Találatok a következő kifejezésre: A világon jobban szeretem és (2 db)

A világon mindenél jobban szeretem és nagyon szeretném hogy egyutt legyunk, már jó formán mindent meg tettem azért hogy egyutt legyunk... Mit tegyek?

Hoygan szerezem meg ot??csajszi vagyok...

Legjobb válasz: Fõzz neki... Viccet félretéve: mi az a minden? Nagyon nem éri meg teperni, mert a hagyományos nemi szerepek még mindig élnek, és a pasi nem fogja sokra tartani azt a csajt, amelyik teljesen kiadja magát neki.

Fõzz neki... Viccet félretéve: mi az a minden? Nagyon nem éri meg teperni, mert a hagyományos nemi szerepek még mindig élnek, és a pasi nem fogja sokra tartani azt a csajt, amelyik teljesen kiadja magát neki.
A kérdező hozzászólása: Hát azért nem mindent csak nagyon igyekszem meg minden ...
hány évesek vagytok? Lehetséges hogy még õ sem érzi magát késznek hozzá, vagy Te lennél neki az 1. esetleg nem találjátok a megfelelõ helyszínt. Tervezzétek meg hogy hol lenne a legkényelmesebb és mikor.
Elsõ kommentelõ vagy lány vagy egy szerencsétlen balfasz. Tegye fel az a kezét aki ellöki magától azt a szexuálisan közeledõ csajt, akirõl 100% tudja, hogy úgy bele van zúgva mint a kurvaélet és akarja a fiút...amúgy feküdjetek le az a legjobb!
A kérdező hozzászólása: egy barátom kérdezi én lány vagyok
A kérdező hozzászólása: nem az a lány nem én utálom
Kezdjük ott, miért utál?
A kérdező hozzászólása: kibeszélte a fiu a csajnak egy két titkos dolgát és ezutáni bocsánatkérést zaklatásnak vette
Elég hülye az a srác, ha kibeszéli a nõ dolgait... Nõért pedig nem küzdünk, ha elmegy egy, jön helyette kettõ. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!