Találatok a következő kifejezésre: A volt barátok (2618 db)

Milyen következményei lehetnek annak, ha a volt barátom legjobb barátjával jövök össze?

Szakítottunk nemrég a barátommal. Õ volt az a fiú, akit ha megláttam megdobbant a szivem, mert ? az a fiú, aki küls?leg els?re "megfogott" engem, és jó volt vele, de keveset tudtunk együtt lenni és szakítottunk, és haragban váltunk el. Most pedig a legjobb barátja (én úgy tudom, ? a legjobb barátja) szeretne velem összejönni. Õ is nagyon jó fej, és tetszik is. Nem tudom mit tegyek, én szeretném vele megpróbálni, de szerintem ez hülyén veszi ki magát.

Legjobb válasz: Ez attól függ... saját példámat elmondanám ezáltal hátha dönteni tudsz...Jelen pillanatban az ex barátom egyik barátjával (nem a legjobb barátja, de haverja) vagyok... Mondjuk ez kicsit bonyolultabb ennél, nem szerettem a régi páromat, undoritó volt ahogy viselkedni akart egy hónap alatt, megelégeltem szakitottunk...eltelt egy hónap és összejöttem az egyik haverjával(jelenleg is a párom)...igazán szeretjük egymást, már több mint egy éve együtt vagyunk...a barátságuknak vége van, amit nem is bánok, mert egy undoritó alak volt a volt barátom...szóval azt mondom Neked mérlegelj, ha nem akarod megbántani a volt párodat, és nem akarod hogy a barátságuk tönkremenjen akkor válassz valaki mást... HAbár erre is van ellenpéldám, mert a párom tetszett a legjobb barátnõmnek, miután öszejöttünk két hónap múlva megtudtuk beszélni, rájöttünk nem érdemes emiatt felrugni a barátságot, igy is fellehet fogni. Remélem sikerül döntened, üdv

Ez attól függ... saját példámat elmondanám ezáltal hátha dönteni tudsz...Jelen pillanatban az ex barátom egyik barátjával (nem a legjobb barátja, de haverja) vagyok... Mondjuk ez kicsit bonyolultabb ennél, nem szerettem a régi páromat, undoritó volt ahogy viselkedni akart egy hónap alatt, megelégeltem szakitottunk...eltelt egy hónap és összejöttem az egyik haverjával(jelenleg is a párom)...igazán szeretjük egymást, már több mint egy éve együtt vagyunk...a barátságuknak vége van, amit nem is bánok, mert egy undoritó alak volt a volt barátom...szóval azt mondom Neked mérlegelj, ha nem akarod megbántani a volt párodat, és nem akarod hogy a barátságuk tönkremenjen akkor válassz valaki mást... HAbár erre is van ellenpéldám, mert a párom tetszett a legjobb barátnõmnek, miután öszejöttünk két hónap múlva megtudtuk beszélni, rájöttünk nem érdemes emiatt felrugni a barátságot, igy is fellehet fogni. Remélem sikerül döntened, üdv
Miért is kell összejönni valakivel, aki jó fej és tetszik? Ha nem érted a kérdésemet: Az utcán járkálva rengeteg nõt látok, aki tetszik, meg ismerek is sok embert, aki jó fej, de attól még nem KELL járnom velük. Majd ha többrõl van szó mindkettõtök részérõl, akkor lehet ilyesmin gondolkodni. (29f)
Hát akkor aza fiu, nem igazi barátja a volt barátodnak, ha az lenne nem akarna veled összejönni. Szerintem jobb ha kimaradsz ebbõl, a volt barátodat még jobban megbántanád, és tönkretennél egy "barátságot".
Jartam hasonlo cipoben, az eredmenye egy masfel eves kapcsolat lett, es ket srac, aki utalta egymast.

Lassan 4 hónapja szakítottunk a volt barátommal, nekem is van már új kapcsolatom, nagyon szeretem a barátom, de mégis szoktam nézegetni a volt barátom facebookját. Normális?

Nem szeretnék vele újra járni, szimplán érdekel, hogy mi van vele.

Legjobb válasz: igen,én is mindig néztem...igaz nekem is volt más mindig érdekelt h kire cserélt le meg h mivan vele... másfél évig jártam a barátnõmmel õ volt a leghoszabb kapcsolatom...de fél év után is éreztem vmi meg érdekelt hiába randizott mellettem mással én és cserélt le én még utána több mint egy fél évig is éreztem vmit :( 22F

igen, én is mindig néztem...igaz nekem is volt más mindig érdekelt h kire cserélt le meg h mivan vele... másfél évig jártam a barátnõmmel õ volt a leghoszabb kapcsolatom...de fél év után is éreztem vmi meg érdekelt hiába randizott mellettem mással én és cserélt le én még utána több mint egy fél évig is éreztem vmit :( 22F
Véletlen rajta maradt kép telefonodon az oké... De te szándékosan nézegeted FB-n, és ez nagyon nem mindegy... Szeritnem mondd el majd meglátjuk jól fogadja-e.
A kérdező hozzászólása: Nem hülyítem a barátomat. De szerintem nem is akadna ki ilyenen. Véletlenül rajtamaradtak a képek a volt barátomról a telefonomon, nem jutott eszembe kitörölni õket (nem nézegetem amúgy!) meglátta röhögtünk rajta, aztán gondolom már el is felejtette.
A kérdező hozzászólása: Igen, én is szerettem volna, ha barátok vagyunk. Eleinte azok is voltunk, de abba lettem szerelmes, akit õ teljes szívébõl utál. Én összejöttem vele, imádom, teljesen odavagyok érte, nagyon jó a kapcsolatunk. Persze ezért megharagudott rám de annyira, hogy nem is köszön az utcán és eléggé bunkó velem. Szerintem õ úgy utál engem, ahogy van, de nekem ezt a dolgot nehezebb leépíteni és gondolom az is közrejátszik, hogy vele vesztettem el a szüzességem.
Szerintem ez teljesen normális, velem is volt így. Fél év telt el és van új kapcsolatom, mostanra jutottam el addig hogy már nem fáj látni de még mindig felkavarnak a csajos ügyei. Ennek ellenére nézem mert érdekel mi történik vele mindig is fontos marad számomra. Szerettem volna a baátja maradni de sajnos ez nem ment túl mélyek a sebek.
Ha ez így van, akkro még mindig táplálsz iránta valamit. Ebben az esetben az új kapcsolatod szakítsd meg, mert így nicns értelme... :) Nem kell hülyíteni, en mtudom mit szólna ehhez, ha az exed fb-jté nézegeted... :)
A kérdező hozzászólása: Nem szeretném tiltani, érdekel, hogy hogyan alakul az élete :)
Töröld le FB-rõl... Ezzel csak magadat kínzod. Töröld és tiltsad, és kezdj új életet.
A kérdező hozzászólása: Igen engem is érdekel, hogy kivel váltott le. Amúgy azzal, akire mindig féltékeny voltam. És én is õt azzal, akire õ volt mindig féltékeny. De örülök, hogy vége a kapcsolatunknak, szeretem a barátom és kész, senkivel nem cserélném le
Szerintem igen, nyilván kötõdsz hozzá, ha már nem is szerelmi szinten, ez persze nem 1-2 nap alatt alakul ki és nem is fog elmúlni 1-2 nap alatt, sõt, lehet hogy soha, de ez nem baj. Ettõl függetlenül lehetsz másba szerelmes, de azt csak te tudhatod, hogy kit is szeretsz igazán.
1es vok hát nekem rossz volt mert én nem vok az a fajta aki több vasat tart a tûzbe rendesen ki is voltam mindennap xanaxal tudtam csak aludni utána két hónapig írogattam neki h jöjjön hozzám vissza megbocsátom...

Még együtt jártam a volt barátommal, amikor az ő legjobb haverjával álmodtam amint épp egy romantikus estét töltünk együtt. És ez többször is megismétlődött. Mit jelenthet ez?

Legjobb válasz: Amikor nem volt senkim, és úgymond "szeretethiányos" voltam, akkor én egy nem létezõ alakkal álmodtam hasonlókat. Lehet, hogy nem feltétlen azt a srácot kívántad meg, csak sokat láttad, így az általad kívánt érzések, amiket megeshet, hogy a volt barátoddal levõ kapcsolattól nem kaptál meg, megálmodtad. Sokan ezt sztárokkal álmodják meg, színészekkel, énekesekkel, csak mert sokat látják, és álmodoznak a szeretetrõl, romantikáról, megértésrõl vagy gyengédségrõl. 20L /van például egy gimnazista osztálytársam, akinek sokáig nem volt barátja, és azt hiszem sokáig nem is lesz hosszú kapcsolata, mert õ például fórumos szerepjátékokban vett rész. Megálmodott magának egy fiúkaraktert, akit 3 éven keresztül alakított egy történetben, és egy lány karaktert, aki majdhogynem teljesen õ volt. Mondom, több, mint 3 évig írta a szerepjátékot egyik barátnõjével (akinek szintúgy volt egy fiú és egy lány karaktere), s a végén az lett, hogy amikor találkozott egy fiúval, aki kapcsolatot akart volna kezdeni, szinte felruházta ezekkel a tulajdonságokkal, és abban a hitben ringatta magát, hogy õ tökéletes és minden úgy fog menni, ahogy megálmodta. Ez is egyfajta megálmodás, csak már a rosszabbik fajtája, amikor hónapokon és éveken keresztül álmodsz ugyanazzal a személlyel, és hozzád nõ, mintha tényleg létezne. Ha viszont létezik akkor pedig megeshet hogy ha sokáig álmodozol vele, de nem ismered, felruházhatod olyan tulajdonságokkal, amik neki nincsenek is./ 20L

Amikor nem volt senkim, és úgymond "szeretethiányos" voltam, akkor én egy nem létezõ alakkal álmodtam hasonlókat. Lehet, hogy nem feltétlen azt a srácot kívántad meg, csak sokat láttad, így az általad kívánt érzések, amiket megeshet, hogy a volt barátoddal levõ kapcsolattól nem kaptál meg, megálmodtad. Sokan ezt sztárokkal álmodják meg, színészekkel, énekesekkel, csak mert sokat látják, és álmodoznak a szeretetrõl, romantikáról, megértésrõl vagy gyengédségrõl. 20L /van például egy gimnazista osztálytársam, akinek sokáig nem volt barátja, és azt hiszem sokáig nem is lesz hosszú kapcsolata, mert õ például fórumos szerepjátékokban vett rész. Megálmodott magának egy fiúkaraktert, akit 3 éven keresztül alakított egy történetben, és egy lány karaktert, aki majdhogynem teljesen õ volt. Mondom, több, mint 3 évig írta a szerepjátékot egyik barátnõjével (akinek szintúgy volt egy fiú és egy lány karaktere), s a végén az lett, hogy amikor találkozott egy fiúval, aki kapcsolatot akart volna kezdeni, szinte felruházta ezekkel a tulajdonságokkal, és abban a hitben ringatta magát, hogy õ tökéletes és minden úgy fog menni, ahogy megálmodta. Ez is egyfajta megálmodás, csak már a rosszabbik fajtája, amikor hónapokon és éveken keresztül álmodsz ugyanazzal a személlyel, és hozzád nõ, mintha tényleg létezne. Ha viszont létezik akkor pedig megeshet hogy ha sokáig álmodozol vele, de nem ismered, felruházhatod olyan tulajdonságokkal, amik neki nincsenek is./ 20L
Azt, hogy megkívántad õt.
Azt, hogy el tudsz vele képzelni egy kapcsolatot.
lehet hogyha megkívántad õt éjszaka éhesen feküdtél le.. Máskor egyél mielõtt lefekszel és akkor nem álmodsz vele.
A tudatalattid azt akarja hogy vele legyél és ne a másik fúval. Jobb is hogy már nem vagytok együtt mert az nem jó ha egy másik fiúról álmodol közben jársz valakivel.
Vele ugyanez meg is történt... Azóta mindhármunk viszonya végleg megromlott. Jópár éve nem is tud egyikünksem a másikról.
Velem ugyanez meg is történt... Azóta mindhármunk viszonya végleg megromlott. Jópár éve nem is tud egyikünksem a másikról.
nah ez remek, kétszer írtam, hogy 20L xD kellett nekem msn-ni xD am az álmokhoz vannak netes ilyen álomfordítók, mert az is megeshet, hogy ugyan neked romantikus az álom, de a háttérben az mást jelent nem mintha hinnék benne, de azért párszor már elõfordult, hogy olyasvalamit álmodtam, amit nem értettem, de mélyen éreztem valamit, és ez álom képében jött elõ, késõbb beigazolódott nah ennyi inkább elég, már így is túl sokat pofáztam XD

Miért nincs barátom? Pedig szerintem nagyon érett vagyok a kormohoz képest. Klasszikus zenét hallgatok meg operettet. A volt barátom szerint jól nézek ki, de még sincs barátom.

Volt egy barátom, de ? szar volt. Ilyen rapper volt. Meghallgattam hogy mit is hallgat és ledöbbentem hogy miért hallgat ilyen moslékot és miért nem olyan érett mint én vagyok. Nekem egy komoly fiú kell. Olyan aki el tud b?völni ZENÉVEL tud táncolni és nem ilyen szart hallgat mint ez

Legjobb válasz: Milyen érett lehetsz, hogy csak így, egyszerûen leszarozod a volt barátodat, mert õ rapper volt. Igazán kifinomult empatikus készségre vall... :D

Szerintem az érettség nem a zenei ízléstõl függ, nem akarlak elkeseríteni. Inkább úgy van ez, hogy aki marha nagy jelentõséget tulajdonít a zenei ízlésnek mondjuk még huszonévesen is (pl. "nem járok vele, mert én rocker vagyok, õ meg diszkós"): na ez például qrva éretlen. Amúgy abban igazad van, hogy kevés tizenéves hallgat klasszikus zenét sajnos. Mennyire meghatározó Neked a zenei ízlés? Azzal sincs gond, ha nagyon az, csak úgy mondjuk tényleg nehezebb lesz (ebben a korban) párt találni. Esetleg neten, zenei fórumokon? Elhiszem amúgy, hogy nem tetszik, amit az exed hallgatott, de szerintem nem számít az, hogy ki mit hallgat. Sok sikert a párkereséshez! 25/L
Milyen érett lehetsz, hogy csak így, egyszerûen leszarozod a volt barátodat, mert õ rapper volt. Igazán kifinomult empatikus készségre vall... :D
Érett nõ mikor használja azta szót hogy:szar?????? Te érett?! egy beképzel senki vagy! Azért mert te klasszikus zenét hallgatsz azt hiszed hogy ettöl vagy valaki? elárulom neked hogy ettöl függetlenül senki nem vagy csak egy sznob.
szerintem keresgélj a kretének közt akik orgonamuzsikát hallgatnak, és egyáltalán nem vagy érett, csak nagy az arcod :D
mert a fiúknak nem kell egy beszáradt fapic.sa :) és mert nagy az arcod
elsõ vok... vaszeg frigid vagy igen..de vaszeg még azt se tudod mit jelent...:D szal felesleges több eütést fecsérelni rád...
a kérdezõ egy szánalom. elõttem mindent leírtak csak annyit hogy az elsõ válaszoló linkje nagyon jóóó!!! :) én ilyet is hallgatok http://www.youtube.com/watch?v=IW4JkH9eevQ bizonyára szóba se állnál velem hála istennek xD
te úgy még is mi a [email protected] képzelsz magadról?????? Azt hiszed, mert komoly zenét hallgatsz már vagy valaki??? A srácot meg letrógerezed, mert dolgozik [email protected]??!! Azért, mert apádék a pics.d alá raknak mindent érett vagy és körülötted forog a világ?? te egy elkényeztetett kis [email protected] vagy!! A pont a 17 HÖLGYNÉL van!!! te majd akkor leszel érett, ha már DOLGOZTÁL (de úgyse fogsz) és éretten is viselkedsz, mert ez nem az.... neked fogalmad sincs a világról és arról, hogy mi mennyit ér. Amíg kapod mindenre a pénzt, addig nem jelent az neked semmit. Az a pénz amiért az ember MEGDOLGOZIK, ELFÁRAD az 1000szer többet ér, mint amit a semmiért kap. Én [email protected] arra, hogy ki mit hallgat, tudom, hogy metálos vagyok és e mellett nemzeti érzelmû magyar. Valamint 4 éve minden nyáron Én is DOLGOZOM, az utóbbi 3 évbe külföldön. Nem azért, mert meg lennék szorulva anyagilag, hanem, mert jó érzés a munka és nem érzem azt, hogy egy haszontalan, [email protected] alak vagyok, mint te... 19/f
utolsó vagyok az lemaradt hogy 10 évig táncoltam 5 évig zongoráztam és ismerem handle bach mozart beethoven munkásságát is ... :)
Nme attól komoly valaki, hogy klasszikus zenét hallgat.
Lemaradt: 5 éve gitározom és 6 éve dobolok, és mind a kettõ hangszeren magamtól tanultam meg játszani.
akkezdet phiai nem szar már ne is haragudj;) és attól, hogy valaki ilyet hallgat, még igen is lehet jó ember. És Mozartot, Beethoven, Bachot hallgató ember is lehet nagyképû, bunkó. Ez enyhe célzás volt;)
A hozzáállásod miatt. El kell, hogy keserítselek, az érettség nem függ össze a zenei ízléssel. Te a komolyzenét szereted, oké, más a reppet, a techno-t, van aki a popért van oda. Én meg a rock-ot, nah? Akkor mivan? Éretlen vagyok, azért mert én ezt szeretem? http://www.youtube.com/watch?v=oiaRGDIUIHE Mellesleg nincs jodog [email protected] más zenéjét, csak mert neked nem tetszik. Sértõ, és bunkó, ráadásul éretlen dolog.
Lakótelepi? Ezt nyilván egy hollywoodi, hogyan riszájuk a seggünket filmbõl vetted, ha olyan mûvelt és komoly lennél, tudhatnád, hogy nem suttyó, csoró parasztok laknak Mo.-n a panelházakban, jó olyan is van, de szerintem nem kell általánosítani, tudod ezt egy olyan érett nõnek mint Te szívecském tudnia kellene. És, hogy ki milyen zenét hallgat egyéni döntése... És kiscsillag azét nincs barátod, mert az ilyen sznob seggeket mint Te nem igazán kedveleik a pasik, sõt szerintem még a csajok sem.... Most ez a menõ a 12 évesek körében, hogy valakit lenézünk a stílusa miatt, csak gratulálni tudok...:S Szánalmas vagy! sorry Örülhet abarátod, hogy megszabadul tõled... Ha meg ezt a kérdést csak úgy random poénkodásnak szántad, nah annak is gyengusz volt...:D
Minden eddigi válaszolóval egyetértek. Én már nem is ragozom, csak annyit tennék hozzá, hogy a nem klasszikus zenét játszó zenészek is lehetnek nagy tehetségek. http://www.youtube.com/watch?v=EtPDm2kaj1c Én pl. imádom a Children of Bodomot, és szerintem õk igazi mûvészek, hihetetlenül jól teszik a dolgukat!
Nem olvastam el az összes választ, bocsi. Szerintem: dicséretreméltó, ha szereted a klasszikus zenét, keress valahol olyan fiút, aki ebben hozzád hasonló, például olyat, aki játszik valamilyen hangszeren (komolyzenét) De ettõl még nem kellene sz*rnak nevezned más zenei mûfajokat. Igenis mindegyikben van valami jó/szép, csak tudni kell meglátni! Én 19 éves lány vagyok, szintén szeretem a komolyzenét (zongorázom), ezen kívül a popot, elecrot(/technot), latint, rockot, rapet, mulatóst, és még sorolhatnám a többi létezõ mûfajt is, de hosszú lenne. Mindegyik jó, attól függ, mit hallgatok, hogy éppen milyen a hangulatom. Egyébként nem attól lesz érett valaki, hogy milyen zenét hallgat, hanem attól, ahogyan viselkedik a környezetével, ahogy megoldja az életben a feladatait; de persze ez is nézõpont kérdése. Mindenesetre szerintem ne azon mérd le valakinek az "érettségét", hogy milyen zenét hallgat, filmet néz stb. Ez ettõl azért összetettebb dolog.
Na te ki a fasomnak hiszed magad?Tom kivagy és ne csodálkozz hogy nincs palid mert egy beképzelt hülye pic$a vagy és még csak jól se nézel ki. És képzeld én is avason lakok és engem qrvára nem zavar söt jobb mint ha egy ilyen bekepzelt fas lennek
A kérdésednek erõs, képernyõn is átütõ kamuszaga van. Az önjellemzésed alapján, ha nem a stílusát, hanem a tartalmát figyelem, egy szerény, mûvészi érzékkel megáldott hercegnõnek kellene lenned. Ám az említett ranggal nem az anyagi, hanem a lelki gazdagságodra gondoltam... A szókincsed viszont nem éppen egy kedves, kislányosan tiszta bájú fiatal hölgyre enged következtetni... Két lehetséges magyarázatot tudok elképzelni: 1. Ezt a kérdést provokáló szándékkal tetted fel, és kíváncsi voltál, vajon meddig lehet húzni az oldal látogatóinak idegeit. Ez a verzió jobb volna. 2. Tényleg egy elkényeztetett kis csitri vagy. Azt tanácsolom, az "arisztokrata [email protected] vagyok"-felsõbbrendûségi érzetet árasztó viselkedés helyett próbálj kissé visszafogottabb lenni, és a komolyzenét ne csak hallgasd, hanem engedd, hogy a durva személyiségedet is finommá varázsolja. + én is avasista vagyok, de még sosem láttam olyan lányt, aki az általad említett luxus ruhadarabokat viselte volna az iskolában. Ezért is vagy gyanús o_O
Hogy lennél már érett? Gyerekebb vagy, mint mások. Nem attól lesz érett valaki, hogy barbi-babás álmokba ringatja magát.
[email protected] volt." és "az a [email protected] exem" - ilyet mondani egy emberrõl, akivel jártál, nagyon gonosz dolog. Akik járnak, szerelmesek egymásba. Vagyis a szerelmedre ilyet mondani nagyon szemét dolog. "Ilyen rapper volt." - Még fogalmazni sem tudsz... "dolgoznia kell nyári gyakorlaton, mert hegesztést tanul. Húúú most nehogy már ne tudjon velem bejönni a plázába. Megígérte hogy vesz nekem valamit a pénzbõl amit kap a munkáért de nem jött be a városba a munka miatt." - Képzeld, nem mindenkinek poitikus az apja. Valakinek muszáj dolgoznia, hogy legyen mit ennie. Ez (a munka) a természet rendje, gondolj csak bele. De kétlem, hogy erre valaha képes leszel. Az exed valószínûleg nagyon boldog életet fog élni egy megértõ és szeretõ feleséggel, aki értékeli a fáradozásait és nem akarja lehúzni. Te pedig vagy egyedül maradsz, vagy egy luxus_p.r.o.s.t.i leszel. Ja, és attól még lehet IGAZI FÉRFI valaki, hogy nem tud táncolni és sok hangszeren játszani. Sõt, állítom, hogy az exed igazi férfi volt, nem úgy, mint az álmaidban élõ anyámasszony katonája, aki még azt sem tudja, hogy mi az a munka. "azt hiszed nem tudok valami megvenni. gucci táskám van és aramni cuccaim." - Mégis szerinted ettõl miért leszel több? Ugyanúgy ember maradsz, úgyhogy tanulj is meg ember módjára viselkedni: legyél emberséges az embertársaiddal, és ne [email protected] mondd õket amiatt, hogy nekik dolgozniuk kell. Inkább tedd össze a két kezed, hogy ilyen körülmények között élsz. De azt kívánom neked, hogy az összes vagyonotokat veszítsétek el, és mind kerüljön a szegényekhez, az árvízkárosultakhoz például. Ti pedig kényszerüljetek DOLGOZNI és egy 40-50 nm-es albérletben lakni. (Sõt, az még a jobbik eset. Valakinek nincs is munkája és nincs is hol laknia.) Szállj le a Földre, nem vagy te angyal.
Azért a komolyzenét nem kell emiatt megutálni. Én nem olyat szoktam általában hallgatni, de tudom, hogy jó dolog. Ti se hagyjátok, hogy egy armanitáskás "érett" fikagép megutáltassa veletek!
most látom csakXD aramni táskája van:D
Látod, ilyenje is csak neki lehet :D
igen:( úgy szeretnék olyan lenni, mint a kérdezõ:( De én mûveletlen vagyok, mert lehet összejönnék egy lakótelepi "trógerrel" is, aki nem hallgat komoly zenét:S
kicsirigó!(kérdezõ) Mond csak ha apuci meg anyuci netán nem lenne, mihez kezdenél az életedben? azt hiszed mindig ott lesznek? õk is meghalnak egyszer ééés képzeld akkor neked is dolgoznod kellesz:) Csakhogy amilyen a drága személyiséged max egy üzletember kur vája lehetsz:) nagy megtiszteltés lesz:) Merthogy ezzel a hozzáállássaldrága, mint ami neked van, nem hogy barátod, de munkád sem lesz az biztos:D És tudod mit akik itt vannak és kommenteltek szerintem mind egyetértünk azzal, h MI akkor fogunk a legjobban röhögni RAJTAD!Azt kapod drága amit adsz:D:D hááááááhááááááháááááá!!!!:D Angel
úristen-.- te nem vagy normális. maradj is az áriáid között.-.- idióta.
Ha fake, akkor azért, mert ilyet talál ki. Ha nem az, akkor meg tényleg hülye.
egy picit Kiszel TündésXD
te nem érett vagy, hanem sznob. És az AKPH-t kritizálni erõs, attól mert nem érted a szövegét.. járj színházba, operett elõadásokra, ott biztos találsz magadnak való fiút..
ááááá ilyen állatot is ritkán látni, mint te amilyen vagy basszus
Cyber Lolita40000:D
Linkelnél 1 "komoly" zenét amilyeneket te szeretsz kiváncsi vok milyen :)
Akkora fake, hogy nomég. :Ð
Majdnem minden zenét szeretek ill. meghallgatok nincs olyan amit nem szeretek kivéve 1 típusút a magyar rappet :D:D
Már neis haragudj de mit képzelsz magadról b*meg?!?!?! Miaz hogy lakótelepi gyökér mi??? Miaz hogy [email protected]? Belegondoltál hány ember él lakótelepen? Hányan aggódnak amiatt hogy lassan a lakásukat elveszik tõlük mert szerencsétlenek nemtudják fizetni a rezsit? Vagy abba hány embert sértesz meg evvel a stílussal? Szerintem nem. Mint írtad a barátod nemtudott elmenni veled mert dolgozott. Na elmagyarázom ez mitis jelent: Szegény srác tanul, dolgozik, azért hogy legyen pénze amibõl élniük kell és hogy, ha jut rá akkor még megis ajándékoz amivel tud. Szerencsétlen a semmiért hajtott. Egy ember nem attól érett hogy ilyen meg olyan zenét halgat, vagy ilyen meg olyan táncot tud tökéletesen. Had kérdezzem meg: Tudod miaz a kétkezi munka? Szerintem nem. Azonkívül tudod hány külömbözõ ember van? Annyi ahány élõ személy van a földön. Sokan szeretik a rappet, sokan a technot és még órákig sorolhatnám. Egytõl egyig mind UGYANOLYAN érzõ lény mint te. És attól hogy te más zenét halgatsz nemvagy érettebb. Nemtudom milyenek a körülmények amelyek között élsz de a szöveg alapján állítom hogy egy úrigazdag fap.csa. Egyébként mégvalami: A MONDATOKAT NAGY BETÛVEL KEZDJÜK!!!!!
Üzenem a stricidnek kicsi szívem hogy igazán felpofozhatna, mert szánalmas amit mûvelsz.Tudod milyen hatást keltesz?Ostoba, elkényeztetett ri*anc, és luxusku*va szindrómát, de boldog lehetsz.Az életben nem fog senki méltatni még arra sem hogy leköpjön, amíg nem változtatsz az undorító stílusodon.
Akarjátok tudni ki a kérdezö?
a kérdezõre.. mert az, nem ??
Hogy lehet valakire azt mondani hogy szar csak azért mert szar zenét kedvel.. Jah am kedves nyomott kérdezõ, tudom hogy olvasod a válaszokat, szóval annyit szeretnék mondani hogy neked más nem való csak egy vibrátor ami úgy néz ki mint egy mp3 lejátszó és rá van írva hogy könnyû zene.Ez érdemles csak meg
"Jah am".. ez gyönyörû:D
jajj most itt kit érdekel nem nyelvtan órán vagyok..
ja amúgy* így már megfelel
???
Nem mondtam, hogy helytelen, meg ez nem nyelvtan kérdése. De hagyhatjuk most már felõlem, nem akarok belebonyolódni..
a kérdezö 10/4-es lesz és a neve szücs petra szerintem is legalább mert: volt egy palija aki csomószor várta a suli elött és sokszor láttam az avason alapból asszem ö is tapolcán lakik és olyasmi cuccokba jár mint amit írt
ja meg a pali "ilyen rapper volt":D
Most rákerestem myvip-en...megtaláltam a csajt, de nem ilyenre számítottam. Akármit is akasztana magára, akkor is 12 egy tucat, nem csoda, hogy nem tûnt fel soha. Az arca nem rossz, de akkor sem vonzó. Nincs meg benne az a "plusz"...
Aki megtalálta, linkelje már be.. én sem találom:S Angel Ui: kösszi:D
Persze élõben lehet hogy más benyomást keltene, mert a képen nem tûnik kényes csitrinek sem, az itteni megnyilvánulásai alapján viszont...khmm. :D Lehet hogy csak neten nagy a szája.
csak én lehetek ilyen béna, hogy nem találom:DD
Én a Kiszel Donatellára gondoltam :D Egyébként, kedves utolsó kire mondtad, hogy idióta? :D
Hogy te mekkora egy idióta vagy! :D
Sok gusztusunk nincs hozzá de azért igen! :)
Naná hogy igen!
Igen, ki vele ! :)
Légyszíves osztd meg velünk ezt az infót. Ha nem akarod hogy mindenki lássa legalább privit küldj az "ignenes" csoportnak. :)
igen:D
Áá naná, h. igen! :D
naaaa már megöl a kíváncsiság:D
mond, mond ki a retek?
igeeen:Dnekemis
Igen, ki az?
Szerintem a Donatella, vagy mi a neve :D
Nah, mondjad már, ki az!! :DD
Csakazé' is végignéztem, nincs Donatella egyik osztályban sem. Vagy õ nem az Avasiban kezdett, hanem egy másik suliból jött át? Azok a tanulók nem szoktak fenn lenni a honlapon... Aki meg tudja, hogy ki a kérdezõ, ha már így lázba hozta a jónépet, bökje ki a leányzó nevét :D Priviben is jó lesz ;)
Nem vesztesz sokat azzal hogy nem látod nem vmi hú de szép
Hagyjátok, úgyis csak azt látja, amit látni akar. Menthetetlen :)
A kérdező hozzászólása: jah lemaradt az hogy 16l
A kérdező hozzászólása: miskolctapolcán. az a szar exem meg az avason. gondolom ismereitek csak a hírekbõl. na oda is való
Szia!:) Nem sértésnek írom de szerintem sem lehet túlzottan érett, ha valakit zenei ízlés alapján kategorizálsz. Attól függetlenül, hogy nekem sem tetszett a belinkelt zene lehet, hogy jófej, normális volt a barátod. A zenét és a szerelmet próbáld meg szétválasztani. Szép és jó dolog a klasszikus zene és az operett de halgass bele a mostani zenékbe is. Legyél egy kicsit nyitottabb. Én sem vagyok az a jajj de naprakész vagyok, hogy mi megy a viván típus de el kell ismerni vannak jó számok, akkár mai akár retrósabb(80'-as, 90'-es évek). Magamat inkább amolyan mindenevõnek mondanám, mindenbe szívesen belehallgatok:) Fiúk területén is legyél nyitottabb:) Nekem is a komolyabb fiúk tetszenek(bár azért tudjon élni is, legyen humora) de nagy butaság lenne ezt a már eleve ritak tulajdonságot (fõleg ebben a korban) még zenei izléshez is kötni. Ha így állsz hozzá a párkereséshez nem is lesz senkid:( A komolyság nem zene függõ. Mondjuk kíváncsi lennék, hogy te mit értesz komoly fiú alatt? L/18
Ne haragudj, de szerintem te PRÛD VAGY! Azért nincs barátod.
Szerintem mindenkinek más az ízlése, mindenki mást szeret, te meg elítéled õket, és magadat tartod érettnek. Váháh.
vagy egyszerûen egy bányarém és csak azért sznob, én 11 évig tanutam zenét, 11 évig furulyáztam 5 évig pedig fuvoláztam, 8évig nép táncoltam, 2évig társastánc-ra jártam, most pedig Madonnát Lady GaGa-t Xtinát és Lily Allen hallgatok, és nem vagyok lakótelepi, de nem is vagyok egy sznob prûd ja és egy év alatt 20 könyvet olvastam el anno 15/F
A kérdező hozzászólása: komoly vagyok és felelõsségteljes. az amit meg hallgat az exem az a zenei igénytelenség csúcsa
FAKEolaj.
Hát akk én nyomoronc vagyok mert ezt hallgatom:http://www.youtube.com/watch?v=j5-yKhDd64s Szerencsére nem Mozartot hallgatok az b*szna még be.Bár én minden zenét szeretek de amit linkeltél az elég ratyi:/.Vagyis az ratyi h a csávód MAGYAR rappet hallgat.De ettõl függetlenül lehet jófej.Ha meg ilyeneket csinált akkor tipikus rossz fiú egyéniség akiket többnyire birnak a lányok.Nem fogsz magadnak fiút találni ha az alapján itélsz meg embert h milyen zenét hallgat vagy h falába van.
Most õszintén te kivel akarsz randizni Beethovennel vagy mi ? Bazzeg de utálnálak, ha ismernélek, pedig én is tanultam zongorázni, versenytáncolok és még lakótelepi se vagyok. Még sem bírlak.
én csak megcsapkodnám ha ismerném
A kérdező hozzászólása: am valaki kommenálta hogy õ szakított velem. ÉN szakítottam VELE, mert nem foglalkozott velem. És még arra fogta hogy dolgoznia kell nyári gyakorlaton, mert hegesztést tanul. Húúú most nehogy már ne tudjon velem bejönni a plázába. Megígérte hogy vesz nekem valamit a pénzbõl amit kap a munkáért de nem jött be a városba a munka miatt. Hááát így járt
Visszavonom az elõbbi kérdéseimet, megtudtam éppen eleget. Emeletes sznob vagy (ha tudod, mi az), majd találsz valami hozzád hasonlóan kívül arany, belül rothadt alma-párt, akinek drága báli cipõje van, 3 hangszeren játszik, és nem lóg a seggén a(z udvari szabó által rá készített) gatya, viszont nagyon rátarti a származására, és arra, hogy megengedhet magának egy udvari szabót. Azt azért költõien megkérdezném (azaz nekem ne válaszolj, csak magadnak), hogy mit tettél TE le az asztalra otthon ahhoz, hogy azok a szociális körülmények, amiben vagy, meglegyenek? (És ha netalán önámítás nélkül az találna kijönni, hogy semmit, hogy merészelsz lenézni másokat a szociális helyzetük miatt?)
könyvtári órákon biztos találsz magadnak megfelelõt, kettéválasztott hajú ingpólóban aminek a legfelsõ gombja is be van kapcsolva, szemüveges pattanásos és épp olvas, õ fog hozzád illeni:D
1858. vok... ritka nagy kretén vagy hallod..én lakótelepen nõttem fel és bejártam már a világot.. és még csask 21 vok! na ehhez mit szólsz kisanyám? és még salsazni is tudok és?! úgyse gyakorlom itt.. mert egy szürke országban lakunk felesleges... úgy ahogy teis.. a kis zenéd mögé bújsz , mert azt hiszed h ettõl vagy több.. szart se tudsz a világról, a zenérõl... az emberekrõl.. SÕT még sasját magadat se érted
A kérdező hozzászólása: az ünneplõcipõje is hogy nézett már ki. egy kiboxolt utcai cipõ volt. a fekete nadrágja is a seggén lógott mert akkora volt
http://www.youtube.com/watch?v=MMlVFa_754o én ezt hallgatom XD bejövök? 21f
A kérdező hozzászólása: nem jön be én csak komoly zenét szeretek
A kérdező hozzászólása: de nekem nem kell egy ilyen lakótelepi gyökér
A kérdező hozzászólása: nem kretének akik komoly zenét hallgatnak. azok a kretének akik azt a szart hallgatják amit linkeltem. csak hallgassatok bele
http://www.youtube.com/watch?v=fB3iPhpLXx0 nem kell komolyzenének lennie ahhoz, hogy ilyen gyönyörû legyen egy dal...
"de nekem nem kell egy ilyen lakótelepi gyökér" NEkem meg nem kéne egy olyan sznob rongyrázó p.csa, aki nem tud élni. De ettõl még lehetsz jó ember. Csak egy kicsit fel kell nõnöd agyilag. De az menni fog!
Öööh. Hát ne haragudj, de a megfogalmazásaid, a stílusod egyáltalán nem komoly egyéniséget mutatnak. Az, hogy az ember klasszikusokat és operettet hallgat, még nem elég a komolysághoz, különösen, ha az "ilyen rappet" és egyéb "moslékot" érettségi kérdésnek tekinti. (És akkor különösen, ha ezt olvasva elgondolkodás helyett felháborodik, hogy mit beszél ez a hülye össze-vissza. Én pl. élek-halok a klasszikusokért, de a másik két kedvencem a Kormorán, és a techno. Bizony, a masszív, emberi hangtól mentes, egész ritmusú, repetitív digitális csûrdöngölõ.) Olyan helyekre jársz-e, ahol megismerkedhetnek veled, vagy fenn vagy-e társkeresõ oldalakon? Ha nem: hogy találjon rád bárki is? Ha igen: mi alapján "elõszûrõzöd" a jelentkezõket? (Ezekre a kérdésekre ha válaszolsz, mehetünk tovább az eredeti kérdésedre való válasz megkeresésével.)
te meg nem jössz be a fiúknak a kék véreddel, a palotáddal, meg a kifinomult burnyesz ízléseddel. mért jártál vele ha egy pöts volt? dobott téged, berágtál rá és azért mondasz most ilyeneket ugye? lakótelepi... istenem, nem választhatja meg a családját, hogy most arrogáns gazdag seggarcnak akar e születni (mint te), vagy csórónak... attól még mert ilyeneket hallgatsz, nem vagy érett... majd ha minden nap fõzöl a családodnak, 12 évesen elveszted az anyukád és apukád egy balesetben, úgy hogy egy szó nélkül kibírod, takarítasz, és részmunkaidõs vagy, akkor azt mondhatod hogy érett vagy a korodhoz képest... 17/L
hülye vagy ennyi, attól, hogy rappet hallgat attól még lehet nagyon kedves és szerethet, viszont te egy sznob cafat vagy, biztos találsz majd egy 50 éves faszit majd 20 évesen akitõl majd gyöngysort kapsz és kardhalat zabáltok Bach mellett
A kérdező hozzászólása: de csak nézz rá egy lakótelepen felnõtt tizenévesre. egy se tud hangszeren játszani ellenben velem. táncoltam 6 évig. elhívott bálba és olyan fa lába volt
a 17 éves HÖLGY megmondta a frankót... bevagy oltva keményen.. sztem te azt se tudod mi aza ZENE.. csak kapaszkodsz valamibe.. ami egy nagy semmi...
Neki fa lába volt, neked meg fa puncid. :) Amúgy te hol laksz ? Elég kamu szaga van ennek.
milyen kis hülye ribanc vagy anyám!!!
tuti, hazudik, egy komolyzenét hallgató lány nem jár plázába
A kérdező hozzászólása: estélyit akartam vele vetetni de akkor inkább megveszem én, csak nagyon vágyok már egy FÉRFIRA és nem egy trógerre
Micsoda indulatok! :) Érdekes.. 24 nõ éves vagyok. Szerencsémre nagyon jó körülmények között nõttem fel/élek. Hidd el, mindent megvehetek ami csak megtetszik, elérem amit akarok, mégsem tartom magam sznobnak. Taníttattak hangszeren játszani, egyetemre jártam. És elmondhatom, hogy az IGÉNYES zenét szeretem. Lehet az komolyzene, rap, dn'b, jazz.. Mindenhol lehet találni kincseket. Jaaa.. és még sosem volt gondom a pár találással. Okos, mûvelt partnereim vannak. Nem úgy mint neked. Végigolvasva a válaszaidat, egy igazi kis senki lehetsz, aki valahol azt olvasta hogy pusztán zenetanulással VALAKI lehet.. álmodsz kicsim.
A kérdező hozzászólása: azt hiszed nem tudok valami megvenni. gucci táskám van és aramni cuccaim.
ha anyuci és apuci vásárolgatna nekem, én nem verném a nyálam:)
és azt ki nem szarja le?
Az igazi kár az, hogy ez a szerencsétlen majomszármazék (a kérdezõ) a klasszikus zenét is negatív fénybe helyezi...
Hercegnõ, tisztázzunk valamit. Elõször is lakótelepen lakom, (errõl vajon ki tehet?) és pár évig zongoráztam, most pedig gitározom. Attól, hogy valki nem armani cuccban jár, még nem gyökér, és lehet stílusa. Másodszor pedig, mindenki olyan zenét hallgat amilyet akar. Ha szereted a párod ez nem zavar. Én például szinte bármilyen stílusú zenét meghallgatok, kivéve talán a nagyon buta rappet, meg túl monoton technot. Szinte minden stílusban lehet szép. Komolyzenétõl a kemény rockig. Errõl ennyit, meg is unnám ha mindig egyformát kéne hallgatnom. Mi is volt még? Jah igen a tánc :D Szép dolog ha egy lány jól tud táncolni, erre büzke lehetsz, én nem vagyok az a kiköpött táncos, de aláírom, hogy jó dolog.... Azt tanácsolom legyél kicsit elnézõbb, mert így nehéz lesz számodra tökéletes férfit találni!!! 16/f
te véletlenül nem az avasiba jársz?
A kérdező hozzászólása: de, oda
hmm.elgondolkodtató.esetleg kaphatnák egy msnt ?elmagyaráznám részletesen.
Egyébként a két rappentyû kimondottan az igényesebbek közül való, én pl. nem bánnám, ha a gyerekem ilyeneket is hallgatna (meg persze klasszikusokat is). Különösen az elsõ tetszik, de azt te, kedves kérdezõ, nem érted, mert életedben nem dolgoztál multicégnél hetvenhetedik egyensenkiként, és valószínûleg nem is fogsz.
sznob vagy.. ezen nincs mit ragozni.. ilyen szöveggel remélem egyedül öregszel meg a [email protected] operáidat hallgatva mint a barátok köztös Klaudia.
Te hülye pi.csa! Legszívesebben lenyomnék a torkodon egy jó nagy zsíros fa.szt tudod? Szerencsétlen melózik mint az állat, és még vele akarod megvetetni az estélyidet? Meg felháborodsz, hogy ahelyett hogy elment volna veled plázázni, inkább gürizett? Még szerencse. hogy már nem vagytok együtt, sajnálnám is szegény srácot, tönkretennéd az életét! És azt ki nem ba.ssza le, hogy te táncra jártál, meg komoly zenét hallgatsz? Hidd el, ha tehettem volna, én is járnék. A nyári szünetben-jól figyelj- DOLGOZOM, hogy legyen mibõl kifizetnem a nyelvsulit! Jól jegyezd meg ezt a szót, az életben úgyse fogsz vele többet találkozni. Remélem SOHA AZ ÉLETBE NEM LESZ BARÁTOD, már csak azt kéne, hogy szaporodjon a fajtád. Felfuvalkodott kis ri.banc.
89 éves milliómos bácsikat tudok neked ajánlani... Szegény exbarátod...
A faaaaaszt vagy te érett ha neked az számít hogy nem egy a zenei ízlésetek -.-
Na az ilyen emberek degradálják le a nõkrõl alkotott képet.. Tudod az érettséget nem onnan mérik ki milyen zenét hallgat. Én pl éretlennek és gyerekesnek tartom magam, de ennek ellenére minden nap dolgozom. Vasat vágok, hegesztõkábelt javítok, takarítok, éppen ami van. És tudod miért? hogy a szalagavatómon énis tudjak majd csilli-villi báli ruhában feszíteni és még a saját szüleimet sincs pofám legombolni pénzzel, inkább megdolgozok érte magam. megkérdezném, te csinálsz-e valamit az egésznapos kényeskedésen kívül. de ha már ennyire oda vagy a komoly zenéért, dugd fel magadnak a fuvolát és majd szólj ha sikerült vele komponálnod valami szonátát e-mollban.. seggtitán.. :)
ha szereted a komolyzenét, komolyan kinyalhatod az exed seggét, szerintem nem azért dolgozik, hogy egy ilyen ringyóra költse
nem mindenki lehet gazdag mint te kis hülye ribanc fejeddel. anyuci apuci ellát havonta 1 millió zsebpénzel? bunkó.
apukád haverjai közt biztos találsz magadnak
ma 19:10 Vagyis akkor részben én is ratyi vagyok mert Magyar rapet hallgatok? Hallgassak ilyen Eminemeket? Mi a gondotok a Magyar rappel fiatalok? Írjátok be jutyubra, hogy 2ARC, teljesen az igazságot mondja a srác, és ti még az igazságba is beleköttök. Mindenki azt hallgat amit akar, kérdezõ meg egy spicli.
A kérdező hozzászólása: na igen azt a szart is hallgatta. moslék egy elõadó ha már lehet annak mondani
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenõrzik ezt a kérdést hülye ribanc
"na igen azt a szart is hallgatta. moslék egy elõadó ha már lehet annak mondani" Na jól van, most már menj az anyádba! Kár, hogy a kérdezõt nem lehet szanaszét pontozni! Kis nyomorult csitri! Takarodj aztán hallgassad a Mócártot meg a többi gyönyörûséget.
A kérdező hozzászólása: miért is vagyok ribanc? nem feküdtem le vele. úgyhogy nem tudom mire fel mondod ezt
ma 19:18 Bocs igazából nem tartom ratyinak a magyar rappet én is hallgattam régen:XD.Csak vmitõl jött mert ideges voltam:DDD.
Ám tényleg nagyon rosszul járt, hogy nem vehette meg neked az estélyit, szegény...és tuti kamu. Ilyen kis pics.a nincs, mint te . :)
Basszus, kérdezõ... A kedvenc számom a Mondotek - Alive, de imádom a DJ Antoine-This time-ot... Emellett még tecktonikozok is. Vagyis én egy koromhoz(14) képest éretlen, szar alak vagyok. Khm... Jó tudni. Annak ellenére hogy az ismerõseim nem ezt állítják. De a kérdezõnek biztos igaza van, hisz mindenki tudja hogy körülötte forog a világ, csak titkoljuk... Csak egy hülye egopi csa vagy aki érettnek jelenti ki magát, mások véleményét leszarva. UI: szerintem meg te egy egoista hülye p*csa vagy:) 14/f
Szia! Szerintem azért nincs barátod mert dõl belõled a [email protected]! Vállalhatatlan vagy! És nem vagy túl az exeden sem! További szép napot!
csíra leányxD
Lõdd már fejbe magad te szerencsétlen. Vagy olvasd vissza azt a sok hülyeséget amit itt összehordtál és hátha rájössz mért nem kellesz egy pasinak se.

Hogy viselnéd, ha a barátnőd összejönne a volt barátoddal? Ilyen az élet? A szerelem mindent felülír?

Legjobb válasz: Attól függ, mennyire jó barátnõm. Meg sok mástól is függ. Ha pl. a legjobb barátnõm összejönne egy sráccal, akivel jártam 1-2 hónapot, és nem csúnyán váltunk szét, akkor nem bánnám, ha õk összejönnének. Ha a legjobb barátnõm olyannal jönne össze, akivel fájdalmas volt a szakításunk, akkor az nagyon is zavarna. Ha a legjobb barátnõm összejönne azzal, akivel 3 évig voltam együtt, de a szakításunk már 6 éve történt, és nem vagyok haragban az illetõvel, akkor megint csak semmi bajom az egésszel. Ha egy nem annyira jó barátnõm jönne össze valakivel, akivel nem jártam sokáig, az egyáltalán nem érdekelne. Ha olyannal, akivel fájdalmas volt a szakítás, az ebben az esetben is zavarna, de annyira nem, ha olyan barátnõrõl van szó, akivel nem szoktunk közös programokat csinálni.

Attól függ, mennyire jó barátnõm. Meg sok mástól is függ. Ha pl. a legjobb barátnõm összejönne egy sráccal, akivel jártam 1-2 hónapot, és nem csúnyán váltunk szét, akkor nem bánnám, ha õk összejönnének. Ha a legjobb barátnõm olyannal jönne össze, akivel fájdalmas volt a szakításunk, akkor az nagyon is zavarna. Ha a legjobb barátnõm összejönne azzal, akivel 3 évig voltam együtt, de a szakításunk már 6 éve történt, és nem vagyok haragban az illetõvel, akkor megint csak semmi bajom az egésszel. Ha egy nem annyira jó barátnõm jönne össze valakivel, akivel nem jártam sokáig, az egyáltalán nem érdekelne. Ha olyannal, akivel fájdalmas volt a szakítás, az ebben az esetben is zavarna, de annyira nem, ha olyan barátnõrõl van szó, akivel nem szoktunk közös programokat csinálni.
Nem zavarna a dolog, bár nem ugrálnék örömömben. Nekem mindig is tabunak számítottak a barátnõim volt pasijai. Igaz nekik is tabu, de ki tudja még mit hoz az élet, és a szerelem nem igaz?!
Figyelj, ha már nem jártok és a barátnõd vele akar járni, akkor tessék szabad neki a pálya. Ezek után a helyedben elgondolkodnék, hogy tényleg barátnõ e. Ha komoly kapcsolat volt közted és a srác között. De ha csak pár hónapig tartott, akkor nem csinálnék ügyet belõle, azért annyit megjegyeznék, hogy használt ruhát hord.
HAt.. ha komoly volt, es szakitottatok, es TE szenvesz, o meg mar ra feni a fogat, akkor en sztem a szivemre vennem... annyi pasi van a vilagon, miert az en szerelmem targyat nezi ki maganak? Ha igazi baratno es nem csak "haver", akkor ezt felfogja es a baratsagotok elsobbseget elvez. Ez az en velemenyem.
Ha szakítottunk, akkor elvileg nincs már ezzel baj. Én kifejezetten örültem, hogy szakításunk után összejött a barátnõm egy olyan jóbarátommal, akit rajtam keresztül ismert meg. És miért? Mert úgy éreztem, hogy boldogok lesznek együtt. Szakítottunk, mi jogom lenne még felháborodni?
Ha barátnõm szerelmes lenne a volt barátomba, akibe szerelmes voltam/vagyok esetleg tetszene neki, akkor sem haragudnék meg rá(volt már rá példa). Nem mondom, hogy repesnék a boldogságtól, de úgy gondolom, hogyha vége egy kapcsolatomnak, onnantól kezdve semmi közöm hozzá, hogy a volt párom kivel mit csinál.Illetve nincs jogom megszabni senkinek se, hogy kivel járjon, mégha ez nekem fáj is.
nem állnék szóba vele
MIt kéne felülírni? Milyen jogon háborognék én ?
Én elénekelném neki a Beatlestõl a Helpet magyarul.
Attól, hogy nekik nem jött össze, nekik még összejöhet. Veled már úgysem lesz semmi, miért ne lehetne legalább a barátnõd boldog? Nem neveznélek barátnõnek, ha bármi kifogásod lenne a kapcsolatuk ellen. Különben meg nem tök mindegy, hogy idegen vagy barát? Elõbb-utóbb úgyis lesz nõje. Miért ne lehetne jó a barátnõdnek?
hát..nem lenne a barátnõm
Lehet, hogy egoista, önzõ dög vagyok, de tény, hogy ha több éves , komoly kapcsolatról lenne szó, és az egyik legjobb barátnõmrõl, nagyon rosszul esne, és nem rejteném véka alá az érzéseimet, véleményemet.Talán kevésbé komoly, pár hónapos kapcsolat után csak megemészteném a dolgot, de akkor sem biztos, hogy jó képet tudnék vágni hozzá.Ez csak az én véleményem. Természetesen több évvel ezelõtti dolgokon, meg haveri szintû ismerõs esetén azért nem csinálnék belõle ügyet, annyira én sem vagyok gyerekes.
Az én barátnõm ilyet nem tenne. Úgyhogy tárgytalan. :)
Az ex nem kellene, hogy tabu legyen. Ha vége, akkor vége.
Ilyen az élet. A barátnõm és a pasi nem tehet róla ha szeretik egymást. Nem vagyok olyan gyerekes hogy ezért utáljam.
A kérdező hozzászólása: Komoly volt, pár hete lett vége. Szenvedek. (Még?) nem jöttek össze, csak szerintem a lánynak tetszik.
Ha nem volt nagy szerelem az ex, akkor nem érdekelne. Azon, ha egy volt szerelmemmel jönne össze nem tudom túl tudnám-e magam tenni, biztos, hogy nagyon rosszul esne, még akkoris ha semmi közöm nincs már hozzá.

Hogyan ertelmezzem a volt baratom jelzeseit?

sziasztok, 20 eves lany vagyok. egy eve volt egy harom honapos kapcsolatom, az utolso honapban kulfoldon tartozkodtam. haza tertem elott rovid idovel mar nem jelentkezett. kesobb kiderult, hogy mialatt nem voltam itthon o kibekult a volt baratnojevel. en nem kerestem a tarsasagat, de o a mai napig azt teszi, erdeklodik a baratnomtol rolam, heti rendszeresseggel nezi a hi5-on a kepeimet, koruzeneteket kuldd, ahol a cimzett furcsa modon csak en vagyok. szerintetek miert teszi? elore is koszonom a valaszokat!

Legjobb válasz: mert fúrja az oldalát, mit lépsz rá. 10 hónapja szakítottam a volt barátnõmmel. Azóta folyamatosan les minket (A mostani barátnõmet és engem) mindenféle közösségi oldalakon. Elfordította a "barátainkat" tõlünk, és minden képet lemásol rólunk, amit mi felteszünk ide-oda. Egyszerû a képlet, ne foglalkozz vele. Õ volt az, aki a hátad mögött felmelegítette a kapcsolatát az exével. Te egy ilyen után belevágnál mégegyszer? én törölném az ismerõseim közül is. így nemfog tudni körlevelet írogatni.

mert fúrja az oldalát, mit lépsz rá. 10 hónapja szakítottam a volt barátnõmmel. Azóta folyamatosan les minket (A mostani barátnõmet és engem) mindenféle közösségi oldalakon. Elfordította a "barátainkat" tõlünk, és minden képet lemásol rólunk, amit mi felteszünk ide-oda. Egyszerû a képlet, ne foglalkozz vele. Õ volt az, aki a hátad mögött felmelegítette a kapcsolatát az exével. Te egy ilyen után belevágnál mégegyszer? én törölném az ismerõseim közül is. így nemfog tudni körlevelet írogatni.
A másik ember lelke feneketlen kút. Úgysem látsz le az aljára soha. Téged érdekel még az illetõ? Mert ha nem, nem kell tenned semmit. Még értelmezned sem kell. Ezt teszi, mert valami erre készteti. Õt. Téged nem kell, hogy bármire késztessen. Nekem gyanús, hogy Te is érdeklõdsz iránta. Különben nem érdekelne az sem, mit miért tesz? ;)
A kérdező hozzászólása: 11:32nek-en nem erdeklodok utana csak az az igazsag, hogy meg mindig zavar az erdeklodese, mert meg nem kozombos zsamomra! a lepeseivel o nehezebbe teszi a felejtest!

A volt barátom (aki még többet érez mint barátságot) találkozni szeretne velem, azt kéri legyünk barátok. Lehetséges ez?

Csupán 3 hónapig voltunk együtt, semmi komoly nem történt. Nem voltam szerelmes ezért is szakítottam vele, annak ellenére, hogy nála már több is kialakult mint barátság.

Legjobb válasz: tapasztalatból tudom hogy ha szeretsz valakit aki nem szeret viszont azzal ha barátok maradtok abból nem sül ki semmi. én szerelmes voltam még a barátomba amikor õ azt mondta csak barátok...ez szíven ütött nem is tudtam elfelejteni úgy hogy ott volt mint barát nap mint nap.... az ilyen fajta barátság csak akkor mûködik ha már mind a ketten teljes mértékben túl vagytok egymáson. legelõször ezt kell megtudnod tõle hogy õ mit érez még ha bármi szerelem van benne...akkor úgy még elég fájdalmas. de azért a szerelem nem keverendõ össze a szeretettel. remélem segítettem vmit :D 18/l

tapasztalatból tudom hogy ha szeretsz valakit aki nem szeret viszont azzal ha barátok maradtok abból nem sül ki semmi. én szerelmes voltam még a barátomba amikor õ azt mondta csak barátok...ez szíven ütött nem is tudtam elfelejteni úgy hogy ott volt mint barát nap mint nap.... az ilyen fajta barátság csak akkor mûködik ha már mind a ketten teljes mértékben túl vagytok egymáson. legelõször ezt kell megtudnod tõle hogy õ mit érez még ha bármi szerelem van benne...akkor úgy még elég fájdalmas. de azért a szerelem nem keverendõ össze a szeretettel. remélem segítettem vmit :D 18/l
Elég valószínû hogy akar valamit. dönts úgy ahogy jónak látod, ez csak egy megjegyzés volt.
Nem jó ötlet. Csak azért akar az lenni, mert úgy gondolja, hogy ha barátok maradtok idõvel próbálkozhat. De ha tényleg csak barát akar maradni, akkor tiszteletbe tartja, hogy nem akarsz menni vele sehova, csak msnren dumálni.
Te nem csaptad be, ezzel sem fogod. Ha mégis képzelõdik, bármit csinálnál, úgyis jeleket képzelne mindenbe.

Mit csináljak, ha tetszik a volt barátom egyik haverja?

Ez egy elég vicces helyzet :D de gondoltam kikérem a véleményeteket ... szóval lényegében annyi van , h van egy volt pasim...és neki egy barátn?je... és megtaláltam volt pasimat facebookon :D és nézegettem ismer?söket... és van egy pasi aki bejön , és mindkett?nek az ismer?se... nem igazán szoktam így ismerkedni, de még mindig nem tudtam elfelejteni volt barátomat , ez a pasi meg úgy hasonlít rá , lehet kicsit beteges ez a dolog, de ugyérzem meg kell vele ismerkednem , most kérjem ki a véleményét a volt pasimnak?? vagy csak jelöljem be?? remélem senki nem gondolja azt , h valami net függ? valaki vagyok:DD aki csak ittképpes...de úgy érzem egy próbát megér...szerintetek?

Legjobb válasz: ha azért akarsz vele összejönni mert hasonlít a volt barátodra, akkor csak szenvedni fogsz, mert õ nem a volt barátod. és ennek a fiúnak is fájdalmat okozol, mert átvered és kihasználod azzal amit teszel. nagyon sajnálom...

ha azért akarsz vele összejönni mert hasonlít a volt barátodra, akkor csak szenvedni fogsz, mert õ nem a volt barátod. és ennek a fiúnak is fájdalmat okozol, mert átvered és kihasználod azzal amit teszel. nagyon sajnálom...
elsõnél a pont :S:(
A kérdező hozzászólása: De nem is biztos , h összejövünk... meg semmi ...én nem akarok neki fájdalmat okozni, egyszerûen csak nem tudom , h kezdeményezek
Ezt a "nem tudom hogy kezdeményezzek" szöveget annyira unom már hát nem igaz csak ismerd meg és beszélj vele sokat mintha a barátod lenne ha meg te többet akarsz akkor várjál arra míg õ lép mert te nem biztos hogy bejössz neki érte?:O:D:D
érted*

Van úgy értelme összejönnöm a volt pasim barátjával ha még mindig a volt barátomat szeretem?

az a helyzet, h a volt barátommal szakitottunk, februárban mert háát az én hibámból, de nem megcsalás semmi ilyesmi, és most együtt van valakivel... viszont a legjobb haverja nagyon nyomul és nem tudom , h mit csináljak, ez ugy jönne le h féltékennyé akarom tenni a volt barátomat? vagyis ilyen gyerekesen... de jo lenne már valahogy elfelejtenem... hogyha összejönnék vele nem tudom mennyi esély van rá , h elfelejtsem...

Legjobb válasz: Ha egy kicsit is össze szeretnél jönni a volt pasid legjobb barátjával, akkor randizz vele stb, gyere vele össze. Aztán ha nem jó, akkor kész, vége. De egy próbát megér.

Ha egy kicsit is össze szeretnél jönni a volt pasid legjobb barátjával, akkor randizz vele stb, gyere vele össze. Aztán ha nem jó, akkor kész, vége. De egy próbát megér.
Nem lenne tisztességes az exed barátjával szemben. Ne kezdj új kapcsolatba, amíg csak a régit sírnád vissza belõle.

Mit tegyek? Lefeküdtem a mostani barátommal nagyon jo volt meg minden (nagyon szeretem őt) de egész végig a volt barátomra gondoltam akivel nem történt meg a dolog. Hogy tudnám ezt leküzdeni?

Legjobb válasz: Igaza van az elõttem szólónak, töltsetek minél több idõt együtt. Ha a volt barátoddal nem jött össze a dolog a mostanival pedig igen az jelenthet valamit, fõleg ha nagyon szereted õt akkor el tudod felejteni mellette a volt pasidat.

Igaza van az elõttem szólónak, töltsetek minél több idõt együtt. Ha a volt barátoddal nem jött össze a dolog a mostanival pedig igen az jelenthet valamit, fõleg ha nagyon szereted õt akkor el tudod felejteni mellette a volt pasidat.
Szervezz vele közös dolgokat, hogy legyen élményed is! Miért feküdtél le ilyen hamar - amikor még alig van valami közös dolgotok?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!