Találatok a következő kifejezésre: A vizeletvizsgálattal a (28 db)

Késett a menzim, csináltam tesztet, pozitív volt. Elmentem a dokihoz, de nem látott semmit és a vizeletvizsgálat is negatív lett. Mitől lehetséges? Lehet, hogy terhes vagyok és a doki nem látta?

sziasztok. Késett a menzim csináltam tesztet +-os volt. Elmentem a dokihoz nem látott semmit és a vizeletvizsgálat negatív lett. Irt fel Norcolut tablettát és azt mondta ha nem jön meg 1 héten belül mennyek vissza. Ma van az utolsó napom és még mindig sehol semmi. Lehet,hogy babát várok? Árthatot a babának a gyogyszer? Várom igatottan válaszaitokat. Köszike

Legjobb válasz: Ha a vizeletvizsgálat is negatív lett és a doki sem látott semmit, akkor valószínûleg felszívódott a kicsi. Sajnálom.

Ha a vizeletvizsgálat is negatív lett és a doki sem látott semmit, akkor valószínûleg felszívódott a kicsi. Sajnálom.
Szia. Nekem se jött meg a mensim, csináltam teszte, pozitív lett. Elmenetm dokihoz, nem látott semmit. 1 hét múlva visszamentem, akkor meg azt mondta, hogy méhen kívül van és elhalt a baba. Azonnal megakart mûteni. Én meg megijedtem, és elszöktem haza. Másnap lementem egy magán orvoshoz, aki közölte velem hogy gyönyörû 5 hetes élõ terhességem van. És semmi gyógyszert nem szabad bevenni 12 hét alatt, hacsak nem algopyrint. Szerintem keress meg egy másik orvost is!!! Szorítok hogy baba legyen!!! Ja és kért egy vérvételt, amin a hcg mags lett.
Szia REméljük, hogy csdak a doki nem látta, és valami más gubanc van. Gyógyszert én sem szednék be, és ha még mindig nem lát semmit, felkeresnék egy másik orvost is.-)

A vizeletvizsgálat kimutathatja az előtte való nemi aktust lányoknál?

Legjobb válasz: ez miert fontos??? amugy sztem nem.

ez miert fontos??? amugy sztem nem.
Szia! Nemi aktus után lányoknak ajánlott (fél órán belül) pisilni, hogy az esetlegesen hugycsõbe került bacik, vírusok azonnal távozzanak a vizelettel. Gondolom, azóta már voltál wc-n, így a vizeletvizsgálatra adott minta nem mutatja ki azt, hogy együtt voltál a barátoddal. Üdv!
Az elõzõ vagyok. Hogy pontosabb legyek, vizeletbõl nem állapítható meg, hogy volt-e nemi aktudos vagy sem. Üdv!
Hát közvetlenül elõtte nem kellene... amúgy nem mutatja ki.
Igen, kimutathatja. A vizeletvizsgálat eredményében van olyan mezõ is, hogy spermaszám. Egyszer bnõmnek már sikerült "pozitív" eredményt produkálnia itt. :D Hogy mennyi ideig visszamenõleg, azt nem tudom, lehet, hogy 1-2 vizelés és egy mosakodás már elegendõ a spermák eltávolításához. Az a biztos, ha már elõzõ nap nem szeretkeztek gumi nélkül! Gumival felõlem még a váróteremben is csinálhatjátok 1 perccel elõtte. :)
Bizony, a nõi vizeletben kimutatott sperma aktusra utal :)

1-1, 5 éves kisgyereknél hogy mükődik a vizeletvizsgálat?

Legjobb válasz: Nálunk vizeletgyûjtõ zacskót tettek a kislányomra!Vártunk mikor pisilt levették!ennyi!

Nálunk vizeletgyûjtõ zacskót tettek a kislányomra!Vártunk mikor pisilt levették!ennyi!
Általában vizeletgyûjtõ zacskó felhelyezését javasolják.Abból sikerül néhány millit nyerni, ami elegendõ a vizsgálathoz.
A kérdező hozzászólása: És ezt a zacskót meg kell venni a gyógyszertárba vagy a laborba adnak?
Nálunk nem vacakol ilyesmivel a labor, hanem nekünk kell bevinni a már levett vizeletet. Gyógyszertárban vesszük ezt a zacskót, nem drága.
Nálunk is úgy kell, hogy itthon felrakom a vizeletgyûjtõ zacskót, a laborban pedig leveszem és máris van annyi pisi amennyi kell. Gyógyszertárban vettem, kb 30 Ft lehetett darabja.

A vizeletvizsgálat tényleg kimutatja a terhességet?

Szóval akkor is, ha 2hete szeretkeztünk barátommal és pénteken voltam vizeletvizsgálaton, akkor a lelet kimutatja, ha terhes lennék?

Legjobb válasz: Igen - 2-3 hetes terhességet már kimutat. Persze akkor, ha azt vizsgálják. Ha orvosi célból vették, akkor nem valószínû, hogy ezt keressék benne.

Igen - 2-3 hetes terhességet már kimutat. Persze akkor, ha azt vizsgálják. Ha orvosi célból vették, akkor nem valószínû, hogy ezt keressék benne.
kimutatja, de nem fogják nyíltan odaírni, hogy terhes vagy. Van egy bizonyos hormon, ami ilyenkor felhalmozódik a vizeletedben, fõként a reggeli pisilésnél lehet kimutatni, ennek a hormonnak a nevét fogod megtalálni, illetve, hogy a vizeletedben ennek az értéke normális(nem vagy terhes), vagy túllépte (terhes vagy). sajnos a hormon nevét nem tudom neked megmondani. ha kérdésed van, kerek-perec kérdezz rá az orvosnál, õ csak ránéz a papírra, és megmondja terhes vagy-e vagy sem, illetve ha nem mered, próbáld ki a vizeletsugaras tesztet, az ugyanezen a hormon alapján mûködik, és egy drogériában is megszerezheted.
nem HCG?
Deeeee HCG
A kérdező hozzászólása: értem... köszönöm szépen! :)

A vizeletvizsgálat kijelzi azt, hogy naponta maszturbálok?

A vizeletvizsgálat kijelzi azt,hogy naponta maszturbálok?

Legjobb válasz: Nyugodj meg kedves 17 éves fiú nem fogja kimutatni a vizelet a te kis élvezkedésedet!!!

Nyugodj meg kedves 17 éves fiú nem fogja kimutatni a vizelet a te kis élvezkedésedet!!!
nem
NEM! Ezt szerintem semmilyen vizsgálat nem deríti ki! Nyugodtan polírozd a bohócod!;)
Dehogy jelzi XDDDD Nem semmi lenne kimutatná egy nap hányszor csinálod és kivel ja és milyen pózban! És hogy a csajnak is jó volt-e... :D
A kérdező hozzászólása: jah és 17/f
Gondolod, hogy valaki vizsgálná erre is a vizeletedet?
Az utolsó hozzászólás a nyerõ erre nem vizsgálnak, csak feleslegesen drágítaná a vizsgálatot.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Ne nézzetek hülyének, csak kíváncsi voltam!

A vizeletvizsgáló csíkon mit jelentenek az egyes szins kis négyzetek? Melyik mi?

A fels? érdekelne f?leg (de a többi is) ahol fogni kell a legfels? narancssárga. Nagyon köszi.

Legjobb válasz: Nálunk a legfelsõ narancssárga a vizelet fajsulyt jelenti.

Nálunk a legfelsõ narancssárga a vizelet fajsulyt jelenti.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válasz. És mit jelent ha az elszinezõdik vagyis zöld lesz?

9 hetes terhes vagyok és a vizeletvizsgálat eredményeként kijött hogy amorf urátok vannak benne? Ez mit jelent? Nagy a baj?

Legjobb válasz: nem gond, nekem folyton voltak benne bacik, meg amorfszemcsék írt fel a dokinõm vizelet tisztítót és utána helyre jött. cukor ne legyen a vizeletben mert az jelentene gondot.

nem gond, nekem folyton voltak benne bacik, meg amorfszemcsék írt fel a dokinõm vizelet tisztítót és utána helyre jött. cukor ne legyen a vizeletben mert az jelentene gondot.
Nekem is voltak már amorf szemcsék, azt javasolták, hogy igyak sokat.Utána eltûntek, nem jelent nagy gondot.De majd a doki biztos elmondja. 25 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi, el is mondták. Innom kell, de nem tudok inni mert rögtön kijön belõlem minden:((( Szóval nem tudom....

A vizeletvizsgálattal kimutatható a terhesség?

Mondjuk, ha el megyek laborba (mert pl. elkellett mennem vmilyen betegség miatt) akkor azon kimutatható lesz a terhesség? Ha igen úgy fogják odaírni, hogy "Terhes"!!?

Legjobb válasz: Az állapotosságot (és szándékosan írtam ezt, mert nem teher, legalábbis egy érett nõnek nem az.) a HCG nevû hormonszínt megemelkedése mutatja ki a vizeletben. Ha ezt külön nem kéri az orvos a beutalón, akkor nem hiszem hogy kiderül.

Az állapotosságot (és szándékosan írtam ezt, mert nem teher, legalábbis egy érett nõnek nem az.) a HCG nevû hormonszínt megemelkedése mutatja ki a vizeletben. Ha ezt külön nem kéri az orvos a beutalón, akkor nem hiszem hogy kiderül.
Akár bolti teszttel is meg lehet nézni ezt, lehet a drogériákban is kapni, rá kell pisilni, és megmutatja a terhességet. És laborban is kimutatja a teszt. Nem azt írják rá, hogy terhes, hanem az enyémen pl. az volt, amikor megállapították, hogy "graves. 6", ami azt jelentette, hogy 6 hetes terhes vagyok. Latinul a "grav..." kezdetû dolgok a terhességgel kapcsolatosak, ilyet keress rajta, vagy pl. a szülésnél azt írták a zárójelentésemre, hogy "a 38. gesztációs héten spontán hüvelyi szülés", tehát ez azt jelenti, hogy a 38 héten szültem, természetes úton.
A kérdező hozzászólása: Vagy vmilyen orvosi neve lesz neki?

Gyakori vizelési inger mitől lehet, ha a vizeletvizsgálat teljesen negatív és a vizeletürítés nem fájdalmas?

A problémám már 2,5 hónapja fennáll és nem tudom mi lehet a baj. Amikor pisilek az egyáltalán nem fáj, de valahogy az inger az szinte folyton megvan. Néha jobb és néhány órára elmúlik, aztán megint kezdi és hiába pisilek, akkor sem múlik. Kétszer is csináltattam vizeletvizsgálatot, de tök negatív volt mindkett? és voltam hasi UH-on is, ahol szintén nem találtak semmit.

Legjobb válasz: pl. lehet cukorbetegség, fõleg, ha sok folyadékkal társul (sok folyadék, mégtöbb pisi). a nõgyogyó gondolom, kivizsgálta, nincs-e a méhed elõre esve, más szerved sem nyomja. ha nincs vizelettartási problémád, lehet, hogy esetleg vmi kõ irritálja. háziorvost fel kéne keresned! az a baj a szakorvosokkal, hogy õk mindig csak a maguk területét nézik, a többivel nem foglalkoznak. háziorvos kivizsgáltat.

pl. lehet cukorbetegség, fõleg, ha sok folyadékkal társul (sok folyadék, mégtöbb pisi). a nõgyogyó gondolom, kivizsgálta, nincs-e a méhed elõre esve, más szerved sem nyomja. ha nincs vizelettartási problémád, lehet, hogy esetleg vmi kõ irritálja. háziorvost fel kéne keresned! az a baj a szakorvosokkal, hogy õk mindig csak a maguk területét nézik, a többivel nem foglalkoznak. háziorvos kivizsgáltat.
elsõ voltam: urológián jártál már?
cukorbetegség, bár szerintem az a vizeletmintából látszódott volna, de azért meg kéne nézni vagy valami nyomja a hólyagot, de azt meg az UH mutatta volna ki esetleg próbálkozz intimtornával, ha tényleg minden negatív
A kérdező hozzászólása: Urulógián még nem voltam, mert félek, hogy meg akarnak tükrözni. Azt a végére hagynám, ha már semmi más nem segít. A nõgyógyász szerint van egy kis gyulladásom, ezért írt fel hüvelytablettát. Most még reménykedem benne, hogy a hüvelygyulladás miatt van és ha az meggyógyul, akkor elmúlik a vizelési ingerem is. 6 napig kell használni és ma fogom a 2. tabit felhasználni este.

Ha gombás vagy bármilyen fertőzésem lenne, a vizeletvizsgálat kimutatná?

Van kevés folyásom, de nem vészes. A dokim mostanában nem vizsgált meg.

Legjobb válasz: Nem.A vizelet vizsgálat nem mutatja ki,h mi a helyzet a hüvelyedben.Legközelebb mikor találkozol a dokival,akkor említsd meg neki a folyás témát.

Nem.A vizelet vizsgálat nem mutatja ki, h mi a helyzet a hüvelyedben.Legközelebb mikor találkozol a dokival, akkor említsd meg neki a folyás témát.
Vizeletbõl nem lehet látni, csak a doki tudja megállaoítani, mikor megvizsgál. Én pl. Hétfõn voltam védõnõnél, megcsinálta a pisiteszteket, minden negatív lett. Kedden mentem nõdokihoz, akkár már közölte velem, hogy gombás fertõzésem van, írt fel kúpot.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!