Találatok a következő kifejezésre: A videokamerámra fel filmeket, (3 db)

A videokamerámra vettem fel filmeket, amiket kis mini dvd-n mentett el, ha beteszem a kislemezt a computerbe, miért nem jeleníti meg a filmeket?

a kamerán meg tudom nézni a jeleneteket, de nem tudom felrakni a gépre:( ha vki tudja mi a gond,segitsen lécci

Legjobb válasz: A mi videókameránk olyan, hogy Finalize-álni kell vele a dvd-t, hogy utána a gépen vagy dvd lejátszóban meg lehessen nézni. Keress te is ilyenre lehetõséget a videokamera menüjében.

A mi videókameránk olyan, hogy Finalize-álni kell vele a dvd-t, hogy utána a gépen vagy dvd lejátszóban meg lehessen nézni. Keress te is ilyenre lehetõséget a videokamera menüjében.
A kérdező hozzászólása: köszi igazad volt hogy finalizálni kellett és meg is tudtam nézni de a gépre hogyan kell felmásolni?mert ott olyan nincsen hogy másolás:p
Ha finalizálni kell a lemezt, akkor a kamera valószínûleg eredeti dvd formátumban rögzít, azaz a lemezen van egy Video_TS és egy audio_ts mappa (ha a sajátgépben vagy lemezkezelõben ránézel), a video_ts mappa tartalmazza a videot, dvd-szabványú formátumban (ebben sok fájl van, vob, ifo, bup, stb.), ezt ha átmásolod a gépre, akkor ott már rajta lesz, aztán ezt konvertálhatod avi-ban, mpegbe, de hagyhatod úgy is ahogy van.

Van egy nyolc éves, nem digitális videokamerám. Fel tudom a filmeket tőlteni az internetre?

Legjobb válasz: Ahogy írták elöttem, igen is lehetséges. Nekem is van 10 éves vhs cuccom és átdigitalizáltam õket, mert eredeti állapotában csak romlik a minõsége. Csak egy TV-tuner kártya vagy digitalizáló egység kell. Kb tizen néhány ezres tétel, de a régi emlékek konzerválása megér ennyit szerintem. Anno amúgy én még a 35 éves 8mm film anyagomat is átnyomtam digitálisba. :)

Ahogy írták elöttem, igen is lehetséges. Nekem is van 10 éves vhs cuccom és átdigitalizáltam õket, mert eredeti állapotában csak romlik a minõsége. Csak egy TV-tuner kártya vagy digitalizáló egység kell. Kb tizen néhány ezres tétel, de a régi emlékek konzerválása megér ennyit szerintem. Anno amúgy én még a 35 éves 8mm film anyagomat is átnyomtam digitálisba. :)
Hogyne, csak digitalizálni kell õket. Minden analóg felvétel digitalizálható. Csak több munka lesz, mint ha digitális kamerával csinálnád.
A kérdező hozzászólása: Többekállitása szerint nem lehet. Ki hiszi el?
A kérdező hozzászólása: Aranyoskáim! Mindenkinek köszönöm tippeket és az ajánlott linkeket! Találtam egy szaküzletet, ahol kb 4000 Ft-ért digitalizálnak egy 2.5 órás felvételt! /garancia vállalással!/ További szép napot mindenkinek!
Akkor valami balfék helyen próbálkoztál. Itt egy link vaterára: http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=VIDEO+DIGITALIZ%C1..
A kérdező hozzászólása: Sajnos a vaterásról már lekéstem, mert valaki megvette az orrom elõtt! Ha tudsz/tudtok/ valahol, vevõ vagyok rá. A szaküzletben kiröhögtek! /számitottamrá/ és valami 30ezer forintos ketyerét akartak rámsózni, azzal, hogy nem biztos, hogy müködni fog!/kb 10x30x40cm-es doboz alaku valamit/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vaterás linket!Megnéztem. Most már tudom, hogy mi az ami nekem kell. Nem vagyok vak, de az ilyesmit szeretem "kézzel" megnézni. Tehát irány a szaküzlet!
A kérdező hozzászólása: Nem járok a Tescóba, és fõleg kenyérért nem, mert a szomszédunkban van egy pékség! De a digitalizáló"kütyünek" utánna nézek /szaküzletben/
Garantáltan nem. A Tescoban se röhögnek ki ha kenyeret veszel. Amúgy itt van egy olcsó verzió (azt nem tudom mennyire jó): http://www.vatera.hu/video_digitalizalo_easycap_usb_videorog..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Olyan digitalizáló "izét" ha vásárolni akarok számitógépes szaküzletben nem fognak kiröhögni?
Milyen garancia van egy digitalizálásra? Felkeltetted az érdeklõdésem :D

Milyen típusú videókamerával vehették fel a videót? (HD minõségû, és a háttér homályaosabb, akár a filmekben a profi kamerák. ) Valami hasonló típust tudtok ajánlani?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Igen, Canon 600D + egy gyors objektív, pl. canon 50mm 1.8 +fejeld meg egy Magic Lantern pluginnal. Kész, infulhat is a házi filmgyártás.

Igen, Canon 600D + egy gyors objektív, pl. canon 50mm 1.8 +fejeld meg egy Magic Lantern pluginnal. Kész, infulhat is a házi filmgyártás.
A kérdező hozzászólása: õõõ abszolút nem értem miket írtál :D totál amatõr vagyok, csak egy egyszerû videókamerát szeretnék venni, ami jó minõségû, HD felvételt készít :D
Ha a háttér kellõen távol van, akkor minden kamerával homályos lesz, ha az egy közeli témára fókuszál.
Második válaszoló: nem, ez a blendétõl és a szenzormérettõl függ. A kis kézikamerák szenzorméretével a bizonyos Bokeh-hatás alig-alig érhetõ el. Kérdezõ: keress rá arra amit írtam, ez nem egy "két csettintésbõl" megoldós dolog, energiát kell invesztálnod bele hogy megértsd mi hogyan mûködik. A választ már megadtam, hogy mit kell beszerezned, most keress rá és megérted hogy mik ezek és megérted.
A készítõ leírja a kommentben. Ilyen kamerával (pontosabban fényképezõgéppel): [link] ...és egy ilyen objektív volt rajta: [link]


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!