Találatok a következő kifejezésre: A visszatartott káros (2 db)

A visszatartott hasmenés káros lehet a babára?

Az otthonunktól kb. negyed órára jött rám, és nagyon nehezen tudtam visszatartani. Még a víz is kivert, azt hittem, nem érek el hazáig. Kb. 20 percig tartott az út, mert többször meg kellett állnom. Szerintem ilyen lehet beöntés után, ezért bízom benne, hogy kárt nem okoztam.

Legjobb válasz: Nem tudom,h mennyire karos ez a babara,de neked tuti nem tesz jot ha vissza folytod...dehat vannak ilyn vesz esetek,sajnos. Gratulalok a babahoz!

Nem tudom, h mennyire karos ez a babara, de neked tuti nem tesz jot ha vissza folytod...dehat vannak ilyn vesz esetek, sajnos. Gratulalok a babahoz!
Dehogy ártott! Ne aggódj! Boldog babavárást! 15 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Minden jót nektek is!

Van valamilyen káros hatása a szabadtüdős merülésnek meg a visszatartott lélegzetnek?

Amit az apnoé-val kapcsolatban találtam és kitérne a betegségekre az angolul van vagy be sem tölti.

Legjobb válasz: Persze. Halnak az agysejtek mint a legyek. Oxigénhiányos állapotban vannak, az elsõ az amik megérzik az agysejtek. Ezen kyvül a nagy nyomástól minden szervül károsodik. Egy darabig túl lehet élni, de eddig nem hallottam olyan merülõ bajnokról aki túl sikáig élt volna.

Persze. Halnak az agysejtek mint a legyek. Oxigénhiányos állapotban vannak, az elsõ az amik megérzik az agysejtek. Ezen kyvül a nagy nyomástól minden szervül károsodik. Egy darabig túl lehet élni, de eddig nem hallottam olyan merülõ bajnokról aki túl sikáig élt volna.
A kérdező hozzászólása: Azhogy feszegetik a hátrokat egy dolog. Azt meg ne felejtsd el, hogy jóval nagyob a tüdejük és még a szívverésüket is tudják lassítani. Nyilvánvaló, hogy 180 méteren már nagy a nyomás. De vannak aki vesznek egy nagy levegõt lemerülnek 20-30-40 méterre, percekig bírják levegõvétel nélkül és semmi bajuk.Csak halat szigonyoznak.
akkor miért kérdeztél, ha ilyen jól ismered az egészségi állapotukat? nem értelek
A kérdező hozzászólása: ne ismerem az egészségi állapotukat. Érdekel, hogy van-e káros hatása. Magyar nyelven van errõl valami a neten??
Nagyon sok évi gyakorlás és a tûréshatár kitolása mellett nincs különösebb. Lásd a gyöngyhalászokat..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!