Találatok a következő kifejezésre: A vita milyen (37 db)

A vita kid milyen idős kortól adható? 11 hónapos kisfiamnak rossz az étvágya. Mivel hozhatnám meg? Szinte csak a sütőtököt meg az őszibarackot eszi meg, a többivel küzdeni kell!

Legjobb válasz: A vita kid 4 hós kortól adható.A lányom is rossz étvágyú volt (2éves)És én is ezt adtam neki és bevált.

A vita kid 4 hós kortól adható.A lányom is rossz étvágyú volt (2éves)És én is ezt adtam neki és bevált.

A kapcsolatotokban milyen gyakoriak a viták, veszekedések?

Legjobb válasz: amikor anno 4 éve összeköltöztünk hátt nagyon sok vita volt anyosom miatt mert nem tudtam elviselni h megaláz és a párom nem tett semmit.két év kellett hozza h belássam h anyosom ilyen és h a párom nem tud mit tenni vele.azota nagyon harmonikus a kapcsolatunk remélem így is marad jó persze vannak kis dulik de nem komoly kiabálni sosem szoktunk egymással max kicsit feljebb visszük a hangerõt:)

amikor anno 4 éve összeköltöztünk hátt nagyon sok vita volt anyosom miatt mert nem tudtam elviselni h megaláz és a párom nem tett semmit.két év kellett hozza h belássam h anyosom ilyen és h a párom nem tud mit tenni vele.azota nagyon harmonikus a kapcsolatunk remélem így is marad jó persze vannak kis dulik de nem komoly kiabálni sosem szoktunk egymással max kicsit feljebb visszük a hangerõt:)
szinte minden nap vannak kisebb-nagyobb balhék, viták, néha veszekedés. ettõl függetlenül nagyon szeretjük egymást, általában apró hülyeségeken húzom fel magam, és õ is. de ez még mindig jobb, mintha fontos dolgokon kéne veszekednünk. nekünk ilyen a temperamentumunk, ez nekem sosem megoldandó probléma, hanem a kapcsolat velejárója. sok ismerõsünk teljesen ki van akadva, amikor megtudja, h mennyit balhézunk. nekik az a természetes, hogy kerülik a konfliktust. én nem bírom csak gyûjteni magamban, a végén meg kiadni, mert lehet, hogy az egyben a kapcsolat végét is jelentené. 22l
jah, még valami: van egy ismerõsöm (lány), aki mindig azzal büszkélkedett, hogy õ sosem veszekedett egyik pasijával sem. jah, csak az összes otthagyta szó nélkül néhány hónap után....
viták vannak néha. veszekedés helyett inkább az van, hogy valamelyikõnk bedurcizik. ez volt kb 5-8 alkalommal. 6 éves kapcsolatban
Eddig 2 volt és 6 éve vagyunk együtt, szóval nem túl gyakoriak.
Viták mindig is lesznek. Mit érnék olyan kapcsolattal ahol valaki mindig bólogat minden szavamra? Veszekedés is volt, persze nem túl nagy, de azért egy kis temperamentum nem árt az izgalmas kapcsolathoz.
millió
3 éve ismerjük egymást, már házasok vagyunk egy éve. Viták, véleménykülönbségek vannak, veszekedés eddig egy se volt.
7 éve vagyunk együtt, hát.....már nem érdemes hatalmas balhékat rendezni:) ) Viszont apró viták azért mindennaposak:)
lassan olyan szinten vagyunk, hogy már vitázni se érdemes :(
Bizonyos értelemben a veszekedés lehet egy kapcsolat sava borsa. Van benne mozgás, nem válik egyhangúvá.
15 éves házasság, egy gyerek, ebbõl 2 veszekedés, ami abból állt, hogy én kiabáltam, a férjem pedig némán hallgatott. Mi inkább megbeszéljük, nem jellemzõ a veszekedés..fõleg hogy a férjemmel nem is lehet.
Általában ( 5 év után) eltelik 4-5 nap is amikor simán megy minden, de folyton történik valami, amin aztán összekapunk, ez a dolog komolyságán múlik, hoyg vita, vagy veszekedés lesz-e. Olyan még nem volt, hogy aztán sokáig nem besazéltünk volna, bár pár napos mosolyszünet már adódott.( kb, fél évente)
Sajnos mostanában sok vitánk van, de fõleg a pénz miatt, mert nem sok van, de remélem nemsokára megoldódik a problémánk és minden jó lesz:) A pénzt úgy értem, h hú most erre nem telik, ezt nem tudjuk megengedni, azt nem, mibõl lesz ez-vagy az kifizetve:S
Mit kell érteni vitán és veszekedésen? A vita nekem azt jelenti, hogy nem értünk egyet, és megvitatják, mindketten mondjuk az érveiet, jó esetben nem egyszerre vagy egymás szavába vágva :S... A veszekedésen tettlegességet értetek? Vagy eldurvult vitát aminek a vége nem megegyezés, hanem elnapolva a dolgot... vagyis elodázva örökké, megoldás nélkül zárva? Megkérdezhetem a jan 15./12:15-ös válaszolót, ezt hogy tudta elrendezni magában? (Szeretnék tanulni végszükség esetére!) Hogy lehet harmónikusan élni, amikor anyósod folyamatosan megaláz, férjed sosem áll ki melletted, és ezt folyamatosan elviselni, sõt még boldognak is lenni, túltenni magad mindig?


Milyen eredménnyel (felvételi és vitt pontok) kerültetek be, és jó a közösség és a tanárok milyenek a Veres Pálné Gimnáziumban?

Legjobb válasz: Szia! Én most vagyok kilencedikes, eddigi tapasztalataim szerint írtó jó suli, de most komolyan! :D A tanároktól nagyon be voltam parázva, hiszen ez a gimi mégis csak egyike a legjobbaknak, de minden félelmem teljesen alaptalan volt. A tanárok tanítanak, de el is várnak, ha írsz privát üzenetet leírom, hogy melyik tanár milyen tapasztalatom van. Egyik ismerõsöm Telekis, õ tudna írni véleményt, de én nem akarok személyes tapasztalat nélkül. Amit õ mesélt, a VPG sokkal inkább diákcentrikusabb. Nem tudom hallottál-e már a Kampányról? Ez egy olyan program, amikor szinte felborul az iskola. Bemész tanulni, de már az iskola bejáratánál csokival, muffinnal dobálnak, a szünetekben nem egyszer híres/híresebb elõadok lépnek fel (Irie Maffia, Korda Gyuri, Fekete Pákó :'DD) .

Szia! Én most vagyok kilencedikes, eddigi tapasztalataim szerint írtó jó suli, de most komolyan! :D A tanároktól nagyon be voltam parázva, hiszen ez a gimi mégis csak egyike a legjobbaknak, de minden félelmem teljesen alaptalan volt. A tanárok tanítanak, de el is várnak, ha írsz privát üzenetet leírom, hogy melyik tanár milyen tapasztalatom van. Egyik ismerõsöm Telekis, õ tudna írni véleményt, de én nem akarok személyes tapasztalat nélkül. Amit õ mesélt, a VPG sokkal inkább diákcentrikusabb. Nem tudom hallottál-e már a Kampányról? Ez egy olyan program, amikor szinte felborul az iskola. Bemész tanulni, de már az iskola bejáratánál csokival, muffinnal dobálnak, a szünetekben nem egyszer híres/híresebb elõadok lépnek fel (Irie Maffia, Korda Gyuri, Fekete Pákó :'DD) .

A Ps Vita milyen fáljformátumokat támogat?

Legjobb válasz: jpeg,tiff,bmp,gif,png,MP3,MP4,WAV,MPEG-4

jpeg, tiff, bmp, gif, png, MP3, MP4, WAV, MPEG-4
Pontosan miket csinál? Milyen szoftver van rajta?
A kérdező hozzászólása: Nem raktam rá GEN D3-at asszem de most nem is akarok vele sikmindent csinálni majd pár nap múlva újra elvitetem a gödöllõi szervízbe.
Mi atyánk, aki a mennyekben vagy, küldj nekem egy beutalót a gyogyóba! Ámen.
A kérdező hozzászólása: Volt szervízben is az (elõzõ beszólás jóvolt (Y) :D ) vettünk bele új aksit és memkarit 6.30-as verzió helyett újat raktunk rá, volt franciaországban is (pspnagysonyszervíz) és neeem jó.
Próbáltál már GEN D3-at tenni rá? elsõ
Szedd le róla a hûtõmágneseidet. :D
Véletlen nem a humor kategóriába akartad ezt írni? :D
Áldjad meg!
használd Isten nevét az imáidban. sokan nem hisznek abban, hogy léteznek démonok, akik akár tárgyakhoz is kötõdhetnek, pedig a biblia beszél arról, hogy bizony ez elõfordúlhat. az említett tárgyakat az adott személyek egybehordták, és elégették a biblia tanúsága szerint, ami szerintem számodra nem jó hír, de Isten bizony nem szereti az erõszakot, a gyilkolászást, és egyéb divatos játékok vezérfonalait, azt írja: gyûlöli a lelke mindazt, aki az erõszakot szereti. sajnos ezek a játékok befolyásolják az ember gyermekét, mert sátántól, a hazugság atyjától származnak, aki emberölõ volt kezdettõl fogva.
Annyit javítanék az elõzõ kommentben, hogy okkult könyveket, tárgyakat hordtak össze és azt égették el. Jóskönyv, boszorkánykönyv, wudu-babák -ilyenekre gondolok.
tehát akkor maradhatunk a mindkettõnk által említett "tárgyak"nál, ugye? habár wudu babákról nem ír a biblia, de akár az is lehetne.

Kis segítség kéne a töriben! Milyen árucikkeket vitt Magyarország eladni a határon túlra a 14.15. században? Milyen problémák akadályozták a középkori kereskedelmet?

Legjobb válasz: Gondolom fõként nyersanyagokat, meg mezõgazdasági termékeket(búza, kukorica, háziállatok stb) Problémák: megfelelõ infrastruktúra(úthálózat)hiánya,biztonság hiány, visszamaradott pénzhasználat

Gondolom fõként nyersanyagokat, meg mezõgazdasági termékeket(búza, kukorica, háziállatok stb) Problémák: megfelelõ infrastruktúra(úthálózat)hiánya, biztonság hiány, visszamaradott pénzhasználat
Nyisd ki a tankönyvedet.
A XIV századtól értékálló pénzt hzott létre Károly Róbert, a Forintot. A lengyel, cseh, és magyar királyok közösen megegyeztek, hogy új kereskedelmi útvonalat jelölnek ki elkerülve ezzel Bécs árumegállító jogát (ami azt jelentette hogy Bécsben meg kelett ûllniuk kereskedni). MAgyarországon aranyat bányásztak, nagyon gazdag lett ettõl az ország, Mátyás ugye már aranyforintot veretett. Jelentõs volt még a só exportja nyugatra. Többet most nem tudok.

A PlayStation Vita-ban pár helyen írták hogy android van benne. Ez igaz? És ha igen hogy veszt részt benne? És milyen árban lesz? <többi lent>

esetleg tudnátok mondani pár szót az Xperia Play-r?l? És szerintetek melyiket érdemesebb megvenni?

Legjobb válasz: Az Android-nak állítólag annyi köze lesz a Vita-hoz, hogy bizonyos Android appokat és játékokat futtatni fog. A 3G nélküli verza 250 euró, a 3G-s 300! Ha játékon gondolkozol, akkor nem kérdés, hogy PlayStation Vita. ;)

Az Android-nak állítólag annyi köze lesz a Vita-hoz, hogy bizonyos Android appokat és játékokat futtatni fog.A 3G nélküli verza 250 euró, a 3G-s 300!Ha játékon gondolkozol, akkor nem kérdés, hogy PlayStation Vita. ;)
Mindenképpen PS Vita. Többet tud, mint az Xperia Play, és még olcsóbb is (a Vita olcsóbb). Ahogy írta az elõzõ: wifi: 250 eur, wifi+3G: 300 eur A 250 euro az kb 75k forintnak felel meg, de erre még jöhetnek extra költségek (vám, adó, stb), szóval 80k körül lesz.
A kérdező hozzászólása: és még egy kérdés: miért jó a 3g a ps vita-ban?
Mert köthetsz rá mobilnetet, így nem csak otthon wifirõl netethetsz rajta. És így útközbe is tudsz honlapokat nézni, vagy éppen multiplayerezni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)

Szerintetek milyen konzolt lenne érdemes venni ezek közül: ps vita vagy a jövőben xbox one vagy ps4?

Meg hogy hol lenne érdemes venni ?

Legjobb válasz: Jövõben PS4, nem kérdés. Vita sem rossz, de az csak egy handled, egy asztali konzolt meg sem közelítheti. Xbox One-nál meg PS4 egyértelmûen jobb. Mivel még fél évig nem jelenik meg egyik sem, ezért nehéz lenne megmondani, hogy hol érdemes megvenni.

Jövõben PS4, nem kérdés. Vita sem rossz, de az csak egy handled, egy asztali konzolt meg sem közelítheti. Xbox One-nál meg PS4 egyértelmûen jobb. Mivel még fél évig nem jelenik meg egyik sem, ezért nehéz lenne megmondani, hogy hol érdemes megvenni.
Én a Konzolvilág nevû boltban venném, mert ott minden olcsóbb. Szerintem a PS vita nem éri meg, mert egy apró szarság, viszont az Xbox One-nál meg jobb lesz a PS4, úgyhogy PS4-et vegyél.

Milyen állatpárt nem vitt magával Noé a bárkába a vizözön idején? Miért nem?

Legjobb válasz: Medveállatkát nem vitt magával, mert az igen extrém körülményeket is túlél.

Medveállatkát nem vitt magával, mert az igen extrém körülményeket is túlél.
Halat!!! Sztem :D
Ezzel nem ugy akarom mondani, hogy én olyan nagy szent vagyok hogy mindent tudok. De nyissátok ki a bibliát és olvassátok! Noé minden állatból egy párat vitt magával. értitek? mindenbõl!!! Aki ezt megcáfolja az az õ véleménye. Senki sem tudhatja. Ha annyira kíváncsi vagy rá utazz vissza az idõbe, s kérdezd meg tõle.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!