Találatok a következő kifejezésre: A volt szakított (146 db)

14 vagyok. A volt barátnőm is. A b. nőm most valaki mással jár. De szakitott vele. Én le akarom smárolni a csajt de érdemes? Vagy csak pofonvág amikor közelittek hozá? Mi lesz a várható reakciója? :S

Legjobb válasz: Gondolom akkor most hogy szakított, már nem jár senkivel, és le akarsz csapni rá. A kérdés az, hogy neked miért csak a Volt barátnõd? Õ szakított vagy te? Mert ha te, akkor lehet hogy még örülne is ha ilyennel próbálkoznál.... na de ha õ... akkor más a helyzet. De azt tanácsolom hogy azért semmiképp ne menj oda hozzá és smárold le hirtelenjében... elõbb beszéljetek kicsit, érdeklõdj mi van vele, mit érez. Aztán úgy találod hogy ha megcsókolnád akkor azt pozitívan fogadná... akkor hajrá.

Gondolom akkor most hogy szakított, már nem jár senkivel, és le akarsz csapni rá. A kérdés az, hogy neked miért csak a Volt barátnõd? Õ szakított vagy te? Mert ha te, akkor lehet hogy még örülne is ha ilyennel próbálkoznál.... na de ha õ... akkor más a helyzet. De azt tanácsolom hogy azért semmiképp ne menj oda hozzá és smárold le hirtelenjében... elõbb beszéljetek kicsit, érdeklõdj mi van vele, mit érez. Aztán úgy találod hogy ha megcsókolnád akkor azt pozitívan fogadná... akkor hajrá.
Most akkor mással jár vagy szakított vele?
buliba kapd le hírtelen akkor kiderül mi a reakcioja.. szerintem nem fog pofon vágni, ha már jártatok
nemérdemes, aki már eccer szakított veled azután mit koslatsz még? tartsd meg a büszkeséged inkább.
egyetértek az elõttem szólóval.. szerintem is inkább, õrizd meg a büszkeséged. ugyanígy voltam én is egyszer, azután megint össze is jöttünk.azután már a kapcsolat elég unalmas volt, mert nem volt semmi beszédtéma, semmi ismeretlen..szerintem hagyd rá, és keress mást(:
tuti nem ezért szakított -.- rossz kamu...nefélj...ha valaki szeret akkor bárhogy csókolsz neki az a legédesebb..saját tapasztalat...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!14/L
A kérdező hozzászólása: igazából még azis lehet hogy fogadásból járt velem.mert úgy kezdõdött az egész hogy "összekert a barátnõmmel"akivel egyáltalán nem hasonlítunk.és elõször aztmondta hogy vele akar járni.és kedves utolsó válaszoló, azért én ennyire nemvoltam béna!
Nekem is volt ilyen csajom fiatalkoromban, kettõ is. Bár elég szélsõséges eset, ha nem nyitja ki a száját közben, nem? Otthagytam mindkettõt. 34/F
Ez tényleg majd magától fog jönni. Ha találsz egy másik pasit, aki nem hagy el amiatt hogy nem tudsz csókolózni, biztos elõbb-utóbb vele ráérzel az ízére.
Nem ezért dobott, csak nem merte felvállalni, hogy õ legyen a felelõs a kapcsolat végéért. Ez pl egy olyan dolog, amiért nem feltétlen jó 14 évesen a párkapcsolat. A srácban ennyi tartás volt, te meg már most azon rágódsz, hogyan csináld jobban legközelebb, egy nõ önbecsülését valahogy így lehet tönkretenni... Na mindegy..
utolsónál a pont!
ne stresszelj rajta. mivel kiskorú vagy nem ajánlhatom az alkoholt, de próbálj meg lazítani.
Jön magától, csak nem mindegy, mikor és kivel. Te nem vagy még elég idõs hozzá és/vagy nem volt megfelelõ a fiú.
Ezt nemlehet megtanulni, tényleg magától kell jönnie. Amúgy tuti nem ezért szakított, vagy ha igen akkor sikerült kifognod egy ritka nagy barmot aki nem érzett irántad semmit.
az én barätom sem tudott valami jol csokolni, de én megmondtam neki mi zavar, nem pedig szakitottam vele.mostmär baromi jol csokol, majd meg örülök érte.de ha a sräc ezért szakitott veled, hagyd a francba, különben is a csok magätol jön.ha valaki nem csokol jol, az nem azt jelenti h ö nem tud.fizikailag nem illik össze azzal akivel csokolozik; ) ne csüggedj, csak megtalälod azt a fiut aki ugy csokol mint te: ))

A volt barátommal már közel 5 hónapja/Szakított/unk, és azóta egyszerűen nem hagy békén, mindig írogat aztán ha gondol elkezd bántani, megsért elkezd fenyegetőzni, hogy terjeszt olyan dolgokat rólam ami nem is igaz?

Miért bánt még mindig,miért nem tud már békén hagyni egy életre?Ha már szakítottunk akkor felejtsen el,írtam neki de nem tud békén hagyni

Legjobb válasz: Talán nem akarja hogy mással legyél, õ szakított vagy te??

Talán nem akarja hogy mással legyél, õ szakított vagy te??
Vajon mivel érted ezt el? Néhány kivételtõl eltekintve amikor tényleg pszichopata az illetõ, az esetek többségében az ilyen viselkedés már reakció valamilyen elõzményre.
Az a javaslatom, hogy indokold meg neki, hogy miért szakítottál vele, és kíméletesen éreztesd, hogy soha többé nem lehettek együtt. (Ha te szakítottál vele)
A kérdező hozzászólása: Az a fura hogy õ szakított, és olyanokat vág most is a fejemhez:hogy nem is szerettelek, te csak egy pótlék voltál és komolyan ez már szánalmas
De ha csak facebook-on írogat, akkor tiltsd le, töröld az ismeretségbõl.
A kérdező hozzászólása: Igazad van, nem csak te vagy az elsõ aki ezt mondta nekem! És tényleg úgy meggyûlöltem, de örülök hogy írt ide pasi is látom akkor miért csinálni mind ezt
Tiltsd le, töröld.
Nézd levegõnek.
A kérdező hozzászólása: Levegõnek fogom nézni!


Miért kerül a volt barátom, ha ő szakított velem?

Talán lelkifurdalása van?

Legjobb válasz: én is kerülném az exem...kivéve akkor ha õ szakított és még mindig szeretem.

én is kerülném az exem...kivéve akkor ha õ szakított és még mindig szeretem.
Miért akarna veled találkozni? Szakítottatok. Tehát nem akar veled lenni. Akkor meg mégis miért akarna veled összefutni? Nem igazán értem a gondodat.
A kérdező hozzászólása: Miért kerülnéd?
A kérdező hozzászólása: Mindig direkt más busszal jár, korábban megy, hogy ne lásson + lóg az iskolából, hogy ne kelljen látnia.
Dehát miért akarna látni??? Én is kerülöm a volt barátnõket, de még a jelölteket is. Nem esik jól látni õket. Pláne, ha szakítás volt, ami sosem kellemes élmény. És valószínû, nem akarja újra feltépni a sebeket.

Mit csináljak, a volt barátom szakított még velem a távolság miatt?

A volt barátom szakított a távolság miatt velem, de azóta is beszélünk, újra megkedveltem elmondtam neki, de nagyon nem akarok a barátságnál semmit, csak azt kérdezte hogy most akarok a barátságnál többet vagy nem, mondtam nem tudom. De persze azóta is webcamerázunk beszélgetünk meg minden! És mit csináljak még mindig tetszik?

Legjobb válasz: Ha egyszer szakított, akkor ennek semmi értelme.. Ahhoz, hogy ne fájjon, és ne kelljen rágondolnod, érdemes volna ezt az egészet végleg lezárni.. Õ tisztában volt azzal a kapcsolat elején, hogy mekkora a táv.

Ha egyszer szakított, akkor ennek semmi értelme.. Ahhoz, hogy ne fájjon, és ne kelljen rágondolnod, érdemes volna ezt az egészet végleg lezárni.. Õ tisztában volt azzal a kapcsolat elején, hogy mekkora a táv.
A kérdező hozzászólása: Én is tisztában voltam vele, még találkozni is akartam de bumm akkor szakított velem, de egyszerûen nem tudom elfelejteni, vele álmodok, folyton róla beszélek a barátaimnak. Komolyan ez már beteges. :(
Nem, nem beteges, normális! Sajnos. :(( Tudom milyen [email protected] érzés, én is átéltem már. :'(( Túl leszel rajta dõvel!
Ha szakított a távolság miatt akkor vedd tudomásul, és ne ringasd magadat egy álomvilágban :$ Lehet hogy csak azért beszélget veled, mert azt gondolja, hogy baráti beszélgetés, tekintve, hogy egy határozott választ nem tudtál neki adni, annak érdekében, hogy mit is akarsz valójában... Semmint ne csinálj várj, bár ha szakított vele akkor vagy tényleg a távolságba belefáradt, már nem vonzódik hozzád, talált valaki mást stb.
A kérdező hozzászólása: Hát remélem! :'(
A kérdező hozzászólása: Jó igazad van, de akkor is nehéz vele lépést tartani egyszer rám ír egyszer nem egyszer bunkó máskor nem. Kb én is ilyen vagyok mert igazad volt nem tudom eldönteni hogy mit is akarok valójában.

2 hónapja szakított velem a volt barátnőm most találkozni akar velem ti találkoznátok vele?

Én már magamban úgy ahogy lezártam a dolgokat. Néha napján rám ír chaten meg most találkozni akar velem ? Ti elmennétek a találkozóra ? 21/F

Legjobb válasz: Ha szereted mégegy próbát megér, hallgasd meg mit mond és kérdezd meg miért szakított veled. Abban az esetben, ha találkozol vele, nem lenne hiba megmondani neki, hogy az bizalmad felé még nem teljes, és ha így is érzed, az a leghelyesebb :)

Ha szereted mégegy próbát megér, hallgasd meg mit mond és kérdezd meg miért szakított veled. Abban az esetben, ha találkozol vele, nem lenne hiba megmondani neki, hogy az bizalmad felé még nem teljes, és ha így is érzed, az a leghelyesebb :)
lehet h csak dugni akar egyet.
A kérdező hozzászólása: Egyszer már beszéltünk a kapcsolatunk hibáiról ezért is nem tudom hogy most miért akar találkozni.
Szakított, most meg dróton akar rángatni? Lehet, hogy az ügyeletes rossz fiú éppen átbaszta és most valakinek rinyálni akar, vagy beéri veled is. Legyen már önbecsülésed! Valamilyen téren csak ki akar használni. Én a helyedben nemhogy nem mennék el a találkára, de az összes kapcsolatot megszakítottam volna vele.

Mit csináljak? A volt pasim szakitott velem a haverja miatt! Mit mondjak neki?

:'(

Legjobb válasz: na ezt most hogy érted? mit akarsz mondani neki? nem tarthatott sokra ha egy haver miatt szakított veled. ??

na ezt most hogy érted? mit akarsz mondani neki? nem tarthatott sokra ha egy haver miatt szakított veled. ??
A kérdező hozzászólása: De hát azér tartott valamire!! Nagyon szeretem csaak neki a haverja többet jelent mint 1 barátnõje! Egyébként a haverja miatt lett vége és állitolag át basztam de ez nem igaz csaak a haverja ki talált valami hülyeséget!h szakitson velem!
sztem aki a haverja miatt szakít veled, az nem szeretett. szóval ennyit róla, én több szót nem is pazarolnék rá.

Lányok! Volt már olyan, hgy levágattátok a hajatokat és ezért a barátotok szakított veletek?

Ezt csak úgy kérdezem, nálam nem történt meg ilyen, csak kíváncsi vagyok, hogy a többiekmél volt-e már így.

Legjobb válasz: Köszi a választ:) amúgy a barátnõmnek volt, hogy kicsit elszúrta a fodrász, ezért a a barátja szakított vele, sõt még az akkor legjobb barátnõje is elfordult tõle mondván: ha veled kell mutatkoznom, akkor inkább ne is barátkozzunk. na, így barátkoztam meg a lánnyal,és most õ a legjobb barátnõm :D

Ilyen nincs...akkor az a pasi már rég szakitani akart vele csak kellett egy jó ürügy...hát én még nem jártam igy xD
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ:) amúgy a barátnõmnek volt, hogy kicsit elszúrta a fodrász, ezért a a barátja szakított vele, sõt még az akkor legjobb barátnõje is elfordult tõle mondván: ha veled kell mutatkoznom, akkor inkább ne is barátkozzunk. na, így barátkoztam meg a lánnyal, és most õ a legjobb barátnõm :D
A kérdező hozzászólása: Naigen, ezt mi is így gondoltuk. Amúgy köszi a válaszokat, de kérek még:)
Hát akkor jól jártatok mind a ketten :) De az ilyenek nem barátk meg nem barátnõk. Engem nem hagyott el a barátom mikor a fenekemig érõ hajamat levágattam kleopátrára :D:D Mondjuk 14 éves korom óta járunk szóval szeretjük egymást de ha elhagyott volna nem is tudom mit csináltam volna.A legjobb barátnõm meg emiatt össze nem veszett volna velem, csak kicsit leszidott, hogy milyen idióta vagyok :D 16L
Akkor garantálom ez igy volt tervezve:S Õ szakit a haja miatt...És így tud járni a másikkal.De, hogy ne legyen vita közte és a legjobb baratnoje kozott igy inkabb nem baratkoznak..És akkor meg van oldva..Milyen okosak:) ) 13L
Az a fiú nem a haja miatt szakít, csak örült h talált egy indokot, ha szeretek calakit nem fogok a haja miatt szakítani vele... Még neked is kell 3 év, hogy ne gondolkozz ilyen marhaságokon :D 16F
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Igen jól jártunk. :D Amúgy az a lány, aki a barátnõm legjobb barátnõje volt, összejött azzal a fiúval aki szakított a haj miatt... szóval tiszta hülyék.
Mivel nem vagyok lány, ezért nem tudok válaszolni. Én nem hagynám el a barátnõmet(ami amúgy nincs :'( ) ilyenérét... 17/F
*valakit
A kérdező hozzászólása: persze, szerintem is már rég óta.. Jó hogy neked nics így. :) :)

Hogyan ébreszthetnék szerelmet újra a volt barátomban? Szakított velem, viszont még mindig iszonyatosan szeretem. Hónapok óta ezen rágódok, nem tudok túllépni a szakításon, rendesen átgondoltam, és úgy érzem, mindkettőnknek ez lenne a legjobb.

F?leg olyanok válaszoljanak, akikb?l kiszeretett a barátjuk, de azért még szerette ?ket, és sikerült a dolgokat helyrehozni. Akik remélték, hogy jobb lesz minden, és az is lett.

Legjobb válasz: Olyan leszel és megadod neki mindazt ami miatt beléd szeretett. Ha ugyan olyan vagy most is mit régen (amit kétlek) akkor nincs esély. Ugyanúgy nincs esély akkor se ha csak pár hónapot voltatok együtt, mert az azt jelenti hogy "kipróbáltátok" egymást, és neki nem jössz be. Ha hosszú ideig voltatok együtt, de valamit elszúrtál és szakított veled, akkor talán még helyrehozhatod.

Olyan leszel és megadod neki mindazt ami miatt beléd szeretett. Ha ugyan olyan vagy most is mit régen (amit kétlek) akkor nincs esély. Ugyanúgy nincs esély akkor se ha csak pár hónapot voltatok együtt, mert az azt jelenti hogy "kipróbáltátok" egymást, és neki nem jössz be. Ha hosszú ideig voltatok együtt, de valamit elszúrtál és szakított veled, akkor talán még helyrehozhatod.
A kérdező hozzászólása: 1 évig voltunk együtt, nagyon szerelmes volt belém, de elszúrtam a dolgokat az utolsó 1 hónapban, és hát meglett az eredménye. Én helyre tudnám hozni a dolgokat, viszont a szakítás óta nem beszélünk, se internete, se élõben, sõt , még csak nem is láttam azóta. Nyomulni nem akarok, de valamit mégis tennem kell. De mit?
Hasonló cipõben járok. Nem vettem észre, hogy milyen hibákat halmozok egymásra. Sajnos vége lett mire észbe kaptam és mire kiderült már annyira túllépett, hogy kijelentette többet velem kapcsolatot nem. De barátként keres. Nekem itt az elõny. Neked ezt kéne elérni, hogy egyáltalán keressen gondoljon rád és beszéljen veled. Ne nyomulj, de ne is kard féltékennyé tenni. Nem fog mûködni. Ha õ szakított veled, pasizhatsz max k*rvának fog titulálni. Tudd meg miért szakított veled. Mi volt az ami 1 év után ide vezetett. Minden apróság fontos lehet. HA már tudod, találd ki hogy lehetne helyrehozni. NE KAPKODJ! Az ilyesmi nem egyik napról a másikra megy. Hetek sõt tán hónapok rosszabb esetben évek munkája! Tehát tudd meg mi volt a kiváltó ok és még mi minden játszott közre. Ezeket próbáld helyrehozni. De ne told az arcába hogy "Figyelj ezen is változtattam ezt is máshogy csinálom stb stb." Lássa magától. Légy szem elõtt, de ne nyomulj és lásson újra olyannak amilyennek megszeretett. Nehéz feledtetni a szarságokat, de nem lehetetlen. Sok szerencsét. Ha gondolod dobj rám egy mailt és dumálhatunk még errõl!
Elsõ lépésként érd el, hogy legalább beszéljetek és ha van a társaságotoknak közös része akkor néha egy társaságban legyetek. De ne lógj rajta, csak légy jelen.
A kérdező hozzászólása: Kösöznöm az eddigi válaszokat. :) Tudom, hogy miért szakított velem, csak az a probléma, hogy msn-en szakított, és nem is beszéltük meg rendesen.Nehéz idõket éltünk meg, és szerintem õ is meg én is rengeteg dolgot elrontottunk. Ott a baj, hogy bár egy településen élünk, nagyon ritkán látom, néha buszon esetleg, de akkor is csak egy pillanatra, és még köszönni se tudok, mert oda se tudok menni. Arra gondoltam, hogy egy ideig nem keresem, nem nyomulok, nem csinálok semmit, aztán pár hónap múlva esetleg írok neki egy levelet. Szerintetek ez jó ötlet? Ja és a másik dolog: megpróbálok mnndig nagyon jól kinézni, talán akkor érezni fog valamit irántam újra, vagy emlékeztetem a dolgokra.
Sehogyan, felejtsd el örökre, keress magadnak valaki mást, de csak ha tényleg túlleszel rajta.
Mi az, hogy ráuszítottad? Valami kutya a barátod netán?
Mivan?? Te egy fiú vagy, és a barátnõdre ráuszítottad, a Béla barátodat, hogy Béla ÖL! és a barátnõd szakított ezért?
hogy HOVA? mivan?
de miért uszítottad rá a barátodat, ember???
What does the fox say?????
A kérdező hozzászólása: Õ úgy érzi hogy ráúszítottam, mert ráírt azzal kapcsolatba a barátom hogy miért nem akar velük találkozni! És erre megsértõdõtt és szakított velem.
Béla, ÖL! -> Sírok! :D:D:D:D:D
Minek kell erõltetni valamit, amit nem akart még? Én is szakítanék ilyen helyzetben, tök kellemetlen szituációt teremtettél neki. Magadnak köszönheted az egészet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!