Találatok a következő kifejezésre: A volt hogyan lehet (3033 db)

Az hogy lehet, hogy nekem 4, 5-5 cm vastag és mégis alig éreztem valamit a punciból? Hogy lehet ilyen tág egy 16 éves lány? Ez genetika vagy kitágult és pár éve szûk volt?

Legjobb válasz: Túl nedves volt, rövid ideig bírtad, plusz tapasztalatlan vagy és nem olyan szoros mint a markod? :D

Túl nedves volt, rövid ideig bírtad, plusz tapasztalatlan vagy és nem olyan szoros mint a markod? :D
Kérdezd meg tõle hogy hányan baszták szét:D
Valószínûleg genetika. Legközelebb kérd meg, hogy szorítson rá. Igaz, kicsit fárasztó, de nekünk is jó :)
másik pozícióban próbáljátok ki
Minél nedvesebb, annál kevésbé érzed, és ne számíts arra, hogy olyan erõsen szorít, mint a markod :D
Nem hinném, hogy 16 évesen lehetne valaki annyira tág... Ne viccelj, még szülés után is a nõk 90%-ának visszaáll az eredeti állapotába :) Lehet nagyon nedves volt, és ezért nem érezted. Vagy nagyon hozzászoktál az önkielégítéshez. Ha gumival csináltátok, ahhoz is hozzá kell szokni, lehet amiatt nem érezted annyira.
1. Igen, volt már olyan barátom, akibe hónap múlva sem voltam szerelmes, szakítottam, mert nagyon nyomasztó volt ez így 2. Hagyjon békén.
*hónapok
Jó lenne eldönteni, hogy szeretem vagy csak a hiány miatt akarom visszakapni. Amíg ez nincs lezárva, addig nem teperjen, de ne is hagyjon békén. Maradjon barát, aztán majd kialakul, lesz-e újrakezdés.
A kérdező hozzászólása: Csak ha te tudod, hogy szereted nehéz csak barát maradni. Fõleg, ha õ közben ismerkedik.
szakítottam 2 év után, mert ugy éreztem hogy elmúlt a szerelem, nagyon sokat gondoltam rá utána és néha rámjött a dolog és azt éreztem hogy még mindig szerettem rosszul cselekedtem..visza fogadott..együtt voltunk, elején elhitettem magammal hogy jó, de nem..huztuk így 3 hónapig..és most már végleg vége, , , nagyon megbántam hogy játszottam az érzéseivel, de a magamét se tudtam irányítani...így a mondó vagyok, hagyd békén....

Mennyi idő alatt lehet megtanulni az eszperantót egy középfokú nyelvvizsgára? Nehéz volt a vizsga? Mik a tapasztalatok? Hogy lehet a leghamarabb elsajátítani ezt a sokak által könnyűnek titulált nyelvet?

Kell magántanár?

Legjobb válasz: Mennyi idõ alatt lehet megtanulni az eszperantót egy középfokú nyelvvizsgára? - Nekem 3 hónap alatt sikerült, bár már szinte semmire sem emlékszem:D Nehéz volt a vizsga? - Nem, bár szóbelin magamról kellett beszélni, ennél csak nehezebbeket húzhattam volna Hogy lehet a leghamarabb elsajátítani ezt a sokak által könnyûnek titulált nyelvet?- Kinyitottam a könyvet és tanultam:D A Szilvási könyvbõl készültem, minden benne volt

Mennyi idõ alatt lehet megtanulni az eszperantót egy középfokú nyelvvizsgára? - Nekem 3 hónap alatt sikerült, bár már szinte semmire sem emlékszem:D Nehéz volt a vizsga? - Nem, bár szóbelin magamról kellett beszélni, ennél csak nehezebbeket húzhattam volna Hogy lehet a leghamarabb elsajátítani ezt a sokak által könnyûnek titulált nyelvet?- Kinyitottam a könyvet és tanultam:D A Szilvási könyvbõl készültem, minden benne volt
Három hónap alatt én le tudtam vizsgázni belõle középfokon! A Rigó utcában nagyon rendesek voltak a vizsgáztatók. Én egy barátomtól tanultam, akivel sokat gyakoroltunk, de inkább csak a vizsga elõtti 2-3 hétben! :D Szerintem magától is meg tudja tanulni az ember, ha van vmi jó könyve és esetleg megveszi a kidolgozott tételeket. (Ha kellenek kidolgozott tételek, vagy segítség a vizsgához, akkor tudom ajánlani, aki nekem is segített.)
utolsó: nekem kellenének tételek :)
Sziasztok! Júniusban készülök középfokú nyelvvizsgára. Engem is érdekelnek a tételek. Írd meg légyszíves hogy juthatnék hozzá! Köszi!
Sziasztok! Engem is érdekelnének a kidolgozott tételek, leírnátok, hogyan juthatnék hozzá! köszi
Sziasztok! Én októberben szeretnék szóbelizni középfokon, sajnos a laboron elbuktam júniusban, ha valakinek vannak kidolgozott tételei, és elküldené, azt megköszönném!
Nem lehet "pót"rendelést feladni?
A suli könyvtárban nincs pár példány? Talán ott lehetne kérni
Az iskolában kéne ezt megérdeklõdni
peteérés is okoz ilyen panaszt. valószínû ez van nálad most
Nekem 2-án kéne de fáj a hasam, tegnap még csak tompán ma kicsit erõsebben. Ne tudom hova tenni a dolgot! Szerintem még azt nem érezhetjük, nekem peteérésem kb 1 hete volt, a beágyazódás most lenne ha lenne, tehát nem tudom. Csak furi hogy fáj...
miért olyan biztos, h már volt peteérés (elõzõ válaszoló)? még a hõmérõzés is tévedhet. de lehet megfázás, húzódás, máshonnan kisugárzó fájdalom..
Egy ideje menstruálok, tudom milyen az amikor felfázom és azt is hogy milyen az amikor peteérésem van. Elég egyértelmûek a tünetek. Vannak akiknek nem igazán jelentkezik, de nekem erõteljesen. Én nem hõmérõzök, pont emiatt, nameg nem fogom idõzíteni ilyen módon a szeretkezést.

Hol lehet kérvényezni a volánnál, hogy megálljon a busz a mi településünkön is? Ezt kérvényezheti magánszemély is vagy csak önkormányzat?

Az lenne a probléma, hogy átmegy a busz a városunkon, de nem áll meg. Nagy problémát jelent, mivel 20-25km-rel messzebb levő városban kell leszállni a buszról majd megvárni a csatlakozást, ha van és csak így tudok hazajutni, ami szintén hosszú idő. Előre is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Az illetékes volánnál lehet kérni kérheted akár te is. De célszerû többen összeállni, ráadásul úgy, hogy mondjuk bérletesek. Mert az nem lesz túl nyomós érv, ha 2 ember kéri, de az sem, ha 110 de abból 3 bérletes a maradék meg felszáll a buszra, ha jó akció van az ósanban. Sok rendszeres utazó, bérletes az elég nyomós lesz nekik.

Az illetékes volánnál lehet kérni kérheted akár te is. De célszerû többen összeállni, ráadásul úgy, hogy mondjuk bérletesek. Mert az nem lesz túl nyomós érv, ha 2 ember kéri, de az sem, ha 110 de abból 3 bérletes a maradék meg felszáll a buszra, ha jó akció van az ósanban. Sok rendszeres utazó, bérletes az elég nyomós lesz nekik.
Érdemes mind az illetékes Volán, mind a megrendelõ NGM felé jelezni az igényt - de csak akkor, ha az megalapozott és tömeges. Érdemes bevonni az önkormányzati vagy országgyûlési képviselõdet, a polgármestert vagy valamely érdekképviseleti ill. nonprofit szervezetet.
Ilyet önkormányzat kérhet.A volán felméri és dönt.

Megszültem a kisfiamat és mikor a méhlepény is távozott kiderült, hogy kettő méhlepény volt. Hogy lehet ez? Volt már így más is?

Terhesség alatt soha nem merült fel az iker terheség gyanúja sem.

Legjobb válasz: A szülész orvosom(nem õ volt a kezelõ orvosom 9 hó ig.)és a szülész nõ is meglepõdött de nem mondtak semmit.

A kérdező hozzászólása: A szülész orvosom(nem õ volt a kezelõ orvosom 9 hó ig.)és a szülész nõ is meglepõdött de nem mondtak semmit.
Ezek szerint mégis csak ikrek voltak. A kisfiamnál nekem is így volt, de a másik baba még a terhesség korai szakaszában felszívódott.
szia! Az akkor valóban két baba volt pedig.A természet feleslegesen nem hoz létre még egy méhlepényt , hiszen a sárgatesthormon "elfogyása" közben alakul ki, a sth pedig a a terhesség hormonja.Valószínûleg az egyik még 12 hetes kora körül elhalt. Nagyon sok esetben egyébként takarják egymást az ikrek. Csak mondjuk a szívhang ugye....Hát ez rejtély. Doki mit mondott?

Miért volt ennyire béna a motoros? Hogy lehet annyi esze, hogy bemegy két kamion közé?

http://www.youtube.com/watch?v=0xwEIBZlqmc Ajánlom figyelembe, hogy baloldalt kimehetett volna a fűre, volt hely a kamion hátulja, és a kocsi eleje között. Ez meg bemegy két kamion közé...

Legjobb válasz: Túl gyorsan mert és nem fékezett idõben.

Túl gyorsan mert és nem fékezett idõben.
ezzel a tempóval esélye nem volt kimenni balra ... meg úgy gondolta micsoda nagy mutatvány lesz a youtube-on, ha felrakja, hogy két kamion közt átsuhant
Igen, errõl van szó. Úgy gondolta, hogy éppen átfér, és hogy milyen jól fog majd kinézni a videón, ahogy átsuhant a két kamion között. Meg tudott volna simán állni, de szándékosan ment be, nem bénaságból.
Videó alapján úgy tûnik nem vette észre, hogy megállt a forgalom. Mikor meg rájött már késõ volt a gyorshajtása miatt.
Vajon miért van leírás a videó alatt, ha senki sem olvassa? So this happened. I braked hard but was losing the back end. I was obviously braking before the first "shit" I had no idea those trucks were not moving until I see the hazard lights on the blue car. I never went to the grass because and I hope this is clear I should have stopped braking a hard as I did I had plenty of time but the bike just slid. In hindsight obviously if I had known I was not going to stop I would have but I should have stopped. As many commented it was an avoidable crash as I had time to brake. I was braking really really hard. That was all I could do. By the time I went through the trucks I was practically side on. Was hard on front and rear brakes. As I was going closer to the trucks I was terrified of hitting the back and would have certainly have died. In the splits seconds I had to realise I was not going to stop I so lucky I was able to find the middle. If you listen you can hear the tyres slide from 00:05 before screaching. Obviously I wanted to stop and not cause costly damage to myself and bike. Still you wasn't there and haters gonna hate :-)

Beakartak törni a gépemre, hogy lehet kideríteni, hogy ki volt az?

Legjobb válasz: ha csak beakartak és nm tették meg akkor sehogy.

ha csak beakartak és nm tették meg akkor sehogy.
Mibol gondolod hogy be akartak torni? Csak mert neten csaszkal nem egy olyan bot ami pld ha az ftp szervered valaszol a 21 es porton megprobal bemenni par default jelszovalpld admin admin aztan ha nem jott be irany tovabb csak dgy pelda volt persze de ezek ellen a probalkozasok ellen nem sok mindent tehetsz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!