Találatok a következő kifejezésre: A vizitdíj államkincstárba (1 db)

A vizitdíj az államkincstárba folyik be, vagy az egészségügyé lesz?

Legjobb válasz: A rendelõkben fizetett vizitdíjat be kell fizetnie az intézménynek, és ennek csak töredéke jut vissza hozzájuk, ami szinte alig fedezi a kiadásokat. Ördögi kör. Kevesebb pénzt kapnak, mondván hogy ott a vizitdíj. Ugyanakkor a pénzt nem kapják meg, és az egészségügybe sincs visszaforgatva. Teljes káosz csõd, összeomlás.

A rendelõkben fizetett vizitdíjat be kell fizetnie az intézménynek, és ennek csak töredéke jut vissza hozzájuk, ami szinte alig fedezi a kiadásokat. Ördögi kör. Kevesebb pénzt kapnak, mondván hogy ott a vizitdíj. Ugyanakkor a pénzt nem kapják meg, és az egészségügybe sincs visszaforgatva. Teljes káosz csõd, összeomlás.
én ugytudom az egészség ügy kapja.
Az egészségügyben marad és fejlesztésere kell fordítani!ELVILEG!
ma hallottam a rádióban, hogy a dolgozóknak adnak 4000 Ft étkezési jegyet, és elfogy az összeg, tehát nem látom sok értelmét, mert a bérekrõl az államnak kéne gondoskodnia, nem????

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy lehet, hogy Magyarországon a rasszizmus társadalmilag elfogadottá vált?

25

Most az együtt2014-pm szövetségnek 10% kell elérnie hogy bejussanak a parlamentbe?

Valahol volt a híradóba hogy nem alakul párttá az e2014 és a pm és hogy így 10%-ot kell elérniük a bejutáshoz.De csak egy részletet halottam a hírből, szóval nem teljesen értem.A teljes hírt meg nem találom.Valaki feltudna világosítani erről?Vagy én értettem rosszul valamit?

8

1956-ban a kivégzettek között miért volt olyan sok zsidó?

Erről soha nem beszélnek, de ha megnézitek az 56-ban kivégzettek listáját, egy igen jelentős részük zsidó származásúak által viselt nevekből áll (annak ellenére, hogy munkások voltak): Angyal, Ábrahám, Balázs, Balla, Barabás, Bárány, Bárdos, Császár, Farkas, Földes, Földesi, Futó, Gábor, Gémes, Géber, Hajnal, Herczegh, Jakab, Kálmán, Keller, Lengyel, Lukács, Magyar, Mansfeld, Motzer, Németh, Noé, Szántó, Zöld stb.

14

Mit kell tennie egy politikai pártnak hogy jelentősen elveszítse a támogatottságát?

Én teljesen abba a hitbe voltam hogy amit az MSZP csinált 8 év alatta és a Gyurcsány vallomása alapján az egész baloldal annyira elveszít a támogatottságát hogy a parlamentbe nem tud bejutni az egész baloldal!

13

Miért lesz hatalmas csőd a fidesz össze új ötlete?

Sólyom már most csődbe ment, iskolák államosításánál is siralmas a helyzet, a trafikok óta pedig megduplázódott a feketekereskedelem, kisboltok sora ment csődbe és csak minden 3. trafikosnak megy. Ott a gránitszilárd alaptörvény amit már hatszor módosítottak. Senki sem jelentkezett a 9 meghirdetett vidéki kaszinókoncesszióra.

11

Milyen következményei lennének a gazdaságra nézve ha kormány uniós átlag minimálbérre emelné hazánk minimálbérét?

Felemelné hirtelen kb 800-1000eurora.

13

A magyarok többsége ma gazdaság- és társadalompolitikai tekintetben baloldalinak számít?

Államosítás, gondoskodó állam, minél nagyobb állami újraelosztás, többkulcsos adó, minél nagyobb nyugdíjemelés - ez kell ma a magyarok többségének?

12

Fizikailag létezik a Magyar Államkincstár?

4

Miért általánosítanak a cigányokkal szemben az emberek?

Az hogy 99%-uk egy munkakerülő bűnöző parazita az nyílt titok... De aki meg normális, és ki akar törni ebből a körből, azzal szemben ez igazságtalan... Pl. nagymamám falujában (nem akarom a nevét leírni) egyetlen egy cigány lakik, teljesen szép házban, van rendszeres munkahelye, és mellesleg a helyi Jobbik (!) vezetője...

17

Október 23. A "megújult" baloldal tényleg felvállalja Gyurcsányt és egy színpadon lesz vele? Egyáltalán miben újult meg a baloldal?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!