Találatok a következő kifejezésre: A volt kiviheti az (2 db)

A volt férjem kiviheti az országbol a lányunkat ugy, hogy én nem tudok rola?

Legjobb válasz: Ha a kislány hivatalosan nálad van elhelyezve, akkor egyértelmûen nem!

Ha a kislány hivatalosan nálad van elhelyezve, akkor egyértelmûen nem!
hääät......itt nagyon sok minden függ a papiroktol äm.semmit nem irtäl...:Sröviden annyi hogy hiäba a volt féRjed, de ha valoban nälad van elhelyezve aüici akkor elvileg nem csak a te beleegyezéseddel, papir uton....de job ha ügyvéddel beszélsz, hisz nehogy az legyen hogy elviszi a kislänyodat a tudtod nélkül mär orszägba.nem azert...de tudod mennyi ilyenröl hallani éS valamikor megsem taläljäk öket évekig.én külföldön lakom a pärommal és a kisbabänkkal, és itt volt a tv-ben hogy most talältak meg egy csajt aki most 27 éves, és az apja elrabolt 7 évesen éS most kerükt elö!!!!20 év!!:S ràadàsul folymaatosan egy szobäba zärta és közösült is vele, :S:S:.nem ijesztegetlek ne éRts félre....de nyugodtan menj be egy hivatalba és järj utäna nagyon pontosan!!!!
Hivatalosan nem!!!!Ha nem egyezzel bele. Ha nálad van elhelyezve ha nála. Nekem apám beleegyezése kellett, hogy anyum kivigyen az országból, pedig anyunál voltam elhelyezve. Ez ukrajnai törvény . Én hivatalos személyt kérdeznék. Az a biztos! Elõzõ válaszadónak csak annyit szeretnék mondani hogy nem mindenki aberrált. 1-2 eset még nem általános. Ismert az elmebetegség a világon, de nagyon sokan morálisak!
Nem!
Még ha volt, akkor sem viheti ki az apa engedélye nélkül.
Semmi szín alatt, magyar gyermeket kizárólag Magyarországon lehet nevelni!
Nem feljelenthet gyerekrablásért és utána 100%, hogy neki ítélik.
A harmadik butaságot ír, nem arról van szó, hogy csak itt lehet nevelni, hanem arról, hogy az apa engedélye kell a külföldre költözéshez!
Amíg nincs vége a pernek, addig szerintem is olyan mint ha megegyeztek volna a szülõk a "közös felügyeletben", ilyenkor minden kis dologért is (amik kevésbé súlyosak mint a külföld!) csak mindkét szülõ által aláírt nyilatkozat hegyekkel lehet bármit is csinálni ...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!