Találatok a következő kifejezésre: A világon jobban (53 db)

Tudnátok nekem olyan jó könyvet ajánlani, ami királyi családba való beházasodásról szól, vagy valami olyasmirõl, hogy egy lány rájön, mekkora hatalma van, mit tud tenni a világ jobbá tételéért?

Legjobb válasz: Van egy trilógia, ez az elsõ része: [link] itt a lány rájön, hogy át tud változni bárkivé, csak annak a bizonyos személynek egy tárgyára van szüksége, nagyon jó könyv érdemes elolvasni. :)

Van egy trilógia, ez az elsõ része: [link] itt a lány rájön, hogy át tud változni bárkivé, csak annak a bizonyos személynek egy tárgyára van szüksége, nagyon jó könyv érdemes elolvasni. :)
a királyi családba való beházasodáshoz: Kiera Cass - A Párválasztó, és ennek a második része: Az Elit a másodikhoz én is tudom ajánlani Cassandra Clare Pokoli szerkezetek trilógiáját, és ez elõtt a könyv elõtt Clare írt egy másik sorozatot is, ami szintén Árnyvadászos (3 generációval késõbb játszódik mint a Pokoli szerkezetek): A végzet ereklyéi, ebben is van egy lány akinek különleges képessége van, csak úgy mint a másik fõszereplõnek. Ööö.. jah, most ennyi jutott eszembe
Jah, nem írtam meg Clare könyvcímeit: A végzet ereklyéi sorozat: -Csontváros -Hamuvárosû -Üvegváros -Bukott angyalok városa -Elveszett lelkek vérosa -Mennyei tûz városa (ennek az angol megjelenése 2014 május 7 vagy 27, nem tom pontosan, és a magyrt augusztusra ígérik) Pokoli szerkezetek trilógia: -Az angyal -A herceg -A hercegnõ

Hogyan tennéd jobbá a világot?

olyan dolgokra gondolok,amiket meg is lehet valósítani egy átlagos embernek..felsorolás szintjén is jo

Legjobb válasz: Elõzõ vagyok. Szerintem még egy pilitikusok nélküli világ is jó lenne. Ha nem szítanák az ellentéteket magyar és cigány közt, és nemcsak ez a 2 között hanem akármelyik fajok között, vagy azon belül. Egy politika nélküli világban mindenkinek szebb lenne az élete:)

Elõzõ vagyok. Szerintem még egy pilitikusok nélküli világ is jó lenne. Ha nem szítanák az ellentéteket magyar és cigány közt, és nemcsak ez a 2 között hanem akármelyik fajok között, vagy azon belül. Egy politika nélküli világban mindenkinek szebb lenne az élete:)
Hát manapság szinte már minden a politika körül forog, szóval ezt is ott :) . Szerintem a fasizmus szebbé tenné a világot, igaz bizonyos módszerei megkérdõjelezhetõek, de mióta õk elbukta, azóta ez az ország csak lefelé tart.
Ha nem lennének politikusok, akkor ki irányítana? Csak jó helyre kell tenni az X-et, és nem utána nyavalyogni :D
Meg egyáltalán: tenni kell valahová azt az ikszet. Nyavalyoghat, aki el sem megy szavazni... Egyetlen komolyabb véleménynyilvánítási lehetõséged a választás, és ha arra sem mész el, akkor mit akarsz? Én úgy tenném jobbá a világot, hogy megakadályoznám a monopóliumok, oligomonopóliumok létlehetõségét. Legyen minden piacon sok kisvállalkozó, akik egymással tiszta versenyt folytathatnak. Megállítanám az értelmetlen háborúkat, pl. a nem létezõ terroristák ellenieket Afganisztánban és Irakban.
A kérdező hozzászólása: most kicsit el akarok szakadni a politikától, az a lényeg hogy meg is lehessen valósítani.
Azt az összeget, amit Amerika Európának adott a válság leküzdése érdekében, egyenlõen szét kéne osztani az összes ember között. Asszem kiszámolták, hogy ez fejenként pár száz, vagy ezer dollárt jelentene, ami elég sok ember életét mentené meg a szegényebb országokban. Gondoljunk csak bele, ha minden embernek pl. 700 dollár jutna, az egy 10 tagú, nyomorban élõ családnál, akik szinte sarat esznek (gondolok itt az afrikai országokra) az már 7000 dollár. Nekem ez az ötletem...
En a mediat akarnam megvaltoztatni, hogy a vilag kevesbe legyen penzcentrikus es az allando fogyasztas es felszineskedes helyett az igazi ertekekre keruljon tobb hangsuly. Ne az szamitson, hogy van-e BMW-d vagy sem, hanem hogy mennyi onkentes munkat vegzel, hogy hogy dolgozol, milyen ember vagy es a jol dolgozo embereket, a becsuleteseket kulon jutalomban kellene reszesiteni ezzel osztonozven oket, hogy nem hiaba dolgoznak annyit. A csaladok kapjanak ujra hangsulyt, legyen meg az erteke, hogy ne legyen annyi szetszakadt csalad a sok valas miatt.

Azzal, hogy keresztény vagyok mivel tehetem jobbá a világot?

A hittan tanárnak kell fogalmazás légyszi segítsetek!!!

Legjobb válasz: Az azért túlzás, hogy ennyivel jobbá tudnál tenni bármit, viszont talán kevesebbet rontasz rajta.

Az azért túlzás, hogy ennyivel jobbá tudnál tenni bármit, viszont talán kevesebbet rontasz rajta.
Semmivel. Ez a kegyetlen igazság. Még a papok sem biztos, hogy jobbá teszik a világot azzal, hogy egyre több embert térítenek meg kereszténynek.
Azzal, hogy keresztény vagy nem teszed jobbá a világot. Ellenben, ha a keresztény szellemiség szerint élsz már rögtön más a helyzet. Nem kell nagy dolgokra gondolni. Például ugye ismered, "szeresd felebarátod". Ennek szellemében, ha az utcán látod, hogy elesik valaki, segítsd fel. Ne menj el mellette, mint mindenki más. Szerintem itt lehet a legkönnyebben megfogni ezt a témát. Önzetlen segítségnyújtás.

Úgy érzem ha kicsit be vagyok csiccsentve jobban bírnak az emberek. Mitől lehet ez? Ha viszont nem iszok egy buliba alkoholt már mindenki h*lyének néz. Tényleg ilyen lenne a világ?

Legjobb válasz: Biztos merev vagy, és ha be vagy baszarintva, akkor felszabadultabban viselkedsz, ezért jobban bírnak akkor.

Biztos merev vagy, és ha be vagy baszarintva, akkor felszabadultabban viselkedsz, ezért jobban bírnak akkor.
Ez rám nem igaz. Amúgy azt tudom mondani, amit már több kérdésben leírtam: tudod az a baj, hogy szerintem te sem a csendesebb fiúkat nézed, hanem te is a party-arcokkal törõdsz csak...és a végén még csodálkozol, hogy azoknak meg nem kell a csendes lány. Látod ez a szomorú.
Miért van az, hogy a Kedves Kérdezõ általánosít? :-)
Ez max fiatalabb korban igaz, akkor az a menõ, aki feltûnõ. Sokat beszél társaságban, kihívó stb... A csendesebb lányokat ekkor nem veszik annyira észre. Gondolom, olyan 14-18 éves lehetsz, ez pár éven belül megváltozik, nem egy csaj ismerõsöm volt így (húsz éves korukban egyszer csak olyan kapósak lettek, hogy na).
Mit értünk világi alatt? és mennyire csendes a csendes?
Én is a csendesebb lányokat szeretem.
Melyik bolygón??
Hát énrám a kérdés nem igaz! 34F
Szerintem ez inkább a fiatalabb korosztályra jellemzõ, amikor a srácok inkább még a könnyû kalandokat keresik, nem tartósabb kapcsolatokat, aztán ahogy komolyodnak, õk is egy komolyabb lányt keresnek, akivel beszélgetni is lehet.
Mért van az, hogy a nõk jobban szeretik a világi pasikat, akik elhagyják õket, mint azokat, akik csendesebbek, de megbecsülnék õket?
Én azthiszem, a fiatalabb korosztályba tartozom, de sose szerettem azokat a lányokat akik másznak az összes fiura, minden bulin a középpontban vannak e miatt... Nem azt mondom nem dugnék velük, de sose tudnék járni velük.
utolsó: na ez az, pont erre céloztam én is! Kérdezõ: látszólag nem bírod a "világi" lányokat, de hogy ezen háborogsz, csak azt jelzi, hogy inkább irigyled õket és te is az õ értékrendjük szerint akarsz élni
Azert ved mar eszre, hogy egy szolid fiunak vagy lanynak eleg egyszer parra lelnie, szoval nem is szukseges, hogy minden masodik ellenkezo nemu ra akarjon maszni. Szoval ha ilyen kerdest teszel fel, abbol az jon le, hogy ugyanolyan kalandokra vagysz, mint a "vilagi" lanyok.
Mert egy csendes, normális lányt nem akarnék megbántani. A világi lányokat meg el lehet dobni mint a használt zsepit, mert úgyis rájuk ugrik 5 másik srác - így még csak észre sem veszik, hogy csak szórakozásra jók.
itt sem igaz 20F
rám se 19/f :)
De ki számít világinak? Ma már nagyon kevés ember a világi. Az nem világi, hogy csak a buli érdekli, még úgy sem, ha ezért utazgat össze-vissza. Ez olyan, mint az "én nem vagyok antiszociális, mert megyek a haverokkal a kocsmába és nem csak a gép elõtt ülök". Aki a kocsmában szocializálódk, az régen rossz, aki buliban világi, az régen rossz.

Hogyan tudnám jobbá tenni a világot?

Nem olyanokra gondolok, mint adakozás, stb. hanem a hétköznapokban.

Legjobb válasz: Aki sokat markol, keveset fog- tartja a közmondás. Ezért jó, hogy hozzátetted 'a hétköznapokban' Valóban: abból lehet csak kiindulni: itt és most mi van. És mit tehetek / mondhatok, ami jó ebben a helyzetben, mi az a szó /cselekedet, ami képességeim szerint a legjobb. Lehet, hogy kevésnek tûnik, de ez olyan, mint amikor József Attila ezt írja: Légy egy fûszálon a pici él S nagyobb leszel a világ tengelyénél.

Aki sokat markol, keveset fog- tartja a közmondás. Ezért jó, hogy hozzátetted 'a hétköznapokban' Valóban: abból lehet csak kiindulni: itt és most mi van. És mit tehetek / mondhatok, ami jó ebben a helyzetben, mi az a szó /cselekedet, ami képességeim szerint a legjobb. Lehet, hogy kevésnek tûnik, de ez olyan, mint amikor József Attila ezt írja: Légy egy fûszálon a pici él S nagyobb leszel a világ tengelyénél.
Én is jobbá akarom tenni, még ha kis dolgokban is :) Mondom az én terveimet, hátha új ötletet kapsz. - Szelektív hulladékgyûjtés alap szerintem az ilyen embereknek mint mi. - Vízpazarlás mérséklése (nem fürdesz teli káddal, hanem gyorsan zuhanyzol) - Vegyszerek mellõzése. Rengeteg káros anyagot juttatnak a vízbe, amitõl algásodás lesz, és pusztulnak az édesvizek. Alternatívának pl. nézz körbe a lukrécia kencéi nevû oldalon (bocs a minimális reklámért, de a kérdezõ szerintem értékeli, fõleg, hogy az oldalnak nincs bevétele ebbõl, csak receptek vannak fent) - Ha lesz gyerekem, akármennyivel is nehezebb, inkább mosható pelenkát veszek, nem eldobhatót. A mosással keletkezett plusz vízpazarlás sem olyan nagymértékû, mint amit az eldobható peleka gyártása közben mûvelnek. Illetve egy kisbaba szobatiszta koráig 2 tonna nehezen, vagy egyáltalán nem lebomló kakispelenkát produkál. - Energiatakarékos háztartási eszközökre való beruházás. - Napkollektor a tetõre - Addig nem veszek autót, míg nem lesz egy Nissan Leaf-re valóm (igaz az erõmûvel sok káros anyagot bocsátanak ki, amivel ugye az autókat feltöltik árammal, de azt amúgy is kibocsátják most még) A jövõben remélem átáll a világ az alternatív energiaforrásokra, pl. itt Magyarországon simán lehetne használni a geotemikus energiát, ha nem 50 milla lenne a kiépítése. Nevetséges ár ahhoz képest, hogy az anyagköltség és az óra munkabér nem kerül a töredékébe se. Csak ugye még nem éri meg az olcsó és ki nem fogyó energia használata, mivel olyan drágán építik ki, hogy nem hozná be a belefektetett pénzt egy élet alatt sem. Szomorú.
Ja bocs, lehet félre értettem a kérdést. Ha csak simán emberi jócselekedetekkel akarod jobbá tenni a világot, akkor elég az, hogy kedves vagy másokkal. Pl. segítesz egy kismamának felszállni a buszra ha nehezen megy neki, vagy ha elesik valaki az utcán, nem csak nézel mint rozi a moziban hanem oda mész segíteni.
Dicsérd meg munkatársa(i)dat, sulitársa(i)dat... Bókolj. Keress mindig mindenkin, mindenkiben valami olyan pontot, ami valóban méltatható, és ne tartsd titokban a tetszésedet. Nem csak az õ napját, világát dobod fel ezzel, hanem hosszú távon a sajátodét is. (és nem nyalizásra kell gondolni.. Természetesen olyanoknak is muszáj bókolni, akiktõl semmire nem számíthatsz. Nekik fõleg.)
Önmagadat jobbá fegyelmezed.
Pont ilyen címe van egy könyvnek: Tegyük jobbá a világot, de hogyan? Amúgy választhatsz olyan pályát.Még elõtte vagy, nem? Mire készülsz, mit tanulsz?
Legyél kedves, figyelmes. Vedd észre az apró jó dolgokat is. Dicsérd meg gyakran az embereket. Ne tegyél negatív megjegyzéseket, ne pletykálkodj. Légy türelmes és segítõkész. Pozitívan állj hozzá mindenkihez és mindenhez. Legyél önzetlen, mindig légy tekintettel másokra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Végzõs vagyok (humán szakon), fogalmam sincs, mi leszek. Próbálok rendes lenni az emberekhez az utcán és a suliban is, és néha meglep, hogy milyen sokat jelent az embereknek akár egy mosoly is, úgyhogy ezért írtam ki a kérdést, ezek az új céljaim. Köszi minden tippet! Várok többet :)

Van olyan pasi aki jobban szereti az orális kényeztetést, mint magát a szexet? Létezik egyáltalán ilyen fura pasi a világon?

Sziasztok! ..nem kamu kérdés, pusztán kíváncsiság =D

Legjobb válasz: Lehet,hogy nem jól értelmezem a kérdést.Én férfi vagyok,és jobban szeretek egy lányt orálisan elégíteni mint magát a szexet.Persze azt is szeretem,de ha sorrendet kell állítani,akkor magasan az elsõ helyezett a puncinyalás :)))Ez van :P

Lehet, hogy nem jól értelmezem a kérdést.Én férfi vagyok, és jobban szeretek egy lányt orálisan elégíteni mint magát a szexet.Persze azt is szeretem, de ha sorrendet kell állítani, akkor magasan az elsõ helyezett a puncinyalás :) ))Ez van :P
Hat en jobban szeretem az tutiiiiii
Igeeeen! Ha egy lány tehetséges a szopásban, akkor könnyen lehet, hogy a fiú inkább ezt akarja. És nem is beszéltünk a kényelemrõl, szopatni könnyebb, mint keményen dolgozni... Úgyhogy, szinte minden pasi ilyen, ha úgy hozzák a körülmények :DD
Nekem ilyen volt az exem, de õ azért szerette az orált jobban, mert nem volt túlságosan ellátva, ami a méretet illeti... Pedig nem vagyok egy elefántmuff, és szorítani is jól tudok, de ilyen kicsit nem is lehet összeszorítani :) ) Hát nem voltunk együtt sokáig, képzelheted...
Ez miért fura? Én jobban szeretem.

Hogyan "mondjam" el, illetve hogyan mutassam ki a kuytámnak, hogy a világon mindennél jobban szeretem?

Vagy tudja? :)

Legjobb válasz: A kutyád tuggya..... Ésszre vette hogy ,szereted ahogy ki akarod mutatni hogy imádod a kutyát! Sõt még akkor is erre gondolt mikor befogadtad a házadba és ettetni itatni kezdted! A kutyák inteligens állatok! Hamar rájönnek az ilyenre! Ja és ha még jobban szeretgetni akarod simogasd sõt inkább dédelgesd sokat és úgy biztos hogy az anyukájának ha nem annak a legkedvesebb gazdijának fog téged tekinteni.

A kutyád tuggya..... Ésszre vette hogy , szereted ahogy ki akarod mutatni hogy imádod a kutyát! Sõt még akkor is erre gondolt mikor befogadtad a házadba és ettetni itatni kezdted! A kutyák inteligens állatok! Hamar rájönnek az ilyenre! Ja és ha még jobban szeretgetni akarod simogasd sõt inkább dédelgesd sokat és úgy biztos hogy az anyukájának ha nem annak a legkedvesebb gazdijának fog téged tekinteni.
ha megfelelõen kimutatod biztos tudja, de azzal is biztos rájön, ha kedveskedsz neki, ha sokat öleled, simogatod, kedvére adsz enni stb. nekünk yorkink van, és imádjuk és szerintem õ is minket, mi kézben hurcoljuk mindenhova, mindig ölben van, mert ott szeret lenni, mindig felkéretszkedik, velünk alszik, mert ott szeret, stb. szerintem az ilyenekbõl egy állat érzi ezt, sõt a miénk gyakran a lépcsõ tetején vár minket mikor hazaérek, és utánoz minket ahogy mosolygunk, õ is kiteszi a fogsorát.
Tudja...
Elsõ vagyok. Nekünk shih-tzunk van. Tömören : mintha a gyermekünk lenne. Õ meg egy szeretetszörny. ;-) Halálra kényeztetjük, mégsem él vissza vele. Én mindig arra gondolok, ha mi ennyire szeretjük, úgy hogy az életünkben vannak még fontos dolgok (munka, család, barátok és élmények) rajta kívül, akkor õ mit érezhet, hogy neki CSAK mi vagyunk. Ja, és persze a feltétel nélküli szeretet! Akkor is imád, ha híztál 10 kilót, épp kócos vagy, vagy rosszat teszel, rosszra gondolsz, MINDIG!! HÁt, persze, hogy tudja, hogy szereted és neki ez a legfontosabb!
Persze, hogy tudja. Ha rendesen foglalkozol vele, akkor tudja. Sõt anélkül is. Azért vigyázz, el ne kényeztesd, mert a kutyák nagyon megérzik, hogy meddig mehetnek el. Persze ezt nem minden kutya használja ki, de az enyém pl. igen. Nála nagyon erõsen meg kell húzni a határokat.
A kutya teljes mértékben megérzi hogy mennyire szeretik!:D( a kutya nagyon hûséges):D
naaagyon sokat kell vele foglalkozni ha szereti a pocakját akkor adj neki valami kis jutalomfalatkákat :D de õ tudja kül h te szereted, sokat játsz vele, símogasd és ha gyorsan tanul akkor még trükköket is taníthatsz neki :P
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor nem csak mi vagyunk ilyen "elvetemûltek", hogy ennyire IMÁDJUK a kutyánkat? :)
A kérdező hozzászólása: Biztosan aranyos lehet mikor vigyorog! :) Nekünk vizslánk van. Persze õt is szoktam kézben hordani, olyankor átöleli a "kezeivel" a nyakamat és puszilgat. Meg velünk alszik hiszen ott szeret. Próbálok mindent megtenni, hogy igazán boldog kutya legyen, mert úgy szeretem, mintha a saját gyerekem lenne. Bár mondjuk félek, hogy nagyon elkényeztetem... árt az egy kutyának? :)
Járj vele rengeteget sétálni, tanuljatok együtt, és tanulás közben dicsérd meeg (õrült fejhangon) és adj neki sok jutifalit. DE: a szeretet ne csak a babusgatásból álljon, jobb neki egy séta, mint egy kutyakozmetika:) Ajánlom a KLIKKERT!
Szerelemnek hívják ;-)
szerelem:P nálam ugyanez volt:)
jobbképûbb :D:D
Ilyen nem létezik. egy kedves, de bûnronda fiú
A kérdező hozzászólása: 4-es. Azt nem irtam, hogy ronda csak eddig nekem nem tetszet.
Azért, mert nem ismerted. Vonzalom alakul ki, aztán szerelemmé növi ki magát.

Hogyan tehetném jobbá a világot?

magyar fogalmazást kell írnom: Hogyan tehetném jobbá a világot címmel...Semmi ötletem nincs.. Tudna valaki segíteni? el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Volna néhány: Cigányok tenyésztésének leállítása Zsidók hazazavarása stb..

Volna néhány: Cigányok tenyésztésének leállítása Zsidók hazazavarása stb..
A kérdező hozzászólása: majdnem tesóó :D ;)
Na megírtad már a dolgozatot?
19:55 ezt jól megaszontad!
Írj egy esszét arról, hogy nem a te dolgod a világot rendberakni, nincs is ehhez hatalmad, ezért nem is a te felelõsséged az egész. Arra is térj ki, hogy mekkora baromság ez a kérdés, és hogy micsoda képmutató hazugság erre más válaszokat adni, mint amit itt leírtam.
A kérdező hozzászólása:
A kérdező hozzászólása: attól félek nem fogom kielégíteni a vágyait..xD
Amúgy férfi a tanár?
"valami lelkizõs duma kéne mert arra izgul a magyar tanárom...:D :O" Akkor idézz neki valamit egy romantikus könyvbõl. :D
A kérdező hozzászólása: valami lelkizõs duma kéne mert arra izgul a magyar tanárom...:D :O
Ilyenkor legegyszerûbb rámenni az olyan témákra, mint a megújuló energia források használata, szelektíven gyûjtöd a szemetet, leoltod a villanyt, ha kimész a szobából, gyûjtöd a papírt, hogy újra felhasználhassák és ne kelljen fákat kivágni stb. De legvégsõ esetben tényleg lehetne csinálni valamit a cigókkal is. :)
A kérdező hozzászólása: hát ez mind szép és jó(lenne) :D csak az egy baj h magyar dolgozat...
Kész vagy már vele?(csak érdeklõdök)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!