Találatok a következő kifejezésre: A vizelet probléma akkor is (2 db)

A vizelet tartás probléma akkor is jelentkezik amikor éppen nem kell pisilni?

valami mindig folyik pisilés után is nem sokal lehet akkor ez a prolémám lehet kezelni intim tornát szoktam végezni de nem rendszeresen ,medig fog tartani a terhesség után megszünik

Legjobb válasz: Az intom torna nagyon jó, terhesség után is csináld, meg fog szûnni,persze sokszor nem is érzi a kismama hogy pisilni kell, és mégis olyan lesz a bugyija.Említsd meg az orvosnak ezt a problémát,és ne aggódj elmúlik.

Az intom torna nagyon jó, terhesség után is csináld, meg fog szûnni, persze sokszor nem is érzi a kismama hogy pisilni kell, és mégis olyan lesz a bugyija.Említsd meg az orvosnak ezt a problémát, és ne aggódj elmúlik.
igen, akkoris jelentkezik ha épp nem kell pisilned.Legalábbis nálam akkoris sajna.

Miért vizeli le a kutyám a lakásban lévő dolgokat? A kutyám 3 éves és már korán szobatiszta lett, kertesházban lakunk. Egészen idáig nem is volt ezzel probléma, de ha bejön akkor lepisil valamit. (hűtő, szárító, üdítős flakon. ) Mit tehetnék ellene?

Legjobb válasz: 1./Kijelöli a saját "territóriumát", ezzel közli más esetleg közelben lakó kannak, hogy azon a területen õ az úr! 2./Szagot hagy nõsténynek, és várja a vissza-választ 3./Rossz szokás, amirõl le kell szoktatni! Ellenkezõ esetben a végén még a te lábad szárát is "megjelöli".

1./Kijelöli a saját "territóriumát", ezzel közli más esetleg közelben lakó kannak, hogy azon a területen õ az úr! 2./Szagot hagy nõsténynek, és várja a vissza-választ 3./Rossz szokás, amirõl le kell szoktatni! Ellenkezõ esetben a végén még a te lábad szárát is "megjelöli".
Azért jelölmert nincs ivartalanítva. Ivartalanítathatod. Ha szerencséd van még leszokik rõla, bár elõbb kellett volna amikormég nem szokta meg.
Üdv! Vedd el töle a kedvét. Mutasd meg neki, hogy amit csinál az rossz dolog és fõleg az õ számára lesz nagyon kellemetlen következménye. Nagyon fontos a tettenérés, mert ekkor a legjobb a leszoktatás hatásfoka. Off: aki a sterilizását kántálja mindenre, mint gyógyír az tartson más állatot, vagy tanuljon meg a kutyájával bánni. Üdv!
Ebbõl a szempontból teljesen lényegtelen az ivartalanítás. Az más miatt hasznos! Nekem is egy domináns, ivaros kan kerti kutyám van, mégsem jelöl soha épületben, pedig gyakran járunk vele mindenfele, nyaraláskor is és itthon is bejöhet a lakásba. Nálatok ez egyszerûen nevelési probléma, amikor bemegy, birtokba veszi a területet és megjelöli, hogy ez az övé. Ez is jó téma lenne egy hamarosan induló tévémûsorhoz és úgy gondolom, hogy sokakat érdekelne a megoldás: http://www.facebook.com/kutyasuli/posts/265194526836576
A kérdező hozzászólása: esetleg valami más, kevésbé drasztikus ötlet? A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad: részvétem a kutyus miatt!
Nekem a kan Foxterrieremmel ugyan ez volt a gond. Nincs a mai napig sem ivartalanítva. Nálunk a tiltó szó a fúj. Mikor rajta kaptam hogy jelölt mondtam hogy fúj és egy kicsit meg húztam a fülét. Ez 3x kellett meg csinálnom és le szokott róla. Nekem hatásos volt a módszer.( a tiltószó az legyen amit te használsz)
Nem minden kutya egyforma. Az egyik jobban jelölmint a másik. gyorsan ivartalanítassátok
A kérdező hozzászólása: igen ivaros kan, de a régi kutyáink is azok voltak mégsem piszkítottak a lakásba
Ivaros kan, ugye?
Folyt. Ivartalanítottuk is!!!
A kérdező hozzászólása: nem nevezném rászokásnak, kb. háromszor négyszer csinálta az elmúlt napokban
Az enyém ugyanezt csinálta. Lakásból költöztünk családi házba. Átköltözéstõl elment az esze, attól kezdve jelölni kezdte a területét a szobában. 4- éves korától 9 éves koráig csinálta. Ekkor beteg lett és el kellett altatni. Soha többet nem lett szobatiszta, kipróbáltuk a spayt, nyugtató illatosítót stb. Nem nagyon kutatják, a kutyák idegrendszeri megbetegedéseit, ember is megbolondulhat, így kutya is. Csak a kutyát nem kezelik, az USA-ban lehet, hogy már ezzel is foglalkoznak, nálunk meg semmi.
A kérdező hozzászólása: Remélem gyorsan észhez fog térni megint. De ha nevelési probléma, akkor eddig miért volt szobatiszta? Ezért nem értem a dolgot. Köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!