Találatok a következő kifejezésre: A virslit nap lehet (9 db)

Protein napon a hús vagy a virsli mellé lehet egy kis ketchupot enni?

Legjobb válasz: Elõzõ válaszoló! Dehogynem mennek le a kilók! ha ugyancsak ennyirõl van szó. am félreértettél, nem úgy értettem, h minden fehérjenap virslit egyen (ketchuppal). Sõt, én eddig még csak az egész diéta alatt 1xer (most legutóbb) ettem virslit, ja és kis ketchuppal. Szóval ha 3 hónap alatt egyszer, max. kétszer eszik virslit ketchuppal, ne mond h gond van!!

Elõzõ válaszoló! Dehogynem mennek le a kilók! ha ugyancsak ennyirõl van szó. am félreértettél, nem úgy értettem, h minden fehérjenap virslit egyen (ketchuppal). Sõt, én eddig még csak az egész diéta alatt 1xer (most legutóbb) ettem virslit, ja és kis ketchuppal. Szóval ha 3 hónap alatt egyszer, max. kétszer eszik virslit ketchuppal, ne mond h gond van!!
jajj!! Szetm igazán nem tragédia ha eszik hozzá egy kis (!) ketchupot!! En is ettem egy minimalisat! Nem ezen múlik a dolog, ha mindent betart!
Mustárt!!!!
A ketchup tiszta cukor, ne egyél hozzá.
Senkit nem érdekel, hogy neked nulla akaraterõd volt és nem bírtad betartani a diétát. Ettõl még nem kell a másikat is lerántani.
"Senkit nem érdekel, hogy neked nulla akaraterõd volt és nem bírtad betartani a diétát. Ettõl még nem kell a másikat is lerántani." Nagyon rosszul ítéled meg (elõttem szóló)! [És ez rosszul esik:((] Igenis, van akaratereje (a fogyókúra végett tanulja -jelenleg is- ezt az olykor nehéz, de a sikerhez elengedhetetlen tényezõt; az akaraterõt, az odaszánást).És szó sincs múlt idõrõl, mert még javában csinálja a diétát. Nem adja fel. A legtávolabb az áll tõle amit írtál - vagyis amit fent idéztem tõled-. Igaz h az elején voltak apró(!) eltérések a diétából, de már lassan másfél hónapja (és a közben folyamatosan hétrõl-hétre el-eltûnõ 1 kilócskák ösztönzésében, a végsõ célt látva) úgy betartja, hogy azt még Õ sem gondolta volna valaha. pl: most is gyümölcsnap van és csak és kizárólag gyümölcsöt eszik, még egy kismarék mogyorót sem eszik a gyomorsava érdekében.Fogyása: 76kg ról 67kg jelenleg. És ez még nem a végcél!! Látod, h félreítél(t)ed! Szóval semmi alapja és semmi jogod nincs ilí rágalmazásra a diétát iletõen! Nem akarja Õ lerántani! Dehogy! Sõt... Amit írt, amellett ki is áll. HA (ezt fontos szó), mindent betart a kérdésfeltevõ (úgy érti MINDENT), akkor kérlek szépen az elõzõ válaszát nyugodtan elismételve azt írja akire ilyet írtál, h teljes nyugalommal EHET fehérjenapon a virsli mellé ízlésesen ketchupot vagy mustárt. MINIMÁLIS adagban, nem tonnaszámra. Tapasztalatból írja, ott fent vannak a koordinátái (súlyból fogyás), és ez magáért beszél.Lehet enni! Mértéktartás fontos! Remélem egyetértesz aki elõtte írtál! A kérdés feltevõnek pedig azt írom, Ha csak ennyiben tér el (vagyis a többit betartja), másban nem, akkor EHET a virsli v hús mellé kis ketchupot.
Light ketchup!!! :)

A virslit meddig lehet a fagyasztóba tárolni, ha előtte 2 napig a rendes hűtőben volt? Meddig fogyasztható, jó lesz még az?

asszem kb másfél hete van fagyasztóban

Legjobb válasz: Ha szavatossági idõn belül raktad be, akkor semmi baja. Hiszen nem 2 napig volt rendes hûtõben, hanem a boltban is, Isten tudja, mióta. Több hónapig is eláll.

Ha szavatossági idõn belül raktad be, akkor semmi baja. Hiszen nem 2 napig volt rendes hûtõben, hanem a boltban is, Isten tudja, mióta. Több hónapig is eláll.
semmi baja

Ch napon lehet enni tésztát pöriszafttal? Vagy ha anyu csinál keményítőnapra paprikáskrumplit, de tesz bele kolbit meg virslit, de éz azokat nem eszem, az mehet? Vagy baj ha belefő a kolbi és a virsli?

Legjobb válasz: Én ennyire nem veszem szigorúan, szóval szerintem mehet. Én is szoktam paprikáskrumplit enni kolbász nélkül, meg tésztát pörköltszafttal, sõt, keményítõnapon rizst meg krumplit is ettem pörköltszafttal.

Én ennyire nem veszem szigorúan, szóval szerintem mehet. Én is szoktam paprikáskrumplit enni kolbász nélkül, meg tésztát pörköltszafttal, sõt, keményítõnapon rizst meg krumplit is ettem pörköltszafttal.
Én is így csináltam, és lement 12 kg.


Protein napon lehet pl. a főtt virslihez egy db. főtt tojást enni?

Legjobb válasz: Lehet, de ha egy mód van rá sárgája nélkül edd, mert sok benne a zsír.

Lehet, de ha egy mód van rá sárgája nélkül edd, mert sok benne a zsír.
mellesleg a virsli fehérjetartalma valahol a béka feneke alatt van, több benne a zsír. tojás viszont jó dolog, de abból se egyet hanem sokat, sárgája nélkül ha lehet.
lehet, mert mindkettõ a fehérje kategóriához tartozik
az hulyeség, h fott tojás sárgáját ki kell hagyni. a leírásban sincs odaírva, h hagyjuk ki. és akkor a sult tojást hogy csinálod? kiszeded a sárgáját? én mindig eszem sárgáját is.
Virslit egy jó szelet hús helyett??? Gondold újra!

A virslit melyik nap lehet enni szénhidrát vagy fehérje?

Legjobb válasz: Fehérje, hiszen hús!

Fehérje, hiszen hús!
Mondjuk jobban jársz egy grillezett csirkemell szelettel. A vítsli nem éppen zsírszegény kaja.
kit izgat? csirkemellfilé 1200/kg virsli 500/kg sajnos nekem pl így kell gondolkodnom :)
mehet persze. Fekete Laci szted tart ien napokat.? ami a keze ügyébe akad megeszi. :D
Tejföl reszelt sajttal nagyon finom és laktató. Néha egy kis rántott sajt is becsúszhat, ha unod a husokat.
Én simán szoktam enni rántott dolgokat. Elvileg ehetsz egy szelet kenyeret, de mivel én ezt nem szeretem, így a húson, ill. sajton lévõ panírt betudom kenyér helyett. Olykor még keményítõ napon is készítek rántott cukkinit/krumplit/gombát...
1 jó izmos szelet tarja sütve, fokhagymásan salátával... :)
Istenkém segíts
A kérdező hozzászólása: Most miért baj h ezt nem tudom? Biztos van olyan amit te nem tudsz én meg igen. mégis tudnék rá tisztességesen válaszolni.
Ketchup tiszta egészségtelen, bár jobb, mint a majonéz. Mustárt kis mennyiségben ehetsz, bár ha nagyon megkívánod, egyél hozzá egy kis ketchupot is, de csak óvatosan! : )
"Jó lenne tudni mert akkor úgy kezdem a 90 naposat?" hát mi ezt honnan tudjuk, hogy te hogyan kezded a 90 naposat? amúgy sztem úgy kezded, de ezt tõled kéne megkérdezni
a majonéz tele van olajjal a ketchup meg cukorral, a mustár törhetõ egy kevéskét ehetsz, de ha megforditod a flakont és elolvasod az összetevõket akkor magadtól is rájössz.
Igen, ehetsz mindkettõt, és majonézt is, ha kedved támad, de azt csak ezen a napon!!! -Egy 90 napos diétát megjárt, 15 kilót fogyott tanácsadó :)
Amilyen gagyi virslik vannak.....:) )

A Protein napon ha virslit eszem ehetek hozzá pl mustárt? És a saláta mint étkezési lehetőség csak fejessalátát takar vagy pl lehet a csomagolt verzió is amiben van esetleg némi lila káposzta is?

Legjobb válasz: Igen mustárt ehetsz. A nyers zöldséget megeheted mindennap, úgy mint a savanyúságot is. A káposztasaláta is saláta.

Igen mustárt ehetsz. A nyers zöldséget megeheted mindennap, úgy mint a savanyúságot is. A káposztasaláta is saláta.
Engem a fûszer inkább lenyugtat.....élvezzük a fogyókúrát.A saláta lehet ubi, paradicsom, paprika, retek..stb.Olivaolajjal öntsd le.A virsli mustárral remek kaja fehérje napon.
Fogyókúrához a fûszeres ételek azért sem jók, mert veszett éhes leszel tõlük.

Miért kell reggelire almát enni? Pl. : fehérje napon nem lehet felcserélni tojással vagy virslivel kezdeni a napot? És mondjuk vacsorára almát enni. Úgy nem hat?

Legjobb válasz: A reggeli alma azért fontos,mert beindítja az emésztést,segít a gyomor és a belek kiüritésében,lazítja a székletet,mellesleg az emésztése során több kalóriát égetünk,mint a bevitt kalória.Ne cseréld fel,egy idõ után megszokod,és eszedbe sem fog jutni hogy mást is lehetne enni.

A reggeli alma azért fontos, mert beindítja az emésztést, segít a gyomor és a belek kiüritésében, lazítja a székletet, mellesleg az emésztése során több kalóriát égetünk, mint a bevitt kalória.Ne cseréld fel, egy idõ után megszokod, és eszedbe sem fog jutni hogy mást is lehetne enni.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz! NEM LEHET! Ez a diéta errõl szól, ha nem tudod betartani, akkor inkább keress egy másikat, hozzád testhezállóbb diétát, van egy kevés!
szerintem egyél akkor almát amikor kedved tartja:D az alma jó dolog:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!