Találatok a következő kifejezésre: A volt szakított velem (91 db)

A szerelmem szakított velem SMSben, mert attól félt, hogy szakítani fogok vele, mivel sok vitánk volt az utóbbi hónapokban. Felhívtam, beszéltem vele. Ezek után vajon mi lesz?

Miért kellett "megelőznie" engem? Azért mert első kapcsolatában (előző) mindig a csaj szakított vele, vagy hatszor. Én nem akarok vele szakítani, sőt én még látom, hogy van közös jövőnk és szeretem őt.

Legjobb válasz: vannak gondjaid vége és ennyi nem mindegy hogy ki mondta ki?? :/

vannak gondjaid vége és ennyi nem mindegy hogy ki mondta ki?? :/
Én egy olyan srácot, aki csak egy SMS-t dob, nem elég tökös ahhoz, hogy felhívjon, legalább egy "Vége, szakítok veled" mondattal, semmire sem veszek, már ne is haragudj.
A kérdező hozzászólása: de én szerelmes vagyok belé, és õ is szeret engem, akkor ezt miért kellett neki? Hogy ne én szakítsak majd vele (leszögezem: én nem szakítanék vele, meg sem fordult a fejemben, még a vitákkor sem)?
A kérdező hozzászólása: Hazafelé ment, én meg még órán voltam amikor küldte az üzenetet. :/ :((
Te kis butuska, hogy is gondolhatsz ilyet hogy elhagyna téged a Gabi szerelmed? hm? Az én párocskámat soha nem hagynám el, és egyszer sem gondoltam erre, mindig én féltem hogy te szakítasz a Gabiddal. :( de remélem nem fogsz szívemcsücske, nagyon nagyon szeretlek <3 <3

Volt már veled olyan, hogy a párod szakított veled minden szó és előzmény nélkül és ok nélkül?

Egyik percben még szerelmet vallott a másikban meg már szakít.

Legjobb válasz: Volt már olyan érzésed, hogy sok érzelmileg és agyilag instabil ember létezik a világon?

Volt már olyan érzésed, hogy sok érzelmileg és agyilag instabil ember létezik a világon?
Sose bánd, nem neked voltak kitalálva azok a nõk.Amúgy lehet nem hozzád való nõkkel jársz.Olvasd el Csernús Imre könyvét a férfiról, lehet jó hatással lesz rád.Ha a nõ nem tud férfiként tekinteni téged és felnézni rád, akkor szépen lassan elmúlik a vágy és lelép.Persze ugyanez forditva is érvényes.
Ja és vele sem volt sokáig, kb addig talán mint velem, vagy addig se.
Nekem is volt, vasárnapi nap még minden rendbe volt, még be is mutatott otthon, fél év után 100km távolság van a szüleitõl vidéken, erre olan szerda körül feltûnt hogy nem keres, én még hívogattam felvette, õ mondta szeret , hamarosan újra együtt leszünk ide megyünk meg oda, meg örül h bemutatott otthon, de nincs ideje stb. Rá egy hétre mondom megleckéztetem (kb heti 2-3 találkozás volt inkább hétvégén péntek-vasárnapig) nem hívtam nem írtam, eltelt úgy egy 3-4 nap hogy õ sem keresett, én csak bõgtem, izgultam h mi a baj vele stb. Ellenõrizgttem h fellép e közösségikre ilyesmik. Aztán irtam neki egy üzenetet hogy nem tudom ezt mért csinálja, de ha akar tõlem még vmit keressn. Soha többé nem keresett!!!!!! Ez volt 2 éve. Sose felejtem el azt a sok szenvedést amit okozott, õösszejött a kolléganõjével de nem merte megmondani, se azt h vége köztünk. Ezt érdemeltem, pedig nem vagyunk/voltunk már gyerekek. én voltam akkor 23, õ 28.
23/F Eddigi 2 kapcsolatomból mindkét alkalommal ez történt.
nem csak a nõk...ez a mai világ.
A kérdező hozzászólása: Hát az, velem is hasonló történt de nem volt házasság szerencsére, ritka gusztustalan dolgokat tudnak csinálni a nõk.
Dúrva nagyon, amit az utolsó mond.Ezért egyre kevesebb a házasság is mostanában.
Volt, sot, sokkal durvabb. Engem az ujdonsult felesegem hagyott el igy. Szumma felev hazassag volt, ereztem hogy valami nem olyan mint regen, es nem ertettem miert. Mikor probaltam beszelni vele rola, kitert elole, nem volt hajlando megbeszelni a dolgokat. Aztan egyszercsak kozolte hogy vege, es elment, magyarazat nelkul, mikor az okot firtattam kepes volt annyival kiszurni a szemem hogy 'mar nem szeret'. Hogy mi vezetett ehhez, azota sem tudom. Reszerol a magyarazat annyi volt hogy "mindenfele kis dolog egyutt", de persze egyetlen ilyen kis dolgot se nevezett meg.
A kérdező hozzászólása: Akkor nem tudok róla, az tény, hogy nem 100as.
Olyan még senkivel sem lehetett. Valamilyen ok, elõzmény mindig van. Legfeljebb nem tudsz róla. Lehet, hogy õ sem, legalább is nem tudatosult benne.
Volt. Hónapokig jártunk, bemutattuk egymást otthon, egyáltalán nem veszekedtünk, nem vitáztunk, nem volt nézeteltérés, túl szép is volt minden. Aztán egy hétig nem találkoztunk, mert ágyhoz kötött beteg lettem, õ pedig nem tudott meglátogatni munka miatt. Minden nap keresett, hogy mennyire hiányzom neki, mennyire nem bírja nélkülem. Aztán, már félig meggyógyultam, és végre találkoztunk, de azért még nagyon rosszul voltam. Õ ápolgatott aznap, ölelgetett, úgy váltunk el, hogy jaj deszeret. Ezután a nap után 3 napra jóformán eltünt, 1-2 rövid üzenetet hagyott, hogy most itt, és itt van. Majd a negyedik nap megkeresett msnen, hogy szerinte nincs mondanivalónk egymásnak. Teljesen ledöbbentem, kérdezgettem, de alig válaszolt, aztán pedig egy "szia" után egyszerûen kilépett. Nem volt másik nõ a dologban, tippem sincs, miért hagyott így el, azóta sem derült ki, pedig már 2 éve ennek. Azóta új barátom van, már nem is foglalkoztat, hogy miért lépett le, így kellett történnie. 20N
Biztos volt, de én speciel nem ismerek olyat.
2x is visszament hozzá a pasi, utánna már végleg szétmentek.
Nálunk..:) 6 hónapra szétmentünk ( de ez idõ alatt is végig "együtt" voltunk, elég bonyolult ide így leírni.)ez idõ alatt sok más lánnyal volt, de mindig visszakanyarodtunk egymáshoz, és utána újra együtt voltunk, immár 1 éve.:) Összesen 2 éve vagyunk együtt :)
Nekem volt. Legelsõ barátommal 15 éves koromban jöttem össze, 3 hónapot voltunk együtt, majd megcsalt. 2 év(!!!) múlva felhívott, hogy õ még mindig szeret.Persze mondtam neki, hogy na ne szórakozzon már, elküldtem a fenébe. Majd idén (7év múlva) véletlenül egyszerre voltunk fent egy oldalon chaten, beszélgettünk és azt mondta, hogy azóta is engem keres minden lányban. 16 évesen összejöttem egy sráccal. 3 hónap múlva szakított velem, azt mondta, nem érzi azt amit kell. Fél évig nem beszéltünk, nem találkoztunk, majd egyszer küldött egy smst hogy találkozni szeretne velem. Összejöttünk és még 5 évig voltunk együtt.
Nálunk is.:) 16 éves voltam, elküldtem másfél év után, mondván: "túl fiatal vagyok". 1 évig semmi se volt, aztán újra összejöttünk.Összesen 2 éve vagyunk együtt.:)
1 év után szakitottam a párommal vagy 1, 5 év mulva visszamentem. aztán ujra szakitottunk és rohadt magányos vagyok évek óta
Igen, de szakítottunk is aztán újra, 3 év után.

Bunkóság volt így elköszöni a csajomtól? (szakított velem)

szakított velem én megfogtam neki popsiját szájon csókoltam és mondtam neki "szevasz köcsög" vicces vagy inkább bunkóság?

Legjobb válasz: bunkó

bunkó
Prosztó voltál öcsém.
Parasztság.
Én is nagyot röhögtem, mert ekkora tahó bunkóval sem találkoztam még :D :D Bár nem vagyok nõ, de úgy szájba basztalak volna, hogy még a fogaidat is hetekig keresnéd.....
bunkóság, de tetszett :) )
http://www.youtube.com/watch?v=GBggdw0uDMk 0:55-tõl Milinte te szemét!
Köcsögség volt, de ettõl függetlenül felröhögtem.
A kérdező hozzászólása: béby én nem voltam ideges szeretem de nem voltam szerelmes ez ilyen sex kapcsolat volt enyni gondoltam megviccelem a végén , mindig is szívatuk egymást
ezek szerint még gyerek vagy, nem bírtad ki, hogy ne legyél dacos, azt hiszem azt nem mondtad miért rakták ki a szûrödet, így leírva is finoman mondva alig vagy ám beképzelt, vicces? majdnem mondtam mi az N
Igazi kétfilléres paraszt vagy, de vicces :)

Tavaly nyáron volt egy rövidebb kapcsolatom, a fiú szakított velem. Ùj esély?

Egy hónapot voltunk együtt és azóta ritkàn de e-mail-ben tartjuk a kapcsolatot... augusztusban találkozunk ismét, szerintetek lehet még valami a dologból? A válaszokat el?re is köszönöm! 17/l

Legjobb válasz: Ha komoly dolog miatt aszakitottato akkor nem érdemes ujra kezdeni ha valami kis dolog miatt akkor hajrá!

Ha komoly dolog miatt aszakitottato akkor nem érdemes ujra kezdeni ha valami kis dolog miatt akkor hajrá!
A kérdező hozzászólása: A probléma az volt, hogy messze lakunk egymástól....
Hát ha azóta ezt a problémát ki tudjátok küszöbölni akkor lehet uj esély de ha nem akkor inkább hagyjátok, a távkapcsolatok ideig óráig müködnek csak.
Légy nagyon óvatos, lehet a srác ki van éhezve és ki akar használni, meg akar dugni. Egyszer már szakított veled és azóta eddig nem keresett személyesen. EZ most csúnyán fog hangzani de lehet megtartott tartalékba téged ha nincs senkije. Csak segíteni akarok nem fájdalmat okozni gondold ezt alaposan át! 26/F
Mondjuk személyes ellen tapasztalat, nekem két éves távkapcsolatom volt, meg tudtuk oldani annyi idõs voltam mint te.
A kérdező hozzászólása: Igazad van, köszönöm a segìtséget. :)
Nincs mit! :)
légy a barátnõm :(((((( magányos vagyok
A kérdező hozzászólása: hahahha nem :D

A barátom szakított velem még csak 5 napja. Nem volt hosszú kapcsolat (1hónap) de nagyon rosszul érzem magam általában. Főleg tanulásnál veszem észre, hogy nem tudok odafigyelni, kevésbé tudom megjegyezni adolgokat. Lehet ezen valahogy segíteni? 14L

Legjobb válasz: Én is így vagyok vele. Sokszor el is baszom az idõt. Annyi a lényege az egésznek, hogy leülsz a fenekedre és gyakorlol. Hidd el bejön. Másik fontos dolog, hogy aludni kell után, mert óra elõtt nem lehet megtanulni sok mindent vagy rohadtul lefáradsz.

Én is így vagyok vele. Sokszor el is baszom az idõt. Annyi a lényege az egésznek, hogy leülsz a fenekedre és gyakorlol. Hidd el bejön. Másik fontos dolog, hogy aludni kell után, mert óra elõtt nem lehet megtanulni sok mindent vagy rohadtul lefáradsz.
Meg 14 évesen még ne azzal foglalkozz, hogy elhagytak. Csak illúzió meg önámítás a te korodban a szerelem. Hidd el, lövésed sincs még milyen az. Esküszöm nem értem, mi van ezekkel a 14 évesekkel! Miért akartok ti mindenáron kapcsolatban lenni? Rátok kell csak nézni, még a testetek ki se fejlõdött, fogalmatok sincs még magatokról se, nemhogy egy másik emberrõl. Felnõttet akartok játszani, aztán meg sírtok, hogy jaaaj elhagyott! Hát aztán? Mé, te olyan hûséges voltál? Adtál neki valamit? Még neked is csak az van, amit a szüleidtõl kaptál, azt nem adhatod egy másik gyereknek, aki szintén kap még a szüleitõl. Ráadásul ebben a korban a fiúk csak trófeákat gyûjtenek, de egyik se gondolja komolyan. Csak legyen mivel eltölteni az idõt, ha épp nem ültök a gép elõtt. Nem ettõl lesztek felnõttek. Amúgy hogy ne csak a rosszat halld: nemsoká el fogod felejteni, ennyi idõ alatt még a jegyeidet se tudod lerontani, most max lesz egy-két rossz heted, de ez semmi ahhoz képest, ami felnõtt korodban vár, tehát legyél vidám, most élvezd az életet, amíg tudod, és ne keresd direkt a bajt, mert tök fölösleges. Komolyan, a te korodban a fiúzás az csak egy plusz bajkeverés, amitõl rossz kedved lesz. Felejtsd el. A jegyeidet meg majd kijavítod, nincs azzal semmi baj, ha néha kicsit kiesel a megszokott ritmusból. De azért igyekezz hamar talpra állni.

Az normális, hogy 8 hónap nem volt elég arra, hogy feldolgozzam, a barátom szakított velem?

Õ volt az els? szerelmem,, meghalnék érte, úgy szeretem. Az egészségem is megkárosodott azóta, több m?tétem is volt, annyira belebetegettem. Annyit mondott szakításkor, már nem érzek irántad szerelmet. 1 évig voltunk együtt, mindig azt mondta, tökéletes vagyok neki. Tényleg szeretett, de megromlott a kapcsolatunk. Nem tudok belenyugodni. Valami tanács?

Legjobb válasz: hasonlón estem/esem át én is, csak az a lány, vagyis lény, még meg is alázott...

hasonlón estem/esem át én is, csak az a lány, vagyis lény, még meg is alázott...
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, úgy néz ki, nem értesz meg. Nem kell, hiszen egész más a temperamentumunk, a hozzáállásunk, és az érzéseink. Elnézést, nem nyafogok. Majd akkor mond ugyanezt, ha valakit, akit igazán szeretsz, elveszítesz.
elégszer szakítottam ahhoz, hogy tudjam, nem jó érzés, sõt, nagyon rossz. de belesüppedni nem szabad, csak magadnak ártasz vele, és senkinek nem használsz.
A kérdező hozzászólása: És sosem érezted azt, hogy õ az a valaki, akivel az egész életed le akarod élni? Mert a felszínes, komolytalan kapcsolatok után lehet, hogy nem fáj annyira a szakítás, de vannak esetek, amikor igen. Egyébként meg nem olyan egyszerû, hogy egy iskolába járunk, mindig látom, és tavaly nyáron ilyenkor még együtt voltunk. Boldogok.. olyan rossz visszagondolni
hát próbálkozz be nála, újból... ha nem zavarja túlságosan, lehet belõle még jó..
A kérdező hozzászólása: Na ez, amit most írtam, ez a nyavalygás. nem pedig az, hogy szenvedek Érzed a különbséget?
A kérdező hozzászólása: 22.10-es, megtenném, csak már nem szerelmes belém Bár ha tudnék benne újra szerelmet ébreszteni.. Szerinted lehet esélyem?
ezt én nem tudom megmondani... nekem nem sok sikerem volt... de minden megeshet.
A kérdező hozzászólása: Ha voltál már ilyen helyzetben, elmesélnéd, mi történt?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
na, pl. ezt a nyafogást fejezd be. nem a külvilág felé, fõleg nem felém, hanem magad felé. gondolkodj már...van aki a Te korodban a szüleit veszíti el, mégpedig végleg, mégis megy az élet tovább. és nem fokmérõje a szerelemnek az utána való nyafi...tudod, hány ilyen lesz még? mi lesz Veled, ha mindtõl így kiakadsz?
én megértelek, és együttérzek. aki azt mondja, hogy ez önsajnálat, vagy rögeszme, vagy ehhez hasonló, az más temperamentumú, ami nem hinném, hogy probléma lenne. nem tudom mi lehet a megoldás.
Hát fura hogy 1 év együttlét neked elég volt ehez. De ne aggódj én 3 évig szenvedtem így :D Hány éves vagy egyébként?
A kérdező hozzászólása: Sajnálom. Hogyan tudtál túllépni a dolgon?
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok.
Sehogy, hozzászoktam. azóta sincs senkim :D
A kérdező hozzászólása: a neved a korodról árulkodik Zordan? akkor nem kérdezem, hány éves vagy :)
nem, nem ormális. nézd tovább kell lépni, ez már önsajnálat, és ha nem lépsz, rögeszme lesz, ami még rosszabb. töltsd ki az idõdet értelmes dolgokkal (olyannal, amit szeretsz), legyél nyitott a világra és az életre, el fog múlni! de minnél jobban rágódsz rajta, annál nehezebben esel rajta túl, és ez nem jó.
A kérdező hozzászólása: Napietus, lehet hogy te még nem szerettél senkit istenigazából, de ez nem önsajnálat. Egyszerûen annyira szerettem, hogy nem bírom felfogni. És próbálom visszatartani a sírást, de nem megy. Minnél jobban próbálom érezni magam, annál rosszabb. Hidd el, az önsajnálat a legrosszabb dolog, amit tehetnék, nem teszem, de mit csináljak, hogy tartsam vissza a sírást, ha egyszerûen meghalok érte, úgy szeretem?
Igen 24 éves vagyok. 16 és fél évesen jöttem össze a lánnyal. 20 éves korunkban szakítottunk.
írj egy privit, és majd válaszolok, de most mennem kell...

A baratom a multheten szakitott velem azzal az indokkal, hogy nyaron a ket legjobb baratjanak csaptam a szelet egy fesztivalon, ahol o is ott volt. De nem tortent semmi, nekem nem hisz, a baratainak igen? !

elvileg multheten tudta meg, amikor szakitott velem aznap. Mar mindent megprobaltam beszelni vele, a barataival, talalkozni, de semmi. Nem hisz nekem! Majdnem 2 eves kapcsolatot igy tonkretenni, azota bevagyok fordulva. Nem tudom mar mit tehetnek. A baratai azt mondtak megtortent,pedig nem!! 1. Ha meg is tortent volna, a nyaron tortent, ezt felhozni?? 2. Ez ok egy szakitasra? Sirt mikor eldobott es mondta hogy szeret. Akkor mi? Elotte levo napokon veszekedtunk egy csaj miatt, mert feltunoen elvoltak! Ja es osztalytarsak vagyunk! 18 L

Legjobb válasz: Kamu duma. El akarta játszani az áldozatot, hogy nyugodt szívvel mehessen egy másik lányhoz. Ezzel nem tudsz sajnos mit kezdeni. És jobb is, ha elengeded.

Kamu duma. El akarta játszani az áldozatot, hogy nyugodt szívvel mehessen egy másik lányhoz. Ezzel nem tudsz sajnos mit kezdeni. És jobb is, ha elengeded.
hát sajnálom h ilyen gerinctelen barátod volt. egyetértek az elsõvel..annyi nem volt benne h eléd álljon és megmondja a valódi okát.
Valld be hogy leszoptad õket...

Nektek mi a tapasztalatotok olyan téren, hogy a lány szakított veled volt egy harmadik sráccal majd később ő keresett, hogy újra kezdené, mennyi esély van erre?

A lány azért szakított mert elhanyagoltam de utána 3 hétig id?t kért aztán kimondta, hogy: "egyenl?re vége, most vége, most nem adok másik esélyt." Tepertem mint az állat vissza akartam kapni volt gyertyafényes vacsora, stb de még úgy is nemet mondott. Mi a véleményetek ha esetleg megunja az új srácot akivel jól elvan vagy esetleg elkezdek neki hiányozni, akkor fel fog hívni? ELSÕSORBAN A TI TAPASZTALATAITOK ÉRDEKELNÉNEK!!!! (Nagyon szeretett engem ez 120% és nem is értem miért foglalkozik mással) Kérdések jöhetnek minden nap nézem az oldalt. Köszönöm kedvességeteket.

Legjobb válasz: Egyik ismerõsömnél teljesen ugyanez a szitu...így rá is kell kérdeznem : IMI TE VAGY AZ? amugy ott a csaj elkurvult, nincs más hátra mint megvárni míg begyógyul a seb :(

Egyik ismerõsömnél teljesen ugyanez a szitu...így rá is kell kérdeznem : IMI TE VAGY AZ? amugy ott a csaj elkurvult, nincs más hátra mint megvárni míg begyógyul a seb :(
A kérdező hozzászólása: Kedves Válaszoló! Nem, nem Imi a nevem. Hát itt végül is nem elkurvult hanem ugye elhanyagoltam a 9 hónapból 5 hónapon keresztül és gondolom közben jött ez a srác aztán ez meg nem hanyagolta el és ennyi. Csak az a baj, hogy már avval sem mentem semmire hogy utána gyertyafényes vacsora volt, meg könyörgés, meg megváltozás. Ez van, olyan hogy visszajön hozzád csak a mesékben van....
Nem érdemes sokat reménykedned. Én is tudom milyen ez, amikor jön egy 3. fél. Szóval ne reménykedj, inkább használd fel ezt a tapasztalatot egy újabb lánynál.
szerintem most csak azért menne vissza hozzád, mert éppen nincs senkije és tudja, hogy Te visszafogadnád. De ha már egyszer meg fogja tenni megint, szakított biztos meg volt rá az oka
Ha a te helyzetedben lennék én is mindenáron ragaszkodnék az exemhez, de külsõ szemlélõként szerintem nem ez a megoldás. Te megpróbáltad visszaszerezni, õ nem adott több esélyt. Nem akar már veled lenni. Sajnos ha beleszeretett a másik srácba, az egy olyan érzés, amit nem tudsz csak úgy megszüntetni. Kétségek között élni és folyamatosan reménykedve valamiben, ami talán sosem következik be, az egyik legrosszabb érzés, tapasztalatból mondom! U.i.: Lehet, hogy te elhanyagoltad, de õ nem szólt neked, hogy a továbbiakban ne tedd, inkább elhagyott. Ha egy kapcsolat megfelelõen mûködik, mindent meg lehet beszélni.
A kérdező hozzászólása: Már lassan 1.5 hónap telt el a szakításunk óta, õröltem magam hetekig, de aztán rájöttem, hogy élnem kell tovább és láss csodát megismerkedtem egy nálam 3 évvel idõsebb lánnyal aki iránt tudok úgy érezni mint az exem iránt.
En ugyan hejzettben.voltam par honapja...de folosleges varni mert.kesobb sem.lessz oan mint amiet szeretnel s mivan ha utana a masik.srac ujr be kavar nektek......keres.mas lanyt es probalj felejtenih!
Jah es ezt vedd tanulo.penznek.leg kozelebb ne.kovesd el.ugyan azokat a hibakat amiket most es akkor a kovetkezo.baratnodel tivabb lesztek egyutt! Sok sikert !
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom mi lesz, most beszélgetünk általános dolgokról azt mondja kizárólag a srác miatt nincs velem, mert ugyan nincsenek meg jól de hátha helyre tudja hozni. Ha mégsem tudná akkor újrakezdhetjük.....

Van egy lány akit nagyon szeretek, és össze is jöttem vele. Volt egy kisebb szünet a kapcsolatunkban egy hete, most pedig szakított velem. Mit tegyek hogy visszakapjam?

Nem értem, hisz nem tudja a szemembe mondani hogy nem szeret. Nem tudok nélküle élni. Valaki segítsen.

Legjobb válasz: Elõször próbáld meg kideriteni hogy miért is szakitott veled. Csak igy fogod megtudni hogy érdemes e visszaszerezni. De szerintem jobb ha elfelejted. Énis visszaakartam szerezni volt barátnõmet, de õ elõször akarta aztán mégse. Csak nekem volt rosszabb. Inkább csak maradjatok barátok egyelõre, találkozgass ismerkedj másokkal, és majd kiderül hogy tudtok e egymás nélkül élni, és hogy tényleg oylan jó volt e eggyütt nektek!

Elõször próbáld meg kideriteni hogy miért is szakitott veled. Csak igy fogod megtudni hogy érdemes e visszaszerezni. De szerintem jobb ha elfelejted. Énis visszaakartam szerezni volt barátnõmet, de õ elõször akarta aztán mégse. Csak nekem volt rosszabb. Inkább csak maradjatok barátok egyelõre, találkozgass ismerkedj másokkal, és majd kiderül hogy tudtok e egymás nélkül élni, és hogy tényleg oylan jó volt e eggyütt nektek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!