Találatok a következő kifejezésre: A vizszerű a közelgő mensire (1 db)

A vizszerű nyák a közelgő mensire utal?

Légyszi mondjátok, hogy igen és meg fog jönni!!!:O

Legjobb válasz: Utalhat arra is. de sokkal inkább a peteérésre jellmzõ. Mennyivel vagy mensi után? Ha 1héttel akkor sokkal inkább pé lesz.Ha nem akarz babát miért nem védekezel? remélem megúszod és okosabb leszel legközelebb.Mensi után 1héttel feltétlenül védekezz ha nem szeretnél gyereket! Meg egyébként is! Ha már eltelt legalább 2-3hét az ominózus aktus óta vehetsz egy terhességi tesztet is, az meg fog nyugtatni. viszont ha negatív a teszt, de mégsem jönne meg (remélem megfog!) akkor ismételed meg az elmaradt mensid idején is, mert lehet, hogy az elsõ teszt álnegatív volt. Remélem nem lesz babád, és nem kerülsz nagyobb bajba mint egy jó kis ijedtség erre a hónapra!

Utalhat arra is. de sokkal inkább a peteérésre jellmzõ. Mennyivel vagy mensi után? Ha 1héttel akkor sokkal inkább pé lesz.Ha nem akarz babát miért nem védekezel? remélem megúszod és okosabb leszel legközelebb.Mensi után 1héttel feltétlenül védekezz ha nem szeretnél gyereket! Meg egyébként is! Ha már eltelt legalább 2-3hét az ominózus aktus óta vehetsz egy terhességi tesztet is, az meg fog nyugtatni. viszont ha negatív a teszt, de mégsem jönne meg (remélem megfog!) akkor ismételed meg az elmaradt mensid idején is, mert lehet, hogy az elsõ teszt álnegatív volt. Remélem nem lesz babád, és nem kerülsz nagyobb bajba mint egy jó kis ijedtség erre a hónapra!
A kérdező hozzászólása: Könyörgöm! Mi történne, ha nem oktatnák ki az embert csak a kérdésre válaszolnátok???? A sztori: Kiszakadt az óvszer(tudom, most az jön, miért nem szedek bogyót, de nem szedhetek, a doki mondta, az ok nagyon hosszú...)bevettem a 72 órásat. Most nem tudom mikor fog megjönni, mert összezavarhatja a ciklusomat. Eddig 3.napja késik. A melleim fájnak, mint a pmskor, de a tájékoztatón az van, hogy a mellfeszülés normális mellékhatás. Peteéréskor inkább nyálkás, tojásfehérjeszerû a nyákom, most viszont vizes. Már érted Kedves Okoskodó Válaszoló??? Ezért kérdeztem/kérdezem....
ha bevetted az esemény utánnit nem hiszem hogy terhes lennél, csak meg van kavarodva a hormonjaid mert ez is nagy hormon dózis. sokkal rosszabb mint állandó fogamzásgátlót szedni. ha nem jön meg egy darabig menj el dokihoz, és beszéljétek át megint ezt a bogyó szedést.
Szia! Mensire utal, kb:12-24 óra múlva.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tisztelt Főorvos Úr! 52 éves vagyok, kb 4 hónapja maradt el a vérzésem. A hőhullámok kezelésére Remifemin Plus gyógyszert szedek. Ismert-e olyan hatása a gyógyszernek, hogy súlygyarapodást okoz. Nekem ez nem hiányozna, így sem vagyok vékony testalkatú. Vá

Tisztelt Főorvos Úr! 52 éves vagyok, kb 4 hónapja maradt el a vérzésem. A hőhullámok kezelésére Remifemin Plus gyógyszert szedek. Ismert-e olyan hatása a gyógyszernek, hogy súlygyarapodást okoz. Nekem ez nem hiányozna, így sem vagyok vékony testalkatú. Válaszát előre is köszönöm.

1

Tisztelt Doktor Úr! 37 éves vagyok és a menstruációs ciklusom egy éve rendszertelenné vált, hol 20 napos de van olyan is, amikor 30 nap telik el két menstruáció között. Ehhez hozzátársul még elég gyakori mellfeszülés is. A legutóbbi menstruációm pedig kés

Tisztelt Doktor Úr! 37 éves vagyok és a menstruációs ciklusom egy éve rendszertelenné vált, hol 20 napos de van olyan is, amikor 30 nap telik el két menstruáció között. Ehhez hozzátársul még elég gyakori mellfeszülés is. A legutóbbi menstruációm pedig késett 3 hetet, ezért felkerestem az orvosomat, aki fogamzásgátló tablettát írt fel nekem erre a problémára, hozzáteszem sterilizálva vagyok. (Két gyermekem van) A tablettától sokat rosszul voltam annak idején, így nagyon tartok tőle. Olvastam a premens gyógynövény alapú tablettáról, szeretném kérni véleményét. Mit tegyek nagyon tanácstalan vagyok. Köszönöm válaszát!

1

Mi a véleménye a Cikatridina hormonmentes hüvelykúpról, vagy az Ovestin az ajánlott? Hüvelyszárazság esetén! Köszönöm.

1

Tisztelt Főorvos Úr! Méheltávolításom volt 2005-ben, a városi Nőgyógyászatra mentem idén, hogy rákszűrést kérjek. A főorvos a következőt mondta: “nem kell, mert már eltávolították a méhét”. Ezelőtt magánorvoshoz jártam, ő minden évben levette a cytológiai

Tisztelt Főorvos Úr! Méheltávolításom volt 2005-ben, a városi Nőgyógyászatra mentem idén, hogy rákszűrést kérjek. A főorvos a következőt mondta: “nem kell, mert már eltávolították a méhét”. Ezelőtt magánorvoshoz jártam, ő minden évben levette a cytológiai kenetet. Miért nem egyezik két szakorvos véleménye? Nagyon várom válaszát, tisztelettel: M.É.

1

Tisztelt Doktor Úr! Idáig szedtem a Remifemin Plust és a Climin Slimet felváltva. Eddig jónak bizonyult, de kb. egy hónapja úgy érzem nem hatnak. Nagyon erőtejles a verejtékezés, hőhullám és idegesség, illetve most egy ideje gyakran ébredek föl éjszaka és

Tisztelt Doktor Úr! Idáig szedtem a Remifemin Plust és a Climin Slimet felváltva. Eddig jónak bizonyult, de kb. egy hónapja úgy érzem nem hatnak. Nagyon erőtejles a verejtékezés, hőhullám és idegesség, illetve most egy ideje gyakran ébredek föl éjszaka és nagyon nehezen tudok visszaaludni. Most leszek 49 éves, és már 9 éve szenvedek ezzel. Előreláthatóan meddig tarthat még ez az állapot és milyen megoldás van erre az állapotra? Válaszát előre is köszönöm!

1

Tisztelt Doktor Úr! Van egy 13 éves lányom és az lenne a kérdésem, mikor kell először elvinni nőgyógyászhoz. A másik kérdésem a lányomnak a csiklója olyan nagy, teljesen kilóg a szemérmajak közül. Nemrég vettem észre mikor fürdött és elmondása szerint kis

Tisztelt Doktor Úr! Van egy 13 éves lányom és az lenne a kérdésem, mikor kell először elvinni nőgyógyászhoz. A másik kérdésem a lányomnak a csiklója olyan nagy, teljesen kilóg a szemérmajak közül. Nemrég vettem észre mikor fürdött és elmondása szerint kiskorában mindig piszkálta, huzgalta, eddig én meg nem láttam, de nagyon csúnya. Vigyem orvoshoz vagy mit lehet csinálni vele Válaszát előre is köszönöm.

1

Tisztelt Doktor Úr! Két hónapja lefagyasztották a méhszájsebemet, utána Klion D 100 hüvelytablettát írt fel az orvosom, mert gyulladásom volt. Visszamentem az orvoshoz és azt mondta, hogy 5 Ft-os nagyságú méhszájsebem van, tehát nem sikerült a beavatkozás

Tisztelt Doktor Úr! Két hónapja lefagyasztották a méhszájsebemet, utána Klion D 100 hüvelytablettát írt fel az orvosom, mert gyulladásom volt. Visszamentem az orvoshoz és azt mondta, hogy 5 Ft-os nagyságú méhszájsebem van, tehát nem sikerült a beavatkozás és felírt nekem Cikatridina hüvelykúpot, először azt mondta nem muszáj ismét lefagyasztani de évente menjek rákszűrésre de amikor jönni akartam ki az orvosi rendelőből mégis azt mondta hogy fagyasszuk majd le. Lehetne belőle komolyabb probléma, ha nem fagyasztanák le? Válaszát előre is köszönöm

1

Tisztelt Doktor Úr! Fogamzásgátlót szedek, már letelt a 7 nap kihagyásom, de nem akar megjönni a havi menstruációm. Azután szeretnék érdeklődni, mivel az elmúlt heteim elég stresszesen teltek, ez befolyásolja-e? A terhesség tüneteit viszont nem érzem. Vál

Tisztelt Doktor Úr! Fogamzásgátlót szedek, már letelt a 7 nap kihagyásom, de nem akar megjönni a havi menstruációm. Azután szeretnék érdeklődni, mivel az elmúlt heteim elég stresszesen teltek, ez befolyásolja-e? A terhesség tüneteit viszont nem érzem. Válaszát előre is köszönöm!

1

T. Főorvos Úr! 60 éves vagyok, hüvelyszárazságra használtam cikatradina kupot, nem tudom, hogy folyamatosan lehet használni, vagy kúraszerűen. 12 éve melldaganatom volt, hormonálisan érzékeny vagyok a daganatra, ezért hormonykészítményt nem használhatok.

T. Főorvos Úr! 60 éves vagyok, hüvelyszárazságra használtam cikatradina kupot, nem tudom, hogy folyamatosan lehet használni, vagy kúraszerűen. 12 éve melldaganatom volt, hormonálisan érzékeny vagyok a daganatra, ezért hormonykészítményt nem használhatok. köszönettel Kati

1

Tisztelt főorvos Úr! Rendszeresen járok nőgyógyászati szűrésekre. Legutóbb az orvos a régi lindinette 20 helyett 30-ast írt fel, mert mondtam neki, hogy köztes pecsételő vérzéseim vannak. Sajnos myomám is van. Most pedig egyre sűrűbben előfordul szerintem

Tisztelt főorvos Úr! Rendszeresen járok nőgyógyászati szűrésekre. Legutóbb az orvos a régi lindinette 20 helyett 30-ast írt fel, mert mondtam neki, hogy köztes pecsételő vérzéseim vannak. Sajnos myomám is van. Most pedig egyre sűrűbben előfordul szerintem gombás fertőzés, mivel viszketés, fehér darabos folyás a tünet. Első kérdésem az lenne, hogy miért térhet ez ilyen sűrűn vissza, és mit lehet ez ellen tenni? A másik, pikkelysömöröm van ami sajnos nagyon makacs. Hete a biológiai terápiát kezdték el /humira injekció/. Szerdán megkaptam az első szurit, csütörtök reggelre megjött a mensesem, holott a fogamzásgátló tablettáknak még csak a felét szedtem be, tehát még nem kellett volna megjönnie. Azt hittem az injekció mellékhatása lehet, de azt mondta a bőrgyógyászom, hogy nem attól van. A vérzés nem volt olyan erős, mint szokott, de tartott 4 napig. Sőt most azóta is kissé barnás picit darabos pacák vannak. Ennek mi lehet az oka, ez már nem csak köztes pecsételés volt. 37 éves vagyok. Válaszát várom és köszönöm.

1
