Találatok a következő kifejezésre: A vizitdíj államkincstárba (1 db)

A vizitdíj az államkincstárba folyik be, vagy az egészségügyé lesz?

Legjobb válasz: A rendelõkben fizetett vizitdíjat be kell fizetnie az intézménynek, és ennek csak töredéke jut vissza hozzájuk, ami szinte alig fedezi a kiadásokat. Ördögi kör. Kevesebb pénzt kapnak, mondván hogy ott a vizitdíj. Ugyanakkor a pénzt nem kapják meg, és az egészségügybe sincs visszaforgatva. Teljes káosz csõd, összeomlás.

A rendelõkben fizetett vizitdíjat be kell fizetnie az intézménynek, és ennek csak töredéke jut vissza hozzájuk, ami szinte alig fedezi a kiadásokat. Ördögi kör. Kevesebb pénzt kapnak, mondván hogy ott a vizitdíj. Ugyanakkor a pénzt nem kapják meg, és az egészségügybe sincs visszaforgatva. Teljes káosz csõd, összeomlás.
én ugytudom az egészség ügy kapja.
Az egészségügyben marad és fejlesztésere kell fordítani!ELVILEG!
ma hallottam a rádióban, hogy a dolgozóknak adnak 4000 Ft étkezési jegyet, és elfogy az összeg, tehát nem látom sok értelmét, mert a bérekrõl az államnak kéne gondoskodnia, nem????


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A magyar kormány hivatalosan elismerte már a chemtrail jelenséget?

Ha még nem akkor mikor szeretnének minket erről informálni?Gondolom csak választások után:)
Nem az érdekel hogy hiszel e benne vagy sem,most már nem összeesküvés elméletről van szó hanem tény! Az USA,és a Német kormány is beismerte hogy rendszeresen végeznek vegyi permetezést,különböző toxikus fémekkel(aluminium,bárium,stroncium)csak Õk úgy propagálják hogy ez milyen jó dolog,megvédenek Minket a nap káros sugaraitól,és ezáltal csökkentik az üvegházhatást.Közben meg csendes népírtásról van szó.Mert az elit szerint túlnépesedett a bolygó...bla bla

10

Családi adókedvezmény, hogy járnak a minimálbéresek? Mennyi marad az emberek zsebében? Hogyan működik?

Láttam egy táblázatot, hogy hogyan fognak alakulni a jövedelmek 2014-től, a kiegészítésnek köszönhetően.

Egy minimálbéres 2 gyermeket nevelő 2014-től havi 4 rugót kap kb. Most akkor ez a 4 ezer forint összesen jár, vagy ez még pluszban jön hozzá ahhoz, amit eddig megkaptak a családok? És mennyi járt eddig?

A kérdés: (Minimálbér)

2014-től, mennyit kap: (Összesen, és nem a kiegészített rendszernek köszönhetően, tehát mennyivel lesz több, ha most valaki igényelné?)

Egykeresős 1 gyermekes?

Egykeresős 2 gyermekes?

Egykeresős 3 gyermekes?

Két keresős 2 gyermekes?

Kétkeresős 3 gyermekes?

1

Létezik valamilyen kutatás a határon túli szavazatokkal kapcsolatban?

Van valamilyen felmérés vagy közvélemény kutatás arról (tehát nem csak becslés, hanem rendes felmérés), hogy a határon túli magyarok közül milyen arányban és hányan szeretnének szavazni és milyen a pártpreferenciájuk?

2

Nem tartjátok a forradalom és hősei emlékének meggyalázásának, hogy a pártok megemlékezés helyett saját kampánycéljaira használják fel ezt a napot?

9

Mi a véleményetek az október 27. -én elkövetkező Székelyek Nagy Meneteléséről és a majd Budapesten párhuzamosan lezajló szimpátia tüntetésről a kisebbségi jogokért és az nemzeti autonómiáért?

Magyarországiak mi a véleményetek?
Sikerülhet valamit elérni vele a nemzeti kisebbségi jogok bővítése terén?

1

Szerintetek hazaáruló, aki az MSZP (leánypártjai) vagy Fideszre szavaz?

Mindkettő többször is bizonyította, hogy az ország érdeke ellenére is cselekszik, ha az számukra jó. Nem beszélve, hogy egyik nagyobb tolvaj banda mint a másik.

(Nem vagyok Jobbikos vagy más sem, ne az legyen a válasz, hogy milyen szavazó vagyok én!)

11

Ha Kádárék nem adósítják el az országot, akkor milyen lett volna az életszínvonal?

Körülbelül Lengyelország szintjén lettünk volna?

A rendszerváltáskor az államadósság inflációval korrigálva, mai áron körülbelül 17000 milliárd Ft volt, ez jelenleg 23000 milliárd körül van, úgy hogy közben az államnak volt jelenlegi áron 8400 milliárd Ft privatizációs bevétele.
(Tehát ha így leegyszerűsítjük, akkor a jelenlegi államadósság 55%-a kádári örökség, 45%-a származik a rendszerváltás utáni kormányoktól.)

4

Mi a véleményetek Dopeman új Fidesz-Felcsút-Orbán videóklippjéről?

http://www.youtube.com/watch?v=NzrJsWBCmds&list=TLEc_IH2Vclm..

5

Még sincs félnivalójuk a magyar embereknek, a kormány újabb lépést tett a rezsicsökkentés megvédésére: mit szóltok hozzá?

http://demokrata.hu/cikk/politikai_nyilatkozatot_fogadtak_el..

Az EU hiába próbálkozik elvenni a nemzetünktől a jólétet az energiaszolgáltatók hasznának növelésének érdekében, a kormány megvédi a rezsicsökkentést. A cikkben olvasható, hogy kik voltak azok, akik nem támogatták a Parlamentben a rezsicsökkentés védelmét, senki se lepődik meg, a baloldali pártok.

6

Miért kell gyülőlködnünk a szomszédainkkal?

Lehet, hogy kissé (nagyon) kegyeletsértő leszek, de a minap meghalt valaki, akihez a 'körkörös védelem' kifejezés kapcsolódik, aminek következtében a 'baráti országokból' egyből 'gonosz Hókuszpókok' lettek.

Tudom, hogy Trianon meg ahogy a magyarokkal bánnak a legfőbb ok a gyülőlködésre, de kivételesen nem lehetne a kommunistákról, katolikusokról meg a szkinhedekről ilyetén példát venni, akik jó kapcsolatot ápolnak egymással?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!