Találatok a következő kifejezésre: A vibrátort is élvezik, akik (2 db)

A vibrátort azok is élvezik, akik csak csiklóorgazmussal tudnak elmenni?

Nem egészen értem, mért olyan jó sokaknak, hisz olyan lehet, mint a szex, a szex által meg nem mindenkinek van hüvelyi orgazmusa, nemde?

Legjobb válasz: A vibrátor ha a csiklódon rezeg az garantáltan nagy élvezetet tud okozni! Gyorsan,könnyen!!! Nem kell ahhoz bedugdosni,hogy jó legyen. És Isteni!!!!!!

A vibrátor ha a csiklódon rezeg az garantáltan nagy élvezetet tud okozni! Gyorsan, könnyen!!! Nem kell ahhoz bedugdosni, hogy jó legyen. És Isteni!!!!!!
Vibivel pont azt és pont úgy csinálod, ahogy Te szeretnéd, nincs másik fél, akinek a kedvére kell tenni. Meg ha nincs ott éppen élõ hús, kell a pótlék.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
A kérdező hozzászólása: *tárggyal
Valamit rosszul csinálsz.
a farok, még, ha "kõkemény" is, még mindig puhább mint általában a vibrik... + nem lényegtelen kérdés, hogy az érzelem sokat segíthet
Mindig vibrátorral csinálod vagy kézzel is? mert nem mindegy a vibrátortól függ... a sex pedig más kérdés mert érzelmek futnak rajtad át

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!