Találatok a következő kifejezésre: A vizszerű a (83 db)

Mivel lehet kezelni a vízszerű náthás orrfolyást egy 18 hónapos korban házilag?

Vasárnap van és itthon vagyok a 18 hónapos kislányommal. Nagyon folyik az orra, de orrcsepp nincs itthon. Szegénykém nagyon szenved, alig kap levegőt. Tudtok valami házi praktikát, hogy kidugítsam az orrát? (Az orrszívó nem segít mert folyamatosan vizes váladék folyik az orrából.)

Normalis egy kis feher folyas, vagy csak a teljesen atlatszo vizszeru a normalis?

Legjobb válasz: Teljesen normális. Nekem is van benne fehér is. Semmi baj nincs vele

Teljesen normális. Nekem is van benne fehér is. Semmi baj nincs vele
normális, sajna nekem is van még túl sok is.....
Nemed?
A kérdező hozzászólása:
Nem akarok új topikot nyitni:) Mennyi aza akis, úgy értem mi az a mennyiség ami még normális? Olvastam valahol, hogy menzesz elõtt és után pár nappal lehet. De mi van ha nekem szinte mindig van egy kevés?
nyugi nekem is van mindíg ez normális
oh köszönöm!!!! Megnyugodtam:)
Mindenkinek van, van akinek kevesebb, van akinek több. Sajna az utsó csoportba tartozom, de vannak "tiszta" hónapok is. Amúgy szerintem összefügg a szexuális élettel is, ha aktív, több. Ennyi.

A vízszerű folyás minek a jele?

eddig mindig akkor volt olyan vizes jellegű folyásom mielőtt megjött, 2 hónapja kellett esemény utáni tablettát bevennem, ami után rendesen megjött a menstruációm, most vagyok kb középiőben, amikor olyan nyúlósabbnak kéne lennie a hüvelyváladékomnak, de olyan vizes..ez normális? minek lehet a jele?

Legjobb válasz: Hogy az esemény utáni bezavart a hormonjaidnak.

Hogy az esemény utáni bezavart a hormonjaidnak.

Mitől lehet híg, vízszerű a párom spermája? Mi rá a gyógymód?

Legjobb válasz: Nem tudom, kell-e erre gyógymód. Gyereket akartok és nem jön össze? Én még az életben nem néztem meg a párom spermáját :)

Nem tudom, kell-e erre gyógymód. Gyereket akartok és nem jön össze? Én még az életben nem néztem meg a párom spermáját :)
Az állaga sokban függ az étkezési szokásaitól.
Ha naponta egyutt vagytok ne várd hogy suru legyen. Ha kihagytok pl.5 napot és utána is ugyanolyan akkor valoszinuleg gond lehet. Érdemes utánanézni. FER 14 -et szokját ajánlani na és persze a Maca Vibe-t de nem tudom hogyan hat nem adtam a férjemnek még ilyet csak a sima multivitamint.

Mennyire normális a vízszerű folyás?

25 hetesen...ami hetek óta tart.Volt már valakinek ilyen?

Legjobb válasz: ja,olvastam már itt hasonlót,de szerintem nem ugyanaz mint nekem..Nem is folyásnak mondanám,hanem mintha a pisi szivárogna,vagy nem tudom,de ha tisztasági betétet használok,észre sem vehetõ...lehet elõtte is volt már,de pár hete vendégségben voltunk,és nem volt nálam tisztasági betét,és egy papírzsepit tettem oda..ezt akkor vettem észre.arra gondoltam,ha vizelet lenne,azt érezném hogy szivárog?

A kérdező hozzászólása: ja, olvastam már itt hasonlót, de szerintem nem ugyanaz mint nekem..Nem is folyásnak mondanám, hanem mintha a pisi szivárogna, vagy nem tudom, de ha tisztasági betétet használok, észre sem vehetõ...lehet elõtte is volt már, de pár hete vendégségben voltunk, és nem volt nálam tisztasági betét, és egy papírzsepit tettem oda..ezt akkor vettem észre.arra gondoltam, ha vizelet lenne, azt érezném hogy szivárog?
én is hasonlókat tapasztalok, szerintem pedig pontosan azért van, mer nyomja a hólyagot a baba, és emiatt szivárog olykor, olykor
Én is pont emiatt vagyok ideges. Nekem a 15. hét óta van hasonló vízszerû folyásom, akkor bementünk az ügyeletre, mert nagyon megilyedtem. Akkor és a következõ héten is megvizsgáltak, de állítólag nem magzatvíz szivárog, bár az nem derült ki, hogy mi is ez. UH-n is megnéztek és nem volt kevesebb magzatvizem, mint elõtte. Ennek már majdnem 5 hete, de még mindig van ilyen folyásom. Most várom a jövõhéten a genetikai UH-n, mit mondanak.Én is a vizeletre gondoltam, mert iszonytosan feszül néha a hólyagom (vagy a pici nyomja), de nem érzem, hogy mikor csepegne. Szerintem beszélj a dokiddal, õ tud biztosat mondani és megnyugtatni. Jövõhéten én is újra megemlítem az enyémnek.
Gyakori ebben a terhességi korban már az inkontinencia, tehát simán lehet, hogy vizelet, de a helyedben megnézetném a magzatvizet, csak tuti ami tuti alapon.
Szia szerintem nyugodj meg, nekem is van ilyen és szerintem tuti vizelet én mondjuk nem is érzem mikor csepeg semmit csak már mikor foltos a fehérnemûm...ezért kezdtem el tisztasági betétet használni bár ezzel is vigyázni kell, mert régen én sokat használtam és a végén már ettõl lett folyásom-gombás fertõzés.Így ha itthon vagyok inkább többször váltok fehérnemût..ezek ilyen itthoniak, de legalább nem zár el a betét..ki ki hogyan csinája de én jobban félek a gombásodástól.Ja és többet is tisztálkodom. Szerintem neked is ez van, mondjuk én érzem is , hogy sokszor a hólygomon ficánkol-élvezi a puha vízágyat biztos:) ha nagyon aggódsz kérdezz rá a dokidnál, de én sok embertõl hallottam ezt, reméltem, hogy megúszom de nem így lett.Jó babavárást.21hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat..Én is arra gondoltam, talán a vizelet lehet, mert a magzatvíz azért csak nem szivároghat több héten át, minden más tünet nélkül(remélem)dehát azért csak ott bujkál a kisördög, hogy mi van ha......de akkor látom nem csak nekem vannak hasonló "gondjaim":::) )))

Sárgastesthormon elégtelenségnél jelezheti a vízszerű fehéres folyás?

8 hetes kismama vagyok és eléggé izgulok, mivel 2x1 ultrogestant szedek el?z? missed ab. miatt.

Legjobb válasz: Szia! Elõzmények után szerintem legalább a 3x2-t kéne szedned belõle, én annyit szedtem, pedig nem volt szerencsére semmi ilyesmi elõzmény..., csak alacsonyabb progiszint. Barna folyás jelzi, ha kevés a progi, a fehéres normális. 26hkm

Szia! Elõzmények után szerintem legalább a 3x2-t kéne szedned belõle, én annyit szedtem, pedig nem volt szerencsére semmi ilyesmi elõzmény..., csak alacsonyabb progiszint. Barna folyás jelzi, ha kevés a progi, a fehéres normális. 26hkm
Nem biztos, hogy kell a 3x2, mert ha az elõzõ vetélés nem bizonyítottan sárgatest elégtelenség miatt volt, akkor nem is kell elvileg szedni. Biztonság kedvéért Neked felírták, de ha túl sokat szed valaki feleslegesen, az elnyomja a saját hormontermelést, és többet árt, mint használ. Ha nincsenek sárgatest elégtelenségre utaló tünetek, mint pl. barnás, rózsaszínes folyás, akkor untig elég amit szedsz. Bár barna folyás sem csak ettõl lehet, van ég 1001 oka. Ha ez lenne, akkor doki, majd õ emel az adagodon, ha kell. Amúgy meg ne aggódj, ritka a második vetélés. Nekem is volt egy missed ab-om, akkor a tünetek miatt kaptam utrogestant, de úgy tûnik, más miatt ment el a baba. Második terhességem elején nem volt gond (nem voltak tünetek), nem szedtem semmit, és nem lett semmi baj. Most vagyok 32 hetes.
Ha szeded a gyógyszert, akkor nem lehet a sárgatesttel gond, pont azért írták fel.
én is igy jártam mint te. nekem is utrogestant írtak, este 2-õt és 10 hetes uh-n minden rendben volt. ne aggód túl, bár én is sokat aggódok az elõzmények miatt, de már kezdek megnyugodni. az utrogestan tényleg jó.
12hetes vagyok és én is 2x1utrogestánt szedtem. Nekem is volt vetélésem. Viszont 8. hétnél vizes folyásom is, sõt néha még most is. Minden rendben van. Ne aggodj! Bár én is egyfolytában aggodom :(

Masi előtt 1 héttel mitől van a vizszerű folyás és hogy szúr a hasam alja?

Legjobb válasz: Mi az a masi??????Oké gondolom,hogy a mensi az,de miért nem lehet normálisan feltenni egy kérdést!!!!!??????

Mi az a masi??????Oké gondolom, hogy a mensi az, de miért nem lehet normálisan feltenni egy kérdést!!!!!??????
A kérdező hozzászólása: Te olyan tökéletes vagy, hogy soha nem szoktál hibázni?Én segítséget kértem nem pedig fikázást!Ha bal lábbal keltél fel azt ne máson töltsd le!
Ezt így nehéz megmondani! jelentheti azt is, hogy meg fog jönni. De persze jelenthet babát is... ezek a jelek még nem egyértelmûen babás jelek!

A szivárgó magzatviz mellet nem kellene más tünetnek is jelentkezni a szülés megindulásakor? A vizszerü folyásról honnan tudom megállapitani hogy nem a magzatviz?

Legjobb válasz: Vegyél magzatvíz-szivárgást jelzõ betétet. Nem tudom milyen alapon mûködik, de lehet ilyet kapni. Gondolom akkor az el tudja különíteni, hogy magzatvíz szivárog-e vagy folyásod van. Én még nem járok ott, de ha ott tartok, szerintem kipróbálom. Üdv: 28 hetes kismama.

Vegyél magzatvíz-szivárgást jelzõ betétet. Nem tudom milyen alapon mûködik, de lehet ilyet kapni. Gondolom akkor az el tudja különíteni, hogy magzatvíz szivárog-e vagy folyásod van. Én még nem járok ott, de ha ott tartok, szerintem kipróbálom. Üdv: 28 hetes kismama.
Szia! Nekem 30 hetesen volt ilyen, felhívtam a szülészetet, és azt mondták, menjek be, mert lehet hogy magzatvíz. Bementem, megnéztek, nem az volt. (pont hiánycikk volt az a magzatvíz szivárgás jelzõ, amirõl írt az elõzõ hozzászóló) Majd a szülés magzatvíz elfolyással indult ( fájásom akkor még nem volt) de az nem szivárgott, hanem dõlt, és nem lehet megállítani. Szerintem az a legmegnyugtatóbb, ha megnéz a dokid, vagy az ügyeletes. Nem írtad hány hetes vagy.
Nekem szivárgott a magzatvizem (egy burokdarab elállta az útját), amit úgy vettem észre, hogy ha felálltam, akkor éreztem, hogy valami folyik a lábam között és nem kellett pisilnem. Nem egyfolytában csurgott, hanem csak idõnként.
Nekem így indult be a szülés: szivárgott a magzatvíz (olyan, mintha pisilnél, csak nem tudod megállítani), de nem volt fájásom. A fájások csak kb 2 óra múlva jelentkeztek.

Normális 4hetes anyatejes babánál a vizszerű sárgás nyálkás széklet?

Legjobb válasz: Tudtommal igen. A 2 hetes fiamnak is olyan, bár neki zöldes a színe, arra azt mondta a védõnõ hogy tökéletes. szerintem a sárga is az.

Tudtommal igen. A 2 hetes fiamnak is olyan, bár neki zöldes a színe, arra azt mondta a védõnõ hogy tökéletes. szerintem a sárga is az.
A sárga igen, a nyálka az furi. Nem fogyasztottál túl sok tejterméket?
ez a hasmenés az anyatejes babánál
A kérdező hozzászólása: de ha hasmenés akkor nem csak egyszer lenne egy nap!!nem?
Az hülyeség, hogy hasmenés. Akkor ordítana egész nap. Hidd el nekem hogy semmi gond, ez teljesen normális.
Hát nálunk is cska egyszer volt egy nap, sõt volt, h egy héten egyszer, viszont nyákos, taknyos, ragacsos és híg volt - ahogy te is írod. Nálunk ez ételallergia jele volt.
A kérdező hozzászólása: beszéltem a gyerekorvossal õ is megnyugtatott hogy semmi gond! köszi a válaszokat
Kislányom ma 4 hetes, én is tapasztaltam nála ilyet, megkérdeztem, ma a doktornõt kérdeztem, a válasz: normális, természetes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!