Találatok a következő kifejezésre: A volt most írt rám, (6 db)

A volt barátom most írt rám, hogy hiányzok, ez jo jel?

A volt barátommal egy hónapja szaktottunk deh nem tudom elfelejteni, és nem is akarom és most írt olyat h ö még szeretne találkozni mert nagyon hiányzok neki és h még valamennyire szeret, és hmekkora egy köcsög volt h szakított deh nem tudna a szüleim szemébe nézn meg semmi, és nagyon messze lakik. ez jo jel h ezt írta? vagy mondjak le rola?

Legjobb válasz: nem tudom,biztos nem rossz jel,ha teljesen magától irta....én azt hiszem még egy kicsit hagynám szenvedni... a szüleimhez meg majd hozzászokna újra

nem tudom, biztos nem rossz jel, ha teljesen magától irta....én azt hiszem még egy kicsit hagynám szenvedni... a szüleimhez meg majd hozzászokna újra
Miért szakitottatok? ha tudod az okát és nem vészes és te szereted, és Õ is azt mondja akkor IGEN, jó jel...egy pasi csak akkor ir ilyensmit ha szeret...szóval beszéljétek meg, mig nem késõ:) hajrá
Hát ha még szereted, akkor persze, hogy jó jel. A pasik nem irkálnak ilyeneket unalmukban. De ne add be neki azonnal a derekad! Sok sikert! :) Csyo
Mi ugyanígy voltunk a párommal, õ szakított velem értelmes magyarázat nélkül ("most úgy érzi, hogy már nem szerelmes stb bla-bla), majd egy hónap múlva õ keresett meg, hogy neki kész szenvedés volt az elmúlt egy hónap és hogy nem próbálnánk meg-e újra! Nem adtam be könnyen a derekam, mondván, had' szenvedjen még egy kicsit, de megmondtam neki, hogy ez volt az elsõ és utolsó ilyen, és többet nem fogadom vissza, ha ilyet csinál! Ennek már 3 éve, most készülünk összeköltözni és szerelmesebbek vagyunk egymásba, jobban, mint az elején! Szerintem egy próbát mindenképpen megér, sose lehet tudni! :)
Mi az, hogy "még valamennyire szeret"? Minden nõ igazi szerelmet érdemel, és ha a szüleidtõl is tart, akkor szerintem nem tiszták az érzelmei! Szerintem jobbat érdemelsz... :-)
"Minden nõ igazi szerelmet érdemel" ácsi bácsi.. egy rendes férfi nem érdemli meg?? Egyéjszakásra vadászó nõkre (és férfiakra) meg sose pazarolnék el egy szerelmes szívet..

Mit tegyek most? A volt pasim mostanában folyton rám ír msn-en! Sokat beszélünk!

Feldobta h mi lenne ha, együtt lennénk újból, de csak sex! Többet nem tud most elképzelni, mert anno átvertem(megcsaltam 1 csók erejéig, a legjobb barátjával, amit Õ látott) de fontos vagyok neki és közel akar hozzám lenni! Aztán majd kialakul vagy nem! Néha tök bunkón viselkedik, néha pedig szíveket küld msn-en! Most mit akar? segítsetek!

Legjobb válasz: Szexet akar semmi mást..ha te benne vagy,te dolgod,de sztem ne várj mást töle,amit mond a többi csak mese.

Szexet akar semmi mást..ha te benne vagy, te dolgod, de sztem ne várj mást töle, amit mond a többi csak mese.
Nem akar Õ mást csak szexet
Szerintem kapcsold ki a számítógépet és olvass könyveket, tanulj nyelveket, esetleg végezz a társadalom számára is hasznos munkát. Hidd el másképp fogod látni a világot és ezt az oldalt.
A második válaszoló nagyon szépen megfogalmazta a "Ne higgy neki csak baszni akar!" mondatot.:D Ha csak szexelni akar veled, akkor a te döntésed, hogy belemész-e!


Win7 rendszerem van 2gb ram volt benne (1-1gb). Most tettem bele +1gigát (1-1 512mb-ost). Aza baj, hogy a feladatkezelőbe fizikai memóriához 2gb-ot ír, de a sajátgépbe kiírja a 3gb-ot és a biosban is. Mi lehet a baj?

DDR2-es ramok 800mhz.

Legjobb válasz: Egyforma RAMokat szokás bepakolni (egyforma méret, egyforma órajel) nem össze vissza ide 5MB oda 15Mb plusz még 512 meg egy GB meg még kettõ. Ez így sz.r

Egyforma RAMokat szokás bepakolni (egyforma méret, egyforma órajel) nem össze vissza ide 5MB oda 15Mb plusz még 512 meg egy GB meg még kettõ. Ez így sz.r
#1 Már miért lenne szar? Mert ennyire volt pénze? Max a kétcsatornás memóriakezelés nem fog menni. Ráadásul ha pl. 32 bites rendszere van, az ennél többet nem is fog kezelni. Nézd meg az alaplapod kézikönyvében, hogy milyen sorrendben kell feltölteni a memória slotokat. (általában a legnagyobbal kell kezdeni)
A kérdező hozzászólása: Igen 32bites a win7-em.Most kivettem az 1ik 512-es ramot és úgy felismerte a 2.5gb de ha visszateszem a másik 512-est akkor megint csak 2 gigát ismer fel. 1-1 1gb Kingmax 800mhz 1-1 512mb Croshair
Gondolom van egy videokártyád 1 GB memóriával. A 32 bites windows összesen kb 3, 5 GB memóriát tud megcímezni, amibe a videomemória is beletartozik. ha azt levesszük, akkor pont 2, 5 Gb marad. Itt az ideje, hogy 64 bites rendszerre válts.
A kérdező hozzászólása: Nem csak egy 256mb-os karim van.
Miért nem írsz neki te?
A kérdező hozzászólása: hát fenn sincsen a fb és nem tudom mit csináljak
Attól még írhatsz neki, például én mindig rejtve vagyok fent, de attól még válaszolok ha írnak.
A kérdező hozzászólása: értem csak mikor fenn van akkor eddig mindig rám ír meg megoszt dolgokat és kb október 25 semmi ilyet nem csinál
A kérdező hozzászólása: meg nem akkarok tapadosnak tûnni hogy küldök neki üziket de egyikre se reagálna azt nem szereteném meg õ neki szerintem általában mindig be van kapcsolva a chat
Ha ráírsz az azt jelenti hogy érdeklõdsz utána. Ezt már megtanulhatnák az emberek. Ha tetszik neked akkor miért ne írnál rá? Ne csapd be saját magad mert az sose vezet jóra. Sok kapcsolat ilyen hülyeségeken bukik el. Ha meg nem ír vissza akkor meg nem ír vissza mész tovább. Úgy gondolom még nem vagytok házastársak hogy bármi vesztenivalód legyen.
A kérdező hozzászólása: Oké csak én írnék neki csak nincs fenn és onnan tudom mikor fenn van hogy megoszt dolgokat meg ilyenek de suliba nem igen szól hozzám csak néz

Falási rohamok törnek rám és utánna. Nem tudtam kontrolálni a doki irt fel nekem Reduktil 10 mg-ost, jó volt egy darabig de most újra előjöttek, szörnyen érzem magam. Írasak fel erősebbet? Kérlek valaki adjon tanácsot.

Legjobb válasz: Hát ezt valahogy csak lehetne kontrolálni.. rámis jönnének falási rohamok ha nem látnék mértéket! Meg próbálj legalább olyanokat ha nem birod ki ami nem hízlal. Hameg van ilyen betegség akkor olvasgass rolla neten valami csak kiválta pl unalom vagy más.

Hát ezt valahogy csak lehetne kontrolálni.. rámis jönnének falási rohamok ha nem látnék mértéket! Meg próbálj legalább olyanokat ha nem birod ki ami nem hízlal. Hameg van ilyen betegség akkor olvasgass rolla neten valami csak kiválta pl unalom vagy más.
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy mi ez a betegség BULÉMIA.
Ezt nem írtad le. Amúgy azis egy olyan dolog hogy ha nem zabálnál be nem lenne lelkifurdalásod..vagy nem lenne gyomorrontásod. Tudod mérték a kulcsszó..
Persze, akinek nincs ilyen problémája, könnyebb azt mondani, hogy "csak meg kell állni". Én is ezt hallgatom a családomtól, napi szinten, és hidd el, hogy nem egyszerû. Reductilt szedtem én is, két éve fogytam tõle 10 kilót. Nem sokáig tudtam megtartani. Aztán szedtem az erõsebbet(15mg), semmivel sem éreztem jobbnak. Elég kellemetlenek a mellékhatásai, fontold meg jól, hogy meddig szeded. "egy sorstárs"
nem (csak) gyógyszert kellene szedned, mivel ez tüneti kezelés, hanem terápiára járnod, hogy kiderüljön a problémád eredeti oka... unalomból nem lesz az ember bulimiás, és nem ez az a betegség, ami pár bogyótól el fog múlni! keress fel rendes szakembert.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!