Találatok a következő kifejezésre: A volt öngyilkos akar lenni, (3 db)

A volt pasim miatt öngyilkos akarok lenni!?

Előre is bocsi a helyesirasi hibákért. az egesz ott kezdodott ugye h osztalytarsak vagyunk mind a ketten 8. osok tavaly jártam vele egy két hétig de nem értem hogy hogyan jöhettem vele össze visszagondolva egy taszito személyiség. Szoval szakitottam vele mert bunko volt azt talaltam ki h van egy másik pasim de rájott h kamuzok és MEg AKART ÖLNI a barátnőm szerencsére le tudta állítani mielött suliba taliztunk volna. Azota megnyugodott bocsanatot kert és probalta magat visszaédesgetni de nemet mondtam neki. azota 1.5 éve folyamatosan zaklat bámul rámir facebook on h mi a bajom stb. mondtam neki h hagyjon ezt eljátszotta kb 2 hetente de a mai [email protected] a biztositékot. azt irta h szép volt ma a tangád nyuszi ([email protected] nem volt rajtam tanga a fekete vékony övemre hitte, nem szoktam tangát hordani istenem 14 éves vagyok). elegem lett tudom még 2 honapom van hátra utána remélen soha többet nem látom de ez igy nem jo amikor rámnéz vagy rámir az [email protected] a napomat egész nap sirok, szomorkom. A drága barátnőim meg szo szerint le se [email protected] inkább ott hagynak egyedül ülni a padon csakhogy vele ökörködjenek szoval csak tőletek várhatok segitséget (a szüleimet nem érdeklem csak a kistesoimmal foglalkoznak). Ezt is sirva tudom csak leirni mert ahányszor eszembejut olyan mintha marcangolnának. Jah és leirom mielött félreértené valaki: nem vagyok [email protected] egy komoly kapcsoltom sem volt nem csokoloztam még és $zűz vagyok nem hordok tangát kivágott felsőket, cicagatyát. Szóval már ott tartok h nektek könyörgöm h segitsetek!? (kérlek ne sértegess mert igy is kész vagyok)

Legjobb válasz: Nyugi. Csak egy átlag tizenéves vagy. Eltelik pár év, és visszasírod ezeket a komoly problémákat, amiért "meg akartad ölni magad".

Nyugi. Csak egy átlag tizenéves vagy. Eltelik pár év, és visszasírod ezeket a komoly problémákat, amiért "meg akartad ölni magad".
szerintem szólj egy fiúnak, hogy segítsen. (fiú vagyok) ha valaki megakarná ölni a barátom (mert létezik fiú-lány barátság) biztos agyonverném..
A kérdező hozzászólása: 1 kommentelo de nekem most szar 2. de aranyos vagy \(^.^)/ van egy bátyum de nem merem neki elmondani fiu haverjaim meg már beszéltek vele de hajthatatlan ha valaki szobahoz akkor egybõl üt-vág multor pl [email protected] suli termének ajtajába ott is maradt a nyoma persze intot kapot de...érted :( mondjuk az tartja bennem a lelket h még 2 honap és vége mindennek

A volt barátom öngyilkos akar lenni, mit tegyek?

Nemreg szskitottam vele es azt montam neki h maradjunk baratok....o azt monta h tobbet akar mint baratsag....montam neki h nem lehet....erre o azt monta h akkor atkoltozik a TULVILAGRA.....montam neki hogy nehogy csinaljon valami hujeseget!!!! ezt ma montam el neki...del tan...azota nem beszeltem vele...nagyon aggodom erte....van aki azt mondja h ugyse meri megtenni...de en nem tudom mit hidjek....segitsetek...

Legjobb válasz: baromi jó lenne, ha ez a legyünk inkább barátok szlogent kurvagyorsan kiverné mindenki a fejébõl. Az egy dolog, hogy befejeztek (felrugtok) egy kapcsolatot, de azt elvárni, hogy a másik még jó képet is vágjon a dologhoz az már pofátlanság a javából. Talán évekkel késöbb, ha már új kapcsolata van mindkettõtöknek, akkor esetleg lehet akarni barátkozni... Ne tegyél semmit. Az, hogy befejezed a kapcsolatod, az a te döntésed. Az, hogy õ befejezi esetleg az életét az meg az övé. Maga a kijelentés egyszerû, vegytiszta érzelmi zsarolás. Ne dõlj be neki. Ha most ugrasz, akkor sosem szabadulsz meg tõle. Ha van olyan hülye, hogy megteszi, akkor meg is érdemli. Nem a te dolgod. NEM VAGYTOK BARÁTOK!

baromi jó lenne, ha ez a legyünk inkább barátok szlogent kurvagyorsan kiverné mindenki a fejébõl. Az egy dolog, hogy befejeztek (felrugtok) egy kapcsolatot, de azt elvárni, hogy a másik még jó képet is vágjon a dologhoz az már pofátlanság a javából. Talán évekkel késöbb, ha már új kapcsolata van mindkettõtöknek, akkor esetleg lehet akarni barátkozni... Ne tegyél semmit. Az, hogy befejezed a kapcsolatod, az a te döntésed. Az, hogy õ befejezi esetleg az életét az meg az övé. Maga a kijelentés egyszerû, vegytiszta érzelmi zsarolás. Ne dõlj be neki. Ha most ugrasz, akkor sosem szabadulsz meg tõle. Ha van olyan hülye, hogy megteszi, akkor meg is érdemli. Nem a te dolgod. NEM VAGYTOK BARÁTOK!
Ok. nem tudom hany eves vagy, de en mar vegigneztem egy ilyen esetet par evvel ezelott ahol a parocska kozelebb volt a 30-hoz mint a 20-hoz. Nem akarod tudni a vegkifejletet..ok? Mert nem volt happy end. De tanultam belole, sokat. Eloszor is, ha te ugy erzed nem akarsz a fiuval lenni, nem szabad engedni a nyomasnak. En valoszinu egy onveszelyes ember baratja sem akarnek lenni, de te tudod! Ne hagyd, hogy barki is ( kulonosen orrukat mindenbe beleuto okoskodo baratnoket ertem ez alatt) beleszoljon a kozottetek zajlo dologba, Van szad, kepes vagy kommunikalni. Az o elete az ove. Ha azt gondolja erzelmileg zsarolhat meg is teszi. Ha megoli magat ugy oszinten megis mi fog valtozni esetleg a te eletre szolo buntudatod? Egyet viszont nagyon figyelmedbe ajanlok! Miutan a leveledbol igazabol nem derul ki, mennyire elkeseredett mert a "megolom magam" lehet ropke fenyegetozes es lehet melyrol jovo depresszios elkeseredes. Ha beszelsz vele legy megerto es tavolsagtarto. Tudasd vele, hogy az o eleteert o a felelos es nem te. Azzal, hogy fenyegetozik az, hogy nem akarsz vele lenni nem fog megvaltozni, de jo uton jar ahoz, hogy messze elkeruld es a baratsagara se tarts igenyt. Lehet ez egy kicsit eszhez teriti...bizzunk benne.
Az õ baja a lesz, ha eldobja az életét! Neked már semmi közöd hozzá! Ne emészd magad!
Csatlakozom az elõttem szólókhoz. Az õ életéért õ a felelõs. Próbálj meg vele beszélgetni, megértõen, de ne engedj neki. Ha te nem akarod ezt a kapcsolatot, akkor ne. Nem vagy az ölebe. Nem tudhatom, hogy szimplán fenyegetés volt, vagy komolyan is gondolja, de ha tényleg meghal miattad, az egy életen át bûntudatot okozhat benned... Egy barátnõmnek a volt pasija öngyilkos lett, pont ilyen szitu volt. Azóta a lány is nem egyszer próbált öngyilkos lenni, mostanra szinte beleõrült, hogy miatta halt meg . Ezt azért talán jobb elkerülni... Igaza van a többieknek, az õ döntése, de egy ilyen életre szóló lelki sérüléseket okozhat. Próbáld vele megbeszélni a dolgokat. Hány évesek vagytok amúgy?
Nagyon régi húzás ez az öngyilkosleszek-duma. Egyesek megelégszenek vele, hogy csak mondogatják, mások elbénázott kísérleteket is tesznek rá, de csak arra szolgálnak ezek, hogy elhitessék a másik féllel, hogy ez komoly. Volt nekem is ilyen pasim, tudod mit csinált? Kiugrutt a földszinti erkélyrõl. Annyi baja lett, hogy kiugrott a térde, ami piszokul fájt neki. Mondjuk én ezek után röhögve hívtam hozzá mentõt, mert nagyon szánalmas mûsor volt. Ha valaki a földszintrõl ugrik ki, akkor biztos komolyan is gondolja, hát most nem!!?? :D Figyelj, az ilyen fenyegetõzéseknek a 99%-át nem váltják be, maximum az illetõ van olyan hülye, hogy valami maradandó kárt okoz magának. De egyet tarts észben: akármit csinál, nem a te hibád!!! Felnõtt embernek tudnia kell egy szakítást feldolgozni. Az ember érezheti magát szarul, szenvedhet napokik, hetekig, berúghat bánatában, õrjönghet otthon, vagy akármi, de hülyét ne csináljon már magából teljesen. Ha meg valaki tényleg öngyilkos lesz egy szakítás miatt, hát az nem normális és valószínûleg amúgy is hajlamos volt a dologra, csak kellett valami, ami kiváltja nála. Amúgy tényleg hülye duma ez a maradjunk barátok. Annak nem, aki mondja, mert esetleg tényleg bírod a fiút, szeretsz vele dumálni, meg jól elvagytok, és mindezt úgy szeretnéd megtenni, hogy ne legyél hozzákötve, mivel nem szereted. De annak, aki szerelmes, ez a legrosszabb, ami történhet vele, hiszen el kell viselnie a közelséged úgy, hogy nem vagy vele igazán, nem úgy, ahogy neki azt minden porcikája kívánja.
A kérdező hozzászólása: EN 16 vagyok a volt pasim pedig most toltotte be a 18-at.....
Szerintem a baj ott kezdõdik, ha egy pár szakítás után "barátságban" marad. Én egyébként sem hiszek a fiú- lány bartáságokban, fõleg nem szakítás után, mert ami volt, az elmúlt(persze ez csak az én véleményem). Ne hagyd magad zsarolni, és jobb lenne ha tudatnád vele, hogy ha valaha is igazán szeretett, akkor ne okozzon neked fájdalmat, vagy szomorúságot!
szerintem ilyennel már mindenki találkozott. Nem kell komolyan venni. Nekem is volt ilyen pasim. Az elsõ esetnél felhítam a tesóját, hogy vigye pszichiátriára, mert nem 100-as. Nem ugrottam neki. aztán hajnali 2 kor felhívott, hogy tudja, hogy valaki fekszik az ágyamban. Mondtam neki, hogy így van, mert nem szeretek földön aludni. Azt mondta, hogy ott fekszik az egyik forgalmas út közepén, a záróvonalon. Mondtam neki, hogy nem gond csússzon arrébb egy 20 métert, mert a záróvonalon csak nem üthetem el.... Azán egy 10perc múlva ha addig nem jár arra senki szívesen átmegyek rajta. Azóta nem hívott és még mndig él.ja és eddig minden nõjével ezt csinálta. Ez már orvosi eset. jobb az ilyentõl mihamarabb megszabadulni, és nem a nyakadba venni az õ gondját is.Ha meg megteszi, akkor más miatt is megtenné....

A fiam at pár évvel ezelőtt azorvosnál lemérték172 cm volt. ő pedig lemérte magát és azt mondja 166 cm és ez annyira bántja hogy öngyilkos akar lenni emiatt. Hova forduljunk azt mondja őrajta nem segit se a pszihológus se a pszihiáter. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Lehet, hogy ez gyermeteg megoldás, de én keresnék neki idolokat, akik szép, sikeres, tehetséges férfiak és nem túl magasok. Vannak bõven. Legalább elsõ körben döbbenjen rá, ha ennyire ki van, az nincs összefüggésben a magasságával, mert így is lehet valaki sikeres, "jó pasi" és a többi. Aztán valahogy elcipelném pszichológushoz.

Baazd régen ez önismertbe volt, modik meg át tették mentális egészségbe. Ez hatalmas. Innen küldök egy Brofist-et a modiknak :D
Lehet, hogy ez gyermeteg megoldás, de én keresnék neki idolokat, akik szép, sikeres, tehetséges férfiak és nem túl magasok. Vannak bõven. Legalább elsõ körben döbbenjen rá, ha ennyire ki van, az nincs összefüggésben a magasságával, mert így is lehet valaki sikeres, "jó pasi" és a többi. Aztán valahogy elcipelném pszichológushoz.
Vegyél neki bombát! Minnél nagyobbat szóljon.
én csak 170 centi vagyok és ehhez aránytalanul nagy a fejem.mégsem akarok öngyilkos lenni. pedig orvosi vizsgálaton voltam 173 centi azóta eltelt 4 év gondolom összementem:D 19/F
Van valami változás?
Úthenger?
Igen, akkor itt már csak a csoda segíthet. Egyébként tanult valamit a fiad? Foglalkozik valamivel? Van egyéb baja is?
Tökre megértem, de egy ilyen pasis magassarkú (http://m.cdn.blog.hu/ou/ourfashion/image/melinda/t%C3%B6r%C3..) megoldhatja azt a pár centit, ha kevésnek érzi a 166-ot. Vagy az bántja, hogy rosszul mérték le?
Miért bántja ennyire? Vagy... egyáltalán ez bántja ennyire? Kérem, meséljen még a fiáról.
Szerintem vegyél egy "Mit tegyünk öngyilkossági hajlam esetén?" Címü 700 oldalas önsegítõ könyvet, és verd vele addig, amíg meg nem érti, hogy nem kell drámakirálynõnek lenni 10 cm miatt, amit valószínüleg rosszul mért. Helló, az orvosok erre szakosodott gépet használnak. Nem colstokot és ajtófélfát. HA meg nem segít, had legyen öngyilkos. 2 cmre halmozott csontkupacnak lenni annyival jobb, mint 166 cmes élõ embernek, aki még mindig képes mindenre. Leejtettétek gyerekkorában, rosszul lett nevelve, vagy mindig ilyen volt?
Pedig csak az orvos segíthet rajta, hogyha ez a "probléma" ennyire zavarja!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!