Találatok a következő kifejezésre: A virslit nap (15 db)

Protein napon a hús vagy a virsli mellé lehet egy kis ketchupot enni?

Legjobb válasz: Elõzõ válaszoló! Dehogynem mennek le a kilók! ha ugyancsak ennyirõl van szó. am félreértettél, nem úgy értettem, h minden fehérjenap virslit egyen (ketchuppal). Sõt, én eddig még csak az egész diéta alatt 1xer (most legutóbb) ettem virslit, ja és kis ketchuppal. Szóval ha 3 hónap alatt egyszer, max. kétszer eszik virslit ketchuppal, ne mond h gond van!!

Elõzõ válaszoló! Dehogynem mennek le a kilók! ha ugyancsak ennyirõl van szó. am félreértettél, nem úgy értettem, h minden fehérjenap virslit egyen (ketchuppal). Sõt, én eddig még csak az egész diéta alatt 1xer (most legutóbb) ettem virslit, ja és kis ketchuppal. Szóval ha 3 hónap alatt egyszer, max. kétszer eszik virslit ketchuppal, ne mond h gond van!!
jajj!! Szetm igazán nem tragédia ha eszik hozzá egy kis (!) ketchupot!! En is ettem egy minimalisat! Nem ezen múlik a dolog, ha mindent betart!
Mustárt!!!!
A ketchup tiszta cukor, ne egyél hozzá.
Senkit nem érdekel, hogy neked nulla akaraterõd volt és nem bírtad betartani a diétát. Ettõl még nem kell a másikat is lerántani.
"Senkit nem érdekel, hogy neked nulla akaraterõd volt és nem bírtad betartani a diétát. Ettõl még nem kell a másikat is lerántani." Nagyon rosszul ítéled meg (elõttem szóló)! [És ez rosszul esik:((] Igenis, van akaratereje (a fogyókúra végett tanulja -jelenleg is- ezt az olykor nehéz, de a sikerhez elengedhetetlen tényezõt; az akaraterõt, az odaszánást).És szó sincs múlt idõrõl, mert még javában csinálja a diétát. Nem adja fel. A legtávolabb az áll tõle amit írtál - vagyis amit fent idéztem tõled-. Igaz h az elején voltak apró(!) eltérések a diétából, de már lassan másfél hónapja (és a közben folyamatosan hétrõl-hétre el-eltûnõ 1 kilócskák ösztönzésében, a végsõ célt látva) úgy betartja, hogy azt még Õ sem gondolta volna valaha. pl: most is gyümölcsnap van és csak és kizárólag gyümölcsöt eszik, még egy kismarék mogyorót sem eszik a gyomorsava érdekében.Fogyása: 76kg ról 67kg jelenleg. És ez még nem a végcél!! Látod, h félreítél(t)ed! Szóval semmi alapja és semmi jogod nincs ilí rágalmazásra a diétát iletõen! Nem akarja Õ lerántani! Dehogy! Sõt... Amit írt, amellett ki is áll. HA (ezt fontos szó), mindent betart a kérdésfeltevõ (úgy érti MINDENT), akkor kérlek szépen az elõzõ válaszát nyugodtan elismételve azt írja akire ilyet írtál, h teljes nyugalommal EHET fehérjenapon a virsli mellé ízlésesen ketchupot vagy mustárt. MINIMÁLIS adagban, nem tonnaszámra. Tapasztalatból írja, ott fent vannak a koordinátái (súlyból fogyás), és ez magáért beszél.Lehet enni! Mértéktartás fontos! Remélem egyetértesz aki elõtte írtál! A kérdés feltevõnek pedig azt írom, Ha csak ennyiben tér el (vagyis a többit betartja), másban nem, akkor EHET a virsli v hús mellé kis ketchupot.
Light ketchup!!! :)

Ch napon lehet enni tésztát pöriszafttal? Vagy ha anyu csinál keményítőnapra paprikáskrumplit, de tesz bele kolbit meg virslit, de éz azokat nem eszem, az mehet? Vagy baj ha belefő a kolbi és a virsli?

Legjobb válasz: Én ennyire nem veszem szigorúan, szóval szerintem mehet. Én is szoktam paprikáskrumplit enni kolbász nélkül, meg tésztát pörköltszafttal, sõt, keményítõnapon rizst meg krumplit is ettem pörköltszafttal.

Én ennyire nem veszem szigorúan, szóval szerintem mehet. Én is szoktam paprikáskrumplit enni kolbász nélkül, meg tésztát pörköltszafttal, sõt, keményítõnapon rizst meg krumplit is ettem pörköltszafttal.
Én is így csináltam, és lement 12 kg.

A virslit meddig lehet a fagyasztóba tárolni, ha előtte 2 napig a rendes hűtőben volt? Meddig fogyasztható, jó lesz még az?

asszem kb másfél hete van fagyasztóban

Legjobb válasz: Ha szavatossági idõn belül raktad be, akkor semmi baja. Hiszen nem 2 napig volt rendes hûtõben, hanem a boltban is, Isten tudja, mióta. Több hónapig is eláll.

Ha szavatossági idõn belül raktad be, akkor semmi baja. Hiszen nem 2 napig volt rendes hûtõben, hanem a boltban is, Isten tudja, mióta. Több hónapig is eláll.
semmi baja


mehet persze. Fekete Laci szted tart ien napokat.? ami a keze ügyébe akad megeszi. :D
Tejföl reszelt sajttal nagyon finom és laktató. Néha egy kis rántott sajt is becsúszhat, ha unod a husokat.
Én simán szoktam enni rántott dolgokat. Elvileg ehetsz egy szelet kenyeret, de mivel én ezt nem szeretem, így a húson, ill. sajton lévõ panírt betudom kenyér helyett. Olykor még keményítõ napon is készítek rántott cukkinit/krumplit/gombát...
1 jó izmos szelet tarja sütve, fokhagymásan salátával... :)

A virslit melyik nap lehet enni szénhidrát vagy fehérje?

Legjobb válasz: Fehérje, hiszen hús!

Fehérje, hiszen hús!
Mondjuk jobban jársz egy grillezett csirkemell szelettel. A vítsli nem éppen zsírszegény kaja.
kit izgat? csirkemellfilé 1200/kg virsli 500/kg sajnos nekem pl így kell gondolkodnom :)
Istenkém segíts
A kérdező hozzászólása: Most miért baj h ezt nem tudom? Biztos van olyan amit te nem tudsz én meg igen. mégis tudnék rá tisztességesen válaszolni.
Ketchup tiszta egészségtelen, bár jobb, mint a majonéz. Mustárt kis mennyiségben ehetsz, bár ha nagyon megkívánod, egyél hozzá egy kis ketchupot is, de csak óvatosan! : )
"Jó lenne tudni mert akkor úgy kezdem a 90 naposat?" hát mi ezt honnan tudjuk, hogy te hogyan kezded a 90 naposat? amúgy sztem úgy kezded, de ezt tõled kéne megkérdezni
a majonéz tele van olajjal a ketchup meg cukorral, a mustár törhetõ egy kevéskét ehetsz, de ha megforditod a flakont és elolvasod az összetevõket akkor magadtól is rájössz.
Igen, ehetsz mindkettõt, és majonézt is, ha kedved támad, de azt csak ezen a napon!!! -Egy 90 napos diétát megjárt, 15 kilót fogyott tanácsadó :)
Amilyen gagyi virslik vannak.....:) )

Kicsit már "szagos" a 4 napja vett virsli. Lesz-e bajom tőle?

A nyálkát már lemostam róla. Elég,ha simán megf?zöm és elmegy a rossz szag? Tegyek a föz?vízbe valamit, vagy inkább süssem meg? Még nem romlott teljesen,de érezhet? egy kellemetlen illat rajta.

Legjobb válasz: Miért akarsz vele kísérletezni? Dobd ki a csudába.

Miért akarsz vele kísérletezni? Dobd ki a csudába.
Áztasd egy kis ideig ecetes vízbe, és utána fõzd meg.
Én nemcsak azért nem enném meg, mert valami bajom lehet tõle. Biztos benne lenne az orromban a rossz szag és ha csak egy kicsi is maradt benne, ha megütné at orrom ahogy a tányér fölé hajolok, akkor elmenne az étvágyam. Nem sok büdösebb dolog van a bomló fehérjénél. Lehet, hogy nem jó kaját kidobni, de én inkább jóízûen eszem.
Én már ettem ilyen virslit. Jól megmostam, jó sokáig sütöttem. A páromnak semmi baja nem lett, de nekem ment a hasam tõle. Nem vagyunk egyformán érzékenyek... Én többet nem eszem ilyet.
De gondolom még nem messzirõl bûzlik, csak közelrõl megszagolva van egy kis furcsa illata.
Esetleg ha úgy döntesz, hogy mégsem eszed meg, ha van kutya, vagy macska, õ még nyugodtan megeheti. Így nem kell kidobni sem.
Én már ettem ilyen virslit, nem lett bajom tõle. De tényleg jobb lett volna frissen megenni. HA hûtõben volt 4 nap alatt nem szabad neki megromlania. Jó forró vízben fõzd meg és egy kicsit fõzd tovább, mint kéne! Fõve már nem lesz olyan szaga, íze.
Hát inkább ne edd meg! Ha már gyanús az "illata"...
csak akkor nem ártana, ha nem vennéd észre, hogy szagos!!!
A kérdező hozzászólása: Hát hazajöttem, és az ecetes vízbõl kivéve is olyan szaga volt. Nem tudom leírni, de már túl volt azon az "illaton" ami még tolerálható lenne. Nem is enném jóízûen. Vasárnap vettem egy kilós kiszerelésben és nem voltam olyan éhes , hogy megegyem ennyi idõ alatt. Valószínûleg az volt a gond, hogy benn hagytam a mûanyag kiszerelésben, és ott meg jól megpimpósodott a zárt közegben Legközelebb , ha veszek ennyit egy részét lefagyasztom. Nem volt drága egyébként nem vesztettem sokat vele szerencsére. Köszönöm még egyszer.
Szerintem is dobd ki, nem érdemes kinlódni vele :D
Fujj! Dobd ki! Kapsz Coopos virslit már 100 ft-ért. Inkább vegyél azt minthogy megeszed a rosszat!!!
A kérdező hozzászólása: Úgy döntöttem, hogy beáztatom ecetes vízbe és utána vagy jó sokáig fõzöm/sütöm! Kicsit belekóstoltam és elég rossz íze volt. talán utána jobb lesz. Most el kell mennem, a eddig ázik a vízbe. késõbb megírom mi lett az eredmény. lehet mégis kidobom, de még megpróbálom hátha ez bejön. Ha más eredménye nem lesz, gazdagabb leszek ezzel a tapasztalattal. köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Szerintem minden virsli ami nem ilyen fõzõtasakban van benyálkásodik. Le kell mosni, aztán fõzd meg ha romlott úgyis megérzed az ízén, akkor ne edd meg:)
A kérdező hozzászólása: Sajnálom kidobni:) Volt már, hogy olyan (darált)húst vettem, aminek volt már kis bukéja, de pár óra fõzés után kiment belõle, és nem is éreztem semmi kellemetlen illatot. Talán visrlinél is van valami praktika, ha nem is lehet órákig fõzni.
Én ilyen virslitõl olyan gyomorrontást kaptam, hogy azt hittem, nem élem túl.Pedig nem volt szagos.A páromnak nagyon erõs gyomra van, de õ is nagyon beteg lett.

A Protein napon ha virslit eszem ehetek hozzá pl mustárt? És a saláta mint étkezési lehetőség csak fejessalátát takar vagy pl lehet a csomagolt verzió is amiben van esetleg némi lila káposzta is?

Legjobb válasz: Igen mustárt ehetsz. A nyers zöldséget megeheted mindennap, úgy mint a savanyúságot is. A káposztasaláta is saláta.

Igen mustárt ehetsz. A nyers zöldséget megeheted mindennap, úgy mint a savanyúságot is. A káposztasaláta is saláta.
Engem a fûszer inkább lenyugtat.....élvezzük a fogyókúrát.A saláta lehet ubi, paradicsom, paprika, retek..stb.Olivaolajjal öntsd le.A virsli mustárral remek kaja fehérje napon.
Fogyókúrához a fûszeres ételek azért sem jók, mert veszett éhes leszel tõlük.

15 hónaposom miért nem akarja megenni a vajkrémet, felvágottat, virslit? Csak a sajt menne éjjel-nappal.

Legjobb válasz: mi ezzel a probléma? akkor adj neki sajtot,ha azt kéri.biztos arra van szüksége a szervezetének.azt legalább nincs tele annyi szeméttel,mint a virsli,meg a silány minõségû felvágottak

mi ezzel a probléma? akkor adj neki sajtot, ha azt kéri.biztos arra van szüksége a szervezetének.azt legalább nincs tele annyi szeméttel, mint a virsli, meg a silány minõségû felvágottak
Mert tudja, hogy mi a ajó neki. A felvágott, virsli nem az.
A kérdező hozzászólása: Egyébként igazatok van! De a vajkrémet, a vajat miért nem eszi??
Sosem ette, vagy csak most kezdte ezt? Én fiam mindig kiválaszt egy kedvencet, és az megy 1-másfél hétig. Utána rá se akar nézni, megunja.
A kérdező hozzászólása: Hát ette, de nem mindennap azt. Most meg már kb. 2 hete egyáltalán nem akarja csak a sajtot enni.
Én fiam is ette, de már nem eszi:) felvágottat, meg virslit még csak csak megenné, de nem veszek neki, mert tényleg tele van szeméttel...húst eszik amúgy így ezekre nincs szükség. A vajkrémet régebben õ is szerette, most meg nem enné!1, 5 éves Édes, mert mindeig mondja:"hajt, hajt, hajt"(sajt), "ub, ub, ub"(uborka) Már hetek óta ez a menü nálunk, kenyérrel, maci kávéval, vagy sima tejjel...nem tudok vele mit csinálni, de nembánom:) Azért persze készítek neki omlettet, meg kukorica lepényt, tejbegrízt vacsira, reggel meg sokszor eszünk zabpelyhet almával, de a sajt-ubi megunhatatlan:)

Ez volt az első napom. Reggeliztem 1 szilvát, ebédeltem 2 főtt virslit és 2 darab tojásfehérjét, vacsorának 2 virslit és 1 tojásfehérjét. Jól csinálom a fogyokúrát?

Csak kiváncsi vagyok hogy jól csináltam-e.

Legjobb válasz: Ne haragudj, de HÜLYE vagy. ha továbbra is így étkezel ilyen szénhidrátszegényen, leesik a vércukrod, kiürülnek a B vitamin raktáraid, feszült, ideges leszel, mert nem kap az agyad elég cukrot. A teljesõrlésû kenyereket nyugodtan beiktathatod az étrendedbe, nem beszélve a zöldségekrõl, amik egyáltalán nem hízlalnak korlátlanul fogyaszthatóak. És a reggeli gyümölcs is kifejezetten elõnyös a fogyókúra alatt, felpörgeti az anyagcserét, méregtelenít.

Ne haragudj, de HÜLYE vagy. ha továbbra is így étkezel ilyen szénhidrátszegényen, leesik a vércukrod, kiürülnek a B vitamin raktáraid, feszült, ideges leszel, mert nem kap az agyad elég cukrot. A teljesõrlésû kenyereket nyugodtan beiktathatod az étrendedbe, nem beszélve a zöldségekrõl, amik egyáltalán nem hízlalnak korlátlanul fogyaszthatóak. És a reggeli gyümölcs is kifejezetten elõnyös a fogyókúra alatt, felpörgeti az anyagcserét, méregtelenít.
Jól csinálod, de egyél többet, mert el fogsz szédülni :D Nyugodtan ehetsz még máskor többet is!
Szia! Csak abban az esetben csinálod jól ha az éhhalál a célod, vagy ha egy kismadár vagy. Akkor is hatásos a diéta ha ennél egy picit többet eszel. Fõleg a reggeli egy darab szilva durva, jó, hogy nem ájultál el vagy ilyesmi... Szóval ilyen formában ezt 90 napig nem fogod bírni. Ha nem szeretnéd idõ elõtt feladni (mert az éhezést azért nem lehet sokáig bírni..), akkor egyél normálisan. (Pl. reggelire én mindig megettem kb. annyit, hogy egy banán + alma, vagy ha szilva, akkor 10 - 15 szem, vagy szõlõbõl egy fürt, vagy 2-3 barack, stb... szóval normális mennyiséget). És hogy fogytam-e? Igen, 15 kg-t. Úgyhogy nem érdemes túlzásba vinni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, megfogadom


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!