Találatok a következő kifejezésre: A volt barátok lettünk, (20 db)

6hónaposak lettünk a volt barátommal és 3nappal azután dobtam mer nekem egy kis egyedüllét kell. tudtok olyan zenéket amit elküldhetek neki facebookon h lássa h szeretem de nem szeretnék vele összejönni? :S

tudom hogy érdekes de nah:S sajnos szeretem nagyon de már nem akarok vele lenni ugy..és küldenék neki vmi zenét h lássa h szeretem de nem akarok már semmit vele lécci irjatok köszi 16/L

Legjobb válasz: ha nem akarsz vele lenni, akkor ne küldözgess neki olyan zenéket, amiböl kiderül, h még szereted. biztos megnyugodna, ha tudná, h szereted, de nem kell neked. jo fej vagy... pf...

ha nem akarsz vele lenni, akkor ne küldözgess neki olyan zenéket, amiböl kiderül, h még szereted. biztos megnyugodna, ha tudná, h szereted, de nem kell neked. jo fej vagy... pf...
Hát én csak olyan zenét ismerek, ami "nem szeretlek és nem akarok összejönni veled", "csak dugnálak", "már megdugtalak szal tipli van" de a kedvencem a "kiírtam egy hülye kérdést h mindenki lássa mekkora p.csa vagyok"
Children Of Distance
Bocsi, hogy nem a kérdésedre adok választ, de szerintem nem kellene ilyesmivel fájdítanod a szívét :/ Amúgy ha ragaszkodsz az ötletedhez a cod tényleg jó, hallgass meg párat és találhatsz olyat ami illik a szituációhoz
Nem érdekes, hanem szemétség.Miért kell szórakozni szerencsétlennel? Veled még soha nem szakított senki? Szakítás után a legnehezebb a felejtés.Az ember belekapaszkodik minden apró jelbe, ami azt mutatja lehet folytatás.Neki ez nagyon durván fog fájni, hogy játszol vele.Érezteted, hogy vagy, hogy nem közömbös neked, de elérhetetlen vagy a számára továbbra is.Miért? Miért nem hagyod, hogy elfelejtsen? Neked nem kellett, akkor hagyd élni és túlélni!
A kérdező hozzászólása: köszi de ezt õ ugy fogja fel h neki elég volt..mer hallom vissza h ezt dugta meg meg azt, akkor??:S pedig tp még azt mondta h szeret :S

Azt álmodtam, hogy szakított velem a barátom, összejöttem a legjobb barátommal és olyan érzésem volt egész végig, mintha be lettem volna szívva és stresszeltem. Ez mit jelenthet?

Legjobb válasz: csak annyit, hogy a barátodnak nehéz idõszaka lesz, a legjobb barátoddal pedig sokat lesztek együtt :) közelebb kerülhettek vaaaaaagy érezni fog irántad vmit, de inkább az elsõ :)

csak annyit, hogy a barátodnak nehéz idõszaka lesz, a legjobb barátoddal pedig sokat lesztek együtt :) közelebb kerülhettek vaaaaaagy érezni fog irántad vmit, de inkább az elsõ :)

A 19. század végén külön-külön az európai nagyhatalmaké volt szinte az egész világ. Most pedig ellenségből barátok lettek-lásd EU-és a nagyvilágban egyre kisebb szerepet töltenek be. Mi ennek az oka?

Legjobb válasz: A nagyhatalmakból kisebb hatalmak lettek, és újra nagyhatalmak akarnak lenni. Mellesleg elég felszínes ez az EU-n belüli "barátság".

A nagyhatalmakból kisebb hatalmak lettek, és újra nagyhatalmak akarnak lenni. Mellesleg elég felszínes ez az EU-n belüli "barátság".
Nyugat-Európa súlya a világban csökkent a többi kontinenshez képest, fõleg pedig az USA-hoz és Oroszországhoz képest. Ezért a nyugat-európai országok kénytelenek együttmûködni, ha nem akarnak az USA bábjaivá válni vagy továbbra is érvényesíteni kívánják az akaratukat Ázsiával stb. szemben. A nyugat-európai országok nem barátok, hanem szövetségesek. A külpolitika nem nagyon ismeri a barátság fogalmát. Így együtt különben ma is nagyon erõsek: az EU a legerõsebb gazdaság ("Ázsia" nevû tömb nem létezik, de még ha egységes is lenne, Ázsia nem lenne erõsebb az EU-nál), a NATO pedig toronymagasan a legerõsebb katonai tömb (a világ katonai erejének legalább 2/3-át összpontosítja).
Szépen összefoglaltad. Annyit tennék még hozzá hogy nyilván nem véletlenül kezdtek bele ebbe az egész eu-s dologba mert már 1951-ben felismerték hogy együtt erõsebbek vagyunk, még ha nem gondolkodtak is ennyire elõre hogy több lehet gazdasági együttmûködésnél.
De Ázsia nem egy közös belsõ piachoz tartozik.
Szerintem meg nem:)
Én se igazán értem ezt az EU-s hülyeséget. Szerintem az USA hatalma a legnagyobb, majd Izrael, meg Kína. Meg én úgy tudom, h az energiáéert folyik a nagy harc, meg a vízkészletért.
Az EU állítja elõ a legtöbb GDP-t a világon. Szerintem ez jelent valamit.
EU alatt az unió 27-et értettem. Nem Európát. Persze hogy Ázsiának nagyobb. Csak nekünk több okunk egy kalap alá venni magunkat mint nekik. Csak így vehetjük fel a versenyt USA-val és Kínával.
Jó de egy szövetséget(nem országgá tömörült szövetséget) szerintem értelmetlen országokkal összehasonlítani.
Mert a második világháború után csak kettõ nagyhatalom maradt és a keleti tömbhöz tartozó országok gazdaságilag elmaradtak!aztán az USA és Oroszo. versenyben voltak egymással, és hát persze hogy Oroszo. vesztett.És mivel Európa Országai kicsik és megosztottak voltak, ezért gazdasági együttmûködés volt szükséges!!Így békéket kötöttek köztük az EKG-t amit 1992-ben a maastrichti szerdõdés értelmében átkereszteltek EU-ra, lett közöspénz az euró(ami Mo.-n nincs)és megszûntek a vámhatárok. Jah és bebaszna ha nem élnének együtt békességben az országok!!Kinek kell III.VH??He??egy gomb és akár az egész földet elpusztítják!!!!
A kérdező hozzászólása: Ez mind szép és igaz, de még most sem kaptam rá választ, hogy a nagy európai világhatalmak miért váltak nagyhatalmakká. pl.miért veszítették el azt a sok gyarmatot?
Rohadtul nincs ott barátság, csak üzlet. Az Európai nagyhatalmak mindig is azért próbáltak egységben maradni, hogy a keletrõl érkezõ nyomást elháríthassák. Egyikük sem akar egy bolsevik vagy kommunista hullámot, újfent. Ugyanis Oroszország nem adta fel... semmi sem változott.
A hozzáértõk tudják, hogy Kína egy lufi.
Hát igen ha egy fõre kiszámítjuk akkor megint csak USA+EU van élen.
Kína tavaly, vagy tavalyelõtt(már pontosan nem emlékszem), hagyta le gazdasági teljesítmény szempontjából Németországot, tehát a szuper Kínában 1, 2 milliárd ember kell, hogy ugyanannyi értéket megtermeljen, mint amennyit Németországban 82 millió.
"Az EU állítja elõ a legtöbb GDP-t a világon. Szerintem ez jelent valamit." Ázsiának nagyobb!
Jah..izéé..azért veszítették el a gyarmatot..bár ezt leírtam, hogy ugye két nagyhatalom maradt!!Anno a Szovjetúnió és az USA.Aztán meg a gyarmatok többsége Afrikában volt és õk is a II.világháború után egy harmadik világot alkottak!A gyarmatok megszûntek, mivel franciao.spanyolo.németo.portugália.és még az ilyen országok már semmit sem éértek!!!

Mit csináljak? Van egy fiú akit 3 éve megismertem megtetszett és beleszerettem, de akkor volt barátnõje és rosszba voltam vele (féltékeny voltam) most meg újra nagyon jóba lettem a fiúval.

Talán kicsit túl jóba mindig szájra puszit ad de nem tudja mit szeretne tõlem most jelenleg barátság extrákkal van köztünk én szerelmes vagyok elvileg õ benne is vannak hasonló érzések de nem tudom biztosra, beszéltem ma vele a barátnõim tanácsára és megkérdeztem mit szeretne és megfogta a kezem, szájra puszi és a válasza: nem tudom fogalmam sincs mit szeretne tõlem szeretném rávezetni hogy szerelmes vagyok belé és hogy többet akarok mint barát mindig átölel puszit ad megfogja a kezem nagyon aranyos de nem tudom mit tegyekfél hogy hülyeséget csinál de õ fél és én vagyok az aki felvágja az ereit és begyógyszerezi magát az apja halála óta...

Legjobb válasz: tetted volna magad szex elõtt helyre..

tetted volna magad szex elõtt helyre..

Férfiak miért olyan kényesek? Másnak is a férje/barátja ilyen? Beteg lettem 3 napig magas lázam volt stb. meg sem szólaltam, sőt még mentem is dolgozni. A férjemnek pedig hőemelkedése van meg náthás és már a hattyú halálát adja elő.

Már nagyon elegem van ebből.. mindig csak jaj de fáj a torkom hozzak gyógyszert stb.. Aztán szóvá tettem neki és ő sértődött meg:))) Köszönöm a válaszokat 27N

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni de a férfiak többsége ilyen! Figyelj hiába mondják hogy a nõk hisztisek stb. Kiváncsi lennék õk hogy szülnének meg egy 3-4 kg-os gyereket, amikor egy kis láztól már rosszul vannak. De az hogy elmenjenek orvoshoz? Ááá soha! Majd mennek ha viszed õket. Nálunk is így van, mint nálatok. Ha én vagyok beteg, az nem számít attól én még ugráljak mindenki körül. De ha õ beteg? Még a kávét is ágyba kéri... Párszor már megkérdeztem õ mikor ugrál engem körbe... a válasz inkább vicc volt...

Nem akarlak elkeseríteni de a férfiak többsége ilyen! Figyelj hiába mondják hogy a nõk hisztisek stb. Kiváncsi lennék õk hogy szülnének meg egy 3-4 kg-os gyereket, amikor egy kis láztól már rosszul vannak. De az hogy elmenjenek orvoshoz? Ááá soha! Majd mennek ha viszed õket. Nálunk is így van, mint nálatok. Ha én vagyok beteg, az nem számít attól én még ugráljak mindenki körül. De ha õ beteg? Még a kávét is ágyba kéri... Párszor már megkérdeztem õ mikor ugrál engem körbe... a válasz inkább vicc volt...
Ilyenek..és? Jót nevetek rajta, és indulás elõtt odapakolom a fél hûtõt és négy féle kaját. Ennyi
Ilyenek vagyunk... (am kényesek a nõk szoktak lenni...) Ha nem tetszik akkor tessék a nõi társadalomból választani párt.
Nagyon sok nõ nem tudja milyen a szülés... Ezt csak úgy megsúgom.
Hát figyelj, nálunk is úgy van, hogy nem panaszkodok meg attól, hogy beteg vagyok megcsinálok mindent ugyanúgy, ha õ beteg, õ is kicsit elhagyja magát, elanyátlanodik eléggé... :D De engem ez nem zavar, ha ennyire törõdésre vágyik ilyenkor, hát istenem, nem fogok belehalni, ha foglalkozok vele. :) Mellesleg ha nekem bármi bajom van, mindent megtesz, hogy jobban legyek, kiszolgál mindennel, gondoskodik rólam...stb, úgyhogy nem mondanám, hogy kényes semmiképp, bár tény, hogy mindig túlreagálja az ilyen betegséges dolgokat.
Teljesen normálisan viseli a betegségeket. Külföldön ezért is ijedtem meg nagyon, mert jellemzõen meg se nyikkan, ha beteg (max elmegy orvoshoz és irat fel gyógyszert), de ott valami emésztõszervi cuccot szedett össze és összegörnyedve üvöltött a fájdalomtól. Megnézte egy helyi orvos, mondta, hogy arrafelé jellemzõ betegség, de mivel az õ szervezete elõször találkozott vele, erõsebben reagál. Egy gyulladás haladt végig a belein, õ meg azt érezte, hogy kutyák marcangolják belülrõl. Baromi magas láza is volt, majdnem kórház lett belõle. Szóval ha õ panaszkodik vagy nyafog, akkor már nagy baj van. Mondjuk engem letorkollt egyszer, amikor sírva ébredtem (nem vagyok sírós típus), hogy vigyen be kórházba, vesegörcsöm van. Amikor meglett a diagnózis, gyõzött elnézést kérni, hogy nem gondolta, hogy ez tényleg ilyen komoly.
Ezt el kell fogadni. A férfiak nagy része ilyen. Azért ez annyira nem nagy horderejû probléma, amit ne lehetne tolerálni. Azt a pár napot kibírod.
inkább beszéljünk arról, hogy milyen önzõ dolog lázasan, betegen emberek közé menni.
A kérdező hozzászólása: Nem önzõ dolog, hanem kell a pénz az utolsó hitel vissza fizetésére...
az lehet, hogy kell a pénz, ezt az oldalt is megértem, de én pl. átkozottul utálom ha betegen bejön az egyetemre csoporttársam vagy a munkahelyre valamelyik kolléga és másnap szépen én is elkapom én ráadásul rosszabbul is viselem a betegséget mert asztmás vagyok és egybõl rámegy a tüdõmre, szóval tudom ám gyûlölni azokat akik szépen behozzák a bacijukat...
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló.. Bárhol elkaphatod a bacikat.. Nem biztos hogy a csoport társadtól kapod el...
Szerintem a gyengeség jelének tekintik a betegséget. És azért túlozzák el, mert nem mernek gyengének látszani, mert az nem férfias. Amúgy az én párom is ilyen, mindig elmondja, amikor elválunk egymástól, hogy vigyázz magadra. Aztán ha mégis esik valami bajom, akkor meg van sértõdve, hogy miért nem vigyáztam. Nem tudom, egy nátha ellen hogy tudnék vigyázni, na mindegy. De ha én kérem, hogy vigyázzon magára, akkor azt mondja, hogy majd megpróbálja. Bár szerintem õ sokkal érzékenyebb az átlagnál, mert úgy kétheti rendszerességgel kap huzatot, havonta megfájdul valamije, pedig nem fizikai munkát végez. Néha 1 hétig is rohangál a vécére. De hát ez van, nem tudok sokat tenni.
A legtöbb férfi ilyen. Én jókat kuncogok magamban ilyenkor, ha a férjem játssza, hogy halálán van :D
Az én párom is ilyen, de nem zavar, szívesen babusgatom, ha "beteg" :) Nem idegesítõen nyavalyog, csak olyan kis aranyosan, de ha én vagyok beteg, õ is maximálisan ellát, úgyhogy nincs okom panaszra. 23/N
Párom is folyton letromfol. Ha nekem fáj a torkam neki jobban fáj. Ha nem ettem egész nap (mert nem volt idõm) tuti, hogy õ sem evett. Ha van egy vizsgám amire éjjel nappal tanulok egy hétig, az övé is olyan volt:D de én szeretem:D
Szerintem ezt így nem lehet általánosítani, mert nem minden férfi viseli nehezebben a betegséget, viszont ha egy férfi kényes típus, akkor borzalmasabb tud lenni, mint a nõ.
nekem ritka egy barátom van, ha én vagyok beteg akkor körbeugrál, teát fõz, borogatást hoz, simogat, éjjel ezerszer felkel. Bezzeg ha õ beteg akkor semmi gyógyszert nem vesz be, aztán mégis mindig meggyógyul valahogy. Van h napokig nem találkozunk és tök véletlenül derül ki h már napok óta fáj vmilye. Apukám is ilyen, de sok hisztis pasiról hallottam már. Mondjuk nem mondok rájuk semmit, mert mi nõk rosszabbak is tudunk lenni:) 21L
A kérdező hozzászólása: Hát én is nevetek rajta:-DD csak néha rosszul esik hogy jaj te nem vagy ennyire beteg mint én...
Hát igen ez nálunk is többnyire így van. Mondjuk mi ápolgatjuk egymást, szóval odafigyel ha valami bajom van. Hálisten õ nem beteges típus, elég ritkán beteg, de olyankor inkább aranyos. Amúgy is gondoskodó típus vagyok, szeretem ápolgatni én is:)
A kérdező hozzászólása: Hát férfibe is szokott lenni.. Most nem támadni akartam a férfiakat.. Csak nagyon meglepõdtem hogy még a körülöttem lévõk is mondják ha az õ férjük/barátjuk beteg akkor..
Ezt én sem szeretem. Nálunk egyértelmû a dolog munkahelyen. Elõször végigment mindenkin az "A" influenza (fõnököm hozta be, majd elkaptam én - én otthon maradtam -, majd a másik kollegám is). Fõnököm jött végig dolgozni, 3 hete beteg, az A-ból már kigyógyult, most a "B" támadta meg, ketten benne vannak már a kollegámmal, de egyikõjük sem piheni ki, remélem kimaradok belõle. Egyrészt utálok beteg lenni, másrészt nem szívesen költök gyógyszerre.

Nemrég regisztráltam egy társkereső oldalra, azóta írtak nekem ketten, hogy meg akarnak ismerni. Amikor elolvastam a levelet szó szerint rosszul lettem. Még soha nem volt barátom. Akkor nem nekem való a társkeresés?

Legjobb válasz: Elõzõ vagyok, és remélem nem vetted úgy, hogy téged ítéllek el, mert nem téged, hanem csak nekem furcsa a netes társkeresés, pedig fiatal vagyok és informatikusnak készülök... :) Rosszul lettél. Megijedtél? Lehet, hogy nem vagy erre az egészre felkészült, de ezért is mondom, hogy ne interneten. Amúgy milyen ember vagy (személyiség)? Ja, és én is 17 vagyok, tehát nem akarlak kioktatni. :)

Egyetértek az elõttem szólóval. Kedves Kérdezõ: Gondoltam, hogy félénk típus vagy, csak nem akartam hülyeséget írni. A félénk emberek ilyenkor megijedhetnek: tanácstalanság, tapasztalatlanság, elvárások, mi lesz hogy, furcsa, váratlan helyzet... Fõleg ha még nem volt barátod. Ez bizony nehéz. Hidd el, tudom. Egyébként a félénkség is olyan dolog, hogy elvileg egy tulajdonság, mint a többi, de szerintem egyfajta hátráltató tényezõ az élet nevû játékban, legalábbis az én esetemben biztosan. Szóval azt ajánlom, hogy mindenképpen járj társaságba és úgy ismerkedj, vagy ne is ismerkedj, csak hagyd magadat sodródni, és ne aggódj semmi miatt feleslegesen. Neked való a társkeresés, csak még nem jöttél bele. (de nem interneten kell!) Gondolj csak bele, biztos több dolog is van, ami elõször furcsa volt, sõt, talán félelmetes is, ma pedig már rutinszerûen csinálod. Na, szerintem ez is ilyen dolog. Nem könnyû tanácsot adni, mert amilyen tanácsot magamnak adnék, olyat nem biztos, hogy neked is... Mert, mint azt már olvashattad, hasonló jellemû 17 éves fiú vagyok. Mindenesetre sok sikert és gondolkodj csak pozitívan! :)
Elmondok valamit. Szakitottunk elso szerelmemmel majdnem 2 honapja, kb a szakitas utan 3 hettel azt mondtam, na en nem fogok itt sirni es regisztraltam egy ilyen oldalra, gondoltam csak baratkozasnak.Amikor irtak nekem, kb ram is ramjott a hanyinger es rosszullet, meg aki normalisan nez is ki, olyan kozonseges es rajottem elso nap, hogy Istenem, mit keresek en itt. Azota nem is vagyok ott es nem is leszek, eszembe jutott, hogy az exemmel milyen csodalatos volt az elso talalkozas, a veletlenek varazsa, en ezt akarom atelni, nem azt, amikor elore megbeszeltel talalkozni.
Elõzõ vagyok, és remélem nem vetted úgy, hogy téged ítéllek el, mert nem téged, hanem csak nekem furcsa a netes társkeresés, pedig fiatal vagyok és informatikusnak készülök... :) Rosszul lettél. Megijedtél? Lehet, hogy nem vagy erre az egészre felkészült, de ezért is mondom, hogy ne interneten. Amúgy milyen ember vagy (személyiség)? Ja, és én is 17 vagyok, tehát nem akarlak kioktatni. :)
van egy baratnöm aki regisztralt egy ilyen oldalra....rajött hogy ezen csak szexet akarnak az emberek.jo tanacs-.ha valakivel talälkozol, ne buj vele agyba azonnal, ö az elsö alkalomnal ezt tette.a masodiknal tavolsag tarto volt. aztan a sokadiknal nem adta magat..a fiu hodolt, hodolt, beszelgettek talizgattak, udvarias volt.mire egyszer csak kijelentette hogy ö nem akar tovabb varni ägyba akarja vinni.mert ö csak ezert van fennt az oldalon.csak ovatosan, legy figyelmes.es ha jön az igazi...a szived fogja neked mondani.de csak idövel.
Jó lenne tudni, hogy mi volt a levélben amitõl ennyire kiborultál. Vagy csak az volt a kiváltó ok, hogy írtak Neked? Esetleg az volt a baj, hogy kik írtak?
Sokan kihasználják, hogy névtelenül irogathatnak mindenféle gusztustalanságot (feltételezem, hogy ilyemirõl lehet szó). A társkeresõ oldalakon be lehet jelölni, hogy pontosan milyen kapcsolatot keresel (pl. tartós kapcsolat, szexpartner). Ha valaki még arra sem veszi a fáradtságot, hogy elolvassa az adatlapodat, akkor az ilyeneket válaszra sem kell méltatni, vagy esetleg visszaírhatod, hogy kopjon le. Azért ne keseredj el, lehet normális embereket is találni, de nem árt az óvatosság!
Figyelj, én elítélem az ilyen jellegû társkeresést. Úgy értem, az interneten vagy hirdetésben természetesen. Ez talán a személyiségembõl adódik, talán tapasztalatlan vagyok, de nem szeretem. Kivéve, ha valaki már elég idõs. Hány éves vagy? Egyelõre azt mondom, az internetes társkeresést felejtsd el, ha van rá lehetõséged az életben, hogy máshogy találj magadnak társat!
A kérdező hozzászólása: Félénk vagyok, nem kicsit hanem nagyon.
A kérdező hozzászólása: 17 lesezk
A kérdező hozzászólása: Attól vagyok kiakadva, hogy írtak nekem.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen

A volt pasimmal barátok lettünk, de én megint többet érzek iránta, minden nap találkozunk. Közeledni szokott felém, de néha rájön a bunkózás. Hogy tudnám kideríteni, hogy mit érez?

Hogy magamat ne áruljam el, mer ha nem szeret akkor legalább a barátság maradjon meg?

Legjobb válasz: Kerdem en es bocsanat ezert ha bunkozva kozelit, miert kell neked? Nehogy elmond neki, hogy vonzodsz hozza!!!!! Szerintem tok jol szorakozik es tudja jol mi a helyzet. En a helyedben ugy megleckeztetes celjabol bizony kokemenyen elutasitanam a kozeledeset, hogy vegye mar eszre magat! Aztan ha kerdi mi van, meg kell mondani az igazat, hogy mar ne haragudjon meg de sokszor bunkozik es abbol neked mas teren az eletben eppen jut eleg. Ugyhogy vagy rendesen beszeljen veled, vagy inkabb sehogy!

Kerdem en es bocsanat ezert ha bunkozva kozelit, miert kell neked? Nehogy elmond neki, hogy vonzodsz hozza!!!!! Szerintem tok jol szorakozik es tudja jol mi a helyzet. En a helyedben ugy megleckeztetes celjabol bizony kokemenyen elutasitanam a kozeledeset, hogy vegye mar eszre magat! Aztan ha kerdi mi van, meg kell mondani az igazat, hogy mar ne haragudjon meg de sokszor bunkozik es abbol neked mas teren az eletben eppen jut eleg. Ugyhogy vagy rendesen beszeljen veled, vagy inkabb sehogy!
Az elõttem szóló elég negatív volt vagy túl határozott, de ha szereted a srácot akkor ez nem így megy. Egyértelmûen nem akarod elveszteni se barátod se lehetséges pasid. A fiúk nem sokáig bírják azt játszani hogy csak barátom vagy picim, idõ kell és kiderül minden.

Jelent valamit, hogy a barátom 3 volt barátnőjével is megszakítással szexelt és nem lettek terhesek?

Csak a csajoknak lett volna ekkora mázlijuk, vagy a barátommal lehet valami?

Legjobb válasz: Ez nem feltétlen jelent bármit is. Barátnõm barátjának 8 évig volt barátnõje, megszakítással védekeztek. Aztán szétmentek, a lánynak már van mástól babája. Barátnõmmel is így "védekeztek", babás is maradt.

Ez nem feltétlen jelent bármit is. Barátnõm barátjának 8 évig volt barátnõje, megszakítással védekeztek. Aztán szétmentek, a lánynak már van mástól babája. Barátnõmmel is így "védekeztek", babás is maradt.
biztos, hogy soha nem történt semmi baj? A sráctól tudod vagy a volt csajoktól? Én egyszer utólag tudtam meg egy srácról, amikor már nem voltunk együtt hogy teherbe ejtette az egyik barátnõjét és abortuszra küldte. Nem feltételezem, hogy ilyen dög a pasid, csak kérdezem, hogy biztosan elmondaná, ha így lenne? Nem írtál róla bõvebben, hogy milyen, azért kérded mert nem akar máshogy védekezni, vagy aggódsz, hogy terméketlen.
12.05-ös 12.09-esnek Megkövetlek, igazad van, nem elég, ha nem akarsz gyereket, utólagosan is bocsánatot kérek elszólásomért... Nekünk elég volt annyi is, és nem is tervezzük máshogy védekezni ezután sem. Mondjuk, a baba is jöhet lassan, de ez hosszú sztori ide. Amúgy meg a kérdés nem az volt, hogy milyen fogamzásgátló módszert használjanak, hanem az, hogy van-e valamelyik félnek valamilyen egészségügyi problémája azért, mert eddig senkinek semmi baja nem lett a megszakításosból.
Mi évekig megszakítással védekeztünk. Örültünk is hogy milyen ügyesek vagyunk! De sajnos amikor már nem védekeztünk, mert babát akartunk, akkor sem jött össze. Kiderült, hogy petevezeték záródásom volt.
Utolsó elõttinek: nem, nem elég, hogy írhatsz ilyet? Nagyon simán meg tud foganni egy baba az elõváladékból...
Szerintem csak nagy mák és a barátod ügyes. Csak orvosi vizsgálattal derülne ki, hogy a barátoddal lenne valami, abba meg nem biztos, hogy belemegy. Ha van eszed, akkor te nem kockáztatsz úgy ahogy az elõzõ barátnõk. Ha a barátod nem akar gumit használni, akkor is vannak más megoldások.
Csak mazlijuk volt. Ebbe ne menj bele. Ha szexelni szeretnel a baratoddal, akkor vedekezzetek normalisan (ha nem akarok babat).
Nem értem pontosan a kérdésed. Mi is mindig és csakis(!) megszakítással védekeztünk, amikor nem használtam fogamzásgátlót, és soha nem lettem terhes. Pedig szexeltünk a hónap minden idõszakában, pé elõtt, alatt és után is. Szerintem elég, ha a pasinak nagy az önkontrollja.
A kérdező hozzászólása: Biztos, hogy nem volt gond a volt barátnõknél, ha lett volna abortusz arról tudnék... Csak azért kérdeztem, mert olyan furi, hogy 3 csaj se lett tõle terhes, pedig nem 1-2 alkalommal volt így szex.
értem. Hát akkor legkésõbb akkor kiderül, amikor babát szeretnétek, hogy minden rendben van-e a "kisfickókkal". Azért én a helyedben szednék gyógyszert, ha még nem szeretnél teherbe esni. Volt egy ismerõsöm, aki büszkén mesélte, hogy évek óta így védekeznek. Azon a héten tudta meg, hogy mégis apa lesz...
igen de 1000 és 1 októl is késhet elég nagy hülyeség így hazardírozni!!!!!!
Komolyan, miért hívjátok a menstruációt betegségnek? Valódi betegség, nemi betegség, másnaposság, ennyi elég egy ilyen szóra, nem?
B*ZD MEG. A MENSTRUÁCIÓ NEM BETEGSÉG TE NAGYON OKOS. -.-'
Én nem értettem a kérdést amíg a többiek nem válaszoltak. -.-' Igen, elõfordulhat.

Véleményt szeretnék kérni.17 éves vagyok, volt már abortuszom. Vigyáztunk a barátommal, de könnyen teherbe esek, és terhes lettem 5 hetes vagyok. A Barátom nagyon örül. Én meg félek. Nem akarom elvetetni, de félek eléggé felnőttem e ehez? !

Esetleg ha vannak fent fiatal kismamák bátoríthatnának :-)

Legjobb válasz: Szia!Én3hét híján töltöttem a 16-ot amikor szültem.Nem mondom,hogy könnyû vele,de imádom,és nem bántam meg!!!Ha 17évesen érzed magad elég felelõsségteljesnek,tartsd meg.Mi anyuéknál lakunk,de fizetünk nekik,hogy azért mégse ingyen...így nekünk is,és õ így segít nekünk...nyugodtan irj ha érdekel valami...

Jól teszed. Nem szabad megölni, pláne ha van segítség. Nem lesz könnyû, de kárpótol majd mikor látod hogy egészséges és boldog :) (arról már most utólag felesleges beszélni, hogy mit értettél vigyázás alatt...csak a lényeg hogy késõbb valahogy ezt vegyétek komolyabban, mert az se túl elõnyös megoldás, ha majd 2 évente jönnek a babák, akiket esetleg nem is ti, hanem a szüleitek kell eltartsanak).
Szia!Én3hét híján töltöttem a 16-ot amikor szültem.Nem mondom, hogy könnyû vele, de imádom, és nem bántam meg!!!Ha 17évesen érzed magad elég felelõsségteljesnek, tartsd meg.Mi anyuéknál lakunk, de fizetünk nekik, hogy azért mégse ingyen...így nekünk is, és õ így segít nekünk...nyugodtan irj ha érdekel valami...
Nem csak a tizenévesek esnek véletlen teherbe, elõfordul sokkal késõbb is! Ne aggódj, meg fogod tudni oldani! Ez nem egy tragédia, hanem egy csoda! Ha még a barátod örül is! 17 éves vagy az nem olyan tragikusan fiatal, mire megszületik 18 leszel (gondolom), vágjál bele! Fiatal anyaságnak is sok elõnye van, a két abortusznak semmi! A kilenc hónap alatt pedig simán fel tudsz készülni lelkileg hidd el! Nagyon szorítok neked! És most nem a szüleid véleménye számit, most ez már a te felellõsséged, persze ha tudnak biztos segítenek, legalábbis én a lányom mellett lennék, bárhogy dönt is!!!
hát, ha tényleg te is úgyérzed hogy szeretnéd azt a babát és a barátoddal is elég komoly hozzá a kapcsolatotok akkor tartsd meg. de van érettségid, vagy vmi szakmád? mert gondolom nem egész életedben vki más fog eltartani. a barátod hány éves? nekem az egyik ismerõsöm szült 19 évesen és tényleg imádnivaló a babája és tök boldog vele, a barátja anyjánál laknak, a fiú füvezik meg néha nem jön haza, a csaj most iratkozott be ilyen esti suliba, hogy legalább érettségije legyen. így végülis elég könnyû nekik, mert nem kell fizetniük rezsit meg lakbért vagy hitelt meg ilyesmit, de külön lakásban már nem tudnának élni.
Hát nemtudom..ha ahhoz nincs elég felelõsségérzeted hogy védekezz (vigyáztunk az mit takar..?) , akkor egy gyerekhez hogy lesz? Tényleg nem sértésképp kérdezem de ezen gondolkozz el. Amugy cska akkor szüld meg ha nem varrod anyád nyakába!
Mit szólnak a szüleitek? Eltudjátok tartani majd a babát?Ha könnyen teherbe esel, miért nem választottak jobb fogámzásgátló szert?Ebben a helyzetben nincs jó megoldás.Nagyon nehéz lesz egy kisbabával ilyen fiatalon, még akkor is ha együttmaradtok.Beszéljétek meg a szüleitekkel is, mielõtt döntötök.
hát akkor ezek szerint nem vigyáztatok eléggé.gondolom a vigyázást te a megszakításra érted...?ha a dugáshoz eléggé felnõttnek érzed magad akkor a saját babád vállalásához is érezd magad annak.fõleg h nem õ kérte az életet, hanem ti adtátok neki. 19+2 hetes km
ezek szerint te gumival is teherbe esel? gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Nem lepontozom azt akinek a véleménye nem tetszik, csak ha egyszer nem hasznos számomra, az a komi akkor nem fogom azt pontozni, hogy hasznos volt.. ennyi
A kérdező hozzászólása: Írtam privit a (17.08asnak) :-)
Válaszoltam. 17:08-as :) köszi
A kérdező hozzászólása: Én Is..
tökfölösleges a pontozásod. az általad hasznosnak vélt válaszokat sem pontoztad felfelé. hiába, még gyerek vagy. de én szoritok neked, hogy megküzdj az anyaság felelõsségével. vége a diszkókorszaknak. szép estét, bár úgyis lepontozol.gyerekes.
Sztem most van elég gondja, azon kívül, hogy kit, hogy pontozzon.. Ugytudom minden regisztrált felhasználó pontozhat. Nem biztos, hogy õ pontozott le/fel.. Más is teheti. Nem?
A kérdező hozzászólása: Igen, akárki pontozhat, aki olvassa a komit. De hát tény, hogy most ez a legkisseb gondom..
szia mmmmi van veletek?megtartod a babát????
nem.. :(
Szia! Írtam privit. :)
Szia! Ha úgy érzed, tartsd meg!!!Te tudod!!És érzed!Ne hagyd, hogy anyud ráderõszakollja, hogy vetesd el, mert utána nagyon lelkiismeret furdalásod lesz....irhatsz privit is....
Szia! Én is 17 éves vagyok, és elég valószínû, hogy terhes.. 3 tesztet is csináltam mind a 3 pozitív lett. A barátom (20 éves, dolgozik) támogat, és azt mondta bárhogy döntök mellettem áll. Holnap megyek orvoshoz, azért bízok benne, hogy nem vagyok babás. :( Egyszerûen nem tudnám megtenni, hogy elvetessem.. :( Anyukámnak elmondtam, teljes mértékben ellenzi az egészet, és teljesen kiakadt, hogy én felvetettem azt, hogy megtartanám. Tudom, hogy mekkora felelõség, épp ezért rettenetesen gyötrõdöm, félek, hogy nem tudnék neki mindent megadni, nem lennék jó anya :( de mégis egy élet :( MIT TEGYEK? Természetesen a sulit folytatnám, vszínûleg magántanulóként, vagy estin. Ha megmarad a 18-at 1 hónapra rá töltöm be.
A kérdező hozzászólása: Anyum mellettem van..apa lemondana rólam.(nem együtt laknak) Közép suliba járok, még nem fejeztem be.Persze estin befejezném. Köszönöm a válaszokat. Vannak segítségeim. Marad a picur, csak egészséges legyen!
A kérdező hozzászólása: A bárátom 19 éves.
nálunk isígy volt, hogy anyu segít, apu kitagadott.ennyi 16éves
A kérdező hozzászólása: Apud azóta se kíváncsi rád? Mennyi idõs a pici?
én is 17voltam mikor terhes lettem, de nekem hála égnek nem szoltak bele a szüleim.ök azt mondták, bárhogy döntök támogatnak.megtartottuk.és nem bántuk meg.szerintem nem csak akkor lehet egy nö jó, és felelösségteljes anya, ha már elmult 30, vagy még több is.ez az agyadban döl el.én is kaptam hideget-meleget(miböl tartjátok el, még ti is gyerekek vagytok..stb stb)de már lepereg az ijen rolam.most 19 vagyok, és van egy 15hónapos csodálatos kincsem:) ezt sose lehet megbánni....
A kérdező hozzászólása: Még jó, hogy nem lehet megbánni. :-) Köszi, hogy írtál..
hát apámmalazóta se beszélek(januárba lesz 1éve), és akisfiam 4hós múlt 14:56os
tipikus tizenéves vagy. lepontozod azt, aki számodra nem megfelelõ választ adott.pedig csak a véleményünket kérted.sok boldogságot
Jól gondold meg , mert egy 19 éves fiú lehet hogy 2-3 év múlva beindul és ott hagy a babával ! Mert ált. az szokott lenni , de ha egyedül is vállalod akkor nyugodtan szüld meg a picit, és boldog babárást neked !
kérdezõ mi lett a babával?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!