Találatok a következő kifejezésre: A vizszerű a közelgő mensire utal (1 db)

A vizszerű nyák a közelgő mensire utal?

Légyszi mondjátok, hogy igen és meg fog jönni!!!:O

Legjobb válasz: Utalhat arra is. de sokkal inkább a peteérésre jellmzõ. Mennyivel vagy mensi után? Ha 1héttel akkor sokkal inkább pé lesz.Ha nem akarz babát miért nem védekezel? remélem megúszod és okosabb leszel legközelebb.Mensi után 1héttel feltétlenül védekezz ha nem szeretnél gyereket! Meg egyébként is! Ha már eltelt legalább 2-3hét az ominózus aktus óta vehetsz egy terhességi tesztet is, az meg fog nyugtatni. viszont ha negatív a teszt, de mégsem jönne meg (remélem megfog!) akkor ismételed meg az elmaradt mensid idején is, mert lehet, hogy az elsõ teszt álnegatív volt. Remélem nem lesz babád, és nem kerülsz nagyobb bajba mint egy jó kis ijedtség erre a hónapra!

Utalhat arra is. de sokkal inkább a peteérésre jellmzõ. Mennyivel vagy mensi után? Ha 1héttel akkor sokkal inkább pé lesz.Ha nem akarz babát miért nem védekezel? remélem megúszod és okosabb leszel legközelebb.Mensi után 1héttel feltétlenül védekezz ha nem szeretnél gyereket! Meg egyébként is! Ha már eltelt legalább 2-3hét az ominózus aktus óta vehetsz egy terhességi tesztet is, az meg fog nyugtatni. viszont ha negatív a teszt, de mégsem jönne meg (remélem megfog!) akkor ismételed meg az elmaradt mensid idején is, mert lehet, hogy az elsõ teszt álnegatív volt. Remélem nem lesz babád, és nem kerülsz nagyobb bajba mint egy jó kis ijedtség erre a hónapra!
A kérdező hozzászólása: Könyörgöm! Mi történne, ha nem oktatnák ki az embert csak a kérdésre válaszolnátok???? A sztori: Kiszakadt az óvszer(tudom, most az jön, miért nem szedek bogyót, de nem szedhetek, a doki mondta, az ok nagyon hosszú...)bevettem a 72 órásat. Most nem tudom mikor fog megjönni, mert összezavarhatja a ciklusomat. Eddig 3.napja késik. A melleim fájnak, mint a pmskor, de a tájékoztatón az van, hogy a mellfeszülés normális mellékhatás. Peteéréskor inkább nyálkás, tojásfehérjeszerû a nyákom, most viszont vizes. Már érted Kedves Okoskodó Válaszoló??? Ezért kérdeztem/kérdezem....
ha bevetted az esemény utánnit nem hiszem hogy terhes lennél, csak meg van kavarodva a hormonjaid mert ez is nagy hormon dózis. sokkal rosszabb mint állandó fogamzásgátlót szedni. ha nem jön meg egy darabig menj el dokihoz, és beszéljétek át megint ezt a bogyó szedést.
Szia! Mensire utal, kb:12-24 óra múlva.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Körülberül 2 havonta van gombás hüvelyfertőzésem. Antibiotikum szedés után ez fokozottan jelentkezik, de már anélkül is. Ha 2 együttlét között eltelik egy hét, akár a következő együttlét után ismét jelentkezik. Nagyon idegesítő. Canesten hüvelytablettát m

Körülberül 2 havonta van gombás hüvelyfertőzésem. Antibiotikum szedés után ez fokozottan jelentkezik, de már anélkül is. Ha 2 együttlét között eltelik egy hét, akár a következő együttlét után ismét jelentkezik. Nagyon idegesítő. Canesten hüvelytablettát már nem merem használni. Mit tegyek? Mit és hogyan használjak?

1

Tisztelt Doktor úr! 60 éves vagyok, rendszeresen használom a Cikatridina kúpot hüvelyi szárazság ellen. A problémám, hogy gyakran járok gyógyfürdőbe, mely olyan mértékű kiszáradást okoz, amit nem tud ellensúlyozni a kúp és emiatt nagyobb a veszélye a fert

Tisztelt Doktor úr! 60 éves vagyok, rendszeresen használom a Cikatridina kúpot hüvelyi szárazság ellen. A problémám, hogy gyakran járok gyógyfürdőbe, mely olyan mértékű kiszáradást okoz, amit nem tud ellensúlyozni a kúp és emiatt nagyobb a veszélye a fertőzéseknek. Kérdésem, hogy milyen kenőcsöt lehetne használni, hogy a gyógyvíz ne “lúgozzon” ki? Jelenleg a herpeszhez hasonló tüneteket észlelek, mivel tudnám kezelni? Nincsenek nagyobb hólyagok, inkább égető érzés a hüvelyben és az aranyeremen is. Köszönettel várom válaszát!

1

Tisztelt Doktor Úr! Nőgyógyászati vizsgálaton enyhe cervicalis dysplasiát írtak a diagnózishoz. Mit jelent ez és mit kell róla tudnom? Előre is köszönöm válaszát. Judit

1

Tisztelt Doktor úr! Citogenetikai leletem a következő: A 17 es kromoszóma p karján poliformizmus van. Fish vizsgálattal egyéb kromoszóma érintettséget kizártak. transzlokáció kizárható. fertilizációban jelentősége nincs. Arra lennek kíváncsi, hogy ez mit

Tisztelt Doktor úr! Citogenetikai leletem a következő: A 17 es kromoszóma p karján poliformizmus van. Fish vizsgálattal egyéb kromoszóma érintettséget kizártak. transzlokáció kizárható. fertilizációban jelentősége nincs. Arra lennek kíváncsi, hogy ez mit jelent. Anyukám fiatalon daganatban hunyt el így nagyon aggodom most. Válaszát köszönöm.

1

Tisztelt Doktor Úr! Változókori tünetekkel szenvedek, 47 éves vagyok. A hőhullám a legrosszabb ezek közül, némely esetben, akár fél-egy óránként is előjön. Éjszaka a legkellemetlenebb, most már több, mint 4 hónapja nem tudok emiatt rendesen pihenni. Dokto

Tisztelt Doktor Úr! Változókori tünetekkel szenvedek, 47 éves vagyok. A hőhullám a legrosszabb ezek közül, némely esetben, akár fél-egy óránként is előjön. Éjszaka a legkellemetlenebb, most már több, mint 4 hónapja nem tudok emiatt rendesen pihenni. Doktor Úr szerint mennyi ideig tarthat normál illetve nem normál esetben ez a hőhullámos szenvedés? Mi a legjobb módszer a csillapítására? Annyi mindent olvasni róla. Válaszát előre is köszönöm, üdvözlettel Margó

1

Az ovestin krémet meddig lehet, folyamatosan használni, ha nincs semmi panasz? Köszönöm szépen előre is a megtisztelő választ. Én is 44 éves vagyok, és változókori tünetektől szenvedek, üdvözlettel, Beatrix.

1

Üdvözlöm! 37 éves nő vagyok. Tavaly kaptam a Depo provera nevű injekciót, az utolsót júliusban. Többször nem adattam be, mert nagyon rosszul voltam tőle. Azóta sem jött meg a mensesem. Nőgyógyászhoz mentem, a kenet eredményem p2 lett, az jó. Csináltak hor

Üdvözlöm! 37 éves nő vagyok. Tavaly kaptam a Depo provera nevű injekciót, az utolsót júliusban. Többször nem adattam be, mert nagyon rosszul voltam tőle. Azóta sem jött meg a mensesem. Nőgyógyászhoz mentem, a kenet eredményem p2 lett, az jó. Csináltak hormonvérvételt, az orvos annyit mondott, jó. Azért azt leírom önnek: LH/FS hányad:1.24 TSH:1.480 Prolac.ECLIA:365 FSH:4.0 LH:5.0 Ösztradiol:38.8 Progeszteron:2.7 Testosteron:1.1 Kortiz.7-10h:583.6 17OH-progest:21663.0 Voltam ultrahangon is:uterus anteflexioban nagysága 54x32x39,benne 2,5mm vastagságú endometrium. Douglasban szabad folyadék nem látható. Az orvos Duphastont írt fel 10 napig 2×1-et.ezt beszedtem egy hete. De még mindig mindig nincs mensesem. Gondoltam még várok egy hetet, míg visszamegyek, addig megkérdezem önt, mi a véleménye. Nincs valami természetes gyógymód a menses meghozására? Mi a véleménye a barátcserje kapszuláról?Válaszát előre is köszönöm! További szép napot! Üdv! Kata!

1

Tisztelt Doktor úr! Enikő vagyok (23 éves) tegnapi kérdésemre a vitagin c krémet ajánlotta. Azt a krémet használtam múlt héten, de a hasi fájdalmaim és a görcsök megmaradtak, valamint nem igazán tudom, hogy én kérhetek-e ultrahangos vizsgálatot az orvosom

Tisztelt Doktor úr! Enikő vagyok (23 éves) tegnapi kérdésemre a vitagin c krémet ajánlotta. Azt a krémet használtam múlt héten, de a hasi fájdalmaim és a görcsök megmaradtak, valamint nem igazán tudom, hogy én kérhetek-e ultrahangos vizsgálatot az orvosomtól, ha neki magátol nem jut eszébe, és a páromnak sem írt pl.semmi receptet. Pedig arra gondolok, hogy neki is kellett volna valamit. Esetleg neki tudna ajánlani vény nélküli terméket, vagy kérjek az orvosomtól neki is? Olvastam a PreMens tablettárol, talán a görcseim és a fájdalmaim lehetnek olyan eredetűek (hormonális), amin segítene ez a tabletta? Enikő

1

Tisztelt Doktor Úr! Szexuális együttlét után szinte minden esetben fellép nálam húgyhólyaggyulladás is, ami nagyon fájdalmas. A tisztálkodásra előtte és utánai is nagyon odafigyelek. Hallottam egy olyan gyógyszerről, amit az együttlét utáni bevétellel meg

Tisztelt Doktor Úr! Szexuális együttlét után szinte minden esetben fellép nálam húgyhólyaggyulladás is, ami nagyon fájdalmas. A tisztálkodásra előtte és utánai is nagyon odafigyelek. Hallottam egy olyan gyógyszerről, amit az együttlét utáni bevétellel meg lehet akadályozni az említett gyulladást. A hüvelyflóra karbantartására használom az ovestin, illetve a Cikatridina készítményt. Egyik válaszában olvastam a Vitagyn C hüvelykrémről. Szeretném a tanácsát kérni. köszönettel

1

Tisztelt Doktor úr! Makacs sárgás híg folyásom van. Méhnyak gyulladást állapítottak meg már régebben is. Ami betadin kúp kezelésre sem jött rendbe. A laborvizsgálat több bélbaktériumot mutatott ki a hüvelyváladékból. Kérdésem, hogy ebben az esetben haszná

Tisztelt Doktor úr! Makacs sárgás híg folyásom van. Méhnyak gyulladást állapítottak meg már régebben is. Ami betadin kúp kezelésre sem jött rendbe. A laborvizsgálat több bélbaktériumot mutatott ki a hüvelyváladékból. Kérdésem, hogy ebben az esetben használna-e a Vitagyn C krém? Köszönettel!

1
