felejtsem el őt mert lehetetlen. Mit tegyek hogy visszajöjjön hozzám? ötletek? Elöre is köszönöm.

Legjobb válasz: Ismerem ezt az érzést! Nekem is volt egy ilyen nagy szerelmem, akivel elõször barátok voltunk és úgy jöttünk össze. Elõször elhagyott engem rövid idõ után, de én is azt gondoltam amit Te! Hogy Nekem õ az igazi, mi összetartozunk stb. Utána még 2szer játszotta el velem azt, hogy kellek neki aztán mégse. Ja arról nem is beszélve, hogy folyamatosan kerestem, ráírtam, diszkóba utána mászkáltam ezzel totálisan hülyét csinálva magamból! Szóval csak egyet tudok tanácsolni! Oké, hogy Te azt érzed, hogy õ neked az igazi, de ha õ is ezt érezné, akkor nem egy másik lánnyal randizgatna, hanem veled!!!! Ne csapd be magad, mert ebbõl nem valószínû, hogy jól fogsz kijönni! Inkább próbálj meg keresni valakit, aki tényleg értékel és megérdemel Téged! De az nem egy olyan srác lesz, aki lecserél egy másik csajra.

Ismerem ezt az érzést! Nekem is volt egy ilyen nagy szerelmem, akivel elõször barátok voltunk és úgy jöttünk össze. Elõször elhagyott engem rövid idõ után, de én is azt gondoltam amit Te! Hogy Nekem õ az igazi, mi összetartozunk stb. Utána még 2szer játszotta el velem azt, hogy kellek neki aztán mégse. Ja arról nem is beszélve, hogy folyamatosan kerestem, ráírtam, diszkóba utána mászkáltam ezzel totálisan hülyét csinálva magamból! Szóval csak egyet tudok tanácsolni! Oké, hogy Te azt érzed, hogy õ neked az igazi, de ha õ is ezt érezné, akkor nem egy másik lánnyal randizgatna, hanem veled!!!! Ne csapd be magad, mert ebbõl nem valószínû, hogy jól fogsz kijönni! Inkább próbálj meg keresni valakit, aki tényleg értékel és megérdemel Téged! De az nem egy olyan srác lesz, aki lecserél egy másik csajra.
A kérdező hozzászólása: 1éve csinálja ezt velem hogy kidob meg visszafogad :(
Akkor nem mondjuk, de tudd, hogy felejtsd el. Próbáld lekötni magad, keress hobbit - kezdj el salakmotorozni, vagy menj el az Északi-tengerre halásznak. Tényleg akadj le a témáról, különben bekattansz.
Kihalóban vannak arrafelé a férfiak? Nézz már körül sokkal több, sokkal jobb srác vesz körül. S ami már egyszer nem ment minek erõltetni?
:D De a morbid verzió is jó ugye?
Bocs, nem az elõttem szóló, hanem az elsõ.. :D
Ahogy az elõttem szóló mondja. Ha egy kihasználható kutya vagy dugható "guminõ" akarsz lenni, hajts tovább! Ha túlzásba viszed, úgyis meggyûlöl, esetleg visszafogad, megrak párszor, újra kidob, csak, hogy érezd a törõdést. Aztán pár év múlva rájössz, hogy mit tettél és õ mit tett veled, de nem mered már abbahagyni, mert rettegsz attól, hogy egyedül maradsz... Kislány! Hagyd a p_csába!
Bocs túl sok filmet néztem.
--Elõször is elkell távolítani azt, akivel randizik: lehetõleg kés segítségével, mert az halk. A hullát tüntesd el, pl. 1 kád savba ültesd be. --Most koncentrálhatsz a barátodra. Nála javaslom, a "Dexter Morgan-féle" nyugtató injekciót. Mire felébred, te már jól kikötözted valamihez, és többé nem hagy el.
ha számára is Te lennél az igazi, akkor sose dobott volna ki! szerintem neki csak tetszik, hogy van valaki aki rajong érte! de ne hagyd magad, ne hagyd hogy valaki így viselkedjen veled! õ nem szeret téged igazán csak kihasznál! szerintem örülj inkább, hogy megszabadultál tõle. és keress olyat aki megbecsül! legyen tartásod...

Mi volt a legnehezebb téma, amivel kapcsolatban kérdezősködött a gyermeked és nehéz volt úgy elmagyaráznod, hogy ő is értse?

Legjobb válasz: Az gyakorlatilag egyáltalán nem tudtam neki elmagyarázni, hogy mielõtt õ megszületett volna, még egész egyszerûen nem létezett. Állandóan azt kérdezgeti, hogy hol volt õ, amikor én voltam gyerek. Valahogy úgy gondolja, hogy õ mindig is létezett, maximum nem emlékszik rá :)

Az gyakorlatilag egyáltalán nem tudtam neki elmagyarázni, hogy mielõtt õ megszületett volna, még egész egyszerûen nem létezett. Állandóan azt kérdezgeti, hogy hol volt õ, amikor én voltam gyerek. Valahogy úgy gondolja, hogy õ mindig is létezett, maximum nem emlékszik rá :)
Mondjuk nálunk egy átlagos esti beszélgetésbõl is múltkor olyan lett, hogy a fejemet fogtam, hogy na ezt hogy magyarázzam el négy éves szinten :) Kezdõdött mindez azzal, hogy õsszel van szüret, ilyenkorra érik meg a szõlõ. Jött ebbõl az a kérdés, hogy MIÉRT? Magyarázom, hogy nyáron sokat süt a nap, õszre megérik a sok napsütéstõl. Új kérdés, miért nyáron süt sokat a nap? Én marha meg belementem egy rögtönzött kiselõadásba arról, hogy a Föld forog a Nap körül, télen nem éri annyi fény, mint nyáron, mindezt teniszlabdával meg pattogós pici labdával modellezve :D Jó jó, úgy tanul a gyerek, ha kérdez, de ez az ominózus beszélgetés jócskán belenyúlt már az alvásidõbe, nekem meg alapelvem, hogy minden kérdésre válaszolni kell. Már epekedve várom a "tyúk vagy tojás" jellegû beszélgetést is :)
Amikor majd 3 évesen megkérdezte, hogy "Oké, hogy doktor bácsi vett ki a hasadból, de ki rakott engem oda be?"..no és aznap döntött úgy az apja, hogy lelép...
Hogy miért ment el az apja, miért nem akar velünk élni.
Még csak 2, 5 éves a lányom, minden érdekli és már rég a miért korszakban vagyunk, de ciki vagy kínos esetleg érzékeny területre vonatkozó kérdése még nem volt. Eddig a leg nehezebb azt volt elmagyaráznom neki, hogy miért van az, hoyg más gyerekek egy csomómindent csinálhatnak amit õ nem. Olyanokra gondolok, hogy pl sétálunk az utcán, jön anyuka egy hasonló korú gyerekkel. Az meglát egy cigicsikket, felkapja (mármint a másik gyerek, és elkezdi szétszedni, meg aztán meglát még eyet és azt is felszedi. Majd hallom hoyg mondja anyukájának hogy ezt összeszedi mert kell neki játszani, zsebre is vágja. Anyuka nem szól, telefonál. Lányom kérdezi, miért mondom neki hoyg semmit nem szabad felszedni a földrõl (amit nem mi ejtettünk le véletlen), mert ami ott van az piszkos, mikor a másik gyereknek nem mondja ezt az anyukája.... Ez csak egy példa. Olyan dolgokra gondolok amit a normélis, épeszû anyukák nem engednek meg...csak néha van egy-egy kivétel. Na ha ezt a lányom látja, akkor nehéz elmondani hogy miért van. Mert azt nem mondhatom, hoyg a másik gyerek anyukája h..lye.
Ja és az 5 évesemtõl, Noé bárkájáról. Oké Isten el akarta pusztítani az embereket, mert gonoszak voltak, Noé a bárkán megmenekült. Ez sem teljesen tiszta a Jóistentõl egy pusztító árvíz. De az állatokat miért pusztította el, azok vajon mit vétettek? Egy elefánt? Nem tudtam mit mondani, mert sosem gondoltam végig. Másrészt a halálról beszélni, az élet kegyetlenségérõl, hogy van ilyen meghalnak ártatlanok. Ezt sem tudtam, mégis hogyan. Hogy ne hazugság legyen, de ne legyen kegyetlenül valódi sem. És mielõtt idekeverné valaki a vallást, Noé bárkájáról tanulnak az iskolában, Noé bárkáját lehet látni mindenütt, meseként felfogva a történetet, mint bármelyik Grimm. Persze az én butaságom volt elmesélni neki, de bennem nem merültek fel ezek a kérdések, nem is gondoltam volna egy egyszerû történetbõl ide jutunk. és csak hebegtem hápogtam.
Legnehezebb kérdés? A bálna hidegvérû vagy melegvérû? Hiszen emlõs, viszont hideg vízben az óceánban él. Ha melegvérû akkor megcsípik e bögölyök, szúnyogok. De hanem, akkor miért nem, hiszen a szúnyogok a melegvérû állatok vérével táplálkoznak. 4 éves gyerektõl, nem tudtam megmondani.
Jujj azt az én lányom sem érti, hogy mielõtt megszületett volna nem volt sehol. Mindig kérdezi, hogy amikor itt és ott nyaraltunk akkor hol volt :) Szerencsére nem volt még olyan szitu amit nehéz lett volna megmagyarázni csak átlagos szülõ kontra miért dolgok. Egy szeretett személy elvesztése vagy hogy elválnak a szülõk igazán kemény téma lehet :(
A kérdező hozzászólása: A csikkfelszedõs történettel kapcsolatban. Persze nem mondhatod, hogy hülye, de szerintem lehet ilyenkor azt mondani, hogy annak a gyereknek az anyukája nem jó anyuka stb. Az élettel, születéssel kapcsolatos dolgokat vagy az apa elköltözését valóban nehéz lehet jól elmagyarázni.
2, 5 éves most a kisfiam már modogattuk neki, hogy" anya pockjában laktál".Erre valamelyiknap vissza akart menni mondogatta "ana tedél vissa agy picsit".Csak ugy túrt minden honnan, denem sikerült neki.Nehezen de elmagyaráztam neki és hogy megértette e de abbahagyta.
Az volt a legnehezebb a 2, 5 évesemnek elmagyarázni, hogy hova lett a papa, mert múltkor még a kórházban volt, akkor miért nem gyógyították meg a doktor bácsik stb. Fõleg úgy, hogy ne sírjunk. Apósom volt egyébként és nagyon sokat voltak együtt, mert õ már nyugdíjas volt és hordták vitték mindenfelé, aztán egyszercsak beteg lett és... Na ez nehéz volt. Még most is nehéz egy év után.

Ha barátok leszünk a volt párommal, és én is úgy fogok vele viselkedni, akkor esetleg később még belém szerethet? Nem fogok hozzá közeledni, vagyis tényleg csak barátilag.

Legjobb válasz: jajjjjjj!!! most készülsz elkövetni életed legnagyobb hibáját. nyilvánvalóan még mindig oda vagy érte, és ilyenkor a legrosszabb, amit tehetsz, hogy hiú ábrándokat kergetve továbbra is ragaszkodsz. ez nem úgy mûködik, hogy elhatározod, hogy oké, akkor mától kezdve csak barátok lesztek, és úgy fogsz viselkedni, mert ezzel ki fogod készíteni magad. telnek, múlnak majd a hónapok, még mindig epekedsz, de se szex, se egy csók az áhított lénytõl. tényleg ez az, amit akarsz? mindezt úgy, hogy igen csak kevés az esélye, hogy ti az életben még egyszer összejöttök. vannak tündérmesék persze, a baráti körömben két eset is volt olyan, hogy a párok szétmentek, aztán most boldog férj/feleségként élnek. ennek ellenére ez nagyon ritka, és tegyük hozzá, hogy amíg külön voltak egymástól, nem tartották a kapcsolatot, más nõkkel/férfiakkal is volt kapcsolatuk, aztán az élet mégis újból összehozta õket. nehéz az elengedés, de vagy az, vagy a szenvedés. el kell hinned, hogy nem arra születtél, hogy csak egy emberrel tudj boldog lenni.

jajjjjjj!!! most készülsz elkövetni életed legnagyobb hibáját. nyilvánvalóan még mindig oda vagy érte, és ilyenkor a legrosszabb, amit tehetsz, hogy hiú ábrándokat kergetve továbbra is ragaszkodsz. ez nem úgy mûködik, hogy elhatározod, hogy oké, akkor mától kezdve csak barátok lesztek, és úgy fogsz viselkedni, mert ezzel ki fogod készíteni magad. telnek, múlnak majd a hónapok, még mindig epekedsz, de se szex, se egy csók az áhított lénytõl. tényleg ez az, amit akarsz? mindezt úgy, hogy igen csak kevés az esélye, hogy ti az életben még egyszer összejöttök. vannak tündérmesék persze, a baráti körömben két eset is volt olyan, hogy a párok szétmentek, aztán most boldog férj/feleségként élnek. ennek ellenére ez nagyon ritka, és tegyük hozzá, hogy amíg külön voltak egymástól, nem tartották a kapcsolatot, más nõkkel/férfiakkal is volt kapcsolatuk, aztán az élet mégis újból összehozta õket. nehéz az elengedés, de vagy az, vagy a szenvedés. el kell hinned, hogy nem arra születtél, hogy csak egy emberrel tudj boldog lenni.
Ne hallgass az utolsóra!! Butaság csak úgy elengedi valakit akit szeretsz, de az is igaz, hogy nem érdemes rá örökre várni! Én ugyanilyen helyzetben voltam, csak barátok maradtunk sok év járás után, de elkerülhetetlen volt minden, mert egymásnak lettünk teremtve! Régen is barátok voltunk, és összejöttünk, másodszor is sikerült, pedig már új partnerek is voltak! Ne add fel, de ne rá építs az életed! Majd rájön! Ha mégse, akkor semmit nem veszítettél, van egy barátod, és az életes se róla szól!!
minden lehetséges ezen a világon
figyelj. lehet:) énis ugyanígy vagyok. szurkolok:)
És amikor majd a volt párod összejön egy másik lánnyal hármasban mentek el moziba??? Szerintem is felejtsd el, és lépj tovább. Csak szenvedést okozol magadnak.
ezért írtam hogy ritka. van ilyen de kevés:D
A kérdező hozzászólása: Azért azzal tudnék vitatkozni, hogy a fiú-lány között ritka a barátság. Nekem egyik legjobb barátom fiú, egymás párkapcsolatairól is ugyanúgy szoktunk beszélni mint arról hogy milyen lesz az idõ pl. :)
ígyvan próbáld ki mással is hátha jobb lesz. de tudd hogy fiú lány között nagyon ritka a barátság. és beléd szerethet ugyanúgy.ha majd hiányzik és még úgyérzed h jobblenne mégis vele akkor megpróbálhatod újra ha õis akarja.
ja, hát ha érzelmileg nem visel meg, hogy "csak" a barátja vagy, mert te sem tudod, hogy mit akarsz tõle, akkor nyugodtan ajánld fel neki a barátságod, de amikor ez a "csak" barátság már kezd terhes lenni, vagy állj elõ a farbával, hogy te többet szeretnél, vagy szépen fújj visszavonulót. az is lehet, hogy végül rájössz, barátként végül is jobban el tudod fogadni. amit írtam, a saját példámon alapult. kihûltek az érzelmek, a lány már csak barátságra szeretet volna berendezkedni. persze ezt sosem mondta ki, ezért nekem kellett lépnem. utána még õ erõltette többször, hogy de legalább akkor legyünk barátok, amire elméletben hajlottam volna, de gyakorlatban nem voltam rá képes, tönkre mentem volna bele érzelmileg, ezért megszakítottam minden kapcsolatot. persze ez nem jelenti azt, hogy évek múltán, ha találkoztok, akkor ne jöhetnétek össze (lásd feljebb), de mint ahogy többen mondtuk, erre ne építsd az életed, és az érzelmi világod.
A kérdező hozzászólása: Én igazából nem tudom, hogy mit szeretnék tõle, barátságot, vagy párkapcsolatot, ezért gondoltam arra, hogy legyünk megint barátok aztán ha megint lenne valami, én ott leszek, de persze közben lehet mással is kipróbálom, hátha jobb kapcsolatunk lesz...
érdeklõdj iránta, beszélgess vele gyakran, mosolyogj rá...
A kérdező hozzászólása: És hogy érzékeltessem, hogy ne legyek túl nyomuló?
Talán, de egy idõ múlva érzékeltesd is vele h többet akarsz mint barátság Sok sikert:)
ha õ már nem szeret téged és azt mondja hogy legyetek barátok, akkor õ a barátod akar lenni és semmi több. lépj tovább.

Volt úgy valaki, hogy a jósteszt negatívat mutatott és mégis volt baba?

Legjobb válasz: Elsõ vagyok. Örülök, hogy nem bántódtál meg, mert nem bántásnak szántam. Éppen azért ne jóstesztelj, hogy ne csalódj. Várd meg minimum a menzesz napját, és ha nem jön meg addig, akkor lõj el egy terhestesztet. Az öröm határtalan lesz, nem úgy, mintha jóstesztelnél, ami ugye semmire sem biztosíték. Hajrá, babára fel!

Elsõ vagyok. Örülök, hogy nem bántódtál meg, mert nem bántásnak szántam. Éppen azért ne jóstesztelj, hogy ne csalódj. Várd meg minimum a menzesz napját, és ha nem jön meg addig, akkor lõj el egy terhestesztet. Az öröm határtalan lesz, nem úgy, mintha jóstesztelnél, ami ugye semmire sem biztosíték. Hajrá, babára fel!
Ne nevessetek!! Mi az a jósteszt??
Persze, jóstesztelgess csak, nehogy felhõtlen legyél. Hidd el, annyira, de annyira felesleges. Az a pár nap már nem oszt, nem szoroz. Egyszerûen nem értem, hogy miért nem lehet kivárni. Én nem kevesebb, mint 3 évet vártam a babára, de soha nem jósteszteltem (Nem is tudtam, hogy mi az, itt jöttem rá.), sõt mindig megvártam, hogy késsen pár napot. Huh, ne haragudj, de ezt most muszáj volt már...
Az vagyok, aki nem tudta, mi az a jósteszt. A vérvétel a mensi várható napja elõtti kb 1 héttel(pontosan nem tudom, és hülyeséget sem akarok írni) ki tudja mutatni, ha terhes vagy. Egyik nap leveszik, legkésõbb 3 nap múlva a kezedben van az eredmény. -ez nem jó?
Nekem pozitív volt és nem volt baba. Szerintem is várj.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Abszolut igazatok van. :) Akkor hagyom is inkább! Muszáj kivárnom még azt az 5 napot valahogy! :D
Nekem negatív volt és terhes voltam. Egyébként tényleg csak arra jó, hogy becsapja vagy idegelje magát az ember. Ha negatív, akkor elkeseredsz, ami ügye beágyazódás idején eleve nem szerencsés, ha meg pozitív és mégsem vagy terhes, akkor az meg borzasztó nagy pofáraesés lesz.
A kérdező hozzászólása: Az ovulációs teszt terhesség megállapítására.
Az lh tesztre gondolsz?
A kérdező hozzászólása: Nem, nem jóstesztelek, én is itt tudtam meg, mit jelent az. Csak gondolkodom rajta, mert elég türelmetlen természet vagyok sajnos, és épp eléggé haragszom ezért magamra. Azért tettem fel a kérdést, mert csalódni nem szeretnék.
Nekem pozítív volt, a terhes teszt meg nem. Jól el is kenõdtem, de aztán 1 hét múlva csak nem jött meg! :) Az eredmény ott szunyókál a kiságyában! 8 hós a kicsi Glóriám :)

Lehet, hogy nem volt peteérésem? Azért még van esély a babára ebben a hónapban? (úgy értem, ha volt peteérés :-)

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2c2e8ea1eae3a4e9726cb2..

Legjobb válasz: Sajnos eddig nagyon úgy néz ki, az elõzõ ciklusod is elég rövidnek tûnik, ahhoz, hogy legyen. Késõi peteérésed még lehet, nekem is volt már 21. nap, de olyan is, hogy 3 hónapig meg se jött, utána is csak gyógyszerrel. Ha ez gyakori érdemes lenne felkeresni egy orvost, ha amúgy szokott lenni, akkor noincs gond, mindenkinél kimarad olykor.

Sajnos eddig nagyon úgy néz ki, az elõzõ ciklusod is elég rövidnek tûnik, ahhoz, hogy legyen. Késõi peteérésed még lehet, nekem is volt már 21. nap, de olyan is, hogy 3 hónapig meg se jött, utána is csak gyógyszerrel. Ha ez gyakori érdemes lenne felkeresni egy orvost, ha amúgy szokott lenni, akkor noincs gond, mindenkinél kimarad olykor.
Szia elsõ vagyok. Nincs gyerekem, 15 hónapja próbálkozunk, már járunk orvoshoz. Holnapután kell megjönnie, de szerintem meg fog. Persze reménykedem, de nem hiszem, hogy sikerült. Én sem mindig teljesen azonos idõben mérem, de igyekszem. Szerintem fél-egy óra csúszás simán belefér.
A kérdező hozzászólása: Az orvos kérte, hogy mérjem, úgyhogy nekem most muszáj. Gondolom általában azok mérik, akik valami problémát sejtenek. Mivel nekünk már több mint egy éve nem jön össze a baba, sajnos elõfordulhat, hogy nincs minden rendben. Ti mióta próbálkoztok? Írd meg, hogy mi lett az eredményed!!!
szia igaz én már tul vagyok a nem vártig 2 nappal órák kérdése hogy pozi a teszt vagy nem.De azért irtam mert ha össze jött én sose mértem a felkelés után jutott eszembe, ezen nem kell görcsölni mert tudok itt olyan pocakost aki sose mérte és mégis sikerült a baba.
A kérdező hozzászólása: Még egyet szeretnék kérdezni. Azt olvastam ezen az oldalon, hogy azonos idõpontban kell mérni a hõt(Ez nálam képtelenség:-( ). Viszont az orvos ezt nem emelte ki, csak annyit mondott, hogy rögtön ébredéskor mérjem. Észrevettem azt is, hogy mindig azokon a napokon esik "drasztikusan" a hõm, amikor keveset alszom. Ezekrõl mit tudtok?
Ebben a hónapban még tuti, hogy nem volt ovud. Ha lesz, igen csak késõi. Ha meg megjön, akkor érdemes orvoshoz fordulni, mert lehet, hogy valami hormonális gond van. Mivel még nem volt, így remény még lehet:-)
A kérdező hozzászólása: Azért még írjon, aki lát egy kis reménysugarat :-)
A kérdező hozzászólása: Neked már van gyereked?
A kérdező hozzászólása: Elõször is köszönöm a választ. Igen, a múlt hónapban is hasonló volt a görbém. Az az érdekes, hogy korábban nem volt ilyen rövid a ciklusom, 26-30 nap szokott lenni. Egyébként nekem még soha nem maradt ki menstruációm.
A kérdező hozzászólása: Szia! Neked milyen sorrendben lesznek a vizsgálatok? Nálunk elõször hõmérõzés 2 hónapig, majd hormonvizsgálat, majd spermavizsgálat, aztán a bonyolultabb mûszeres vizsgálatok. Egyébként kb. nálunk is 15 hónap. Szúrkolok neked is, biztos nemsokára sikerül , ne aggódj! Írd meg ha összejött!!!

Hogyan emésszem meg? Jól tettem? Volt egy barátom aki szakított velem a volt bnője miatt, de mi ugyan úgy összejártunk..

Azért mentem bele, mert közbe hiteget h még bárhogy alakulhat köztünk, meg mert nagyon szeretem:( De tegnap mikor felmentem hozzá megtaláltam a bn?je háló ingét. (a csaj egyébként kint van külföldön, csak 3 havonta jár haza) Aztán megfogtam, hozzávágtam a háló inget és elrohantam. Aztán haza jöttem és írtam a csajnak iwiwen, kitálaltam mindent. Jól tettem? Vagy hiba volt? Soha többé nem akarom látni a pasit, mert naon fáj h ezt tette. Még a korát is letagadta, most tudtam meg h 4 évet letagadott:( én 18 vagyok egyébként.

Legjobb válasz: Szerintem jól tetted, de most már tényleg minden kapcsolatot szakíts meg vele!

Szerintem jól tetted, de most már tényleg minden kapcsolatot szakíts meg vele!
Érdekes mert én is hasonló cipõben vagyok:) A barátnõm szakitot velem és õ is hitegetett, karácsonykor elmondtam a pasijának mindent nagyon részletesen és azóta nem is akar látni.Szerintem ha ugyse akarod többet látni a srácot akkor jól tetted.Még ha szereted akkor is vannak következmények.lépj túl rajta, elöted az élet.F/18
Hát ha azt mondta, hogy az ex miatt hagy ott téged, akkor nem kéne problémáznod, hogy nála járt a lány, hisz megmondta, hogy õt akarja. De aljas dolog, hogy emellett téged is hiteget, hogy még összejöhettek. Ez nagy szemétség, mert te bízol benne... Ha logikusan gondolkozik, a csaj csak a szeretõje, hisz 3havonta taliznak. Te meg ott vagy neki rendszeresre... Ez meg veled szemben szemétség. Miután hazudott is neked, ez a pasi nem 100-as, úgyhogy jobban teszed, ha menekülsz ebbõl a kapcsolatból. De ez csak az én szerény meglátásom.
UGyen ebbe a cipoben voltam mint te! Csak én mikor lebuktunk falaztam a pasinak és egy kis takony 15 éves csaj osztott engem, azt hittem elsulyedek a szégyenbe. De utana megbántam amit tettem hogy falasztam a pasinak és másnap elkuldtem az osszes msn-en beszélgetéseket a csajnak, abban benne volt minden. Meg bántam-e ? Nem! Mert ha nem teszem meg mai napig huzodik a dolog koztem és a pasi kozott és o meg élvezi hogy egyszer két noje van!Csak egy valamit nem értek miért akadtál ki, hogy megtaláltad a csajnak a cuccát, hisz tudtad, hogy o is meg volt neki?! A pasi persze, hogy hulyétett, nem jo volt neki két csajjal foleg, hogy az egyik tud a másikrol ? Lehet mások szemémben gonosz vagyok de jol tetted hogy elkuldted a csajnak a levelet, legalább o is megtudja megilyen ember a pasija és a draga casanova is magyarázkodhat, hátha két székrol a foldre ul :-). Ne legyel lelkiismeret fuldalásod, o se foglalkozott vele, hogy te mit érzel!
mit írtál a csajnak?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!