Találatok a következő kifejezésre: A volt nagyon (5386 db)

Fiúk! A barátom a hátam mögött beszélt a volt nagy szerelmével. Aggódnom kellene?

most tudtam meg, hogy amikor félévesek lettünk, a volt barátnője-aki nem mellesleg évekig volt nagy szerelme- felkereste.. megkérte, hogy találkozzanak 1 hónapon át e-maileztek..a barátom nem akart vele találkozni, bár hezitált rajta( utóbbit nekem nem vallotta be) a lényeg, hogy erről én mit sem tudtam...úgy érzem mintha gyomorszájon rúgtak volna, olyan mintha elárult volna..és hazudott azzal, hogy nem mondta el ezt nekem..nem volt hozzám őszinte hogy tudnék benne megbízni ezekután? én tudom, hogy egy sokáig tartó szerelmet, nem lehet csak úgy kitörölni..és nem szabhatom meg kivel s mit beszél.. azt állítja azért nem mondta el, mert nem akart fájdalmat okozni.. azzol, hogy hónapokkal később tudom meg..mástól..még ront a helyzeten egyszerűen nem tudom mit csináljak.. tényleg ilyen egyszerű lenne? és el kéne neki néznem..így leírva nem olyan borzalmas..de nekem valahogy mégis nagyon fáj azt persze elfelejtettem hozzátenni, hogy ez a lány kapcsolatban van..már másfél éve .. és hogy a barátom engem szeret bocsi, ha összefüggéstelenül írtam a dolgokat..és értelmetlen itt-ott..de egyszerűen senkivel nem tudok erről erről beszélni..nem akarok.. nem tudom mit tegyek..abizalom ami felépült..egy perc alatt leomlott..

Legjobb válasz: figyelj.. szerintem túlspilázod. NEM kell féltékenykedni, hiszen komolyabb okot nem adott rá. egy találkozóban nincsen semmi sem, fõleg, ha barátként váltak el :) Te mondtad, nem szabhatod meg, és tudod, hogy komoly kapcsin nem lehet túltenni gyorsan magad. Akkor? :) NEm szereti, de vannak közös emlékeik. Amikor kapcsolatba kerülsz valakivel, ezt el kell fogadnod, és tudomásul kell venned, hogy õ elõtted mással is volt. ÉS ez fordítva is igaz. Ettõl még bízhatsz benne, nem azért nem mondta el, mert nem akarta. Ténylegesen a férfiak úgy kezelik a dolgokat, hogy JOBB nem elmondani, mert nem akarnak csalódást. Képzeld csak el; nekem a volt barátnõm azt írta e-mailben, hogy milyen jó voltam az ágyban... Míg a barátnõm ezt végig olvasta. 2X sem mondom: már nem szerettem azt a lányt, csak a barátnõmet, az akkorit. És az égegyadta világon nem tudtam neki bebizonyítani, csakmert elkönyvelt egy ilyent magában. Holott én ebbe az egészbe csak belecsöppentem. Tehát továbbra is azt mondom: Ne állítsd ilyenekkel falhoz, összejöttetek, tiszta lappal indul mindkettõtök! :) Carpe diem; Élj a mának. Különbenis.. nincs jelened múlt nélkül, de nagy hibát követ el, aki a múltban mereng. :) ÁHH. és még egy tanács: Késõbbiekben, mikor úgy valamin jól összevesztek... ezeket biztos, hogy a fejéhez fogod vágni. Most óvva intelek ettõl: NE tedd. Mert egy kapcsolatban egy atombombánál 10000x rosszabb és durvább hatású az, amikor valakinek a múltját emlegetik. Ha hasznos volt az infó, küldj FeedBacket! (visszajelzést) remélem tudtam segíteni! --Chocky--

figyelj.. szerintem túlspilázod. NEM kell féltékenykedni, hiszen komolyabb okot nem adott rá. egy találkozóban nincsen semmi sem, fõleg, ha barátként váltak el :) Te mondtad, nem szabhatod meg, és tudod, hogy komoly kapcsin nem lehet túltenni gyorsan magad. Akkor? :) NEm szereti, de vannak közös emlékeik. Amikor kapcsolatba kerülsz valakivel, ezt el kell fogadnod, és tudomásul kell venned, hogy õ elõtted mással is volt. ÉS ez fordítva is igaz. Ettõl még bízhatsz benne, nem azért nem mondta el, mert nem akarta. Ténylegesen a férfiak úgy kezelik a dolgokat, hogy JOBB nem elmondani, mert nem akarnak csalódást. Képzeld csak el; nekem a volt barátnõm azt írta e-mailben, hogy milyen jó voltam az ágyban... Míg a barátnõm ezt végig olvasta. 2X sem mondom: már nem szerettem azt a lányt, csak a barátnõmet, az akkorit. És az égegyadta világon nem tudtam neki bebizonyítani, csakmert elkönyvelt egy ilyent magában. Holott én ebbe az egészbe csak belecsöppentem. Tehát továbbra is azt mondom: Ne állítsd ilyenekkel falhoz, összejöttetek, tiszta lappal indul mindkettõtök! :) Carpe diem; Élj a mának. Különbenis.. nincs jelened múlt nélkül, de nagy hibát követ el, aki a múltban mereng. :) ÁHH. és még egy tanács: Késõbbiekben, mikor úgy valamin jól összevesztek... ezeket biztos, hogy a fejéhez fogod vágni. Most óvva intelek ettõl: NE tedd. Mert egy kapcsolatban egy atombombánál 10000x rosszabb és durvább hatású az, amikor valakinek a múltját emlegetik. Ha hasznos volt az infó, küldj FeedBacket! (visszajelzést) remélem tudtam segíteni! --Chocky--
Történt közöttük valami komolyabb is?
A kérdező hozzászólása: igen.. azt mondta azért, mert tudta, hogy nekem ez nagyon fájna..
Szóval kimondatlan "szabály" volt az, hogy nem beszéltek az exérõl, viszont nem is tiltottad meg? Ennek ismeretében megkérdezted a barátodat, hogy mégis miért titkolta el?
A kérdező hozzászólása: nem...egyszerûen csak tabu téma volt.. dehogy szabom meg! nem az a fajta vagyok..
Ja bocs, szóval nem is találkoztak. Azt nem értem, hogy miért titkolta el? Megszabtad a barátodnak, hogy beszélhet-e vele?
Nem tartalak emiatt rossz, féltékenykedõ embernek, de mi akaszt ki a legjobban a dologban? Érted, nem csalt meg vele (ha minden igaz), csak találkoztak, de te mégis haragszol rájuk.
A kérdező hozzászólása: nem.. nem találkoztak.. nem csalt meg tudom, hogy nem szabadna ennyire felfujnom ezt az egészet..de ennél ez bonyolultabb
Nálunk épp ezért mentünk szét. Miután megbeszéltük hogy ne keresse, azután is kereste. Bár akkor is furcs volt.
Szerinted akkor mi lett volna a helyes? Hiszen tabutéma volt köztetek az ex, tehát tényleg nem örültél volna annak, hogy õk e-maileznek egymással. Ellenben a barátod a te érdekedben elhallgatta elõled és most haragszol rá.
igen
Gondolok igen, de csak magamnak ártok vele, mert felkavar és szomoruvá tesz. Elszurtam és kész!
Igen, hisz a mai napig tartjuk a kapcsolatot annak ellenére, hogy õ Németországban él, hetente beszélünk skyp-on, és chatelünk, de szerelemrõl már nem esik szó közöttünk.
Eszembe jut idõnként, mint egy régi emlék.De 0érzelem van már.
Igen, hisz a mai napig kapcsolatban vagyunk. De ha arra gondolsz, hogy esetleg felelevenednek bennem a régi érzelmek, akkor nem, az le van zárva és a férjemet szeretem.
hogyne...
Csak düh van még bennem. Ironikus, negatív dolgok kapcsán igen, eszembe jut.
Nem különösebben. Az érzések szépek voltak elmúltak. Általuk jutottam el a mostani férjemig. Csak a szép emlék maradt. Kettõnk között ez soha nem téma.
én hozzá megyek férjhez 12 nap múlva, így elég sokszor eszembe jut :)
Én nem fogok, mert õ az elsõ. Lassan házasodunk.
A kérdező hozzászólása: Fogalmam sincs, én mindenkinek zöld kezet nyomtam! :) Mondjuk több kérdésnél is láttam, hogy ez a lepontozás megy...:S De ne is foglalkozz vele, vannak emberek ezek szerint, akik ebben élik ki magukat. Köszönöm a válaszokat.
Igen, valakinek cseszi a csõrét, hogy van, akinek összejött és a nagy szerelmével él együtt. Szánalmas, ha valakinek ez nem tetszik. Bizonyára nem olyan szerencsés, mint mi. :P
Igen! Olyan sokat gondoltam rá, hogy a végén mindketten feladtunk egy 13 éves házasságot azért, hogy együtt lehessünk. Most õ a férjem és van egy 5 hónapos kisfiunk. :) Na ezt is lehet lepontozni!!!
Utolsó: Kérlek küldj nekem egy zsákkal ebbõl az energiából, hogy az én nagy szerelmem is mellettem döntsön végül!! :)
Szoktam. De teljesen közömbös érzelmileg, semmit nem jelent már. Remélem a férjem is ezt válaszolná. ;) Egyébként nekem is a nagy szerelmem a férjem, ezért is mentem hozzá.
Igen, nagyon gyakran gondolok az exemre, mert még mindig õt szeretem.Soha nem leszek képes elfelejteni, nekem õ az ideálom:)
Nekem is a nagy szerelmem a férjem, az exek közömbösek számomra, a férjemmel nagyon boldog vagyok, és szerelmes, és néha elfog a félelem , hogy mi lenne ha Õ nincs, vagy nem szeretne már, mert ilyenkor jutnak csak eszembe az exek, és elfog a félelem, hogy valamelyikkel élhetnék, vagy hozzájuk hasonloval, azok után , hogy megtutdtam milyen egy boldog kapcsolatban lenni.
Küldenék én energiát ha lehetne mindenkinek. Abban biztos vagyok, hogy akik egymásnak rendeltettek megtalálják egymást bármi történjen is!!
többen írtuk, hogy a férjünk, vagy a leendõ férjünk a nagy szerelmünk.Mi miért lettünk lepontozva???
2 komolyabb kapcsolatom volt a párom elõtt, de nem gondolok rájuk, legalábbis nem szerelmes gondolatokkal. volt, elmúlt. mindkettõvel úgy szakítottam, hogy már csak a barátság maradt, így nincs bennem a mi lett volna ha... érzés. van olyan is, akivel nem teljesült be a szerelem, ha rá gondolok, akkor azért kicsit felkavar, de azt sem bánom annyira, hiszen a párom nagyon szeret, és ez sokkal többet jelent egy kis futó kalandnál.
Szoktam, a párom a "nagy" szerelmem. Sajnos elég kevés idõt töltünk együtt. Nyártól viszont együtt:D
Ha látom a képeit közösségi oldalon, nyilván megnézem, de ennyi. Nem ért szép véget, legalább annyi rosszat kaptam, mint szépet. Ettõl függetlenül néha persze, eszembe jut.
igen, sajnos, fõleg ha össze is futunk, és engem is felkavar, tönkretesz. Tudatosan mással kezdek ilyenkor foglalkozni, de a seb újra felszakad.
Néha eszembe jutnak a volt hapijaim, hogy mi lehet velük, de azért túlzás lenne õket nagy szerelemnek nevezni. Olyan szerintem nincs, mert valahogy mindig találtam nagyobbat. Egy ideje már persze nem találtam, mert azóta férjnél vagyok. Nincs ebben semmi különös. :-)
Igen eszembejutott egy, mert nem voltam szerelmes az aktuális kapcsolatomba.Erre fõleg akkor jöttem rá, mikor kb napokig meg voltam õrülve, mikor véletlenül összefutottam egy régebbi exemmel, akivel mégcsak nem is volt normális a kapcsolat. Régebbi exek is eszembejutnak, de bánom az összeset!!!!
Ami volt az elmúlt. Gondolj a jelenre, és azt éld át mindennap, szeretetben, gondosságban, figyelmességben. Ha mindenki a régi nagy szerelemre gondolna vissza járhatnánk útjainkat, és sebeznénk meg másokat.
Én igen, de teljesen semleges érzések vannak bennem iránta. Néha valamirõl eszembe jut, pl. egyik nap pakoltam és megtaláltam egy parfümös üvegcsét, amit még akkor használtam, mikor együtt voltunk. Akkor sok emlék eszembe jutott, de csak olyan múló gondolat szintjén, semmi különös nem volt. Már továbbléptem és olyan, mintha õ sosem lett volna. Mondjuk én eleve ilyen vagyok, könnyedén túllépek minden kapcsolaton..
Szinte állandóan. :) Merthogy a nagy szerelmem a férjem. :)
nekem a nagyszerelmem a férjem! :D
Nekem nem szokott elmúlni a szerelem, csak elkezdõdni, tehát nem VOLT szerelemrõl beszélek. Persze, hogy szoktam gondolni rá.:)

Abba a suliba és abba az osztályba fogok járni, ahová a "volt nagy szerelmem" jár.. Hogy tudnám megállni?

Gimibe járok,de ez nem jött be (a társaság miatt),így jöv?re sulit váltok. Ha ez még nem lenne elég,abba a suliba és abba az osztályba fogok járni,ahová a "volt nagy szerelmem" jár...4 évig bele voltam esve teljesen,(mosolyogtunk egymásra,közös szép emlékek,de már 3 éve nem beszélünk,attól függetlenül 3 évig még yól elflörtölgettünk :S). Most 100%-ig kiszerettem Bel?le. Hogy álljam meg ,hogy ne szeressek belé újra?:S Légyszi segítsetek...

Legjobb válasz: Ha teljesen kiszerethettél belõle, akkor talán nem is voltál szerelmes, csak 'beleestél'. Nagy különbség, ezért nincs a szerelemre szleng szó.

Ha teljesen kiszerethettél belõle, akkor talán nem is voltál szerelmes, csak 'beleestél'. Nagy különbség, ezért nincs a szerelemre szleng szó.
De nehéz gondok...!
miert akarod megallni? lehet vmi jo sul ki belole ;) ha megis ezt akarod akkor ugy konnyebb xtem ha van vki aki nagyon tetszikmert akkor arra koncentralsz.
Én ha már kiszerettem valakibõl, akkor nem úgy nézek rá többet. Egyszerûen nem kívánom és el sem tudnám képzelni vele. Elmehet a francba. Egyébként semmit nem tudsz tenni... max nem nézel rá.

A volt nagy szerelmem meghívott a focimeccsére, mit csináljak?

Van egy fiú, akivel együtt jártam óvodába. Õ volt a nagy szerelmem. T?le kaptam óvodában az els? csókomat. Most megkerestem, ismer?snek jelöltem és ráírtam facen. Õ visszaírt, majd elkérte a telefonszámom és több, mint három órát beszélgettem vele skypon. Kitaláltuk, hogy szervezünk egy óvodás találka bulit. Beszéltünk néhány emberr?l. Õ mondta, hogy nekünk a buli el?tt találkozni kéne. Meghívott a focimeccsére. Én nem tudom mit csináljak! Igent mondtam neki. Gondoltam meghívom az egyik barátn?met, akit ? is ismer még az oviból. De nem tudom mi legyen. Az ciki lenne, ha olyanok is eljönnének akiket nem ismer? Nem is értek a focihoz, egyedül meg nem mennék el szívesen. Nem tudom mit kéne tennem. SEGÍTSÉG!

Legjobb válasz: De hallod menj el aztán meg feküdjetek le ez a legjob megoldás! :D

De hallod menj el aztán meg feküdjetek le ez a legjob megoldás! :D
Rendezzetek inkább pizsipartit! :D
A kérdező hozzászólása: Sajnos a fiúkat nem lehet átbeszélni! :(
Attól függ h hány éves vagy.....Szerintem ha most össze akar jönni veled akkor ne vidd a barinõdet:)
A kérdező hozzászólása: Egyenlõre a szexet hanyagolnám, de azért köszönöm a válaszokat! :D
Valszeg megvette a jegyeket a meccsre (gondolom magyar-török) így ne vigyél senki mást mert azt nem engedik be :D
ja h az õ meccse hümm
Akkor tárgytalan, bocsi.

Jogos a féltékenység, ha a párom találkozott párszor a volt nagy szerelmével. Nos a csaj akarata mellett döntött. Mit gondoltok?

A legutóbbi alakalommal nyilvános helyen találkoztak, de engem nem hívott, s?t mikor rákérdeztem, h én mehetek-e habozott. Én meg letettem a telefont és jól besért?dtem. Már lassan 3éve leszünk együtt és azt mondja szeret, a csaj meg nem jelent neki semmit.(elvileg nem volt köztük soha semmi, mert a csaj nem akarta). A párom elmondása szerint a csaj szokta keresni.Azért nem akarta, hogy én is menjek a találkozóra, mert azt gondolta nem bírom a csajt, meg h a csaj be ne sért?djön mert engem is elhozott.

Legjobb válasz: Jogos a féltékenység, de mielõtt ebbõl balhét csapnál kicsit beszélgessetek... Miért keresi a csaj? Milyen a viszonyuk? Szeretnek beszélgetni, vagy a lány ki van borulva, és senki sincs, aki meghallgatná? Kérdezd meg a barátodat, hogy mikrõl beszélgetnek, de nem támadólag, csak úgy mellesleg. Lehet, hogy egyszerûen csak jókat dumálnak.

Jogos a féltékenység, de mielõtt ebbõl balhét csapnál kicsit beszélgessetek... Miért keresi a csaj? Milyen a viszonyuk? Szeretnek beszélgetni, vagy a lány ki van borulva, és senki sincs, aki meghallgatná? Kérdezd meg a barátodat, hogy mikrõl beszélgetnek, de nem támadólag, csak úgy mellesleg. Lehet, hogy egyszerûen csak jókat dumálnak.
A kérdező hozzászólása: Nos azóta megbeszéltük, és azt mondja hiba volt nem magával vinnie, mert le kellett volna szarnia a csaj sértõdését. Vagy kettõnkkel találkozik vagy egyikünkkel sem. Azt mondja szeret és inkább nem találkozik többet és nem bezsél többet a csajjal, mert nem jelent neki semmit. Mit gondoltok? Jó megoldás ez a nembeszélünk többet dolog?
Miért ne szexelhetne a volt nõjével? Elképesztõek vagytok ti nõk! Minden jó dolgot megvonnátok a párotoktól csak azért mert önzõk vagytok.
Még mindig Õ a nagy szerelem!!!Az rendkívül lassan múlik, talán soha!Ezt nem tudja befolyásolni semmi és senki! Valószínû viszont, hogy a párodat már nem csak a fellobbanó vágyai fogják befolyásolni a tetteiben, hanem az esze is! Nehéz helyzetbe kerültél, nem is szabad elmenned mellette!
Most õszintén aki félre dug az bejelenti elõre, hogy most elmegyek félre dugni? Szerintem nem én se tenném sosem ha, ilyet tennék . Másik neked nincs olyan férfi ismerõsöd akivel szoktál beszélni és találkozni, ha nincs ott párod, nem hiszem hogy nincs.
Azért nem vitt el, hogy a másik be ne sértõdjön? Ez akkora kamu, hogy azt hiszem sok más is van ott a háttérben, célszerû ha páros lábbal rúgod ki a srácot azonnal. Egyik, hogy ember nehogy már mások igénye szerint vigye vagy ne vigye magával a párját, másik hogy egyszerûen nem akarta hogy ott legyél. Ki tudja mi történt, vagy mi fog történni közöttük. Ha ilyen hazug, hiába kérdezel rá, úgysem fogja elmondani, vagy kiszúrja a szemed valami újabb kamu szöveggel. A félrekúrókon nem lehet változtatni, ne is akarj. Elég nagy büntetés nekik az, hogy soha nem lesz állandó párjuk aki kitart mellettük életük során (hacsak nem fognak ki valami idiótát, aki elnézi a félredugásokat).
Nyugi egész biztos, hogy Téged szeret. A régi lány max. szexkapcsolat maradt. Nincs abban semmi rossz, ha néha meglátogatja az ember fia az exét. Én 4 éve élek az élettársammal, de van olyan volt barátnõm, akivel nagyon jó a viszonyunk. Ne aggódj, nincs ebben semmi rossz.
Miért ne beszélgethetne egy ismerõsével, fõként ha elõre közli veled? Ha fiú lenne, egy szót sem szólnál, miért más így? Nem hinném, hogy a párom egy ilyenbõl bármi problémát csinálna, és én sem. Szerintem ez egy tipikus nõi gondolkodás, hogy egybõl rosszra gondolsz.
Jogos a sértettséged, és a bizonytalanságod is! Nem tud magyarázatot adni gondolom, hogy miért is találkoznak, fõleg, hogy soha nem volt köztük semmi, tehát még csak az sem magyarázat, hogy jóban maradtak a szakítás után... bizony ez nagyon úgy tûnik, hogy a párodban még ott motoszkál a be nem teljesült szerelem kíváncsisága, és borzasztó tiszteletlenség veled szemben , hogy nyíltan találkozgat vele, és elvárja, hogy te ez ne vedd zokon! Átgondolnám a helyedben ezt a kapcsolatot!
Nem akarja hogy besértõdjön a csaj? Te jóóó ég. És ha te besértõdsz azzal nincs baj? Ezt azonnal beszéld meg vele. Én a helyedben már rég hagytam volna a p*csába.
Én egy kiadós félrekúrás után lehet, hogy ugyanezt mondtam volna. Jó szöveg, talán még meg is nyugtatja a gyanakvó barátnõt.
én igen.. bár nállunk nem volt dörgés.. de viszont a villámlás oylan sûrû volt, mint ha a villanyt csukogatták volna föl és le.. :(
Hát én nagyon!Ha egyedül vagyok itthon a kislányommal, akkor bebújunk az ágyba és jó szorosan össze ölelkezünk.Tudom butaság, de én egyszerûen aludni sem tudok ilyen nagy viharban.
Megértem, hogy ti féltek, de én egyszerûen imádom. <3
Nálunk akkorákat dörgött mintha a szomszédban robbantttak volna O.o...meg azok a villámok O.o...ááá >.<..és legalább 3x visszajött a vihar x.X....rossz volt ...naggyon rossz >.<
Én nem félek a viharban. Szeretem nézni én is. Viszont az ablakot be szoktam csukni, ha vihar van, mert úgy nem hallatszik olyan hangosan a dörgés. XD
Jaja...imádom <3 Egyszer az volt, hogy egész éjjel dörgött-villámlott én meg fennmaradtam reggelig. xD A poén, hogy másnap magyar félévi volt.
Én is szeretem a vihart fõleg nézni ahogy villámlik :)
Én is imádom a vihart *.*
Nemvagy egyedül Ikszdé.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat...mondjuk énis szeretem nézni ha meg messzebb van a vihar, meg azt is szeretem nézni ahogy esik az esõ, de akkor is a múltkori nagyon ott volt felettünk, és nagyon hangos volt!!!!
A kérdező hozzászólása: jah és második válaszoló!!! nem butaság!! szerintem jó! énis kiskoromban odamentem anyukámék ágyába!!! még most is néha!!!!
Én is szerbiai vagyok. Hát utáltam augusztus 13.-át [péntek 13.-a volt xD]. Zentai vagyok, gondolom láttad a Magyar Szó-ban, hogy mi volt itt. Hozzánk a házba nem folyt be a víz, de a garázsba pl igen, és megfulladt az egyik 3 hetes kiscicám :'( A tóparton pedig térdig ért a víz... Én meg átaludtam ezt az egészet..
én is zentai vagyok. abban a viharban nálunk az elektromos feszültség kicsapta a TV-t és a gépet is (mind2 ki volt húzva!) nagyon durva vihar volt az :S

Egy régebbi babakocsiról szeretnék fotót. Kb 15 éve volt nagy divat ez a típus?

Azt hiszem hauck a márkája, mindenkinek zöld volt a babakocsija. Olyan amerikaias stílusú volt ez akkor.

Legjobb válasz: Kis vagy nagy kerekû kocsira gondolsz? Nekem anno Marco babakocsim volt, akkor ez volt az egyik sláger. Ez kiskerekû, két funkciós kocsi volt. A másik kocsink meg egy klasszikus Peg Perego volt, nagy kerékkel, hatalmas mózessel, külön ülõrésszel..

Kis vagy nagy kerekû kocsira gondolsz? Nekem anno Marco babakocsim volt, akkor ez volt az egyik sláger. Ez kiskerekû, két funkciós kocsi volt. A másik kocsink meg egy klasszikus Peg Perego volt, nagy kerékkel, hatalmas mózessel, külön ülõrésszel..
Az én unokahúgomnak is ilyen volt 18 éve, csak lilában. Amúgy nem tudom miért érdekel ez a kocsi, gondolom csak kíváncsiságból kérdezed és nem ilyet szeretnél venni. Emlékszem a sógornõm nagyon nem volt vele megelégedve, még a buszra sem tudott vele felszállni, és a lépcsõn ki is tört a kereke. Pedig akkor ez volt a legdrágább babakocsi a piacon.
Az unokahugomnak is ilyen volt. Almazöld alapon színes, nagy pöttyökkel. Az unokahugim már lassan 20 éves. :)
A kérdező hozzászólása: Nincs közte, de így is nagyon jó, mert gyakorlatilag egyformák. Nagyon szuper :)
Esetleg nézd meg itt, hogy közte van-e a kép, amit keresel: http://www.google.hu/search?q=hauck+babakocsi+z%C3%B6ld&hl=h..
Igen, kétféle volt. A Hauck és a Marco. Legdivatosabb az almazöld volt :) A fiamnak volt Marcoja.. 19 éve.. :)
A kérdező hozzászólása: Jujj de ügyes vagy , köszi! Nem pontosan ez volt, kicsit másnak tûnik az anyaga, ez olyan puhább, amire én emlékszem síma vastagabb mûanyagosvászonos, nem tudom leírni. De alapjaiba nézve így néz ki mindene. Kereke is, fogója is, még a márkanév is odavan írva. Nyilván ebbõl a zöld babakocsiból is több márka van. De köszi!!!!!!Én erre se találtam volna rá :)
A kérdező hozzászólása: Kicsi a kereke, ha jól emlékszem elõl bolygósítható. Nem túl tágas babakocsi. Fektethetõ teljesen, de inkább sportkocsinak volt alkalmas, mert elég kicsi a fekvõ felülete. A szín van elõttem, tiszta zöld, még a fogója is. A kerekei meg ha jól emlékszem fehérek voltak.
A kérdező hozzászólása: Csak úgy eszembe jutott:) Meg akartam nézni, de sehol nem találtam. Gondolom mással is elõfordul ilyesmi amikor megpihen az agya:)

Az nem gond ha csak 3napig menstruálok, és most nem volt olyan nagy a vérzésem. Ez mitől lehet? Elég volt tisztasági betétet használnom, nem volt nagy vérzés és sötétebb színe is volt, de nem fáj semmim, csak ez most, olyan furcsa.

Legjobb válasz: Ha mindig ilyen, mióta szültél, nem gond, bár érdemes lenne megnézetni. Ha most változott meg, akkor doki. Figyelem! Ha csak egyszer, ebben a hónapban ilyen, az nem gond. Ha megismétlõdik, akkor igen, mert a változás nagy baj jele is lehet.

Ha mindig ilyen, mióta szültél, nem gond, bár érdemes lenne megnézetni. Ha most változott meg, akkor doki. Figyelem! Ha csak egyszer, ebben a hónapban ilyen, az nem gond. Ha megismétlõdik, akkor igen, mert a változás nagy baj jele is lehet.
1 ha tini vagy és csak pár éve menstuálasz, akkor elõfordul az ilyen 2 ha szexuális életet élsz, akkor tesztelj ;) 3 ha egyik sem, akkor doki
Ha nincs esélyed arra, hogy terhes vagy, akkor nem gond. Én 31 éves vagyok minden nehézség nélkül teherbe estem és világ életemben 2 napig volt csak meg, és amíg nem kezdtem rendszeresen nemi életet élni és gyógyszert szedni volt olyan, hogy 2 hónapban meg volt, aztán nem majd megint megvolt, majd egy kicsike pecsételés.
A kérdező hozzászólása: Nem nem vagyok tini már rég:) Van egy 6éves fiam.Csak ilyen még nemvolt , szokásosan fáj a derekam a méhem görcsölgetek, a szokásos havi jelek, csak most valahogy nagyon gyenge a vérzésem, sötétebb és alig van.Mondjuk nekem mindig is összevissza jött meg volt amikor meg se jött.Amúgy 25 éves vagyok.A válaszokat köszönöm szépen .
A kérdező hozzászólása: oké . köszönöm szépen:)

Akinek, nagyon anyás volt a gyermeke mikor a kistesó született, annak hogy viselte nagyobb gyermeke a távollétet? Nagyon féltem a lelkét

1,5 hónap múlva jön a kistesó, a fiam 19 hónapos lesz, de iszonyat anyás. Eddig nem volt gond, ha elmentem pár órára itthonról addig a nagyi vigyázott rá, de most pár hete még fürdeni sem tudok menni mert addig ordit még nem végzek. Nálatok hogy viselte a nagyobb gyermek, még kórházban voltatok, úgy félek, hogy a lelke meg sinyli, mit tegyek majd, mire figyeljek, hogy kezeljük majd a dolgot. Segítsetek légyszi. Látógatóba nem akarom, hogy hozzák, mert az csak rontana szerintem a helyzeten.

Legjobb válasz: 5 hete szültem a nagylány 21 hónapos volt ekkor. Nálunk is nagyon anyás. A szülés elõtt hetekkel csak én nyúlhattam szinte hozzá. Éjjel szültem addig a szüleim voltak vele, szerencsére nem volt gond, el volt velük. Amíg kórházban voltam az elsõ két nap amikor bejöttek nem nyúlhattam hozzá, az apján csüngött, aztán a 3. napon "megbarátkozott" velem. Utána aztán olyan volt velem mint elõtte. Én nagyon rosszul viseltem,hogy nem puszilhattam meg, nem jött oda hozzám. Mi egyébként sokat foglalkozunk a naggyal, hogy nehogy úgy érezze, hogy nem szeretjük, sokszor mondom neki, hogy szeretjük és a tesó is szereti õt. Próbálom bevonni a fürdetésbe, pelenkázásba. Szerencsére szereti a tesót és nem féltékeny rá.

5 hete szültem a nagylány 21 hónapos volt ekkor. Nálunk is nagyon anyás. A szülés elõtt hetekkel csak én nyúlhattam szinte hozzá. Éjjel szültem addig a szüleim voltak vele, szerencsére nem volt gond, el volt velük. Amíg kórházban voltam az elsõ két nap amikor bejöttek nem nyúlhattam hozzá, az apján csüngött, aztán a 3. napon "megbarátkozott" velem. Utána aztán olyan volt velem mint elõtte. Én nagyon rosszul viseltem, hogy nem puszilhattam meg, nem jött oda hozzám. Mi egyébként sokat foglalkozunk a naggyal, hogy nehogy úgy érezze, hogy nem szeretjük, sokszor mondom neki, hogy szeretjük és a tesó is szereti õt. Próbálom bevonni a fürdetésbe, pelenkázásba. Szerencsére szereti a tesót és nem féltékeny rá.
Szintén zenész... Nagylányom 22 hós, kislányom 8 hetes. A terhesség egésze alatt foglalkoztunk a kistesóval, ez fontos. Mondd el neki, hogy milyen lesz, és ne azt, hogy majd játszhat vele-mert nem, hanem hogy majd csak fekszik, meg cicizik, meg hasonlók... Lányom is anyás volt, de meglepõen jól elvolt apával és nagyival, bár nem a helyén aludt, hanem apával. Figyelj rá és vondd be. Lányom imádja kipatentolni a kicsi ruháját fürdéskor és pelenkázáskor, meglesi van-e kaki benne, kiviszi a pelust a kukába, puszilgatja, ölelgetni, az ölébe kell tenni... Szóval nincs gond. Ezt sajna nem lehet elõre tudni, hogy mi hogy fog alakulni, de mindneképp szeresd, és vond be, légy vele türelmes. Javasolják, legyen valami elfoglaltság, idõ, amikor csak a naggyal vagy, akkor a kicsi apázzon. (fürödj fele, vagy sétáljatok, vagy bármi...)
Én is vakarom a fejem , hogy hogyan legyen. Nekem 21 hós lesz a lányom kb mikor a kicsik születnek, és a lányom is elég anyás. MÁr most mondogatom neki, hogy itt vannak a kistesvérkék a pocakomban, van hogy jön és rázza nekik a csörgõt, mondja hogy öcsi (valószínû hogy egypetéjû fiúk), küldi nekik a puszit. Beszélgetünk egyre többet róluk, ahogy a második válaszoló is írta. Elmeséltem neki hogy anya elmegy majd hogy megszülessenek a kistesók, és hogy ott alszik a kórházban (el tudja képezlni, sajnos az apja egy baleset miatt egy hónapja pár napot benn feküdt), de majd jönnek apával hozzánk, és jövünk haza majd a kistesókkal. És még sokan javasolták, hogy vegyünk minden kórházi napra egy ajándékot a nagynak, hogy naponta kapjon valamit a kistesó(k)tól. Remélem minden rendben lesz. Bocs az off-ért.
Nálunk is nagyjából ekkor a korkülönbség. Magyarázd el neki, mi várható, ennyi idõsen már érti. Engem utolsó nap bent fogtak. Azalatt a férjem elvitte a lányomat a nagymamához. Ott is aludt, pedig még soha nem aludt máshol azelõtt. Szerencsére nagyon jól viselte. Másnap ment érte a férjem, és minden nap bejöttek hozzám látogatni. Sokan ellenzik, de szerintem neki jó volt, mert látta, hogy nem költöztem el végleg. Persze mondta, hogy menjek én is haza velük, de azért nem borult ki rajta, amikor mondtam, hogy nem lehet.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. mondogatjuk neki, hogy hamarosan megszületik az öcsi, meg hogy ott van anya pocijában adjon neki puszit meg hasonlók, de nem igazán érdekli még csak 16 hónapos, úgyhogy talán nem is fogja fel még. Remélem nem lesz lelki beteg ez a pár nap alatt, az ajándékra én is gondoltam. köszi mégegyszer

Mért van az hogy valamelyik nap álmodtam hogy egy csajal sexeltünk és reggelre meg előváladékos volt a gatyám nagyon nagy baj? Mit lehet ellene tenni?

Legjobb válasz: Szerintem az nem elõválladék volt, hanem magömlés, szimplán elmentél. Nem volt ilyen rész az álmodban? Egyébként normális, elõfordul, majd ha 25-30 év körül leszel elmúlik. Nekem az segített, hogy viszonylag rendszeresen kivertem (1-2 naponta), akkor jóval ritkábban fordul elõ.

Szerintem az nem elõválladék volt, hanem magömlés, szimplán elmentél. Nem volt ilyen rész az álmodban? Egyébként normális, elõfordul, majd ha 25-30 év körül leszel elmúlik. Nekem az segített, hogy viszonylag rendszeresen kivertem (1-2 naponta), akkor jóval ritkábban fordul elõ.
Elélveztél álmodban. Simán jó :D Gyakrabban szexelj vagy recskázz.
A kérdező hozzászólása: mondjuk rég maszturbáltam
Akkor ez a baj.... Sûrûbben csináld!
A kérdező hozzászólása: de az együtlétkor biztos tovább birom madj?
Ha nem öt perc alatt csapod ki, hanem elhúzod legalább fél óráig, akkor bírni fogod.
polluciod volt(éjszakai magömlés).. semmi baj nincs ezzel, majd lesz még ilyen!! sztem akk kezelgesd 1 kicsit magadat, mert ha már megvolt az elsõ magömlésed, a férfinak a hormonjai nem bírják ki, h sokáig latba legyen téve!! sza sztem jöjjön az emma:jobb kéz(e ma), (bal kéz) e meg holnap!!xDxDxDxD
Marok Marcsa, az ötcombú leányzó XD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!