Találatok a következő kifejezésre: A vizitdíj államkincstárba folyik be, (1 db)

A vizitdíj az államkincstárba folyik be, vagy az egészségügyé lesz?

Legjobb válasz: A rendelõkben fizetett vizitdíjat be kell fizetnie az intézménynek, és ennek csak töredéke jut vissza hozzájuk, ami szinte alig fedezi a kiadásokat. Ördögi kör. Kevesebb pénzt kapnak, mondván hogy ott a vizitdíj. Ugyanakkor a pénzt nem kapják meg, és az egészségügybe sincs visszaforgatva. Teljes káosz csõd, összeomlás.

A rendelõkben fizetett vizitdíjat be kell fizetnie az intézménynek, és ennek csak töredéke jut vissza hozzájuk, ami szinte alig fedezi a kiadásokat. Ördögi kör. Kevesebb pénzt kapnak, mondván hogy ott a vizitdíj. Ugyanakkor a pénzt nem kapják meg, és az egészségügybe sincs visszaforgatva. Teljes káosz csõd, összeomlás.
én ugytudom az egészség ügy kapja.
Az egészségügyben marad és fejlesztésere kell fordítani!ELVILEG!
ma hallottam a rádióban, hogy a dolgozóknak adnak 4000 Ft étkezési jegyet, és elfogy az összeg, tehát nem látom sok értelmét, mert a bérekrõl az államnak kéne gondoskodnia, nem????


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez így igaz lenne?

A szegénység oka a munkanélküliség-->embernek nincs pénze-->életszínvonal romlik, nem tud költeni-->csökken a vásárlóerő--> államnak kevesebb adóbevétele lesz-->adót emel, kevesebb támogatás/=/új munkahely-->tovább nő a munkanélküliek száma--> még több szegény

1

Liberális gazdaság és nacionalista társadalom?

Mi a véleményetek egy republikánus pártról Magyarországon? Ne az amerikaiakhoz hasonlítsátok a republikánust, hanem annak egy magyar modelljét.

5

Népszavazás lesz Ózdon a romaközpontról?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

3

Fejlett városnak számít Tatabánya magyar viszonylatban?

6

Miért nem háborít fel senkit Magyarországon, hogy Oroszország után a másodikok vagyunk Európában az offshore vagyonok terén?

Az orosz állampolgároknak háromszor annyi pénzük van offshoreban, mint a magyaroknak, de ők 15-ször többen vannak, mint mi és foszilis anyagokban gazdag országról van szó. Tehát egy főre vetítve 5-szörösen vezetünk az oroszok előtt.

13

Matolcsy mindenkinek nekiment. Nem röhejes ez?

Ha nem lennék magyar, igazán jót nevetnék azon, hogy egy ilyen felfuvalkodott béka egy törpe országból lényegében az egész világot leteremti, és felszólítja, hogy ismerje el a teljes alkalmatlanságát. Mai nyilatkozatában a következőket követeli:

12

Horváth András volt adóellenőr csaknem három hete állt a nyilvánosság elé azt állítva, hogy nagyobb hazai cégek és multik évente több mint ezermilliárd forint értékben csalnak adót, amihez kormányzati körök támogatásával az adóhatóság is asszisztál?

kormany, politika Fidesz

11

Szerintetek igaz ez a cikk? Orbán apja tényleg bányatulajdonos?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

8

Csak én látom úgy, hogy a magyar kormány a 19. században él?

A rezsirabszolgákat nem zavarja a poros-dohos szag?

2

Havonta 2-3000-rel él kevesebb ember Magyarországon. Ti ezt észreveszitek a lakóhelyeteken?

Tehát, hogy fogy a lakosság, a szomszédok. Ez csak a természetes fogyás, nincs benn az elvándorlás. Ez évi 30-40 ezer ember. Ennek elég látványosnak kéne lennie, nem?

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!