Találatok a következő kifejezésre: A volt szakitottam mert (30 db)

Hogyan szólitsam a volt pasimat? Mert ö is becéz engemet. ö bébimnek hív! De már 1 éve h szakitottunk és most az egyik legjobb haver!

Lányok ti szoktátok becézni a volt pasitokat? és ha igen akkor mit mondotok? Vagy fiuk titeket h becéznek a volt csajotok?

Legjobb válasz: nem becézem, a keresztnevén szólítom. feltéve, ha egyáltalán összefutunk.

nem becézem, a keresztnevén szólítom. feltéve, ha egyáltalán összefutunk.
Én nem hinném, hogy túl jó dolog becézgetni az exedet. Nyilván, ha mondjuk valami hosszú a keresztneve, és mindenki a becenevén szólítja, akkor ne a hosszú néven szólítsd. Hogy hívják a többiek? Úgy szólítsd te is, mint egy barátot szokás.
Én tuti nem becézném, és talán neki is megmondanám, ha lezártunk valamit, az legyen teljesen lezárva. Ha haver lett belõle, és a becézése inkább "haveros" és nem bántó az új barátodra nézve, és téged sem zavar, akkor oké.
Ha õ téged "Bébyz" én meg egyszerûen Boynak szólítanám. Ez éppoly személytelen, mint Baby.
Én sem értem. Más is így hív téged? Vagy a kapcsolatotok alatt kialakult, és megmaradt? Szerintem ennek nincs helye már köztetek, de neked kell tudnod. Azt kéne tisztáznotok, hogy miért szólít így. Én is szoktam becézni a haver-barátaimat drágámnak, stb., de nem volt és nem lesz köztünk semmi. Viszont a volt kedvest nem becézném, ezzel is érzékeltetve, hogy ami volt közöttünk, annak vége. Szerintem a keresztnevén szólítsd, vagy úgy, ahogyan a barátai szólítják. Ha ez téged pedig zavar, szerintem nyugodtan szólj neki, hogy szólítson a rendes neveden, hisz már nem vagytok együtt.

Akikkel szakítottak, mert a másik nem volt szerelmes vagy nem tudott megbocsájtani valamit, sikerült visszahódítani a párjukat?

Ha igen, hogyan és mennyi id? után?

Legjobb válasz: Nem érdemes visszaszerezni. Én is voltam ugyanúgy, mint te. Volt már, aki miatt szenvedtem, és nem tettem lépéseket a visszaszerzésére. Volt úgy is, hogy valaki más miatt megint szenvedtem, visszahódítottam, és rájöttem, hogy még szarabb lett.

Nem érdemes visszaszerezni. Én is voltam ugyanúgy, mint te. Volt már, aki miatt szenvedtem, és nem tettem lépéseket a visszaszerzésére. Volt úgy is, hogy valaki más miatt megint szenvedtem, visszahódítottam, és rájöttem, hogy még szarabb lett.
Nem, és nem is érdemes. Most úgy érzed, hogy úristen összedõl a világ, de nem. Magadat alázod meg fõleg, azt meg nem szabad.
Pff... ha nem volt beléd szerelmes mit akarsz még tõle? Álom, édes álom, ideje felébredni.
Ez velem is megtörtént, azt hittem nem vagyok szerelmes ám a szakítás óta próbálom vissza szerezni, persze voltak más kapcsolataim, de csak néha-néha jön rám az, hogy most õ kell és stb.stb.:)
Nekem volt részem egy ilyen kapcsolatban úgymond... Én nagyon szerettem õszintén igazán szerettem a lányt, õ is mondogatta , hogy szeret, de ez nála csak egy szó volt amit kimondott, ami ugy hangzott, hogy "örülj bammeg szeretlek" Azt hittem változni fog együtt voltunk kb 6 hónapig , de nem és szakítottunk. Jó voltam neki mert törõdött vele valaki ahogyan még eddig senki sem, de az érzelmeket nem lehet befolyásolni......sosem lett volna igazi kapcsolat egy oldalú volt teljesen. A végén elmondta, hogy szerinte is jobb ha vége, és õ a biztonság, és a szex miatt volt velem... Lényeg, hogy vége lett, és köszönöm de akárhogyan is nyalizna nem kellene újra nem tudnám elhinni azt, hogy tényleg szeret. Ahhoz sokat kéne bizonyítania és nem csak megjátszani azt h szeret hanem h tényleg érezzem de nem tuti h ebbe belemennék.
mi 3 hónap különlét után újra jártunk 1 évig és ugyanazért dobott mint elõtte is: nem szeret, meg jött más csaj, aki tetszik szóval kibékülés/újrajárás után sem változott semmi. továbbmegyek: az utsó bnõjét is ugyanilyen alapon dobta
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, azért én kitartok, bizonyítani akarok neki, 6 évig voltunk együtt...
Nehéz dolog :( Az oké, hogy visszaakarod hódítani, de az se mindegy, hogy mikor.... Ha egybõl letámadod az se lesz jó hatással és akár rosszabb is lehet a helyzet ami most van. Légy türelmes 6 év alatt kiismerhetted szerintem :) Adj neki kis idõt, te se díjaznád, ha egybõl letámadna (mindegy mivel/hogyan)

Egy sráccal szakítottam, mert elég büdös volt a szája. Viszont azt veszem észre, hogy gyakran kiszárad a szám, és néha rossz leheletem van. Elkaphattam valamit? Csak csók volt köztünk, de akkor jöttem rá arra amit írtam, elõtte nem éreztem

ajta semmit. de csók után a hányinger kerülgetett attól az íztõl amit számban éreztem. neten ismertem meg, külsõre jól nézett ki, meg öltözködésileg is. de a fene se gondolta ezt róla

Legjobb válasz: szerintem terhes vagy

szerintem terhes vagy
:DDDDDDdd
A kellemetlen lehelet gyakran mikrobák (bacik vagy gombák) okozzák. Érdemes fertõtlenítõ hatású szájvizet használni, vagy megkérdezni egy fogorvost, hogy mit javasol. Ja és igen, a csókkal simán "elkaphattad" a kellemetlen szagot okozó mikrobákat!
Megérdemled, ha ilyen felszínes vagy. :) Valószínûleg valami betegsége van, amirõl nem tehet.
Menj fogdokihoz. Nem kaptál el semmit, csak büdös a szád.
egy új lepra típus.
:DDDDDD
XD
A kellemetlen szájszag okozója a rossz fogak, gyulladt íny és nem utolsó sorban gyomorprobléma is. Megfelelõ száj higiénia és nem utolsó sorban gasztroenterológus az esetleges reflux problémák felderítésére. Jah és olyan nincs, hogy illatos száj!


Jól döntöttem? Volt egy pasim, szakítottunk, mert még nem élte ki magát. Egy idő után jött volna vissza hozzám, és én nyitott is voltam a dologra. Mondta, h költözzünk össze és úgy próbáljuk meg.

A bökken? csak az volt a számomra, hogy egyáltalán nem éreztem már azt, hogy tisztelne, mivel csúnyán beszélt velem és mindig a szexualitás, a mocskos perverz szavak áradtak bel?le, amikor velem beszélt. Úgy éreztem, hogy nem szeret engem igazán és, hogy nem szabad ?t visszaengednem az életembe ezek miatt. A kétértelm? szavai teljesen elbizonytalanítottak. Kezdetben tuti szeretett, de szerintem már csak a testem kellett neki , ha így beszélt velem az utóbbi id?ben, hiába emlegette az összeköltözést.

Legjobb válasz: Szerintem hagyd! Senki sem beszelhet veled csunyan!

Szerintem hagyd! Senki sem beszelhet veled csunyan!
és még kételkedsz? Nem talált jobbat, aztán te meg talomban voltál. Lapát!!!

Mit csináljak hogy vissza kapjam, a volt barátomat? Még 8. -ba kezdtünk el járni aztán szakítottam vele, mert egy olyan személyre hallgattam akire nem lett vna szabad.

Most vagyok 17 éves , és tavaly nyár óta megint előjöttek a régi érzéseim a volt barátom iránt. De viszont neki van barátnője, de még is kijön velem, meg elmegyünk kocsikázni is.Csókolózni nem csókolózunk csak ölelgetjük egymást, de olyan jó vele lenni. Mit tudok csinálni h ott hagyja a barátnőjét és vissza jöjjön hozzám ?

Legjobb válasz: Mit fogsz csinálni majd ha a mostani lesz a volt barátnõ és õt ölelgeti mikor majd veled van? Szerelem, persze....

Mit fogsz csinálni majd ha a mostani lesz a volt barátnõ és õt ölelgeti mikor majd veled van? Szerelem, persze....
Önzõ vagy.
Igen, önzõ vagy.Nemlehet ugráltatni a fiúkat, ahogy neked tetszik.Elszúrtad, kész, vége.Õ már mást szeret.Fogadd el!!
A kérdező hozzászólása: Lehet h önzõ vagyok. Csak akkor azt nem értem h õ miért hívogat engem ki a városba+ sétálni.. hogy ha van barátnõje ?
mert idegesíteni akar...
3. napja, hogy szakított velem párom. nagyon kiborultam, én is vissza akarom õt kapni. tudodm, hogy szeret, és azt is, hgoy hol szúrtam el. szerencsére neki nincs senkije. csak a haverokkal akar lenni. fél óra alatt döntött úgy hogy szakít velem. már azt is mondta, hogy majd elküldi nekem a cuccaimat, mert 140kmre lakunk egymástól. de nem ez volt az oka a szakításnak. eddig együtt éltünk. mit csináljak?
mármint úgy fél óra alatt, hogy az egyik pillanatban még "én is szeretlek" a másik pillanatban, már csak barátként szeretlek. tudom, hogy a szerelem és a barátként szeretlek között csak egy vékony vonal van, de akkor is... tudni akaarom a megoldást.

A volt barátommal szakitottam mert mikozbe velem járt más lányoknak olyat írt hogy "szeretlek". Ennek ellenére szerethet még?

na,a volt barátommal szakitottam mert mikozbe velem járt más lányoknak olyat írt hogy ,szeretlek,.

Legjobb válasz: Szerintem ne pasizz, hanem írni tanulj még!!!!!!

Szerintem ne pasizz, hanem írni tanulj még!!!!!!
bocsi hog yilyet írok. de kizárt hogy szeret. aki szereti a másikat az nem mondogat másoknak olyat hoy leszar téged meg hogy nem érdekled. ne foglalkozz vele. hiába mondaná neked hogy jajj így szeretlek meg úgy szeretlek ha közben mást csinál. más a szó és más a tett. szóval ne dõlj be neki. foglalkozz mással és kerüld a társaságát szerintem. én legalábbis biztos ezt tenném. sok sikert. rmeélem segítettem:) Puszi:É
Ha szeretne, akkor nm írogatott volna más lányoknak. Akkor csak te léteznél számára. Felejtsd el és keserr mást. A volt pasiddal meg ne foglalkozz, õ már a múlt.
Nem szeret!!! Hogy jut eszedbe ilyen ezek után??? NEM SZERET!
Ha annyira ismered, akkor azt is tudnod kéne, hogy szeret vagy sem. De majd én megmondom neked: nem szeret! Mihamarább keress másik pasit. Van még bõven! :)
NEM SZERET, CSAK ÚGY CSINÁLT!!!!!! TE MEG ELHITTED!!!!!! ÉS MÉG MOST IS NAIV VAGY!!!!!! Nem hiszem hogy ismered mert ha igy lenne nem kérdeznél butaságot!!!!!
A kérdező hozzászólása: de másoknak is monta hogy naon szeret
kamu kérdés.. nem hiszem h lenne ilyen hülye lány..
szerintem akar egy bucsu kufircot
Írd neki vissza hogy: "máskor anyám nevével kezd és az enyémmel folytasd mert nem értem hogy most ez a levél nekem szól-e?"
nem fontos ez annyira. írj vissza. tudd meg a szándékát, és ennyi.
A kérdező hozzászólása: koszi a gyors válaszokat. csak nekem az a furcsa hogy sosem irt nekem, csak látni szoktuk egymást és hát az szem kontaktus az meg van de nincs hátso szándék tudom. de akkor mért?
hogy jelent-e valamit, hogyne azt legalábbis hogy tud írni és rémlik neki a neved, és mégsem akarta úgy kezdeni hogy tisztelt xy úr, vagy hogy te hülye [email protected]
A kérdező hozzászólása: igen igazad van, csak ugy érzem mintha még valami lenne koztunk......
az utolsó vagyok megint: szerinted ha hosszabb ideje nem beszéltetek most mit akarhat? elég irreálisan látod a dolgot ha azt hiszed hogy nincs valami hátsó szándéka.
A kérdező hozzászólása: tudom hogy igazad van, csak nehéz be ismerni.
nem tudom hány évesek vagytok, de éppen bejött, kösz számomra borzasztó erre semmit, mit kéne, nem foglalkoznék vele N
http://www.youtube.com/watch?v=PI4rb4TAquQ " Need you Dream you Find you Taste you Use you Scar you Fuck you Break you " Röviden összefoglalja a kapcsolatot... :D

A volt barátnőm nagyon ki van akadva rám mert még mialatt jártunk összejöttem 1 másik lánnyal és szakítottam vele csak, hogy a másikkal lehesse. De én nagyon sajnálom és nem akarok vele rosszban lenni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: nem akarsz vele rosszban lenni? sztem minimum tartsd meg tõle a 2 lépés távolságot. elõtte is gondolkozhattál volna, hogy megbántod õt. most már ne játszd a mártírt. kérj bocsánatot és állj odább.

nem akarsz vele rosszban lenni? sztem minimum tartsd meg tõle a 2 lépés távolságot. elõtte is gondolkozhattál volna, hogy megbántod õt. most már ne játszd a mártírt. kérj bocsánatot és állj odább.
mondd el neki ezt így, ahogy leírtad, és hagyj neki idõt
A kérdező hozzászólása: nem játszom a mártirt , tényleg sajnálom szegényt

Tehát az van hogy szakítottam a volt nőmmel (a nyári szünet miatt) Szerintem ez tök hülyeség mert ha valaki szeret valakit kibirja hogy hetente taliznak 2-3 napra nem? Részletek lent

Sziasztok!Tehát az van hogy szakítottam a volt n?mmel(a nyári szünet miatt)Szerintem ez tök hülyeség mert ha valaki szeret valakit kibirja hogy hetente taliznak 2-3 napra!És azóta MSN en személyes üzenetnek is ki van nála rakva hogy égeti a vágy hogy rámírjon de nem szabad...Én erre kiirtam hogy miért nem?Ere ?:nem tudom...Ráírni nem akarok(vagyis akarok csak nem lenne jó mert még roszabb helyzetbe lennék)Bár azt mondta hogy szeptemberben lehet talán újra valami,de én nem bírok várni...Mit tegyek?

Legjobb válasz: hát szerintem ez hülyeség. ha mind a 2en annyira akarjátok egymást, akkor minek ezaz egész? írjál rá, azt mondjad neki, h szerinted ez a szakítás egy hülyeség, és azmeg simán jó, ha hetente csak 2-3 napra taliztok. van aki még ennyit sem, és mégis él a kapcsolat.

hát szerintem ez hülyeség. ha mind a 2en annyira akarjátok egymást, akkor minek ezaz egész? írjál rá, azt mondjad neki, h szerinted ez a szakítás egy hülyeség, és azmeg simán jó, ha hetente csak 2-3 napra taliztok. van aki még ennyit sem, és mégis él a kapcsolat.
A kérdező hozzászólása: Már írtam neki nem is egyszer...És mostmár õszintén félek is h nagyon rámenõs leszek a szemében...:( De arra is gondoltam hogy szeret, de van más barátja...akkor meg az õszinteség jobb lenne :(
Nem olvas kicsit sokat a barátnõd? nekem kicsit flúgosnak tûnik.
A kérdező hozzászólása: Igazából õ is tudja hogy vele van a hiba, mert megmondta hogy év eleje óta tetszek neki de csak félév után jöttünk össze, és mondta h mindenkiben megun valamit pedig neki én vagyok a tökéletes...De ezt hogy érted hogy flúgos?Amugy elég sokan mondták :)
amúgy meg miért is szakítottatok a nyári szünet miatt? külön városban laktok és csak a sulitok közös? szerintem még mindig hagyjad õt, ne írkáljál rá, hamár annyiszor írtál de semmi, akkor hagyjad. majd kitalálja végre h mit akar. ha semmit, de szeptemberben meg újra össze akarna veled jönni, akkor negyere vele össze, mer valszeg csak kihazsnál. eleve milyen dolog az h járok vkivel, aztán a nyári szünetre elhagyom, majd szeptembertõl újra visszafogadom. sztem ez gáz. nemenj bele.
Hát 100%os ember nem szakít a szerelmével nyárra csak azért, mert ritkában tudnak találkozni. Fõleg, hogy nyáron aztán végképp ráér. Ha nincs köztetek gond, akkor flúgos, na.
ritkábban*
A kérdező hozzászólása: Igen, igazatok van...Biztosan bennem van a hiba, de én imádom ezt a lányt...na de mind1 nem dõl össze a világ van még sok másik lány...A tényhez hozzátartozik h a szakítás után is volt nemi életünk...másnap reggelig...azóta nem beszéltünk :( :)
szerintem ne imádd, nemérdemli meg. biztosan van olyan vki aki megérdemli h imádd és viszonozza is. mert azaz igazi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!