Találatok a következő kifejezésre: A világon jobban szeretem (11 db)

Ez rám nem igaz. Amúgy azt tudom mondani, amit már több kérdésben leírtam: tudod az a baj, hogy szerintem te sem a csendesebb fiúkat nézed, hanem te is a party-arcokkal törõdsz csak...és a végén még csodálkozol, hogy azoknak meg nem kell a csendes lány. Látod ez a szomorú.
Miért van az, hogy a Kedves Kérdezõ általánosít? :-)
Ez max fiatalabb korban igaz, akkor az a menõ, aki feltûnõ. Sokat beszél társaságban, kihívó stb... A csendesebb lányokat ekkor nem veszik annyira észre. Gondolom, olyan 14-18 éves lehetsz, ez pár éven belül megváltozik, nem egy csaj ismerõsöm volt így (húsz éves korukban egyszer csak olyan kapósak lettek, hogy na).
Mit értünk világi alatt? és mennyire csendes a csendes?
Én is a csendesebb lányokat szeretem.
Melyik bolygón??
Hát énrám a kérdés nem igaz! 34F
Szerintem ez inkább a fiatalabb korosztályra jellemzõ, amikor a srácok inkább még a könnyû kalandokat keresik, nem tartósabb kapcsolatokat, aztán ahogy komolyodnak, õk is egy komolyabb lányt keresnek, akivel beszélgetni is lehet.
Mért van az, hogy a nõk jobban szeretik a világi pasikat, akik elhagyják õket, mint azokat, akik csendesebbek, de megbecsülnék õket?
Én azthiszem, a fiatalabb korosztályba tartozom, de sose szerettem azokat a lányokat akik másznak az összes fiura, minden bulin a középpontban vannak e miatt... Nem azt mondom nem dugnék velük, de sose tudnék járni velük.
utolsó: na ez az, pont erre céloztam én is! Kérdezõ: látszólag nem bírod a "világi" lányokat, de hogy ezen háborogsz, csak azt jelzi, hogy inkább irigyled õket és te is az õ értékrendjük szerint akarsz élni
Azert ved mar eszre, hogy egy szolid fiunak vagy lanynak eleg egyszer parra lelnie, szoval nem is szukseges, hogy minden masodik ellenkezo nemu ra akarjon maszni. Szoval ha ilyen kerdest teszel fel, abbol az jon le, hogy ugyanolyan kalandokra vagysz, mint a "vilagi" lanyok.
Mert egy csendes, normális lányt nem akarnék megbántani. A világi lányokat meg el lehet dobni mint a használt zsepit, mert úgyis rájuk ugrik 5 másik srác - így még csak észre sem veszik, hogy csak szórakozásra jók.
itt sem igaz 20F
rám se 19/f :)
De ki számít világinak? Ma már nagyon kevés ember a világi. Az nem világi, hogy csak a buli érdekli, még úgy sem, ha ezért utazgat össze-vissza. Ez olyan, mint az "én nem vagyok antiszociális, mert megyek a haverokkal a kocsmába és nem csak a gép elõtt ülök". Aki a kocsmában szocializálódk, az régen rossz, aki buliban világi, az régen rossz.
Hát ha szar vagy az ágyban... :D
Ki, mit szeret :D
Mert így ha megkérdezik tõlük, hogy hány pasival feküdtek már le a múltban, nem kell hazudniuk, bátran mondhatják a számot. Arra meg már kényelmetlen rákérdezni, hogy "és mennyi volt, akit csak leszoptál?" Mert arra már sokkal kínosabb és több számjegyû lenne a válasz.
A szopás az jó "de a lakókocsi még jobb!"
én is szeretek de azért a szex sokkal jobb
Szerintem aki ezt írta eléggé el van tévedve.
Hát nem tudom ..., én szeretek , , cumizni, , is, ahogyan te fogalmaztál, de magától a szextõl nem jobban!
Nem tudom, én nem így veszem észre. De lehet h az én korosztályom más. 29/f
A kérdező hozzászólása: Tegyük fel hogy sz*ar vagyok az ágyban. Akkor miért sz*opnál le? Miért nem keresnél olyasvalakit aki jó az ágyban?
Szerintem azokra a fõként fiatalabb csajokra gondolt, akik talán még nem is szexelnek, de azt bezzeg alig várják, hogy egy buliban a srácok közül valaki félrehívja õket, és végre cumizhassanak egy jót.

Az baj, hogy a régi, régebbi dolgok sokkal jobban lekötnek, s sokkal jobban szeretem, mint mai, modern világot? Van esetleg olyan, aki szintén így érez?

Más a stílusom, ízlésem, mint a velem egykorúaké. 17 éves fiú vagyok, s a környezetemben én vagyok az egyetlen aki így van. Szeretem a klasszikus és a reneszánsz zenéket, a relaxációs zenéket. Emellett szeretem a '60-s '70-s '80-s évek nagy slágereit (külföldit és magyart egyaránt). Kedvenc énekesem Cserháti Zsuzsa, kovács Kati, Konc Zsuzsa. Az említett énekesekről a mai fiatalok többsége nem is hallott, jómagam meg rajongok értük. Az akkori filmeket is jobban szeretem, a maiakat kevésbé, persze vannak kivételek. Sokkal jobbnak tartom a régi életmódot ( felnőttek, rokonok, szüleim elmondásai alapján) és a régi lakberendezést. Nem erőltette rám senki ezt a dolgot, amikor hallottam, láttam valamit, akkor megfogott, s azóta bennem is maradt. Miért van ez?

Legjobb válasz: A régi életmód nekem is jobban tetszik, és sokkal szívesebben élnék ott, ha választani lehetne, lemondva minden mai dologról. De azért szeretem a mai zenét (nem éppen a tömegzenét, de azért mai), filmeket, stb. Szóval nem tudom... Ahogy mondtam, elcserélném a mai életet a régire, de sajnos ez lehetetlen.

A régi életmód nekem is jobban tetszik, és sokkal szívesebben élnék ott, ha választani lehetne, lemondva minden mai dologról. De azért szeretem a mai zenét (nem éppen a tömegzenét, de azért mai), filmeket, stb. Szóval nem tudom... Ahogy mondtam, elcserélném a mai életet a régire, de sajnos ez lehetetlen.
Ezzel én is hasonlóan vagyok, ha tehetném visszamennék a '20-'30-as évekbe. Szerintem ennek nincs különösebb oka, egyszerûen neked ez tetszett meg, mert más a stílusod, értékrendet, nincs ebben semmi furcsa.
Én is így vagyok, imádom a retrot :) Ismerem ezeket az énekeseket, de rajongó nem vagyok. A többi rám is passzol. 16L
Ugyan így vagyok. Fõleg ha belegondolok faterom meséibe, amin többnyire majd megfulladok a röhögéstõl. Bárcsak a 80'-as években lennék kamasz, és nem most.
A kérdező hozzászólása: Ó, örömmel látom hogy nem vagyok egyedül! :) Hát igen, valahogy a felnõttek elmondásai alapján sokkal jobb volt az a világ, mint a mai. Így azért a '20-s évektõl kezdve szívesen végig nézném milyen volt onnantól kezdve az élet. :)
Lehet hogy elõzõ életedben már végignézted :D
Én bármit megadnék azért, hogy a 80 években élhessek.Imádom a Metallicát , Ac/Dct meg a többi zenekart.Sokkal jobb volt akkoriban az élet net meg minden fos nélkül.
Csatlakozom, 18 éves lány vagyok. Néha kakukktojásnak érzem magam emiatt, de ha egyszer ez tetszik... Itt-ott meghallgatom a mostani slágereket is, de sokkal jobban tetszik nekem is a 70-es, 80-as évek zenéje :) Jó tudni, hogy mások is így vannak ezzel.
Én is ugyanilyen voltam 13-20 éves koromig kb. Olvass sokat mindenféle dolgokról és késõbb majd meglátod kinövöd. :) Jó lehetett a régi világ, de inkább csak érdekes. Majd ha nagyobb leszel megérted talán. Pl sok minden rosszabb volt akkoriban..betegségek, háborúk, tudatlanság, hogy mi ártalmas az egészségre..sok ilyen volt ami csak utólag derült ki. Régi világ érdekes, meg a régiségek engem is érdekelnek, de jobb a mai világ szerintem. Olvass sokat.

Van olyan pasi aki jobban szereti az orális kényeztetést, mint magát a szexet? Létezik egyáltalán ilyen fura pasi a világon?

Sziasztok! ..nem kamu kérdés, pusztán kíváncsiság =D

Legjobb válasz: Lehet,hogy nem jól értelmezem a kérdést.Én férfi vagyok,és jobban szeretek egy lányt orálisan elégíteni mint magát a szexet.Persze azt is szeretem,de ha sorrendet kell állítani,akkor magasan az elsõ helyezett a puncinyalás :)))Ez van :P

Lehet, hogy nem jól értelmezem a kérdést.Én férfi vagyok, és jobban szeretek egy lányt orálisan elégíteni mint magát a szexet.Persze azt is szeretem, de ha sorrendet kell állítani, akkor magasan az elsõ helyezett a puncinyalás :) ))Ez van :P
Hat en jobban szeretem az tutiiiiii
Igeeeen! Ha egy lány tehetséges a szopásban, akkor könnyen lehet, hogy a fiú inkább ezt akarja. És nem is beszéltünk a kényelemrõl, szopatni könnyebb, mint keményen dolgozni... Úgyhogy, szinte minden pasi ilyen, ha úgy hozzák a körülmények :DD
Nekem ilyen volt az exem, de õ azért szerette az orált jobban, mert nem volt túlságosan ellátva, ami a méretet illeti... Pedig nem vagyok egy elefántmuff, és szorítani is jól tudok, de ilyen kicsit nem is lehet összeszorítani :) ) Hát nem voltunk együtt sokáig, képzelheted...
Ez miért fura? Én jobban szeretem.

Hogyan "mondjam" el, illetve hogyan mutassam ki a kuytámnak, hogy a világon mindennél jobban szeretem?

Vagy tudja? :)

Legjobb válasz: A kutyád tuggya..... Ésszre vette hogy ,szereted ahogy ki akarod mutatni hogy imádod a kutyát! Sõt még akkor is erre gondolt mikor befogadtad a házadba és ettetni itatni kezdted! A kutyák inteligens állatok! Hamar rájönnek az ilyenre! Ja és ha még jobban szeretgetni akarod simogasd sõt inkább dédelgesd sokat és úgy biztos hogy az anyukájának ha nem annak a legkedvesebb gazdijának fog téged tekinteni.

A kutyád tuggya..... Ésszre vette hogy , szereted ahogy ki akarod mutatni hogy imádod a kutyát! Sõt még akkor is erre gondolt mikor befogadtad a házadba és ettetni itatni kezdted! A kutyák inteligens állatok! Hamar rájönnek az ilyenre! Ja és ha még jobban szeretgetni akarod simogasd sõt inkább dédelgesd sokat és úgy biztos hogy az anyukájának ha nem annak a legkedvesebb gazdijának fog téged tekinteni.
ha megfelelõen kimutatod biztos tudja, de azzal is biztos rájön, ha kedveskedsz neki, ha sokat öleled, simogatod, kedvére adsz enni stb. nekünk yorkink van, és imádjuk és szerintem õ is minket, mi kézben hurcoljuk mindenhova, mindig ölben van, mert ott szeret lenni, mindig felkéretszkedik, velünk alszik, mert ott szeret, stb. szerintem az ilyenekbõl egy állat érzi ezt, sõt a miénk gyakran a lépcsõ tetején vár minket mikor hazaérek, és utánoz minket ahogy mosolygunk, õ is kiteszi a fogsorát.
Tudja...
Elsõ vagyok. Nekünk shih-tzunk van. Tömören : mintha a gyermekünk lenne. Õ meg egy szeretetszörny. ;-) Halálra kényeztetjük, mégsem él vissza vele. Én mindig arra gondolok, ha mi ennyire szeretjük, úgy hogy az életünkben vannak még fontos dolgok (munka, család, barátok és élmények) rajta kívül, akkor õ mit érezhet, hogy neki CSAK mi vagyunk. Ja, és persze a feltétel nélküli szeretet! Akkor is imád, ha híztál 10 kilót, épp kócos vagy, vagy rosszat teszel, rosszra gondolsz, MINDIG!! HÁt, persze, hogy tudja, hogy szereted és neki ez a legfontosabb!
Persze, hogy tudja. Ha rendesen foglalkozol vele, akkor tudja. Sõt anélkül is. Azért vigyázz, el ne kényeztesd, mert a kutyák nagyon megérzik, hogy meddig mehetnek el. Persze ezt nem minden kutya használja ki, de az enyém pl. igen. Nála nagyon erõsen meg kell húzni a határokat.
A kutya teljes mértékben megérzi hogy mennyire szeretik!:D( a kutya nagyon hûséges):D
naaagyon sokat kell vele foglalkozni ha szereti a pocakját akkor adj neki valami kis jutalomfalatkákat :D de õ tudja kül h te szereted, sokat játsz vele, símogasd és ha gyorsan tanul akkor még trükköket is taníthatsz neki :P
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor nem csak mi vagyunk ilyen "elvetemûltek", hogy ennyire IMÁDJUK a kutyánkat? :)
A kérdező hozzászólása: Biztosan aranyos lehet mikor vigyorog! :) Nekünk vizslánk van. Persze õt is szoktam kézben hordani, olyankor átöleli a "kezeivel" a nyakamat és puszilgat. Meg velünk alszik hiszen ott szeret. Próbálok mindent megtenni, hogy igazán boldog kutya legyen, mert úgy szeretem, mintha a saját gyerekem lenne. Bár mondjuk félek, hogy nagyon elkényeztetem... árt az egy kutyának? :)
Járj vele rengeteget sétálni, tanuljatok együtt, és tanulás közben dicsérd meeg (õrült fejhangon) és adj neki sok jutifalit. DE: a szeretet ne csak a babusgatásból álljon, jobb neki egy séta, mint egy kutyakozmetika:) Ajánlom a KLIKKERT!

Ti a mai világra tekintve mit gondoltok? Egy fiú jobban szereti ha egy lány szûz vagy inkább azt választja aki szinte mindenkivel hentereg?

Legjobb válasz: Egy kategória valahogy kimaradt, mert vannak olyan nem szûz lányok akik nem hemperegnek mindenkivel.

Egy kategória valahogy kimaradt, mert vannak olyan nem szûz lányok akik nem hemperegnek mindenkivel.
Inkább szûz legyen!
az arany középút. õszintén megmondom, nekem nem kéne szûz lány. ugye mindenkiben benne van a kíváncsiság, hogy milyen lehet más férfival/nõvel. legyen elõttem 1-2 férfi az életében, és az pont jó.
mert aki elvesziti a szüzességét az már akárkivel lefekszik szerinted?
Mindegy, csak üljön az arcomra, azonnal! :D
Nem árt, ha van tapasztalata, de ne egy utolsó koton legyen, hogy minden jött-ment megugorhatja.
Nekem inkabb szuz kene, ha lehet. Egy no az elsotol tanulja az alapokat, kesobb mindenkitol azokat a mozdulatokat varja el. Az elso csajommal ez volt. Kb egy futoszalagon ereztem magam, mint egy sorozatgyartott valami. Amugy jo volt, de ez a csalodottsag erzes megmaradt. Foleg, miutan naluk is csinaltuk a foltos agyan, ami nyikorgott, de o tudta, h melyik reszen nem. Szepen kitapasztaltak mar elottem... Inkabb tanitgatok egy lanyt, minthogy egy "kovetkezo" legyek!
Én.
Kim Jong Un
Itt megtalálod szerintem: http://www.worldometers.info/hu/
Igen.
Nem sokat, csak kb.6 milliárdot.
Inkább 7 milliárd Mr. Esmen, inkább 7 milliárd...
Nem tudok. Viszont marhára örülnék, ha kicsit kevésbé "szeretné a hazáját", és egy kicsikét törõdne azokkal a szerencsétlenekkel is, akik imádott hazájában nyomorognak.
Orbán NEM a hazáját szereti, hanem csak a saját zsebét, és a haverjaiét.
Elkeserítõ és egyben nevetséges ez a kérdés.
Igen. Professzor Dr. Nemzeti Gróf Kiss István Kiss István a Nemzeti Nemzetkutató egyetem Világnemzet fõosztályának a Nemzetigazgatója. Professzori kinevevezését a nagydoktori megszerzése után 1 évre meg is kapta, a példátlan Turuláldozat hozása miatt, amit a Büszke Nemzetért hozott. Egyes szupertitkos BM iratok szerint Kiss urat 1989-ben az izraeli titkosszolgálat elrabolta Orbán Viktorral együtt, és agyátültetéssel áttették Orbán fejébe úgy, hogy közben a gonosz nyugati burzsoázia kizsákmányoló attitudét és a világ legkirálybb népének, a Magyaroknak a neocion-liberál-burzsoákommunista támadás-tervét beprogramozták az átültetni kívánt agyba.
Én Aladeen
Elõbb tisztázzuk a haza fogalmát...
"Orbán legyen veletek." Anyósoddal! :) ))
Ámen.
De Orbán akor is szeret titeket, csak a Sátán már annyira eluralkodott az egész világban hogy nehéz vissza szerezni a hatalmat, de Orbán napról napra erösebb és elüzi e világról a Sátánt és elhozza a földi paradicsomot. Orbán legyen veletek.
Biztos hogy nem tud senki érvelni a Messiás ellen, ez lehetetlen.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: én nem gondolom, hogy Orbán Viktor lenne Jézus, te csak egy troll vagy. Viszont mi az a tény, amivel kérdésem ellen tudna érvelni bárki is?
Ááá, 1 milliárd nem hazaszeretõ ember biztos van.
LOL BEVETTÉTEK!
Nem.
A kérdésnek inkább úgy kéne szólnia hogy Tudtok még egy olyan embert a világon, aki ennyire nem szereti a hazáját, mint Orbán?
A kérdező hozzászólása: egy barátom kérdezi én lány vagyok
A kérdező hozzászólása: nem az a lány nem én utálom
Kezdjük ott, miért utál?
A kérdező hozzászólása: kibeszélte a fiu a csajnak egy két titkos dolgát és ezutáni bocsánatkérést zaklatásnak vette
Elég hülye az a srác, ha kibeszéli a nõ dolgait... Nõért pedig nem küzdünk, ha elmegy egy, jön helyette kettõ. :)

A világon mindenél jobban szeretem és nagyon szeretném hogy egyutt legyunk, már jó formán mindent meg tettem azért hogy egyutt legyunk... Mit tegyek?

Hoygan szerezem meg ot??csajszi vagyok...

Legjobb válasz: Fõzz neki... Viccet félretéve: mi az a minden? Nagyon nem éri meg teperni, mert a hagyományos nemi szerepek még mindig élnek, és a pasi nem fogja sokra tartani azt a csajt, amelyik teljesen kiadja magát neki.

Fõzz neki... Viccet félretéve: mi az a minden? Nagyon nem éri meg teperni, mert a hagyományos nemi szerepek még mindig élnek, és a pasi nem fogja sokra tartani azt a csajt, amelyik teljesen kiadja magát neki.
A kérdező hozzászólása: Hát azért nem mindent csak nagyon igyekszem meg minden ...
hány évesek vagytok? Lehetséges hogy még õ sem érzi magát késznek hozzá, vagy Te lennél neki az 1. esetleg nem találjátok a megfelelõ helyszínt. Tervezzétek meg hogy hol lenne a legkényelmesebb és mikor.
Elsõ kommentelõ vagy lány vagy egy szerencsétlen balfasz. Tegye fel az a kezét aki ellöki magától azt a szexuálisan közeledõ csajt, akirõl 100% tudja, hogy úgy bele van zúgva mint a kurvaélet és akarja a fiút...amúgy feküdjetek le az a legjobb!

Mért lehet az hogy barátnőmet sokkal jobban szeretem mindenkinél a világon. Többet jelent nekem mit a családom. A pasim. Ez mért lehet?

nem vagyok biszex.. szexuálisan nem vonzódom hozzá meg semmi ilyen csak érzelmileg.

Legjobb válasz: Mert a barátság a legfõbb/legértékesebb kapcsolat amit kialakíthatsz. A barátaidat te választod meg. Velük mindent megbeszélhetsz, számíthattok kölcsönösen egymásra. A szüleidet nem te választod, a párodat meg más szempontok alapján választod ki, mint a barátokat. A barátság a legfõbb kapcsolat amit valaki kialakíthat. A legjobb, ha közeli családtagokkal alakul ki ilyen viszony. Mindent megbeszélhetsz velük, de ez nagyon-nagyon ritka.

Mert a barátság a legfõbb/legértékesebb kapcsolat amit kialakíthatsz. A barátaidat te választod meg. Velük mindent megbeszélhetsz, számíthattok kölcsönösen egymásra. A szüleidet nem te választod, a párodat meg más szempontok alapján választod ki, mint a barátokat. A barátság a legfõbb kapcsolat amit valaki kialakíthat. A legjobb, ha közeli családtagokkal alakul ki ilyen viszony. Mindent megbeszélhetsz velük, de ez nagyon-nagyon ritka.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!