Találatok a következő kifejezésre: A világ országában (148 db)

Észak-Korea miért a másik véglet?
Az USA-nál a legtöbb európai ország a legtöbb indikátor szerint (oktatás színvonala, várható élettartam, egészségi állapot, szegénység szintje stb.) fejlettebb. Észak-Korea egy átlagos afrikai színvonalat hoz fejlettségben, bizonyos mutató megközelítik a lepukkantabb latin-amerikai vagy ázsiai országok szintjét, más mutatói gyenge afrikai szintet hoznak. Nehéz megmondani, mi a "fejlettség", mert attól függ, hogy az egyes tényezõket hogyan súlyozzuk. De az USA-nál biztosan van 20-30 fejlettebb ország, Észak-Koreánál pedig 30-40 fejletlenebb.
Az USA szerintem a közepes szintet is nehezen éri el.
Miert az USA lenne a legjobb? Most ezt nem fikazasbol kerdezem, mert itt elek, de fejlettsegben a legtobb teruleten vannak sokkal jobb orszagok, a mutatok is ezt bizonyitjak. Az, hogy az USA gazdasaga joval nagyobb ezeknel, nem jelenti azt, hogy itt elnek a legjobban az emberek (a vagyon egyre egyenlotlenebbul oszlik meg az USA-ban, hatalmas a szakadek a szegenyek es gazdagok kozott, a kozepreteg kikopoban van). Egyaltalan milyen fejlettsegrol van szo? Pontosan milyen ertelemben? A per capita GDP szerint Kongo van a legrosszabb helyzetben es Katar, Luxemburg, Norvegia, Szingapur es az Egyesult Arab Emirsegek a legjobbak. Az USA csak ezek utan jon. Ha utazol a vilagban, meglepodsz, hogy ezen felsorolt helyek milyen jok.
És miért USA a legjobb?
Az USA fejlettségileg egyáltalán nem az élmezõny... Szerintem Svájc, vagy a skandináv országok fejlettebbek, életvitel szempontjából mindenképpen.
0-100-ig skálázva kb. 85 körül. Észak-Koreát nehéz megmondani, bizonyos szempontból fejlettebb, mint a szegényebb európai országok.
Ajjajj... Szerintem nagyon sok dolognak utána kéne járnod. Annyinak, hogy itt most fárasztó lenne ecsetelni.
Miben vannak a csúcson? Ameddig sok az olajuk, addig annyi pénzük van, hogy nem tudják mit csináljanak vele, aztán majd meglátjuk mi lesz ha nem lesz már annyi.
A csúcson egyes kisebb méretû arab államok vannak, Kuvait, Brunei szultánság, Egyesült Arab Emírségek államai...
Társadalmi problémák ezekben az országokban is vannak.
Elnézést ha a kérdezõt félrevezettem. A Malajzia fejlettebb már, véletlenül a 80-as évek adatait használtam akkor egy szinten voltak. De a válasz: 1. Észak-Korea: Szegény és fejletlen, és életszín- vonala sokat romlott az utóbbi 2 évtizedben. De a legtöbb Afrikai ország, és több Ázsiai még fejletlenebb nála (pl.Burma, Kambodzsa, Banglades) Legfejletlenebbek pedig: Pl: Szomália, Mozambik, Sierra Leone, Ruanda 2.USA: A világ legfejlettebb, legelsõ állama volt sokáig, de jelenleg már beteg a társadalom, gazdaságilag és erkölcsileg pedig a lerobbanás állapotában van. Bár még a fejlettebbek közé tartozik, de nem a legfejlettebb mert Nyugat-Európa legtöbb országa fejlettebb már. Úgy a 20-dik helyen van. De a fejlettség több tényezõ függvénye, így nehéz mondani hogy melyik a legfejlettebb ország. Szerintem: Svájc, Japán, Norvégia és Svédország
Malaysia?
Észak Korea Ázsián belül kb középmezõnyben van fejlettségben, úgy a Malaysia szintjén van.
ma 06:02 Melyik európai országnál fejlettebb Észak-Korea? Esetleg Moldovánál, de Moldova még az afrikai mezõnynek is legfeljebb a közepén kullogna. Albánia vagy Ukrajna már lekörözi Észak-Koreát.
Na de egyelõre még van olaj, tehát csúcson vannak...

Ismertek olyan oldalt, ami összehasonlítja a világ országait különbözõ szempontok alapján?

Szeretnék külföldön munkát keresni, és ha minden jól megy, huzamosabb ideig kint maradni. A távolság nem gond, viszont mindenképp tengerparti, meleg környezetbe, jó életkörülményre vágyom. Turizmusban illetve szépségiparban dolgoznék szívesen. Olyan oldalakat keresek, ahol tényszerûen le van îrva több ország összehasonlítása, vakamint olyant, ahol élménybeszámolókat találok. Elõre is köszönök minden ötletet:))!

Legjobb válasz: Málta

Málta
A kérdező hozzászólása: Igen, abban igazat adok, hogy a õ gazdasági helyzetük se rózsás, de mondjuk én kint dolgoztam spanyoloknál és kétszer annyit tudtam keresni diploma nélkül azzal a munkával, amivel diplomásként fele ennyit tudnék. Tehát ami nekik rossz helyzet, az még nem biztos, hogy nekünk is feltétlenül az. És azért szerintem mindent meg lehet oldani, én igazából pont emiatt a magyar felfogás miatt szeretnék itthonról elmenni...
Munkavállaláshoz csak az EU-n belül nem kell vízum, minden más országba kell, akkor is, ha egyébként turistaként vízum nélkül utazhatsz oda. Tehát tényleg csak a déli EU-s országok maradnak, amiknek a gazdasága még a magyarnál is rosszabb helyzetben van, ami lássuk be elég komoly teljesítmény. Talán az egyetlen kivétel Gibraltár, megvan Nagy Britannia stabilitása és Spanyolország éghajlata egy helyen. De az meg olyan kicsi terület, hogy kérdéses, hogy mennyire pont te hiányzol nekik.
A kérdező hozzászólása: A numbeo-s oldalt köszönöm!!:) )
A kérdező hozzászólása: * lehet
A kérdező hozzászólása: Leget, hogy nem hemzsegnek az üres helyek, de nekem elég egy hely :p... Amúgy viccet félretéve, .. Voltam pár dél-európai orszàgban, és tényleg kell egy kis szemfülesség a jó munkalehetõségekhez, de még így is sokkal nagyobb számmal lehet találni, mint itthon, és a fizuk is jobbak. Vízum meg azért elég sok helyre nem kell:) )
Unikornis nem kéne? Mivel EU állampolgár vagy, ilyen szakmákban (nem kívánom lebecsülni, de sehol sem kifejezetten hiányszakma) csak EU országok jöhetnek szóba mert máshová nem kapsz vízumot. Jelenleg a déli EU államok gazdaságilag nem állnak túl fényesen tehát nem biztos hogy hemzsegnek az üres állások ilyesmiben...
[link]
A kérdező hozzászólása: Oldalakat keresek, ahol összehasonlítanak országokat.... Tavaly voltam Máltán, bár nem tudom, ezt mire írtad...:)
[link]

Szerintetek hol áll Magyarország a világ országai között?

Úgy értem,hogy a magyar milyen jól,vagy milyen rosszul él a világ más népeivel szemben?Nem fikázó válaszokat várok,hanem normálisakat.Aki esetleg tapasztalatokat is tud írni..azt megköszönném...

Legjobb válasz: Szerintem a középmezõny eleje-közepe... :)

Szerintem a középmezõny eleje-közepe... :)
A legalján... ha jól tudom alattunk csak egy ország van, vagy kettõ, Észtország és Lettország
A kérdező hozzászólása: Csak 2 ország van mögöttünk??Akkor Kenya, Uganda, Líbia, Mozambik??Mind elõttünk van??Erre mondtam az elején, hogy normális választ várok!!

Ha a földönkívüliek megtámadnák a Földet, a világ országai képesek lennének az összefogásra?

Szándékosan a politika témakörbe írtam ki a kérdést. Félretennék politikai nézeteltéréseiket pl az USA és Észak-Korea?

Legjobb válasz: Ha megnézed akkor már az ûrkutatásban és ûrhajózásban is félretették és közösen építettek, közösen használnak ûrállomást (ISS).

Ha megnézed akkor már az ûrkutatásban és ûrhajózásban is félretették és közösen építettek, közösen használnak ûrállomást (ISS).
Észak-Korea is enyhült mióta meghalt a "szeretett vezetõ", a fia már nem annyira radikális, persze azért még távol van a normálistól.
Nem nagyon lenne rá idejük. Ha a földönkívülieknek egy kis esze lenne, ráküldenének egy vírust a Földre, és megvárnák, mire meghal mindenki. Utána beköltözhetnének.
Ha a földönkívülieknek van eszük, messze elkerülik ezt a bolygót és másokat is figyelmeztetnek. :D

Milyenek lennének ma a világ országai, ha mindíg csak nők lettek volna a vezetők?

Csak érdekelne, mert az elnökök, miniszterelnökök, királyok dönt? többsége (tiszt. kivételnek) férfi és férfi volt.

Legjobb válasz: Ebbõl csak a vita lesz..

Ebbõl csak a vita lesz..
Erre így nem lehet válaszolni.Ez a személyiségtõl függ, és nem az uralkodó nemétõl.Van, aki rátermett, van, akinek nem való a hatalom.A történelemben számos példa van mindkét nem dicsõséges, és véres uralkodására is.
Ugyanilyen. Ott van pl. I. Mária angol királynõ, akit Véres Máriaként is ismerünk, vagy Jeanne d’Arc, aki ugyan nem uralkodó volt, hanem hadvezér. Mária Terézia is a fél életét végigháborúzta, bár legtöbbször védekezett. II. Katalin cárnõ támadóhadjáratokat indított a törökök ellen és részt vett Lengyelország felosztásában. A helyzet az, hogy semmivel sem voltak különbek a férfi uralkodóktól.
Szerintem ugyanilyen. A nõi uralkodók és elnökök pont olyanok voltak, mint férfi társaik.
Szerintem már le lett volna atombombázva a bolgyó. A nõk jóval kisebb dolgokon is dühbe gurulnak , és a nõi harag , nõi bosszú rosszabb tud lenni mint egy férfi.
Ha _mindig_ csak nõk lettek volna a vezetõk, vajon lenne-e ennyi ország? :D Egyáltalán lennének-e országok? Vagy maradtunk volna a kényelmes állandóságban, valahol a törzsi társadalom szintjén? :D
Semennyire, kb. ugyanez lenne, de szerintem még rosszabb.
A maiak többségébõl kiindulva pl.
Ha a szomszéd uralkodónõnek szebb lenne a frizurája, háborút indítanak, vagy legalább a fodrászt raboltatnák el. de egy ugyan olyan ruha az tuti hadüzenet.
Voltak és vannak is matriarchális társadalmak is. És semmivel sem kevésbé erõszakosak, vagy virágzóbbak, mint a többi. Bár a szabályok egy része más, de alapjaiban nagyon hasonlóak a patriarchális közösségekhez.
A társadalom a csimpánzok szintjén lenne. Mindig is a férfiak építették a civilizációt. A nõk nem értenek ezekhez a dolgokhoz. Nekik nem olyan fontosak az eszmék, a becsület, a hûség. De ez nem is baj nekik más feladatuk van.
ez értelmetlen kérdés, ugyanis a nõk többsége nem alkalmas a vezetõi pozíció betöltésére, azok a nõi testû de férfias jellemû emberek, akik uralkodók voltak nem képviselik a nõi vezetõi képességet. még ha valamilyen mesterséges társadalmi-politikai helyzetbõl kiindulva így is lett volna, akkor sem tudnánk semmit kiszámítani belõle. közhelyes szinten lehet ilyeneket mondani hogy békés, sértõdött, stb, de mivel nem minden nõ egyforma, értelmetlen sztereotípiákkal dobálózni. annyit mondhatunk biztosan, hogy másabb lett volna, de ez akkor is igaz lenne, ha egyszerûen más férfi uralkodók lettek volna a múltbéliek helyett.
Vezetõi szinten nem számított volna, hogy nõ vagy férfi az illetõ, meet itt pontosan ugyanolyan kegyetlen mindenki. Azért provokatív a kérdés, mert csak néhány válasz jött, de már voltak benne nemi sztereotípiák, amiket jobb lenne elfelejteni végre.
Vagy Thatcher hogy közelebbi példát hozzak. A Falklandi háború egy kis földdarabon pár birkáért. Jó él ott pár angol, de õket kihozhatták volna.
A kérdező hozzászólása: Ezt csak kíváncsiságból kérdezem, nem vitakeltés miatt.:D Egyébként rosszabb? Miért? Ott volt pl Nagy Katalin cárnõ, vagy Mária Terézia
Összeülne a V4 és sütirecepteket cserélnek, meg megbeszélik az egy sima egy fordítottat? Vagy rögtön egymás haját cibálnák? Orbán és Fico ugye a fociról beszélgetnek :)

Melyik a világ legveszélyesebb országa?

Vagyis melyik országokban rendszeres a b?nözés, rablás, tüntetés? Hallottam Kolumbiát, meg Izraelt is. Szerinted melyik ország veszélyes, és van erre valamilyen statisztika? Vagy hol vannak rendszeresen balhék?

Legjobb válasz: http://www.titok.ro/vilag/a-vilag-legveszelyesebb-orszagai-o.. http://utazas.sk/a-vilag-legveszelyesebb-orszagai/ http://travelline.hu/hirek-nap_cikke/20080810_legveszelyeseb..

Közel-kelet dél-amerika egyes részei
Afganisztán is veszélyes.
A kollégám aki brazil azt mondja, hogy Rióban naponta több embert ölnek meg, mint amennyien természetes halállal halnak meg...A Riói karneválon amikor véget ér, mindig van pár halottja.(leszúrják az embert pár dollárért is)
Irakba bármikor lepuffanthatnak , sajnos :( Pedig gyönyörû ország lehetne...
A Balkán is elég necces gyakran.
Irak
Izrael, Irak, Egyiptom, Irán, olykor Magyarország is(pl:8.kerület)
Magyarisztán.
Mehiko... magyarul (mexico)
Mexikó, Irán, Pakisztán, Irak, Afganisztán, Szomália, Bulgária
érdekes
Egyiptom egyáltalán nem veszélyes, nemrég jártam ott!
Kolumbia, olyat hallattam, hogy vki kint élt és a gyerekét aki mellesleg 14 éves, bekísérte egy épület ajtajáig, mert fényes nappal, és fõleg gyerekeket rabolnak el!!
Nos, a legendák ellenére a "közel-kelet", mint olyan, nem veszélyes. Irak némiképp, de Irán, v. Szíria biztonságosak. Jordánia turistaparadicsom. Igen, Iránban belelõttek a tüntetõkbe, ennek a hátterébe ne menjünk bele, de mint turista ebbe csak akkor keveredhetsz bele, ha te is nagyon akarod. Afganisztán szintén kiszámíthatatlan, de több ismerõsöm is visszajött onnan élve.... ha veszélyes helyeket akarsz, igazándiból Dél-Amerikában, Afrikában és a nyugati aluljárójában kell keresgélned...Chile kivételével D-Amerikában bárhol, bármikor kirabolhatnak, és örülhetsz, hogyha megúsztad ennyivel. (tudom, lesz, aki visszaír, hogy x ideig volt kinn, "semmi nem történt", nekik azt válaszolom elõre is, hogy örüljenek neki.) Rettenetes híre van jónéhány afrikai országnak is, pl. Dél - Afrikának, ahol állítólag nincs közbiztonság, stb... ezekre a helyekre nem is megyek, viszont nyugodt szívvel ajánlom mondjuk Szíriát, v. Iránt....
Már Haiti is közte van !
A Forbes magazin összeállította a világ legveszélyesebb országainak listáját. Az elsõ helyre Afganisztánt tették, õket követi az olajban gazdag Irak és a - többek között - a kegyetlen kalózairól elhíresült Szomália. Afganisztánban a fokozott amerikai jelenlét ellenére is mindennaposak a robbantások. A nagyvárosokban próbálják fenntartani a rendet, de a vidéki területeken máig az erõszak az úr. A legveszélyesebb övezet a pakisztáni határvidék, ahol még mindig küzdenek a tálib elnyomás ellen, miközben a helyiek egyre elégedetlenebbek a nemzetközi erõk teljesítményével.
Aki szerint Magyarország, az el van tévelyedve. Az alábbi helyek a legveszélyesebbek nagyjából: Irak, Afganisztán, Szomália, Csád, Mauritánia, Kongó egyes részei, Szudán egyes részei, Brazília és Mexikó bizonyos részei, Közép-Afrikai Köztársaság, Hegyi Karabah azeri határhoz közeli részei, Pakisztán északi része, Gázai-övezet, Zimbabwe, Kolumbia, Bolívia. Lehet, hogy egy-két helyet kifelejtettem.
Egyesült Államok! Ott is naponta nagyon sok embert lõnek le. És ott is van hogy felvonulások és nagy rendezvények után pár ember holtestét találják meg.

Alakísd át a mondatokat úgy, hogy értelmezős szerkezetet tartalmazzanak? A legnépesebb ország a világon Kína. Széchenyi a legnagyobb magyar. Az Amazonas a világ egyik leghosszabb folyója

Legjobb válasz: Szia! Csináltatok már ilyen feladatot?Esetleg nincs egy példamondat megadva?Akár a tankönyvben.... Mert akárhogy szemezek ezekkel a mondatokkal,csak úgy sikerült értelmezõ jelzõs szerkezetet alkotni,ha átfogalmazom,esetleg megváltoztatom a modalitását is. Pl. A legnépesebb ország a világon Kína. -> Még nem jártam a világ legnépesebb országában, Kínában. (Az értelmezõ jelzõ és a jelzett szó toldaléka azonos kell legyen.)

Szia! Csináltatok már ilyen feladatot?Esetleg nincs egy példamondat megadva?Akár a tankönyvben.... Mert akárhogy szemezek ezekkel a mondatokkal, csak úgy sikerült értelmezõ jelzõs szerkezetet alkotni, ha átfogalmazom, esetleg megváltoztatom a modalitását is. Pl. A legnépesebb ország a világon Kína. -> Még nem jártam a világ legnépesebb országában, Kínában. (Az értelmezõ jelzõ és a jelzett szó toldaléka azonos kell legyen.)
A kérdező hozzászólása: Szia!Elöszõris köszönöm fáradozásodat.1-2 dolgot leírok, amit már tudok. Az értelmezõ jelzõ mindig a jelzett szó után áll, és vele számban és ragban megegyezik. Írásban legtöbbször vesszõvel irányítjuk rá a figyelmet. Pl.:Vettem szoknyát, rövidet. Rövid szoknyát vettem. (ebben a mondatban az értelmezõs szerkezet jelzõs szerkezetté alakult)
Szia! Elsõ vagyok!Eltelt már némi idõ, nem tudom, aktuális-e még a feladatod. Viszont csak így simán tárgyeset nélkül nekem nem megy az átalakítás.Tárgyesettel vagy más viszonyban már igen. Elutaztam Kínába, a világ legnépesebb országába. A reformkor jeles alakja Széchenyi, a legnagyobb magyar. Dél-Amerikában található az Amazonas, a világ leghosszabb folyója. Szóval nekem abban a snassz formában, ahogy meg vannak adva a mondatok, nem megy az átalakítgatás.
Szia.Kína ország a világon, a legnépesebb.Széchényi magyar, a legnagyobb.Az Amazonas folyó a világon, a leghosszabb. remélem segítettem:)

Mik azok a harmadik világ országai?

Legjobb válasz: Ennek a kifejezésnek a jelentõsége majd' 20 éve megszûnt. Voltak a szocialista országok (vagy másnéven a keleti blokk), voltak a kapitalista országok (nyugat), valamint a fejlõdõ országok (harmadik világ) leginkább Afrika, és Ázsia egyes országai, akik úgymond nem döntötték el kihez akarnak csatlakozni. A szocialista blokk egyik fõ törekvése volt ezeket maga mellé állítani.

Ennek a kifejezésnek a jelentõsége majd' 20 éve megszûnt. Voltak a szocialista országok (vagy másnéven a keleti blokk), voltak a kapitalista országok (nyugat), valamint a fejlõdõ országok (harmadik világ) leginkább Afrika, és Ázsia egyes országai, akik úgymond nem döntötték el kihez akarnak csatlakozni. A szocialista blokk egyik fõ törekvése volt ezeket maga mellé állítani.

Mik a Thaiföldet érintő legnagyobb problémák? Úgy értem mi alapján tartozik a harmadik világ országai közé?

El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Ez a "harmadik világ" kifejezés még a kapitalista - szocialista világfelosztásból származik, és azt jelenti, sem ez, sem az. A kelet-ázsiai országok gazdasági visszamaradottságuk miatt hatalmi vákumként szerepeltek korábban, azaz mindkét tábor igyekezett magának megkaparintani legalább a gazdasági befolyást. Most ez másképp jön össze, vagyis bármilyen tõkés cég bárhol bármit meg akar kaparintani, pl. Thaiföldön is.József Attila sorai igazak, "Kis búvó országokra rálehel a tátott tõke sárga szája." Szóval mndent bemos magába a tõkés világ. Thaiföldnek sok nemzeti, vallási sajátossága van. Ha bõvebben érdekel, a keresõbe beírhatod.

Ez a "harmadik világ" kifejezés még a kapitalista - szocialista világfelosztásból származik, és azt jelenti, sem ez, sem az. A kelet-ázsiai országok gazdasági visszamaradottságuk miatt hatalmi vákumként szerepeltek korábban, azaz mindkét tábor igyekezett magának megkaparintani legalább a gazdasági befolyást. Most ez másképp jön össze, vagyis bármilyen tõkés cég bárhol bármit meg akar kaparintani, pl. Thaiföldön is.József Attila sorai igazak, "Kis búvó országokra rálehel a tátott tõke sárga szája." Szóval mndent bemos magába a tõkés világ. Thaiföldnek sok nemzeti, vallási sajátossága van. Ha bõvebben érdekel, a keresõbe beírhatod.

Ha most a világ bármelyik országába élhetnél, ahol adnának Neked munkát és lakást Te melyik országot választanád?

Magyarországon kívül, kérdezem. Melyik országban élnél, és indokold meg kérlek, hogy miért abban az országban élnél ha lehetne? Országok és területek listája

Legjobb válasz: 196 ország van a Földön, tehát Magyarországon kívül van még 195 darab ország, amit meg lehetne nézni, ki lehetne próbálni milyen ott élni, megismerni az ottani embereket, új barátokat szerezni a 195 országból. Kicsit olyan ez, mintha 196 féle fagylalt létezne a világon, de mi mindig csak 1 fagylaltot Magyarországot kóstolgatjuk évrõl évre, évtizedek óta, amióta megszülettünk, a saját fagylaltunkat nyaljuk, évekig csak Magyarországon vagyunk. Ez olyan unalmas...Változtatni kellene. Ha már nincs elegendõ munkahely Magyarországon a fiataloknak, segíteni kellene õket, hogy külföldön sikeresen elhelyezkedjenek. Nem kellene, minden áron, minden tehetséges magyar fiatalt éhbérét dolgoztatni.

A kérdező hozzászólása: 196 ország van a Földön, tehát Magyarországon kívül van még 195 darab ország, amit meg lehetne nézni, ki lehetne próbálni milyen ott élni, megismerni az ottani embereket, új barátokat szerezni a 195 országból. Kicsit olyan ez, mintha 196 féle fagylalt létezne a világon, de mi mindig csak 1 fagylaltot Magyarországot kóstolgatjuk évrõl évre, évtizedek óta, amióta megszülettünk, a saját fagylaltunkat nyaljuk, évekig csak Magyarországon vagyunk. Ez olyan unalmas...Változtatni kellene. Ha már nincs elegendõ munkahely Magyarországon a fiataloknak, segíteni kellene õket, hogy külföldön sikeresen elhelyezkedjenek. Nem kellene, minden áron, minden tehetséges magyar fiatalt éhbérét dolgoztatni.
Elsõsorban USA, azon belül is LA vagy New York. Indoklás: Mert egyszerûen vonzanak az amerikai nagyvárosok, a nyüzsgés és a sokszínûség, szeretem a nyelvet, jól is beszélem. Másodsorban kipróbálnám Ghánát. Indoklás: mert van egy barátom, aki onnan származik és sokat mesélt róla, sok képet láttam és nagyon tetszett, szeretném kipróbálni, milyen ott élni. 24/L
Svájc, most is itt élek, szivesen maradok.
Én Japánba! :)
" Kicsit olyan ez, mintha 196 féle fagylalt létezne a világon, de mi mindig csak 1 fagylaltot Magyarországot kóstolgatjuk évrõl évre, évtizedek óta, amióta megszülettünk, a saját fagylaltunkat nyaljuk, évekig csak Magyarországon vagyunk " - Ez a hasonlat nagyon tetszett :D. Amúgy Norvégia, Hollandia, USA, Svédország, Tenerife. Ezek közül ha választani kellene csakis egyet: Tenerife.
Akkor Magyarország. Miért menjek olyan helyre, ahol nem beszélem a nyelvet, nem ismerem a szokásokat, az embereket, nincs ott a családom? :)
Las Vegas!!! Imádom azt a várost, 60 életet le tudnék ott élni xD Vagy a No. 2. Madrid =)
A kérdező hozzászólása: Mindegyik országban szép helyen kapod, akármelyik országba is mégy.
Azt választanám, ahol a legszebb helyen kapom azt a bizonyos lakást.
A kérdező hozzászólása: Én USA, Dél-Korea, Svédország, Finnország a négy közül valamelyikben úgy érzem nagyon boldog lennék.
Finnország <3 Szeretem, mert...hosszasan sorolhatnám, de a lényeg, hogy számomra nyugalmat áraszt, egy kis melankóliával fûszerezve. Nem mellesleg a legjobb rock/metál zenekarok hazája. :D A fél karomat oda adnám, hogy ott élhessek.
USA, vagy Ausztrália.
Köszönöm az országok listáját de talán még fejbõl is tudom azt ahol lakni szeretnék. Én Malibun laknék vagy Los Angeles környékén bármelyik hasonlóan elit helyen mert ott laknak a kedvenc sztárjaim és talán lathatnám õket néha testközelbõl is. :)
+Amszterdam
jaj te drága minek másoltad be ezt a listát az országokról...??? :'DD amúgy Párizs, New York vagy London, vagy Stockholm. de én az a fajta magyar vagyok aki imádja Budapestet, és ott lenni.:)
Miami! Azert mert: tengerpart, palmafak, mindig nyar van, kevesebb a legszennyezes mint NewYorkban es a bulik, igen a bulik :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!