Találatok a következő kifejezésre: A volt szakított velem mert (20 db)

tuti nem ezért szakított -.- rossz kamu...nefélj...ha valaki szeret akkor bárhogy csókolsz neki az a legédesebb..saját tapasztalat...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!14/L
A kérdező hozzászólása: igazából még azis lehet hogy fogadásból járt velem.mert úgy kezdõdött az egész hogy "összekert a barátnõmmel"akivel egyáltalán nem hasonlítunk.és elõször aztmondta hogy vele akar járni.és kedves utolsó válaszoló, azért én ennyire nemvoltam béna!
Nekem is volt ilyen csajom fiatalkoromban, kettõ is. Bár elég szélsõséges eset, ha nem nyitja ki a száját közben, nem? Otthagytam mindkettõt. 34/F
Ez tényleg majd magától fog jönni. Ha találsz egy másik pasit, aki nem hagy el amiatt hogy nem tudsz csókolózni, biztos elõbb-utóbb vele ráérzel az ízére.
Nem ezért dobott, csak nem merte felvállalni, hogy õ legyen a felelõs a kapcsolat végéért. Ez pl egy olyan dolog, amiért nem feltétlen jó 14 évesen a párkapcsolat. A srácban ennyi tartás volt, te meg már most azon rágódsz, hogyan csináld jobban legközelebb, egy nõ önbecsülését valahogy így lehet tönkretenni... Na mindegy..
utolsónál a pont!
ne stresszelj rajta. mivel kiskorú vagy nem ajánlhatom az alkoholt, de próbálj meg lazítani.
Jön magától, csak nem mindegy, mikor és kivel. Te nem vagy még elég idõs hozzá és/vagy nem volt megfelelõ a fiú.
Ezt nemlehet megtanulni, tényleg magától kell jönnie. Amúgy tuti nem ezért szakított, vagy ha igen akkor sikerült kifognod egy ritka nagy barmot aki nem érzett irántad semmit.
az én barätom sem tudott valami jol csokolni, de én megmondtam neki mi zavar, nem pedig szakitottam vele.mostmär baromi jol csokol, majd meg örülök érte.de ha a sräc ezért szakitott veled, hagyd a francba, különben is a csok magätol jön.ha valaki nem csokol jol, az nem azt jelenti h ö nem tud.fizikailag nem illik össze azzal akivel csokolozik; ) ne csüggedj, csak megtalälod azt a fiut aki ugy csokol mint te: ))
Mi az, hogy ráuszítottad? Valami kutya a barátod netán?
Mivan?? Te egy fiú vagy, és a barátnõdre ráuszítottad, a Béla barátodat, hogy Béla ÖL! és a barátnõd szakított ezért?
hogy HOVA? mivan?
de miért uszítottad rá a barátodat, ember???
What does the fox say?????
A kérdező hozzászólása: Õ úgy érzi hogy ráúszítottam, mert ráírt azzal kapcsolatba a barátom hogy miért nem akar velük találkozni! És erre megsértõdõtt és szakított velem.
Béla, ÖL! -> Sírok! :D:D:D:D:D
Minek kell erõltetni valamit, amit nem akart még? Én is szakítanék ilyen helyzetben, tök kellemetlen szituációt teremtettél neki. Magadnak köszönheted az egészet.

A szerelmem szakított velem SMSben, mert attól félt, hogy szakítani fogok vele, mivel sok vitánk volt az utóbbi hónapokban. Felhívtam, beszéltem vele. Ezek után vajon mi lesz?

Miért kellett "megelőznie" engem? Azért mert első kapcsolatában (előző) mindig a csaj szakított vele, vagy hatszor. Én nem akarok vele szakítani, sőt én még látom, hogy van közös jövőnk és szeretem őt.

Legjobb válasz: vannak gondjaid vége és ennyi nem mindegy hogy ki mondta ki?? :/

vannak gondjaid vége és ennyi nem mindegy hogy ki mondta ki?? :/
Én egy olyan srácot, aki csak egy SMS-t dob, nem elég tökös ahhoz, hogy felhívjon, legalább egy "Vége, szakítok veled" mondattal, semmire sem veszek, már ne is haragudj.
A kérdező hozzászólása: de én szerelmes vagyok belé, és õ is szeret engem, akkor ezt miért kellett neki? Hogy ne én szakítsak majd vele (leszögezem: én nem szakítanék vele, meg sem fordult a fejemben, még a vitákkor sem)?
A kérdező hozzászólása: Hazafelé ment, én meg még órán voltam amikor küldte az üzenetet. :/ :((
Te kis butuska, hogy is gondolhatsz ilyet hogy elhagyna téged a Gabi szerelmed? hm? Az én párocskámat soha nem hagynám el, és egyszer sem gondoltam erre, mindig én féltem hogy te szakítasz a Gabiddal. :( de remélem nem fogsz szívemcsücske, nagyon nagyon szeretlek <3 <3


Aggyal
A kérdező hozzászólása: Köszi;)
:D:D:D amugy haverokkal kikapcsolodsz elmész erre-arra akár egyedül is mindent csinálj ami elvonja a figyelmedet... :P csak azért irtam le mert nem idegesitetted fel magad:D:D:D

Nagyon szeretem a volt barátomat, de ő szakított velem, mert az exbarátom felhívott . Nem akarom elveszíteni! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Pedig jobban járnál ha elveszítenéd, mert egy idióta. Mondd neki, hogy ha ennyire nem bízik benned az rég rossz. A srác vagy nagyon hülye vagy már amúgy is ott akart hagyni, csak kellett egy ürügy hogy ne kelljen a szemedbe mondania h nem kellesz neki.

Pedig jobban járnál ha elveszítenéd, mert egy idióta. Mondd neki, hogy ha ennyire nem bízik benned az rég rossz. A srác vagy nagyon hülye vagy már amúgy is ott akart hagyni, csak kellett egy ürügy hogy ne kelljen a szemedbe mondania h nem kellesz neki.
A kérdező hozzászólása: lehet, hogy igazad van. :( köszönöm .
dehogy ez nem igaz sztem meg szeret csak megijedhetett, hogy pont az exed hivott fel sztem érdemes lenne beszélnetek
Szerintem ez butaság. Ha csak nem 13-14 éves a srác. Én még egyszer sem ijedtem meg attól, hogy a pasimat felhívta az ex. Még ha úgymond meg is ijedek, hogy elveszíthetem a szerelmemet az ex miatt, akkor reális lépés, hogy szakítok vele nehogy elveszítsem? Viccnek nem rossz ez a gondolkodás, de amúgy elég nagy marhaság. Akinek minden rendben van a "toronyban" az nem csinál ilyet. Pláne egy tyúkszaros telefonhívás miatt.
A kérdező hozzászólása: 21 éves a srác
Mi újság azóta?
Szerintem egy idiota!ne is pazarold rá az idõd!féltékeny es ez betegség! Az en volt barátom is marha féltekeny volt ok nélkül, rá is ment a kapcsolatunk

A volt barátom szakított velem mert megunt és ki szeretett belőlem... Mi lehetett ennek az oka?

Sziazstok a volt barátom szakított velem azértmert megunta hogy sokszor együüt vagyunk és ki szeretett bel?lem 3-nap alatt én mondtam neki hogy ien nincs mert egy emberb?l nem lehet ki szertni 3-nap alatt de ? csak azt mondta hogy nem szeret és nemakarja ujrakezdeni a szakításun óta állandóan a haverjaival van.....mi lehet itt a baj???segítsetek...:(

Legjobb válasz: 3 napig voltatok együtt? Akkor valószínûleg rájött, hogy mégsem teljesen olyan vagy, mint aminek elképzelt. Ezért ne hibáztasd se magadat, se õt. Inkább most, mint évek múlva, amikor már mélyen benne vagytok.

3 napig voltatok együtt? Akkor valószínûleg rájött, hogy mégsem teljesen olyan vagy, mint aminek elképzelt. Ezért ne hibáztasd se magadat, se õt. Inkább most, mint évek múlva, amikor már mélyen benne vagytok.
Három nap alatt tényleg nem lehet kiszeretni senkibõl, csak szerintem most lett elég erõs benne az elhatározás, hogy szakítson veled. Az oka az lehetett, hogy rájött arra, hogy még "élni" szeretne, vagyis a haverokkal bulizgatni meg ilyesmik. Ne emészd magad miatta, mert ez tuti nem a te hibád volt! Inkább próbáld meg te is a saját életedet élni :)
Lehet, hogy meleg.
lehet, hogy érettebb partnerre vágyott, aki tud is helyesen írni
A kérdező hozzászólása: a POFÁTLANSÁGNAK IS VAN HATÁRA NEM KÉRT MEG RÁ SENKI HOGY ÍROGASS.....
3 nap alatt azt is kétlem, hogy valakibe belé lehet szeretni Ha érezte, hogy nem fog muködni, jobb az elején szakítani, sokkkal könnyebb, mint erõltetni és utána belehalni a szakításba.
A kérdező hozzászólása: Bocsi 8 hónapig jártunk és 3 nap alatt szeretett ki belõlem...
Velem is ugyanez történt 3 évvel ezelõtt. 3 hónapig voltam a sráccal elment osztálykirándulásra ahol mint kiderült az osztályfõnöke cserébe 3 napot igazol neki ha õ küld magáról képet. Ezen persze felháborodtam. De kirándulás után eltelt talán 3 nap és msn-en közölte, hogy ELMÚLT de õ nem szakított velem. Ami "szerelem" elmúlik 3 nap alatt az sose volt az!!!!! Ugyh talán ennek a fiunak is jó voltál egy darabig, mostmár bulizni akar haverokkal eljárkálni. Lehet, hogy éretebb fiura van szükséged...

Múlt hétfőn szakított velem a barátnőm. Mint derült égből a villámcsapás ért engem, mert nagyon szép volt egészen addig a kapcsolatunk. Szerintetek van -e rá még esélyem arra, hogy visszakapjam?

A szakítást megelőzően szünetet kért tőlem ami miatt már sejtettem, hogy nem lesz ennek jó vége. Az volt a problémája, velem, hogy nem jelentek számára kihívást és neki olyan pasi kell, aki kihívást jelent számára. De szerintem ez kamu. Az a sejtésem, hogy összejöhetett valakivel, mert a viselkedése is teljesen megváltozott felém.

Legjobb válasz: Ha õ más pasival összejött, és veled emiatt szakított, akkor mégis mi a fenének akarnád visszakapni? Gondolod, hogy érdekesebb, izgalmasabb leszel ezután neki? Nem illetek össze, törõdj bele, neki nem te kellesz. A hiba nem feltétlenül benned van, csak különböztök. Keress egy olyan lányt, akinek te kellesz. 29/n

Ha õ más pasival összejött, és veled emiatt szakított, akkor mégis mi a fenének akarnád visszakapni? Gondolod, hogy érdekesebb, izgalmasabb leszel ezután neki? Nem illetek össze, törõdj bele, neki nem te kellesz. A hiba nem feltétlenül benned van, csak különböztök. Keress egy olyan lányt, akinek te kellesz. 29/n
Ha keres, ne lépj kapcsolatba vele, szrj a fejére (látszólag), te semmiképpen ne keresd õt, és akkor talán még lelkiismeret furdalása is lesz, na meg az , , értéked" nõni fog azáltal, hogy nem futsz utána, hanem szinte semmibe veszed. Meg is érdemli. Meg fog lepõdni.
Üdv! Én is így voltam 1.5 évvel ezelött.Ugyan ez volt a szitu.Az okot nem tudom, úgy tudom nem volt senkije biztos informáciokból tudom.Az ok nálam az volt szerintem hogy még hogy hülye szóval éljek, élni akart és több [email protected] is ki probálni.De ez is lehet hogy a te esetedben más van a képben, én is arra gondoltam amikor velem ez történt, de nálam nem ez volt.1-2 hónap alatt el felejtettem a dolgot, tedd te is azt.Keressél más csajt.Nem pitizzél neki.Én kerestem magamnak dugogatni való kis csajokat, addig is elterelték a figyelmem:) Szex és semmi más.
3. vagyok, ezt csak onnan tudom, hogy amikor szakítottam a barátnõmmel (jogosan), akkor azt mondta, hogy: oké. (Ennyit!!). (mint utólag kiderült, már volt közben más pasija, nem kellett aggódnia, hogy fsz nélkül marad. Ez nekem rosszul esett, hogy ilyen félvállról kezeli, megtanultam, hogy nekünk is ugyan úgy kell piszkálni és kibszni a csajokkal, ahogy õk szokták ösztönösen velünk.
Jobb ez így, most megtanulod mennyit érnek a nõk. Mit gondolsz miért mondták már az ókorban, hogy a "nõknek nincs lelke"? Miért rendelték a római jogban gyámság alá a nõket? Normális férfi mindig is lenézte a nõket, csak a mai elcseszett világunkban van ez a nagy egyenjogúság. De valójában minden igazi férfi érzi a lelke mélyén, hogy a nõkben nem lehet megbízni. Mindig lesz valami okuk félre lépni. Mindig vannak kifogásaik, hogy aktuálisan mi nem jó nekik. Üldözd ki a fejedbõl azt az ideált, hogy vannak tisztességes, érzelmes, szeretni való és megbízható nõk. Ilyen nõk csak a férfiak képzeletében élnek. A valóságban mind buta, együgyû, felületes ösztönlény akiket nem tudsz megváltoztatni. Tehát csak dugd õket, arra valók.
Kedves kérdezõ! Ne hallgass azokra, akik dühöt hordoznak magukban, mert elvakítja õket! Nem látnak tisztán! Én lány vagyok, és engem is dobtak már ki, mégsem hiszem az összes férfiról, hogy lelketlen szörnyek, akik kihasználják a nõket alantas vágyaik kielégítésére, és mikor már nem kellünk, akkor lelkiismeret furdalás nélkül kidobnak minket! Arról nem is beszélve, hogy mikor együtt voltunk, akkor is megcsalt fûvel-fával. Attól, hogy egyszer összehozott Téged a sors egy olyan lánnyal, aki nem méltányol, még nem kell a többit is lenézned! Szerintem, ha mindketten úgy akarjátok, akkor idõvel még békülhettek. De fontos hogy elegendõ idõ teljen el! Egy hét még nem elég! Várj!
Semmi baj nincs veled, ne emészd magad, nem tudott értékelni, más kell neki, ennyi. Majd jön egy olyan csaj akinek te kellesz, olyannak amilyen vagy. 26F
A kérdező hozzászólása: Sokat gondolkodtam az egészen, és azt hiszem az lehetett talán a legnagyobb hibám, hogy nagyon kényelmesen, komfortosan éreztem magam vele. Valószínû, hogy emiatt hiányolhatta azt a bizonyos kihívást. Én Budapesten élek, õ pedig Gödöllõn, és hetente többször és hosszú napokat töltöttünk együtt, különösen hétvégén.Mindig õ jött fel hozzám Pestre nyilván azért is így alakult, mert itt többféle programot lehet csinálni mint szerintem Gödöllõn.
Kedves kérdezõ, hány éves vagy?
Bocsánat, a 4., 5. és a 6. hozzászóló vagyok, elírtam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, kedves vagy :) Nem tudom mi lesz, én most inkább próbálom felejteni õt. Én is gyanítom, hogy emögött a döntése mögött valamiféle sértõdés is lehet, de nem tudom pontosan. Azt gondolom, hogy összetett probléma lehet.
Arra nem gondoltál, hogy a féltékenységeddel vetetted egyáltalán vele észre a csajt, mint lehetséges partnert?
1 válaszoló jó volt :D:D:D:D:D:D:D:D:
Nem értem, hol itt a probléma. Szakított veled, mert ok nélkül féltékenykedtél. Megjegyzem ezt hosszú távon senki sem viseli el. Mivel már nem vagytok együtt, semmi közöd hozzá kivel találkozgat, ahhoz meg fõleg nem, hogy esetleg több van-e köztük. Az utolsó mondattal pedig ne verd a melled, mert nem úgy találkozik a csajjal, hogy együtt vagytok, hanem már úgy, hogy nem vagytok együtt, tehát mint már említettem, semmi közöz hozzá. De ha ezt nem vagy képes felfogni, akkor nem csak féltékeny, de hülye is vagy. A srác helyében én biztos, hogy nem állnék le magyarázkodni, hogy csak egy puszi volt, hanem elküldenélek a p.csába, hogy mire fel számoltatsz el, ha már nem is vagyunk együtt. Látod, még ezután nem tudtál megváltozni.
A kérdező hozzászólása: Amikor jártunk, folyton beszéltek, flörtöltek, együtt aludtak. Azért nem gondolom, hogy én váltottam ki
Egy k*csög a volt barátod, aki hazudgált.Felejtsd el!
Azért ezt korábban is leírhattad volna.

A volt barátom szakított velem és én még mindig szeretem és nem merek beszélni vele mit csináljak? :/

Legjobb válasz: Írd meg neki levélben,hogy még mindig vannak iránta érzelmeid.Majd meglátod,hogy reagál rá,ha reagál,és az alapján viszonyulj Hozzá.Amúgy olyan szekér után ne fuss,ami nem vesz fel!

Írd meg neki levélben, hogy még mindig vannak iránta érzelmeid.Majd meglátod, hogy reagál rá, ha reagál, és az alapján viszonyulj Hozzá.Amúgy olyan szekér után ne fuss, ami nem vesz fel!
Mond meg neki ha szereted!! biztos visszafog fogadni! 25/f
A kérdező hozzászólása: az a bajom még hogy a szomszédom és minden nap együt megyünk suliba. Ui: köszönöm a tanácsokat:)
Lépj tovább! /Ezt azért mondom, mert nem rég én is szakítottam egy barátnõmmel és ne adja Isten, de ha pont Te vagy az, akkor csak kellemetlen helyzet alakulna ki ezáltal :D /
Ja, látom, hogy szomszédok vagytok, így már más a helyzet. ha egy busszal mentek és Te beszélgetni szeretnél vele, akkor ne legyél betojva. A szakítás elõtt se voltatok stresszben egy beszélgetéstõl, gondolom én. Ha meg nem veszi jó néven a "kezdeményezésed", akkor tényleg lépj tovább.
egy busszal mentek = együtt mentek suliba :D
A kérdező hozzászólása: hát jó köszönöm a segítséget még egyszer!most már tudom mit fogok csinálni:)

Szakított velem a barátnőm, visszament a volt barátjához, mert gyenge otthagyni és még mindig szereti de nem szerelemmel. Mit tegyek hogy visszakapjam? Nem tudok beletörődni ebbe.

Legjobb válasz: Szerintem is hagyd a fenébe. Nekem is volt ilyen helyzetem azt mondta hogy gyenge ott hagyni és szeret vele lenni de nem szerelmes. Ott kell hagyni és elfelejteni az ilyenek egy barmok.

Szerintem is hagyd a fenébe. Nekem is volt ilyen helyzetem azt mondta hogy gyenge ott hagyni és szeret vele lenni de nem szerelmes. Ott kell hagyni és elfelejteni az ilyenek egy barmok.
Szerintem se foglalkozz vele...maximum csak kihasználna...most visszamegy, nem mûködik akkor ott vagy 2. lehetõségnek vagy mi???:/
Namost akkor elmondok neked valamit, amit baromi nehéz megérteni (és nem is fogod, senki sem érti meg). Az ilyen együgyü p1csákat hagyni kell a fenébe, mert még annyit sem érdemelnek meg, hogy elküldd õket a francba.
Hát egy ilyet te csak ne akarj visszafogadni, mert ahogy te is írtad, egy ingatag gyenge jellem. valószínûleg nem is szeretett téged, különben biztos nem ment volna vissza ahhoz, akit szintén nem szeret...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!